AUTOVERHUUR BIJNENS

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • AUTOVERHUUR BIJNENS
Private companiesTextile Mill Products • AUTOVERHUUR BIJNENS

Contactgegevens AUTOVERHUUR BIJNENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AUTOVERHUUR BIJNENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

AUTOVERHUUR BIJNENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PIETER VANHOUDTSTRAAT 98; 3582; BERINGEN, België

Telefoon (phone): 11432668 (+32-11432668) 11432668 (+32-11432668)

Fax (fax): +32 (81) 714-23-71 +32 (81) 714-23-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AUTOVERHUUR BIJNENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AUTOVERHUUR BIJNENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AUTOVERHUUR BIJNENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AUTOVERHUUR BIJNENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AUTOVERHUUR BIJNENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AUTOVERHUUR BIJNENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AUTOVERHUUR BIJNENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AUTOVERHUUR BIJNENS
Products information AUTOVERHUUR BIJNENS

BTW identificatienummer (tax): BE03474945068
Ondernemingsnummer: 7372619628
Hoofdstad (capital): 677,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 497,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Facilités: Magasin.. Type de Véhicule: Camionnette,Voiture.

Product categorie (product category): Stations-service and carburants. Location de voitures

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AUTOVERHUUR BIJNENS
(Get full report from official database of BE for AUTOVERHUUR BIJNENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor AUTOVERHUUR BIJNENS
Addition kinds of activities for AUTOVERHUUR BIJNENS

329600. Minerale wol | Mineral wool
22410409. Webbing, geweven | Webbing, woven
22540100. Shorts, shirts, slipjes en slipjes (ondergoed): brei | Shorts, shirts, slips, and panties (underwear): knit
24510000. Mobiele huizen | Mobile homes
25140203. Dinette sets: metaal | Dinette sets: metal
79220403. Televisieprogramma, inclusief commerciele producenten | Television program, including commercial producers

Werken bij AUTOVERHUUR BIJNENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AUTOVERHUUR BIJNENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AUTOVERHUUR BIJNENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AUTOVERHUUR BIJNENS. Looking for open vacancies in other companies

  • Process project ingenieur (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Process en Project ingenieur vervul je de volgende taken gespreid over de 3 productieafdelingen van Vanéflon: • Perserij waar halffabricaten geproduceerd worden • Mechanisch atelier waar via CNC gemachineerde onderdelen gemaakt worden • Speciale technieken waar een aantal speciale producten gerealiseerd worden Proceswerk: In nauw overleg en ondersteuning met sales en productie help je mee aan onder andere: • Selecteren van de juiste kunststoffen en/of compounds voor de verschillende toepassingen. Daarbij heb je ook nauwe contacten met diverse grondstofleveranciers. • Test- en prototype-runs voor nieuwe kunststoffen • Omzetten van testrun-resultaten naar stabiele industriële processen • Klantspecifieke producten en oplossingen mee helpen uitwerken • Technische ondersteuning naar kwaliteitsdienst Projectwerk: • Realiseren van productietechnische optimaliseringen • Identificeren en implementeren van efficiëntieverbeteringen in productie • Lean & Mean projecten zoals steltijdreducties, kuisovergangen minimaliseren,... • Implementeren van kleine investeringsprojecten • Ondersteuning op vlak van CAD/CAM

  • Monteur (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant uit regio Dendermonde zoekt een nieuwe kracht om het team aan te vullen. Als Monteur zal je de volgende taken uitoefenen: je kan planlezen lassen een meerwaarde je bent veelzijdig en vertrouwd met diverse montage technieken (ramen deuren trappen leuningen)

  • CNC operator Natuursteen (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, actief in natuursteenbewerking, zijn we momenteel op zoek naar een CNC operator voor bewerking van natuursteen op de CNC gestuurde machines. Je staat in voor het laden en ontladen van de machine alsook voor de volledig bediening. Opleiding aan de machine is voorzien

  • Sous-chef Voor een gerenommeerd Viersterren-hotel Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bekend vier-sterren hotel in Brugge zijn wij op naar een sous-chef of chef de partie met ambitie om door te groeien. Onze partner beschikt over talloze hotels wereldwijd en zit in volle expansie. In deze keuken is versbeleving de kernboodschap.. Prefab-food is absoluut uit den boze en hier kunnen keukenmedewerkers nog steeds uitpakken met hun kookskills ! Ben jij een echte “foodie” en is je werkdag pas geslaagd als iedereen kon genieten van je uitstekende kookkunsten? Je snapt dat jij en je team het verschil maken in onze branche. Termen als budgetbeheer, foodcost, stockcount haccp, dlc, return on investment, etc.. doen je niet duizelen maar weten je te motiveren. Je weet een team te trainen, coachen, motiveren en leading by example is your middle name. Je hebt reeds jaren ervaring in à la carte restaurant; catering en/of banqueting is je niet vreemd. Je genoot een opleiding in een hotelschool of gelijkwaardig door ervaring

  • Onderhoudstechnieker (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gelegen in de regio van Oudenaarde en gespecialiseerd in het produceren van flessen, zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker dag. Hierbij sta je in voor het uitvoeren van klein een grote onderhoudswerkzaamheden, zowel op preventief als curatief vlak. Matrijzenwissels, kernwissels en schuivenwissels behoren tot je takenpakket.

  • Huishoudheld Wingene gezocht! (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life is een jong, dynamisch en snel groeiend bedrijf en is steeds op zoek naar gemotiveerde mensen die graag het huishouden doen. Die ook stipt en klantgericht kunnen werken. Stofzuigen, afstoffen, ramen poetsen, dweilen, strijken en boodschappen doen vind je leuk? Zelfstandig werken bij klanten thuis trekt je aan? Solliciteer dan zeker voor deze job! Je staat er zeker niet alleen voor. Jouw verantwoordelijke is steeds bereid om je te ondersteunen, bezorgt je een planning op maat en helpt je bij het bijhouden van je administratie. Ga je met de bus, fiets, trein, wagen, .. Wij houden rekening met je uurrooster! Vanaf 12u tot 38u/week is mogelijk. Geen weekendwerk en de uren steeds van 8-17u. Snelle opstart!

  • HR - Graduate Program (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1671778-inline.html?cid=Partner_VDAB In het kader van de verdere professionalisering en groei, is Milcobel op zoek naar een (m/v): HR Graduate Ontdek een wereld aan mogelijkheden en ervaar hoe ons HR Graduate Program een kick-start kan geven aan jouw carrière! Vanaf dag 1 heb je impact en krijg je als HR Graduate de verantwoordelijkheid om projecten te managen, veranderingen en optimalisaties door te voeren binnen verschillende HR domeinen gaande van Recruitment, Training & Development tot Performance Management. Je neemt de lead in het uitdenken en opzetten van een sterk en innovatief beleid om talent aan te trekken en te behouden voor 5 sites. Je staat voor een groot deel van de tijd zelf in voor de rekrutering en selectie van diverse profielen (intake met de lijn manager, definiëren van de juiste search kanalen, screening & interviewen van kandidaten, organiseren van assessment center of andere testen, adviseren HR officers / HR Managers / lijn managers). In nauwe samenwerking met de Talent Manager vertaal je de rekruteringstrategie naar operationele doelstellingen afgestemd op de noden van de business. Je trekt verschillende projecten i.h.k.v. employer branding, campus recruitment, jobbeurzen, stagebeleid, algemene R&S-campagnes, enz. Voortdurend verbeteren is jouw motto: je bent voortrekker om de huidige processen en tools inzake Recruitment, Training & Development, Performance onder de loep te nemen en te optimaliseren. Je kijkt niet zomaar mee maar bent verantwoordelijk om zaken echt te veranderen. Duurzaam groeien is de opdracht! Hiervoor wordt rekening gehouden met jouw ambities, interesses, sterktes en ontwikkelpunten om samen met jou je verdere loopbaan uit te stippelen.

  • Software Engineer (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in Ieper zijn wij op zoek naar een software engineer. U wordt betrokken bij verschillende aspecten van software ontwikkeling zoals het ontwikkelen van nieuwe tools, het onderhouden van de bestaande software, ed. U werkt mee aan projecten in house en bij de klant. U test en documenteert de ontwikkelde software. U wordt betrokken bij het ontwikkelen van software voor zowel desktop als HMI toepassingen, tools binnen een 3D omgeving, automatisatie en optimalisatieprocesssen.

  • Analist Microbiologie (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Whoohoo® Project Sourcing

    Type: Vaste Job

    In het microbiologisch labo worden testen uitgevoerd om aan te tonen datonze klant voldoet aan de wettelijke en geldige GMP richtlijnen voor aseptisch bereide farmaceutische producten, o.a. nodig voor de release van product naar de markt toe. De microbiologische testen worden uitgevoerd op routinestalen afkomstig van productie, stabiliteitloten, validatieloten en er worden ook analyses op aanvraag uitgevoerd. Takenpakket Het takenpakket van een analyst in het microbiologisch labo omvat het zelfstandig uitvoeren van de labo testen, evalueren en het rapporteren van deze resultaten op GMP wijze. Deze testen omvatten onder andere: steriliteitstest, endotoxinetest, identificaties etc.. De analyst is verantwoordelijk voor het documenteren en opvolgen van afwijkingen die zich voordoen.

  • Leerkracht NT2 (Om les te geven binnen een belangrijke instelling van de Belgische Staat) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    CLL Language Centers is een onafhankelijk talencentrum, verbonden aan de UCL, Université Catholique de LLN. Wij onderwijzen zo'n 40 talen aan volwassenen uit diverse milieus. Wij hebben ook een uitgebreid Business Department en organiseren cursussen aan de Europese, federale en regionale instellingen. De lessen vinden zoals overdag als 's avonds plaats en zelfs op zaterdagvoormiddag. Regelmatig verzorgen wij interne opleidingen rond pedagogie, didactiek en samenwerken.*******Taken: CLL is op zoek naar leerkrachten NT2: Om les te geven binnen een belangrijke instelling van de Belgische Staat en aan een publiek nauw betrokken bij de Belgische politiek. Status : zelfstandig, voltijds of deeltijds Job omschrijving - U staat in voor de lessen Nederlands en begeleidt cursisten in kleine groepjes - U legt de nadruk op de professionele context - U begeleidt en motiveert de cursisten in hun leertraject - U baseert de lessen op gepersonaliseerde activiteiten en materiaal, en legt de focus op de mondelinge vaardigheden

  • BAKKERSHULP ALL-ROUND : FLEXIJOB (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: SCHEPERS - CELS

    Type: Flexijob

    Helpen in de bakkerij met productie van pistolets en gebak Klaarzetten van bestellingen voor de winkels Rijden met camionette en s'morgens winkels bevoorraden. Onderhoud van machines en atelier Ledigen van camionette Magazijn op orde houden

  • KELNER FLEXIJOB (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: MISTARA

    Type: Flexijob

    In brasserie La Plaza kan je genieten van een overheerlijk ontbijt, een snelle lunch of een uitgebreid diner.Wij zorgen voor een hartelijke ontvangst in combinatie met een rustiek en landelijk interieur. Ben jij degene die nog iets wil bijverdienen op donderdag en zaterdag. Kom eens langs om dit te bespreken. Je taak is zorgen voor een vlotte bediening in de zaal (opstellen tafels, klanten bedienen, drankjes klaarmaken achter de bar, afruimen,..). Tot gauw!!!

Zoek naar antwoorden van AUTOVERHUUR BIJNENS in sociale netwerken
Look for responds of AUTOVERHUUR BIJNENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor AUTOVERHUUR BIJNENS. Laat een reactie achter voor AUTOVERHUUR BIJNENS. AUTOVERHUUR BIJNENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AUTOVERHUUR BIJNENS. Leave a respond for AUTOVERHUUR BIJNENS. AUTOVERHUUR BIJNENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AUTOVERHUUR BIJNENS op de google maps. Adres en contacten AUTOVERHUUR BIJNENS
Location of AUTOVERHUUR BIJNENS on the google maps. Address and contacts of AUTOVERHUUR BIJNENS

Andere gerelateerde bedrijven als come AUTOVERHUUR BIJNENS AUTOVERHUUR BIJNENS: BABY-HALL | DEURAM | Tania | Van Poeck Joost | Millennium

Other related companies as AUTOVERHUUR BIJNENS: BABY-HALL | DEURAM | Tania | Van Poeck Joost | Millennium

AUTOVERHUUR BIJNENS is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AUTOVERHUUR BIJNENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03474945068. Het bedrijf AUTOVERHUUR BIJNENS bevindt zich op het adres: PIETER VANHOUDTSTRAAT 98; 3582; BERINGEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 677,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 497,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Stations-service and carburants. Location de voitures. Lijst met producten zijn Facilités: Magasin.. Type de Véhicule: Camionnette,Voiture..
De hoofdactiviteit van AUTOVERHUUR BIJNENS is Textielmolenproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AUTOVERHUUR BIJNENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AUTOVERHUUR BIJNENS, openstaande posities, locatie van AUTOVERHUUR BIJNENS op de kaart.

AUTOVERHUUR BIJNENS is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is AUTOVERHUUR BIJNENS, company assigned to the tax number BE03474945068. The company AUTOVERHUUR BIJNENS is located at the address: PIETER VANHOUDTSTRAAT 98; 3582; BERINGEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 677,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 497,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Stations-service and carburants. Location de voitures. List of products are Facilités: Magasin.. Type de Véhicule: Camionnette,Voiture..
The main activity of AUTOVERHUUR BIJNENS is Textile Mill Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of AUTOVERHUUR BIJNENS is not available. You also can look at reviews of AUTOVERHUUR BIJNENS, open positions, location of AUTOVERHUUR BIJNENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AUTOVERHUUR BIJNENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AUTOVERHUUR BIJNENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AUTOVERHUUR BIJNENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AUTOVERHUUR BIJNENS, employees, financial statistics.