Bouwonderneming Christiaens NV

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • Bouwonderneming Christiaens NV
Private companiesMotor Freight Transportation • Bouwonderneming Christiaens NV

Contactgegevens Bouwonderneming Christiaens NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bouwonderneming Christiaens NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bouwonderneming Christiaens NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Legeweg 155 8020 Oostkamp, België

Telefoon (phone): +32 (53) 935-95-47 +32 (53) 935-95-47

Fax (fax): +32 (53) 594-33-85 +32 (53) 594-33-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bouwonderneming Christiaens NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bouwonderneming Christiaens NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bouwonderneming Christiaens NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bouwonderneming Christiaens NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bouwonderneming Christiaens NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bouwonderneming Christiaens NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bouwonderneming Christiaens NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bouwonderneming Christiaens NV
Products information Bouwonderneming Christiaens NV

BTW identificatienummer (tax): BE06025695800
Ondernemingsnummer: 7162506103
Hoofdstad (capital): 880,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 708,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in Bouwonderneming Christiaens NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Contractors - Alterations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bouwonderneming Christiaens NV
(Get full report from official database of BE for Bouwonderneming Christiaens NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bouwonderneming Christiaens NV
Addition kinds of activities for Bouwonderneming Christiaens NV

275200. Commercieel drukwerk, lithografisch | Commercial printing, lithographic
382303. Industriële stroming en vloeibare meetinstrumenten | Industrial flow and liquid measuring instruments
17420204. Zonne-reflecterende isolatie film | Solar reflecting insulation film
36430305. Pluggen, elektrisch | Plugs, electric
57120200. Aangepaste meubels en kasten | Customized furniture and cabinets
73890900. Financiële diensten | Financial services
94110403. Administratie van educatieve programma's, provincie overheid | Administration of educational programs, county government

Werken bij Bouwonderneming Christiaens NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bouwonderneming Christiaens NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bouwonderneming Christiaens NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bouwonderneming Christiaens NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Accounts Payable - Anderlecht (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Accounts Payable (m/v) voor een internationaal bedrijf actief in de retail sector. Het bedrijf is gevestigd in Anderlecht en makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Accounts Payable zijn: Je boekt de aankoopfacturen in; Je boekt banken in; Je staat in voor diverse boekingen; Je assisteert bij de maandelijkse en jaarlijkse closing; Je bent back-up voor de Accounts Receivable; Je voert ad hoc administratieve taken uit. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Werkplaats en service coördinator (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de onderhoud van compressoren, generatoren en andere toestellen. Je beheert de werkbonnen en wisselstukken.

  • Operator Tap (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ASAP WILRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een gevestigde waarde in de metaalindustrie, zijn wij op zoek naar een Operator Tap. Als operator zal je instaan voor de voorbereiding, het instellen en omstellen van de tapmachine en de productie van de getapte onderdelen. Verder ben je ook verantwoordelijk voor het afsluiten van het order en bijkomende werkzaamheden. Zoals verlenen van bijstand bij instelproblemen in de afdeling en uitvoeren van preventief eerstelijnsonderhoud. Samen met je collega ben je verantwoordelijk voor zo een 18 machines.

  • CNC-draaier (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het instellen en het bedienen van een CNC draaibank. Het ontbramen meten als ook controleren van reeds geproduceerde stukken. De operator gebruikt hiervoor de correcte gereedschappen. Om te starten moet de operator de tekening correct lezen. Op die manier weet hij zijn werkwijze en welk materiaal hiervoor gebruikt moet worden. (staal gietijzer koper brons messing en kunststoffen) Afhankelijk van de hoeveelheid zal dit een prototype / kleine of grote serie zijn. De operator moet ook het artikel ontbramen alvorens te meten.

  • Account Manager Brussel (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zoek jij een job die bestaat uit Sales People- en Office Management? Als Account Manager te Brussel (Elsene) bestaat je job uit 3 luiken: SALES MANAGEMENT Je start je dag met een briefing waarin je in samenspraak met je team de prioriteiten en de te behalen doelen vastlegt. Je hebt een neus voor het spotten van opportuniteiten via netwerking jobboards kranten social media... Door middel van telefonische prospectie plan je je agenda in. Smeer alvast je kuiten in: we verwachten een 7tal bezoeken per dag bij klanten of prospecten.(80% hunting en 20% farming) Jouw professionele uitstraling sales-technische skills en negotiatievermogen zorgen ervoor dat jij de vacatures binnenhaalt. Je begeleidt de kandidaten wanneer zij op gesprek gaan bij de klant met als doel een nieuwe job voor onze kandidaat en een starter voor je kantoor. Het verlenen van HR advies als toegevoegde waarde aan je klant. PEOPLE MANAGEMENT Het managen van een uitzend-selectie kantoor alsof het je eigen zaak is. Prioriteiten leggen en je team in de juiste richting sturen. Op het juiste tijdstip coach manager of leider van je team zijn Je hands-on mentaliteit zorgt ervoor dat je functioneert als een echte 'manager by example'. Je beseft dat het woord TEAM staat voor Together Everyone Achieves More. OFFICE MANAGEMENT Het maandelijks realiseren van de vooropgestelde kantooromzet door middel van analyses budgettering en forecasting. Strategisch meedenken welke de noden voor je kantoor op korte en middellange termijn zijn en vervolgens je actieplan indien nodig bijstellen. Wekelijks rapporteren aan jouw Area Sales Director

  • Mechanieker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als mechanieker word je ingeschakeld voor verschillende opdrachten bij klanten voor korte en lange termijn. Hierbij zoeken we steeds projecten die passen bij jouw kennis ervaring en verwachtingen. Als mechanieker ben je verantwoordelijk voor allerhande mechanische werken. Door je te beroepen op je brede kennis en ervaring kun je iedere uitdaging tot een goed eind brengen. Door op relatief korte termijn in aanraking te komen met verschillende klanten / technische industriële toepassingen en mensen leer je snel bij! We zoeken mechaniekers voor Gans Vlaanderen!

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Mariakerke (MARIAKERKE)

    Regio: MARIAKERKE

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Student opbouw Gentse Winterfeesten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Ben jij student en vrij in de periode van 20/11 tot en met 06/12? Wij zijn op zoek naar studenten die kunnen helpen met de opbouw van de Gentse Winterfeesten! Bij interesse bel ons op 09/218 09 80 of mail naar [email protected]!

  • Enthousiaste jobstudent weekendwerk (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor deze klant van ons zijn wij op zoek naar meerdere enthousiaste jobstudenten (m/v) die zich op regelmatige basis kunnen vrijmaken in het weekend. Je wordt tewerkgesteld in de keuken, de zaal of het restaurant en staat in voor: het voorbereiden van kinderfeestjes het klaarmaken van hapjes, frietjes, ... de afwas afruimen frigo's aanvullen opdienen in het restaurant ... Je werkt op zaterdag of zondag middag of avond (13 - 19h of 18 - 00h).

  • Kwaliteitsverantwoordelijke (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Na een korte introductie zal je enerzijds instaan voor de administratieve follow-up (procedures, wetgeving, klantencommunicatie) en anderzijds voor de praktische aansturing op de werkvloer (instructies, opleiding, kwaliteitscontrole). Daarnaast zal je instaan voor de begeleiding van audits door de overheid en de klanten. Tevens fungeer je als woordvoerder voor het bedrijf. Je rapporteert rechtstreeks aan de familiale directie.

  • Toonzaalverkoper tegels (M/V) voor vernieuwd filiaal in Belsele! (BELSELE)

    Regio: BELSELE

    Bedrijf: BMB | Van den Broeck

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor een hartelijk ontvangst van onze klanten in onze toonzaal en helpt hen met een correct en vlot advies. Je verwerkt offertes en bestellingen en volgt de leveringen op. Ook telefonische oproepen worden door jou op een professionele manier beantwoord.

  • Klusjesman Antwerpen Boom Aartselaar (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een klusbedrijf die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van Bouwonderneming Christiaens NV in sociale netwerken
Look for responds of Bouwonderneming Christiaens NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bouwonderneming Christiaens NV. Laat een reactie achter voor Bouwonderneming Christiaens NV. Bouwonderneming Christiaens NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bouwonderneming Christiaens NV. Leave a respond for Bouwonderneming Christiaens NV. Bouwonderneming Christiaens NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bouwonderneming Christiaens NV op de google maps. Adres en contacten Bouwonderneming Christiaens NV
Location of Bouwonderneming Christiaens NV on the google maps. Address and contacts of Bouwonderneming Christiaens NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Bouwonderneming Christiaens NV Bouwonderneming Christiaens NV: RUELLE B | Fiduciaire de Regniessart SPRLU | DECLEENE | HUIS TEKIN-KARDESLER | EZOS SA

Other related companies as Bouwonderneming Christiaens NV: RUELLE B | Fiduciaire de Regniessart SPRLU | DECLEENE | HUIS TEKIN-KARDESLER | EZOS SA

Bouwonderneming Christiaens NV is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bouwonderneming Christiaens NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06025695800. Het bedrijf Bouwonderneming Christiaens NV bevindt zich op het adres: Legeweg 155 8020 Oostkamp. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 880,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 708,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Contractors - Alterations. Producten gemaakt in Bouwonderneming Christiaens NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bouwonderneming Christiaens NV is Motorvrachtvervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bouwonderneming Christiaens NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bouwonderneming Christiaens NV, openstaande posities, locatie van Bouwonderneming Christiaens NV op de kaart.

Bouwonderneming Christiaens NV is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bouwonderneming Christiaens NV, company assigned to the tax number BE06025695800. The company Bouwonderneming Christiaens NV is located at the address: Legeweg 155 8020 Oostkamp. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 880,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 708,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Contractors - Alterations. Products created in Bouwonderneming Christiaens NV were not found.
The main activity of Bouwonderneming Christiaens NV is Motor Freight Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Bouwonderneming Christiaens NV is not available. You also can look at reviews of Bouwonderneming Christiaens NV, open positions, location of Bouwonderneming Christiaens NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bouwonderneming Christiaens NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bouwonderneming Christiaens NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bouwonderneming Christiaens NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bouwonderneming Christiaens NV, employees, financial statistics.