Europ Etal BVBA

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • Europ Etal BVBA

Contactgegevens Europ Etal BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Europ Etal BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Europ Etal BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Wijgmaalsesteenweg 1; 3020; Herent, België

Telefoon (phone): 016 20 84 23 (+32-016 20 84 23) 016 20 84 23 (+32-016 20 84 23)

Fax (fax): 016 29 04 08 (+32-016 29 04 08) 016 29 04 08 (+32-016 29 04 08)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Europ Etal BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Europ Etal BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Europ Etal BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Europ Etal BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Europ Etal BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Europ Etal BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Europ Etal BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Europ Etal BVBA
Products information Europ Etal BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05993286132
Ondernemingsnummer: 7123504638
Hoofdstad (capital): 345,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 597,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Display cabinets; Window display supplies; Clothes - Hangers & racks; Packing - General; Bags (Paper); Bags (Plastics); Labeling machines; Shop-window dummies

Product categorie (product category): Store fixtures

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Europ Etal BVBA
(Get full report from official database of BE for Europ Etal BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Europ Etal BVBA
Addition kinds of activities for Europ Etal BVBA

14119901. Argilliet, dimensie-quarrying | Argillite, dimension-quarrying
22950000. Beklede stoffen, niet gegummeerd | Coated fabrics, not rubberized
33120303. Ingots, staal | Ingots, steel
35310503. Graders, weg (bouwmachines) | Graders, road (construction machinery)
35499906. Schroefrijmachines | Screw driving machines
50649903. Elektrische huishoudelijke apparaten, nec | Electric household appliances, nec

Werken bij Europ Etal BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Europ Etal BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Europ Etal BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Europ Etal BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Samsonite zoekt magazijniers ! (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Start People Waregem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil jij tewerkgesteld worden bij één van de beste spelers op vlak van hoogstaande bagage? Contacteer ons snel op 056/620590 Samsonite te Oudenaarde is op zoek naar magazijnsmedewerkers. Je staat in voor het laden en lossen van vrachtwagens of zet bestellingen klaar. Dit in 2-ploegen of nacht.

  • Afwerker (drukkerij) (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Om de drukke eindejaarsperiode op te vangen is onze klant (drukkerij) op zoek naar 2 extra handen. Dit van maandag tem donderdag van 8u-12u en van 12u30-17u, op vrijdag werk je tot 14u30. Jij bent de laatste schakel in het productieproces. Aan de hand van de bestelbons zorg jij ervoor dat de juiste producten bij de klant worden geleverd. Dit volgens volgende procedure: 1. tellen van de stuks 2. verpakken in dozen 3. op pallet plaatsen en pallet inwikkelen 4. bon toevoegen aan pallet ....

  • Elektrotechnieker (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Tielt zijn we op zoek naar een ELEKTROTECHNIEKER (m/v) Je staat in voor het curatief en preventief onderhoud van ons machinepark  Je werkt voornamelijk aan CNC-gestuurde machines Je springt je collega's bij waar nodig

  • STUDENT - Inbound klantendienstmedewerk(st)ers gezocht - regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Studentenjob

    Ben jij iemand die graag mensen helpt, assisteert, ben je luistervaardig, kan je met de computer werken, telefoneer je graag? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! want voor een firma regio Gent zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten. Wat wil dit zeggen? Wel, je wordt namelijk op een project geplaatst (voornammelijk de facturatiedienst Proximus) en je contacteer bestaande klanten op. Jij bent het aanspreekpunt voor een bepaald project en presteert naar de voorgelegde targets. Je behandeld de klant als koning en als kers op de taart kom je terecht in een zeer snel groeiend bedrijf met stabiliteit, veel voordelen, leuke werksfeer en toffe collega's!

  • Tentenbouwer 23/8 (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Jouw takenpakket bestaat uit: - opbouw en afbraak van kadertenten, partytenten, ... - afwerking, plaatsen van houten vloeren, vloerbekleding,... - afwerking, plaatsen van tafels, stoelen,...

  • Zaalbediende student (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: DE WITTE VLEUGEL

    Type: Studentenjob

    klanten bedienen: bestelling opnemen, eten en drank serveren. toogwerk, opruimen na sluiting toe. Verantwoordelijkheid en ordelijkheid. Beleefdheidsvorm goed onder de knie hebben.

  • STUDENT VERKOPER JACK & JONES Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    JACK & JONES OOSTENDE IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van JACK & JONES? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: • Service is bij JACK & JONES prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden. Je maakt de klanten wegwijs in de verschillende collecties, je geeft hen styling advies op maat en informeert hen over de verschillende producten, fittings en materialen; • Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; • Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); • Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; • Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • Klantenbeheerder ondernemingen non-life (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Badenoch & Clark

    Type: Vaste Job

    Als professioneel en onafhankelijk verzekeringsmakelaar is onze klant in Antwerpen gespecialiseerd in de dienstverlening op vlak van verzekeringen aan KMO’s, organisaties in de non-profit sector en particulieren. Ze zoeken een klantenbeheerder ondernemingen non-life Functieomschrijving U ondersteunt de account managers in de commerciële relatie met hun klanten •U onderhandelt met verzekeraars optimale verzekeringsvoorwaarden •U verzorgt het polis beheer voor uw toegewezen klanten •U bent het aanspreekpunt voor klanten voor alle courante wijzingen in hun dossier •U stelt gepaste oplossingen voor volgens de noden van de klant, u neemt in een redelijke tijd initiatieven voor een exacte, snelle en efficiënte behandeling van de dossiers Profiel •Bachelor Financiën en verzekeringen en/of in het bezit van een attest PCP of VVD •Of gelijkwaardig door ervaring •Open en enthousiast •Verantwoordelijkheidszin en inlevingsvermogen •Onderhandelingsvaardigheden en resultaatgericht •Service-minded, leergierig en goed georganiseerd •Kennis van Brio is een pluspunt

  • On site teamleader (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    Als on-site teamleader te Mechelen manage je de activiteiten bij onze partner om de nodige besparingen te realiseren. Verder promoot je actief ons private label en probeer je de klant te laten overschakelen op het volledige gamma van ERIKS. Vervolgens stuur je het on site personeel (team van 5 en op termijn 7 collega’s) aan en begeleid je hen persoonlijk. De verdere taken van de on-site teamleader te Mechelen zien er als volgt uit: - Je verzekert dat contractuele betalingstermijnen gerespecteerd worden. - Je identificeert en ontwikkelt nieuwe mogelijkheden binnen de huidige contracten van de klanten. - Je werkt nauw samen met het management om ondersteuning te geven aan de jaarlijkse verkoopdoelstellingen. - Je maakt een groeiplan op en gaat dit ook uitvoeren. . - Je woont de eerstelijnsvergaderingen bij op week/maandbasis. - Maandelijks geef je uitleg over de KPI’s, besparingen en lopende projecten. - Als manager ben je verantwoordelijk voor het naleven van de gezondheid en veiligheidsvoorschriften van ERIKS on-site.

  • MEDEWERKER PRODUCTIE BEHEER (ELEKTRONICA) - GENT (GENTBRUGGE) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DEKIMO

    Type: Vaste Job

    Dekimo produceert elektronica op maat voor de industrie. We zijn tevens één van de grootste designhuizen in Vlaanderen op het vlak van embedded software en elektronica ontwerp. Heb je voeling/ervaring met elektronica en techniek? Kennis van elektronica componenten, printen,...? Een bachelor diploma? We zoeken dringend een medewerker productie beheer om ons bestaand team mee uit te breiden voor de aankoop van componenten, planning, logistiek, communicatie met onze klanten. Zie onze website www.dekimo.com voor meer informatie.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Application Software Developer (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672575-inline.html?cid=Partner_VDAB Embedded Software Developer For my client active in Sint-Niklaas, I am looking for an Embedded Software Developer. You will be working on in team to develop Software on platforms. Work with a team of developers and join their international environment. Embedded Software Developer- The projects: Your daily tasks will involve: Implementation software features using modern programming languages C++ Software development International collaboration with the teams throughout the world Embedded Software Developer - The requirements: To fill this role, you need to have: At least a Bachelor degree in Computer Sciences/Programming First experience is required Knowledge of C++, C, Java and Python Eager to learn other programming languages Passion for electronics and mechanics Embedded Software Developer - The mission: Here is the context of the mission: Start ASAP 6 months contract + extension St-Niklaas based, potential travels to customers' site Contract If you have any question regarding the mission or to apply, feel free to call me at 02/203.99.00 or by mail at n.loulidi(A)progressiverecruitment.com Keywords: IT, C++, C#, Embedded, Sint-Niklaas, Software Development, Python, GIT, WPF, Agile, Scrum, software testing, C, STL, QT, Git

Zoek naar antwoorden van Europ Etal BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Europ Etal BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Europ Etal BVBA. Laat een reactie achter voor Europ Etal BVBA. Europ Etal BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Europ Etal BVBA. Leave a respond for Europ Etal BVBA. Europ Etal BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Europ Etal BVBA op de google maps. Adres en contacten Europ Etal BVBA
Location of Europ Etal BVBA on the google maps. Address and contacts of Europ Etal BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Europ Etal BVBA Europ Etal BVBA: Idesco NV | De Geest | KINDT | FODEVA | ECOLE FOND. COMMUNALE

Other related companies as Europ Etal BVBA: Idesco NV | De Geest | KINDT | FODEVA | ECOLE FOND. COMMUNALE

Europ Etal BVBA is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Europ Etal BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05993286132. Het bedrijf Europ Etal BVBA bevindt zich op het adres: Wijgmaalsesteenweg 1; 3020; Herent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 345,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 597,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Store fixtures. Lijst met producten zijn Display cabinets; Window display supplies; Clothes - Hangers & racks; Packing - General; Bags (Paper); Bags (Plastics); Labeling machines; Shop-window dummies.
De hoofdactiviteit van Europ Etal BVBA is Spoorwegvervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Europ Etal BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Europ Etal BVBA, openstaande posities, locatie van Europ Etal BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Europ Etal BVBA is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is Europ Etal BVBA, company assigned to the tax number BE05993286132. The company Europ Etal BVBA is located at the address: Wijgmaalsesteenweg 1; 3020; Herent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 345,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 597,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Store fixtures. List of products are Display cabinets; Window display supplies; Clothes - Hangers & racks; Packing - General; Bags (Paper); Bags (Plastics); Labeling machines; Shop-window dummies.
The main activity of Europ Etal BVBA is Railroad Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Europ Etal BVBA is not available. You also can look at reviews of Europ Etal BVBA, open positions, location of Europ Etal BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Europ Etal BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Europ Etal BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Europ Etal BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Europ Etal BVBA, employees, financial statistics.