All-System NV-SA

Contactgegevens All-System NV-SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data All-System NV-SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

All-System NV-SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Diamantstraat 3; 2200; Herentals, België

Telefoon (phone): 014 21 04 32 (+32-014 21 04 32) 014 21 04 32 (+32-014 21 04 32)

Fax (fax): 014 21 04 32; 014 21 03 99 (+32-014 21 04 32; 014 21 03 99) 014 21 04 32; 014 21 03 99 (+32-014 21 04 32; 014 21 03 99)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) All-System NV-SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "All-System NV-SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "All-System NV-SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van All-System NV-SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen All-System NV-SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of All-System NV-SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees All-System NV-SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti All-System NV-SA
Products information All-System NV-SA

BTW identificatienummer (tax): BE01894836425
Ondernemingsnummer: 8445709228
Hoofdstad (capital): 882,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 466,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Handtrucks & barrows; Display cabinets

Product categorie (product category): Store fixtures

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor All-System NV-SA
(Get full report from official database of BE for All-System NV-SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor All-System NV-SA
Addition kinds of activities for All-System NV-SA

5194. Tabak en tabaksproducten | Tobacco and tobacco products
417399. Bus terminal en service faciliteiten, nec | Bus terminal and service facilities, nec
472999. Passagiersvervoer regeling, nec, nec | Passenger transportation arrangement, nec, nec
62110101. Bond dealers en makelaars | Bond dealers and brokers
63319905. Contactlenzenverzekering | Contact lens insurance
82999907. Afrondingsschool, charme en modellering | Finishing school, charm and modeling

Werken bij All-System NV-SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in All-System NV-SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor All-System NV-SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for All-System NV-SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakker Metaal (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: ASAP EVERGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het inpakken van opgerold staal volgens de veiligheidsvoorschriften en eisen van onze klant met als doel dat het product gedurende het ganse transport onbeschadigd op zijn eindbestemming kan aankomen.

  • Magazijnier met Heftruckervaring (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een familiebedrijf gevestigd in de Waaslandhaven zijn we op zoek naar ervaren magazijniers met heftruckattest (m/v) - Ben je op zoek naar een job als magazijnier? - Heb je ervaring met de heftruck? - En laat jij je niet afschrikken door gekoelde ruimtes? DAN IS DEZE JOB ECHT IETS VOOR JOU!! Een groot gedeelde van je taken bestaat uit manueel werk: - laden en lossen van vrachtwagens - kwaliteitscontroles - labeling Daarnaast ben jij ook bedreven in het rijden met de heftruck.

  • SERVICE TECHNIEKER (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Site Engineer, maakt deel uit van het organisatiewerk voor onderhoud op mobiele werven voor een belangrijke operator in veiligheids- en beveiligingsnetwerken. Als onderhoudstechnicus staat u in voor het oplossen van problemen met radio-installaties en antennesystemen, wat in de meeste gevallen betekent dat u moet klimmen. Dit is een job waarvoor u werkt in een rotatiesysteem met uw collega's zodat een wachtdienst gegarandeerd kan worden. Als er tijdens de dag geen interventies gepland zijn of er geen dringende interventies opduiken, wordt u als field engineer betrokken bij de cyclus preventief onderhoud of installatiewerken die deel uitmaakt van het project.

  • INDUSTRIEËL ELEKTRICIEN (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Kan je de nodige ervaring voorleggen en zelfstandig werken. Ben je flexibel naar en naar uren toe. Ben je in het bezit van een rijbewijs B en eigen vervoer. Ben je klantgericht.

  • Jobstudent (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Jobstudent zorgkundige Terlinden (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: RUSTHUIS TER LINDEN

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent zorgkundige maak je deel uit van een multidisciplinair team, en zorg je mee voor het welzijn van de bewoners.

  • QC Laborant regio Evergem (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in de voedingssector regio Gent Noord zijn we op zoek naar een QC Laborant. Je staat in voor: – consequente en correcte uitvoering van de analyseplannen van de inkomende grondstoffen, intermediaire fracties en finale eindproducten – inspectie van bulk tankwagens en containers voor belading van eindproducten – inspectie van lichters, bulktankwagens en containers met inkomende grondstoffen – algemene, ondersteunende taken

  • Werfleider HVAC (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: PARETO

    Type: Vaste Job

    Je bent een coördinator in hart en nieren. Om de veiligheid, kwaliteit en correctheid van de werken te garanderen, werk je nauw samen met ploegbazen, projectleiders en werkvoorbereiders. Kortom, je bent een belangrijk aanspreekpunt op de werf en alsook een echte leider. Leiding, organisatie en controle typeren jou.

  • Medewerker verkoop groenten en fruit (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Brasschaat zijn we dringend op zoek naar 2 verkoopsters Verkopen van groenten en fruit Onderhoud winkel Bedienen kassa Mensen onthalen en verder helpen

  • Technisch operator (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

    Type: Vaste Job

    Voor een grafsch bedrijf zijn we op zoek naar een machinesteller/bediender die bij voorkeur ervaring in de sector heeft. Je staat in voor het stellen en bedienen van een machine. Je bent leergierig en staat open om een opleiding te volgen om ook andere machines te besturen. Je bent technisch opgeleid of gelijkwaardig door ervaring waardoor je ook kleine storingen kan oplossen. Je hecht veel waarde aan kwaliteit, orde en netheid. Je hebt geen schrik voor fysieke arbeid en wilt werken in dagdienst of 2 ploegen. Je bent een teamplayer die zelfstandig kan werken en bent flexibel ingesteld.

  • zelfstandig kinesist orthopedie en manuele therapie (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: GZA Ziekenhuizen Sint-Jozef

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor de kinesitherapeutische behandeling van ambulante patiënten: algemene en orthopedische revalidatie. Je werkt mee aan de uitbreiding van de ambulante therapie. Daarnaast geef je de groepslessen rugrevalidatie. Je werkt deeltijds (vast op maandagnamiddag, dinsdagnamiddag en vrijdagnamiddag). Daarnaast kan je vanaf midden december op maandagvoormiddag, woensdag een hele dag en vrijdagvoormiddag (vanaf januari) een collega vervangen.

  • PAB assistent (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: T-INTERIM BRUGGE

    Type: Werfreserve

    Voor een klant te Knokke zijn wij op zoek naar een PAB assistent. Wat houdt dit in: Je staat de klant bij in zijn/haar dagdagelijkse taken (ondersteuning) Je voert de klant rond Je helpt op fysiek vlak (rolstoel) Je draait mee in het gezin

Zoek naar antwoorden van All-System NV-SA in sociale netwerken
Look for responds of All-System NV-SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor All-System NV-SA. Laat een reactie achter voor All-System NV-SA. All-System NV-SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for All-System NV-SA. Leave a respond for All-System NV-SA. All-System NV-SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie All-System NV-SA op de google maps. Adres en contacten All-System NV-SA
Location of All-System NV-SA on the google maps. Address and contacts of All-System NV-SA

Andere gerelateerde bedrijven als come All-System NV-SA All-System NV-SA: Groenedaels M | VERMEULEN | Dever K | Melatec | Immesoete P

Other related companies as All-System NV-SA: Groenedaels M | VERMEULEN | Dever K | Melatec | Immesoete P

All-System NV-SA is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is All-System NV-SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01894836425. Het bedrijf All-System NV-SA bevindt zich op het adres: Diamantstraat 3; 2200; Herentals. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 882,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 466,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Store fixtures. Lijst met producten zijn Handtrucks & barrows; Display cabinets.
De hoofdactiviteit van All-System NV-SA is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van All-System NV-SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van All-System NV-SA, openstaande posities, locatie van All-System NV-SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

All-System NV-SA is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is All-System NV-SA, company assigned to the tax number BE01894836425. The company All-System NV-SA is located at the address: Diamantstraat 3; 2200; Herentals. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 882,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 466,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Store fixtures. List of products are Handtrucks & barrows; Display cabinets.
The main activity of All-System NV-SA is Electric, Gas and Sanitary Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of All-System NV-SA is not available. You also can look at reviews of All-System NV-SA, open positions, location of All-System NV-SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over All-System NV-SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf All-System NV-SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about All-System NV-SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company All-System NV-SA, employees, financial statistics.