FRESHCLEAN

Contactgegevens FRESHCLEAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FRESHCLEAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

FRESHCLEAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZORGVLIET 13; 3090; OVERIJSE, België

Telefoon (phone): 26881244 (+32-26881244) 26881244 (+32-26881244)

Fax (fax): +32 (57) 274-36-18 +32 (57) 274-36-18

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FRESHCLEAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FRESHCLEAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FRESHCLEAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FRESHCLEAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FRESHCLEAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FRESHCLEAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FRESHCLEAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FRESHCLEAN
Products information FRESHCLEAN

BTW identificatienummer (tax): BE06339630126
Ondernemingsnummer: 7158935546
Hoofdstad (capital): 939,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 439,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Activités: Evacuation des Déchets,Collecte des Déchets Ménagers.. Activités: Recyclage du Papier.. Services: Destruction des Archives,Stockage des Archives.. Services: Nettoyage de Fenêtres.

Product categorie (product category): Stockage and entreposage. Ramassage and traitement des déchets ménagers. Recyclage de matières non métalliques. Services de Nettoyage and de Désinfection

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FRESHCLEAN
(Get full report from official database of BE for FRESHCLEAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor FRESHCLEAN
Addition kinds of activities for FRESHCLEAN

7218. Industriële wasmachines | Industrial launderers
806901. Substantie misbruik ziekenhuizen | Substance abuse hospitals
28139901. Acetyleen | Acetylene
34299904. Handboeien en beenijzers | Handcuffs and leg irons
35599914. Lampen maken machines, gloeiend | Lamp making machinery, incandescent
39490801. Bagatelle tafels | Bagatelle tables
76990304. Thermostaat reparatie | Thermostat repair

Werken bij FRESHCLEAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FRESHCLEAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FRESHCLEAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FRESHCLEAN. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakmedewerkers chocoladebedrijf (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een groot chocoladebedrijf te Lier, dat instaat voor de productie van Belgische truffels en pralines, zijn wij op zoek naar gemotiveerde productiemedewerkers.  Je zal onder andere instaan voor onderstaande zaken:  Inpakken van truffels en pralines.  Het rapen van truffels en afpakken van pralines. Controles uitvoeren op de producten.  De productielijnen en machines reinigen.  Afwassen. Je verwittigt de verantwoordelijke bij technische problemen. 

  • Chauffeur C (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groothandel van fruit en groenten regio Evergem, zijn we op zoek naar een ervaren chauffeur. Je staat zelf in voor het laden en lossen, een goede fysieke conditie is een must. Nederlands beheersen om met de tablets te kunnen werken. Uurrooster : van maandag tot en met zaterdag van 00.00 tot +/- 10 à 11.00u. 5dagen stelsel - vrij op zondag en 1 vaste dag in de week

  • VERKOOPSMEDEWERKER VERF/VERLICHTING/(TUIN)MEUBELEN 5(M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt als verkoopsmedewerker op afdeling verf/verlichting/behang/kleinmeubelen/tapijten/raamdecoratie en combineert dit met tuinmeubelen, BBQ’s, camping. Je bedient de klanten op een snelle en vriendelijke wijze en geeft hen advies naargelang de vragen. Je zorgt dat de rayons in orde zijn. Dit betekent dat je bestellingen mee opvolgt en dat je de rekken aanvult. Je bent medeverantwoordelijk voor een aantrekkelijke presentatie van de producten in de verschillende rayons. Je controleert de leveringen, etiketteert producten, helpt bij de aanvulling van de stock. Klantenbestellingen opvolgen, retours van klanten behandelen.

  • Chauffeur C/CE (Korte ritten) Nederlands of Frans of Engels (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor een bedrijf in interieur te Roeselare zijn wij op zoek naar een enthousiaste Chauffeur C die mee kan de handen uit de mouwen steken!

  • Dakwerker hellende daken (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwbedrijf in Ronse zijn we op zoek naar een dakwerker voor platte daken. Je zal als dakwerker instaan voor het isoleren en waterdicht maken van platte daken, dit in zink en asfalt. Asfalteren, isoleren en het plaatsen van dakranden behoren standaard tot je takenpakket. Je vertrekt met je team telkens vanuit Ronse.

  • METSER (HERTSBERGE)

    Regio: HERTSBERGE

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als metser: Kan je volledig zelfstandig werken Beschik je over de nodige passie voor je werk Ben je een echte teamplayer Heb je inzicht in het werk Kan je planlezen Heb je een technische achtergrond Werk je volgens de veiligheidsvoorschriften Kan je profielen uitzetten Kan je façade en ruwbouw metsen Kan je zowel in de mortel als met lijm metsen Heb je ervaring met klein handgereedschap

  • Huishoudhulp regio Wingene (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: T-INTERIM TIELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis.  Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • HUISHOUDHULP (M/V) EEKLO (deeltijds - zelf te kiezen) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: DIENSTEN-AAN-HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Bediening restauratie (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    We zoeken een vlotte en vriendelijke kelner m/v voor een mooi en gezellig restaurant in Hasselt. Voor een leuk restaurant in Hasselt zijn we op zoek naar een vlotte, sociale, persoon, voor te helpen in de bediening. Je werkt meestal van 11u tot 15u en 's avonds van 18u tot 22u. Je bedient de klanten, ruimt de borden af, schenkt drank in, maakt rekeningen.

  • Student FItness-onthaal (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: BOOM - FIT

    Type: Studentenjob

    Als medewerker in onze club zal je verantwoordelijk zijn voor het ontvangen van de klanten. Daarnaast volg je de afspraken mee op en zorg je ervoor dat de klanten een leuke en aangename fitnesservaring krijgen.

  • Jobstudent McDonald's Mol weekend en doordeweekse dagen (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: McDONALD'S

    Type: Studentenjob

    Ben jij een jobstudent en wil je graag een centje bijverdienen? Aarzel dan niet om ons jouw CV te sturen. Bij McDonald's Mol kan je als jobstudent zowel door de week als in het weekend aan de slag. Hou er rekening mee dat je minstens 10 uren per week zult werken en dat deze uren zowel in de vakantie, door de week als tijdens de weekends gepland kunnen worden. Oftewel word je ingezet in ons keukenteam en help je ons met de bereiding van de sandwiches, het beheer van de voorraden volgens het FIFO principe, .... Oftewel word je ingezet in ons counterteam en kom je rechtstreeks in contact met onze klanten om hun te helpen met hun bestelling, het onderhouden van de lobby, ... Je draagt een grote verantwoordelijkheid inzake kwaliteit en voedselveiligheid en werkt in een jong en dynamisch team.

  • Calculator (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb je een hogere opleiding bouwkunde gevolgd of heb je al enkele jaren ervaring als calculator in een bouwonderneming? Dan kom jij zeker in aanmerking om als calculator aan de slag te gaan bij onze klant, een bouwbedrijf uit regio Beringen. Een greep uit jouw taken en verantwoordelijkheden: Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van kostprijsberekeningen in het kader van opmaak van offertes en aanbestedingsdossiers appartementen, industriële complexen, kantoorgebouwen, openbare werken, etc. Je verdiept je in lastenboeken, plannen en meetstaten en je controleert deze op hun volledigheid. Je staat in voor het opstellen van een kostprijsberekening rekening houdend met uitvoeringsmethoden en -termijn, werfinrichting en offertes en gevraagde gegevens. Je vraagt offertes op bij leveranciers en onderaannemers en controleert deze op de conformiteit met de lastenboeken. Je houdt hierbij rekening met de bestekken van studieburelen en openbare besturen en de wensen van de bouwheer. Je bent verantwoordelijk voor de samenstelling van de uiteindelijke offerte en de bijhorende documenten. Aan de hand van een professioneel calculatiepakket ondersteun je de salesafdeling technisch bij commerciële onderhandelingen.

Zoek naar antwoorden van FRESHCLEAN in sociale netwerken
Look for responds of FRESHCLEAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor FRESHCLEAN. Laat een reactie achter voor FRESHCLEAN. FRESHCLEAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FRESHCLEAN. Leave a respond for FRESHCLEAN. FRESHCLEAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FRESHCLEAN op de google maps. Adres en contacten FRESHCLEAN
Location of FRESHCLEAN on the google maps. Address and contacts of FRESHCLEAN

Andere gerelateerde bedrijven als come FRESHCLEAN FRESHCLEAN: BUREAU ALPHA + FREE-LANCE | Simon's Art & Sculptures | Beurghs Marc | VERMEERSCH | PREPOST MEDIA BVBA

Other related companies as FRESHCLEAN: BUREAU ALPHA + FREE-LANCE | Simon's Art & Sculptures | Beurghs Marc | VERMEERSCH | PREPOST MEDIA BVBA

FRESHCLEAN is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FRESHCLEAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06339630126. Het bedrijf FRESHCLEAN bevindt zich op het adres: ZORGVLIET 13; 3090; OVERIJSE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 939,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 439,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Stockage and entreposage. Ramassage and traitement des déchets ménagers. Recyclage de matières non métalliques. Services de Nettoyage and de Désinfection. Lijst met producten zijn Activités: Evacuation des Déchets,Collecte des Déchets Ménagers.. Activités: Recyclage du Papier.. Services: Destruction des Archives,Stockage des Archives.. Services: Nettoyage de Fenêtres..
De hoofdactiviteit van FRESHCLEAN is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FRESHCLEAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FRESHCLEAN, openstaande posities, locatie van FRESHCLEAN op de kaart.

FRESHCLEAN is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is FRESHCLEAN, company assigned to the tax number BE06339630126. The company FRESHCLEAN is located at the address: ZORGVLIET 13; 3090; OVERIJSE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 939,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 439,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Stockage and entreposage. Ramassage and traitement des déchets ménagers. Recyclage de matières non métalliques. Services de Nettoyage and de Désinfection. List of products are Activités: Evacuation des Déchets,Collecte des Déchets Ménagers.. Activités: Recyclage du Papier.. Services: Destruction des Archives,Stockage des Archives.. Services: Nettoyage de Fenêtres..
The main activity of FRESHCLEAN is Printing, Publishing and Allied Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FRESHCLEAN is not available. You also can look at reviews of FRESHCLEAN, open positions, location of FRESHCLEAN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FRESHCLEAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FRESHCLEAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FRESHCLEAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FRESHCLEAN, employees, financial statistics.