B.S.A. Creatie BVBA

Contactgegevens B.S.A. Creatie BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data B.S.A. Creatie BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

B.S.A. Creatie BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Blakebergen 15; 1861; Meise (Wolvertem), België

Telefoon (phone): 052 37 65 13 (+32-052 37 65 13) 052 37 65 13 (+32-052 37 65 13)

Fax (fax): 052 37 65 14 (+32-052 37 65 14) 052 37 65 14 (+32-052 37 65 14)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) B.S.A. Creatie BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "B.S.A. Creatie BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "B.S.A. Creatie BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van B.S.A. Creatie BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen B.S.A. Creatie BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of B.S.A. Creatie BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees B.S.A. Creatie BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti B.S.A. Creatie BVBA
Products information B.S.A. Creatie BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06832092285
Ondernemingsnummer: 1421051025
Hoofdstad (capital): 849,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 376,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Exhibition stands

Product categorie (product category): Store fixtures

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor B.S.A. Creatie BVBA
(Get full report from official database of BE for B.S.A. Creatie BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor B.S.A. Creatie BVBA
Addition kinds of activities for B.S.A. Creatie BVBA

07210201. Spruit- en takkweekdiensten | Sprout and twig cultivation services
22110811. Pongee, katoen | Pongee, cotton
22529901. Verven en afwerken slijtage | Dyeing and finishing hosiery
26110104. Sulfietpulp | Sulfite pulp
28690200. Olefins | Olefins
33640000. Nonferrous die-castings behalve aluminium | Nonferrous die-castings except aluminum
36410210. Strobotrons | Strobotrons
73490105. Verlichtingsonderhoud | Lighting maintenance service

Werken bij B.S.A. Creatie BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in B.S.A. Creatie BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor B.S.A. Creatie BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for B.S.A. Creatie BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider - bandwerker (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES DUJARDIN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bandwerk(st)er op de site Koolskamp ben je verantwoordelijk voor het inspecteren van de groenten op vreemde voorwerpen, kwaliteit, calibratie en samenstellingen (van mengelingen). Tijdens productiestilstand sta je in voor het reinigen van de toevoerlijn en omgeving.

  • Carrossier (M/V) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb je altijd al gedroomd van een job waar je mocht sleutelen aan auto's? Dan hebben wij de ideale job voor u! Voor onze klant, gelegen in Turnhout, zijn wij op zoek naar een carrossier. Als carrossier doe je aan de werkvoorbereiding. - Je schuurt en plamuurt de wagens. - Je zet de wagens in hun grondverf. - Je plakt de wagens af.

  • Machine operator (NOKERE)

    Regio: NOKERE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je taak als operator bestaat er uit om: plaatsen van aluminiumband op de haspel gebruiken van rolbrug opstarten en stoppen van machine starten en stoppen van orders in computer instellen machine naargelang het type rolluikkasten uitvoeren van tussentijdse controles op de kwaliteit nemen van corrigerende actes bij vaststellen van afwijkingen melden van afwijkingen registreren van vaststellingen op de controlefiche verpakken van de afgewerkte rolluikkasten

  • Vliegende verko(o)p(st)er FULLTIME - regio Waregem/Kortrijk (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote winkelketen gepsecialiseerd in bloemen en planten zijn wij op zoek naar flexibel ingestelde verko(o)p(st)ers. Dit voor de regio Waregem/Kortrijk. Voor deze functie sta je in voor het verkopen en verzorgen van bloemen en planten. Je bent commercieel ingesteld en enige ervaring in deze sector is een must. Je bent in het bezit van een eigen wagen en rijbewijs want het kan gebeuren dat je soms verandert van winkel.

  • Werken als huishoudhulp Tremelo (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Eeklo - Lembeke (LEMBEKE)

    Regio: LEMBEKE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN EVERGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Huishoudhulp/Poetshulp Hoegaarden (met dienstencheques) (HOEGAARDEN)

    Regio: HOEGAARDEN

    Bedrijf: PUUUR TIENEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Tekenaar met doorgroeimogelijkheden (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je ontwerpt en tekent de orders uit met de 3D-pakketten. Je hebt ambitie om opgeleid te worden door het team en zo door te groeien in de organisatie op vlak van technische kennis en verantwoordelijkheid in projectafhandeling.

  • Logistieke humoristische medewerker (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: THE STREET FOOD COMPANY

    Type: Vaste Job

    Je bent rammend sterk, fitness heb je niet nodig want hier doe je al het loop en hefwerk. Je bent handiger met een transpallet en het inladen van camionetten dan de meeste van je vrienden – zijn wij tenslotte ook. Je haat slordige mensen en hebt veel gevoel voor humor. Bent een detail fucker. Je bent ontzettend flexibel en staat stevig met twee benen op de grond. Je hoeft niet per se ervaring te hebben in een soortgelijke functie, maar je moet dit heel graag willen. Je bent leergierig en hebt de wil om vooruit te gaan. Je hebt default een glimlach op je gezicht – wij doen ook alles voor een glimlach. We kunnen het goed met elkaar vinden.

  • Medische Pedicure (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: PEDICOS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Koekelare : Zelfstandige medische pedicure om ons team te versterken gedurende 2 dagen per week. Met kans op uitbreiding.

  • Trainer Duits (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Interim Zorgkundige EVERGEM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    Voor de regio Evergem zijn we op zoek naar zorgkundigen die op regelmatige basis een dag willen bijwerken in woonzorgcentra. Het betreft enkel opdrachten met dagcontracten. U kiest zelf de dagen / shiften die u wenst te werken.

Zoek naar antwoorden van B.S.A. Creatie BVBA in sociale netwerken
Look for responds of B.S.A. Creatie BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor B.S.A. Creatie BVBA. Laat een reactie achter voor B.S.A. Creatie BVBA. B.S.A. Creatie BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for B.S.A. Creatie BVBA. Leave a respond for B.S.A. Creatie BVBA. B.S.A. Creatie BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie B.S.A. Creatie BVBA op de google maps. Adres en contacten B.S.A. Creatie BVBA
Location of B.S.A. Creatie BVBA on the google maps. Address and contacts of B.S.A. Creatie BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come B.S.A. Creatie BVBA B.S.A. Creatie BVBA: VANNESTE FRERES | ZAKENKANTOOR LEEMANS | A. DUVAL | VLAAMSE LIGA TEGEN KANKER WEST-VLAANDEREN | YOLE REMANS

Other related companies as B.S.A. Creatie BVBA: VANNESTE FRERES | ZAKENKANTOOR LEEMANS | A. DUVAL | VLAAMSE LIGA TEGEN KANKER WEST-VLAANDEREN | YOLE REMANS

B.S.A. Creatie BVBA is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is B.S.A. Creatie BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06832092285. Het bedrijf B.S.A. Creatie BVBA bevindt zich op het adres: Blakebergen 15; 1861; Meise (Wolvertem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 849,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 376,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Store fixtures. Lijst met producten zijn Exhibition stands.
De hoofdactiviteit van B.S.A. Creatie BVBA is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van B.S.A. Creatie BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van B.S.A. Creatie BVBA, openstaande posities, locatie van B.S.A. Creatie BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

B.S.A. Creatie BVBA is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is B.S.A. Creatie BVBA, company assigned to the tax number BE06832092285. The company B.S.A. Creatie BVBA is located at the address: Blakebergen 15; 1861; Meise (Wolvertem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 849,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 376,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Store fixtures. List of products are Exhibition stands.
The main activity of B.S.A. Creatie BVBA is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of B.S.A. Creatie BVBA is not available. You also can look at reviews of B.S.A. Creatie BVBA, open positions, location of B.S.A. Creatie BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over B.S.A. Creatie BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf B.S.A. Creatie BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about B.S.A. Creatie BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company B.S.A. Creatie BVBA, employees, financial statistics.