VIRTUS SHOP IN SHAPE

Contactgegevens VIRTUS SHOP IN SHAPE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VIRTUS SHOP IN SHAPE: address, phone, fax, email, website, opening hours

VIRTUS SHOP IN SHAPE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Maanstraat 2; 2800; Mechelen, België

Telefoon (phone): 015 56 96 96 (+32-015 56 96 96) 015 56 96 96 (+32-015 56 96 96)

Fax (fax): 015 56 96 99 (+32-015 56 96 99) 015 56 96 99 (+32-015 56 96 99)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VIRTUS SHOP IN SHAPE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VIRTUS SHOP IN SHAPE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VIRTUS SHOP IN SHAPE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VIRTUS SHOP IN SHAPE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VIRTUS SHOP IN SHAPE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VIRTUS SHOP IN SHAPE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VIRTUS SHOP IN SHAPE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VIRTUS SHOP IN SHAPE
Products information VIRTUS SHOP IN SHAPE

BTW identificatienummer (tax): BE05131134033
Ondernemingsnummer: 9975830078
Hoofdstad (capital): 767,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 512,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in VIRTUS SHOP IN SHAPE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Store fixtures

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VIRTUS SHOP IN SHAPE
(Get full report from official database of BE for VIRTUS SHOP IN SHAPE)

Aanvulling soorten activiteiten voor VIRTUS SHOP IN SHAPE
Addition kinds of activities for VIRTUS SHOP IN SHAPE

017300. Boom noten | Tree nuts
202403. Nondairy gebaseerde bevroren desserts | Nondairy based frozen desserts
313103. Enveloppen voor schoenen | Sole parts for shoes
733600. Commerciële kunst en grafisch ontwerp | Commercial art and graphic design
20530000. Bevroren bakkerijproducten, behalve brood | Frozen bakery products, except bread
73490107. School bewaarder, contract basis | School custodian, contract basis
73590000. Verhuur en verhuur van apparatuur, nv | Equipment rental and leasing, nec

Werken bij VIRTUS SHOP IN SHAPE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VIRTUS SHOP IN SHAPE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VIRTUS SHOP IN SHAPE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VIRTUS SHOP IN SHAPE. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige projectstaffing Ronse (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project zal je tewerkgesteld worden op de afdeling acute geriatrie in een ziekenhuis regio Ronse al zeker tot het eind van dit jaar. Je zal de verpleegtechnische taken toepassen die gelinkt zijn aan deze afdeling (wondzorg, bloedafname, inspuitingen, medicatie etc.). Een goede overdracht is zeer belangrijk voor een kwalitatieve opvolging van je patiënten.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Internal Sales Officer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Woluwe

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je beheert een portefeuille van dealers met laag potentieel met het oog op klantenbinding en ontwikkeling Je bent de problemsolver van onze klanten (invoerders, dealers van auto's, motorfietsen en mobilhomes). Je bent verantwoordelijk voor de coaching en opleiding van de verkoopteams van onze partners. Je staat in voor de communicatie met de dealers via B2Boost, mailing en telefoon. Je leidt en beheert de kredietpromoties. Je verzekert het dagelijkse management van onze incentiveacties. Je helpt de teamleden bij het organiseren van Car Fairs en specifieke events.

  • Enthousiaste orderpicker - magazijn Temse (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Om de piekperiode mee te helpen onderdrukken zijn wij dringend op zoek naar gemotiveerde orderpickers (m/v). Je komt terecht op diverse afdelingen binnen dit magazijn en staat in voor o.m.: de verdeling en inpak het labelen en verwerken van retours het orderpicken van diverse artikelen op basis van een picklijst ... Dit doe je allemaal binnen een aangename en dynamische omgeving! Bedrijfsprofiel: Deze klant van ons is een gekende firma met hun logistiek centrum in Temse.

  • Elektromechanieker (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar gemotiveerde medewerkers met een aantal jaar ervaring als elektromechanieker. Je zal als elektromechanieker werken op locatie. We bieden steeds projecten die passen bij jouw kennis,ervaring en verwachtingen. Je zal terechtkomen in een hecht team van HR coordinatoren, account managers, techniekers , safety managers , .. Zij zullen klaart staan om jou in alles te ondersteunen en zullen jouw basis vormen. Kan je je vinden in volgende slogan : " Alles voor en door techniekers". Neem dan snel contact op met ons. We kijken uit naar jouw reactie. Als elektromechanieker waak je over de kwaliteit van het machinepark en voer je preventief onderhoud uit. daarnaast spoor je storingen op en verhelp je zowel mechanische als elektrische storingen aan technische installaties en onderdelen.

  • Supervisor Logistiek (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP BEVEREN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Binnen een logistieke operatie stuurt u rechtstreeks uw Teamleaders aan in functie van workload en personeelsbezetting zodat het operationele proces gestructureerd en efficiënt verloopt. U draagt zorg voor in- en uitgaande goederen, verdeelt de taken, instrueert het magazijnpersoneel en controleert het werk. U functioneert onder de bevoegdheid van de operationeel manager. - Teamleaders en magazijnmedewerkers samensmeden tot een hecht en goed team - Verdere optimalisatie van de operationele en administratieve processen nastreven - U bent verantwoordelijk voor het behalen en verbeteren van de objectieven binnen uw afdeling - Opstellen van de operationele werkplanning in samenwerking met uw teamleaders - Toezien op de naleving van het algemeen beleid, de procedures en richtlijnen - U kunt leiding geven aan een team van min 40 medewerkers

  • Mecanicien (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote klant van Let\\\'s Work regio Izegem zoeken we gemotiveerde mecaniciens met dat extra tikkeltje pit in zich! Je komt in een betrouwbaar bedrijf terecht waar stevige, langdurige relaties met de klanten heel belangrijk zijn. Ze kunnen dat grotendeels garanderen door hun goede ingesteldheid en het inspelen op de behoeftes van de klant. Een goede en correcte communicatie met alle betrokken partijen van de onderneming zijn van groot belang, samen met eerlijkheid, snelheid en transparantie tussen de firma en de werknemers. Tot jouw takenpakket behoort het sleutelen aan machines en onderhouden uitvoeren. Daarnaast sta je in voor het oplossen van problemen of storingen. Je zorgt ook voor het vervangen van zowel filters als slangen. Ben jij iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en met plezier naar het werk komt? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn!

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Boutersem (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Boutersem en omgeving

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Merelbeke solliciteer via sms (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Medewerker bediening : student (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: CORSENDONK

    Type: Studentenjob

    Priorij Corsendonk is momenteel op zoek naar een student voor de bediening. Uw takenpakket is als volgt: - Gasten verwelkomen in het restaurant en tijdens feesten - Bediening verzorgen - Afruimen Je zal voornamelijk tewerkgesteld worden op weekenddagen.

  • Student Verkoopmedewerker te Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Hasselt, een organisatie actief in de verkoop van badlinnen en toebehoren, kijken we uit naar gemotiveerde studenten. Je staat in voor het uitpakken en labelen van nieuwe goederen zoals badhanddoeken, washandjes, ... Je plaatst de nieuwe goederen in de winkelrekken Je helpt klanten verder en geeft een antwoord op eventuele vragen Je beheert de kassa

  • Administratief bediende productie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een metaalbedrijf regio groot Kortrijk zijn wij op zoek naar een administratief bediende die de productieverantwoordelijke ondersteunt: - Het team uit deze afdeling bestaat uit een 15-tal medewerkers - Je hebt nauw contact met klanten en leveranciers, dit zowel telefonisch als via mail - Je maakt orders aan in het systeem en volgt deze verder op - Je hebt geen schrik om je interne collega's erop aan te spreken dat de geleverde datum moet nageleefd worden - Je ondersteunt bij het opmaken van de productieplanning - Je controleert het toegeleverd materiaal - Je bezorgt de verzendingslijsten aan de magazijniers - Je steekt af en toe zelf de handen uit de mouwen om bij te springen in productie  

  • Kinesitherapeut (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: ANNELEEN DRIESEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gezocht gemotiveerde collega Kinesitherapeut M/V op zelfstandige basis voor Praktijk te Achel.

Zoek naar antwoorden van VIRTUS SHOP IN SHAPE in sociale netwerken
Look for responds of VIRTUS SHOP IN SHAPE in social networks

Lees alle opmerkingen voor VIRTUS SHOP IN SHAPE. Laat een reactie achter voor VIRTUS SHOP IN SHAPE. VIRTUS SHOP IN SHAPE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VIRTUS SHOP IN SHAPE. Leave a respond for VIRTUS SHOP IN SHAPE. VIRTUS SHOP IN SHAPE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VIRTUS SHOP IN SHAPE op de google maps. Adres en contacten VIRTUS SHOP IN SHAPE
Location of VIRTUS SHOP IN SHAPE on the google maps. Address and contacts of VIRTUS SHOP IN SHAPE

Andere gerelateerde bedrijven als come VIRTUS SHOP IN SHAPE VIRTUS SHOP IN SHAPE: SKY TRANCE INTERNATIONAL | Van Bocxlaer F | Maginelle P | Lady Lancelot | DIRK VAN DEN BERGH

Other related companies as VIRTUS SHOP IN SHAPE: SKY TRANCE INTERNATIONAL | Van Bocxlaer F | Maginelle P | Lady Lancelot | DIRK VAN DEN BERGH

VIRTUS SHOP IN SHAPE is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VIRTUS SHOP IN SHAPE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05131134033. Het bedrijf VIRTUS SHOP IN SHAPE bevindt zich op het adres: Maanstraat 2; 2800; Mechelen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 767,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 512,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Store fixtures. Producten gemaakt in VIRTUS SHOP IN SHAPE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VIRTUS SHOP IN SHAPE is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VIRTUS SHOP IN SHAPE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VIRTUS SHOP IN SHAPE, openstaande posities, locatie van VIRTUS SHOP IN SHAPE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VIRTUS SHOP IN SHAPE is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is VIRTUS SHOP IN SHAPE, company assigned to the tax number BE05131134033. The company VIRTUS SHOP IN SHAPE is located at the address: Maanstraat 2; 2800; Mechelen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 767,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 512,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Store fixtures. Products created in VIRTUS SHOP IN SHAPE were not found.
The main activity of VIRTUS SHOP IN SHAPE is United States Postal Service, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of VIRTUS SHOP IN SHAPE is not available. You also can look at reviews of VIRTUS SHOP IN SHAPE, open positions, location of VIRTUS SHOP IN SHAPE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VIRTUS SHOP IN SHAPE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VIRTUS SHOP IN SHAPE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VIRTUS SHOP IN SHAPE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VIRTUS SHOP IN SHAPE, employees, financial statistics.