GARAGE HAMYS & FILS

Contactgegevens GARAGE HAMYS & FILS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GARAGE HAMYS & FILS: address, phone, fax, email, website, opening hours

GARAGE HAMYS & FILS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA STATION 71; 6110; MONTIGNY-LE-TILLEUL, België

Telefoon (phone): 71515652 (+32-71515652) 71515652 (+32-71515652)

Fax (fax): +32 (53) 403-23-30 +32 (53) 403-23-30

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GARAGE HAMYS & FILS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GARAGE HAMYS & FILS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GARAGE HAMYS & FILS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GARAGE HAMYS & FILS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GARAGE HAMYS & FILS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GARAGE HAMYS & FILS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GARAGE HAMYS & FILS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GARAGE HAMYS & FILS
Products information GARAGE HAMYS & FILS

BTW identificatienummer (tax): BE05680725097
Ondernemingsnummer: 8882965087
Hoofdstad (capital): 126,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 837,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Facilités: Magasin.. Marques de Voitures: Opel.. Services: Carrosserie. Types de Véhicules: Voitures.. Services: Pneus.

Product categorie (product category): Stations-service and carburants. Détaillants en pièces and accessoires de voitures. Véhicules automobiles. Entretien and réparations de voitures

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GARAGE HAMYS & FILS
(Get full report from official database of BE for GARAGE HAMYS & FILS)

Aanvulling soorten activiteiten voor GARAGE HAMYS & FILS
Addition kinds of activities for GARAGE HAMYS & FILS

821100. Elementaire en middelbare scholen | Elementary and secondary schools
20839904. Roggemout | Rye malt
30899900. Kunststofproducten, nec, nec | Plastics products, nec, nec
81110214. Vastgoedrecht | Real estate law
87110404. Bouwtechniek | Structural engineering

Werken bij GARAGE HAMYS & FILS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GARAGE HAMYS & FILS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GARAGE HAMYS & FILS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GARAGE HAMYS & FILS. Looking for open vacancies in other companies

  • Schoonmaker m/v (Vaste voormiddagploeg 5u-13u) (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een gemotiveerde schoonmaker / schoonmaakster. Je staat in voor het poetsen van de kantoren, toiletten en ook deels de productieruimte.

  • Mechanieker (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Mol die werkzaam is in de betonsector zijn we op zoek naar een mechanieker die kan lassen en kennis heeft van hydraulica. Jouw takenpakket bestaat uit: - Elektrische , hydraulische en pneumatische schema's lezen en interpreteren. - Het lassen van mechanische stukken en onderdelen. - Revisie en onderhoud van machines. - Controle over elektriciteit en elektronische componenten, geautomatiseerde controlesystemen en PC toepassingen (MS-office)

  • Chauffeur C combinatie (m/v) (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Momenteel kijken we uit naar een chauffeur met geldig rijbewijs C. Hierbij is belangrijk dat U kan opstarten om 5u 'smorgens en U in staat bent fysiek werk te verrichten.

  • Hvac Technieker (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze partner zijn wij op zoek naar HVAC techniekers om te werken voor verschillende bedrijven in Limburg. Je werkt voor de afdeling "Building" Je staat in voor het onderhoud, installaties en afstellen van technische klimaat- en koelsystemen: warmtepompen, airconditioning, koelen vrieskasten,...  Waaruit bestaat jouw takenpakket? Je staat in voor het onderhoud en de controle van de goede werking en lekdichtheid van koelinstallaties Je installeert enkelfasige en driefasige motoren en hun startunit en sluit ze aan Je doet mechanisch en elektrisch onderhoud van elektrische machines en hun sturingen Je monteert leidingen en componenten Je Installeert meet- en regelelementen (thermo-, pressostaten,...) en staat ook in voor het onderhoud Je bewerkt koperen leidingen (braseren, plooien en flare trekken) Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar of je maakt zelf een montageraam. Je plaatst de onderdelen en componenten, zoals draadkanalen, stroomrails, klemmen en elektronische componenten Je brengt de bedrading en labeling aan Je test de kast en werkt ze af. Je past het algemeen reglement voor elektrische installaties (AREI) toe

  • assemblage medewerker m/v (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER BRU

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wil jij graag aan de slag als technieker mechanische en/of elektrische assemblage M/V regio Zellik? Bekijk dan zeker onderstaande vacature en kom te weten welke taken je zullen toegewezen worden, over welke capaciteiten je dient te beschikken en wat het aanbod is. Jobomschrijving: Mechanische assemblage van machine onderdelen of assemblage van elektrische componenten volgens technische tekeningen en schema's Reparatie van specifieke apparatuur Je maakt een complete set-up van nieuwe appartuur of gebruikte uitrustingen die voldoen aan de verwachtingen van de klant. Begrijpen van de verschillende machine functies en de verschillende ontwerpen. Je maakt gebruik van Engelse meeteenheden of metrische meetsystemen.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Lille (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Student Redder (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: T-INTERIM GENT-ZEEHAVEN

    Type: Studentenjob

     Je bent een gemotiveerde student met een brevet 'Hoger Redder' voor weekend en vakanties. Je zal instaan voor de veiligheid van de zwembadbezoeker en de optimale klantentevredenheid. Bedrijfsprofiel: Ben je op zoek naar een studentenjob als redder? Kan je goed tegen tropische temperaturen? Dan is deze job iets voor jou!

  • Student (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijk voor het op orde zetten van de productieomgeving. Dit doe je aan de hand van een veegmachine of doe je manueel.

  • Verkoopmedewerker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: 4711 BRUGES

    Type: Studentenjob

    4711 is dé oudste Eau de Cologne ter wereld en opende haar eerste bijhuis in Brugge. Heb jij interesse in geuren, aromatherapy en hou je ook wel van wat geschiedenis, dan zal ons aanbod je interesseren. Voor 2 zaterdagen per maand kijken wij uit naar een enthousiaste persoon die graag omgaat met mensen - multiculturele mensen, dus je kan vlot verschillende talen spreken. Op zaterdag is de 4711 shop jouw verantwoordelijkheid dus we rekenen erop dat je vooral stipt en assertief bent, hands-on (met afwachten verkoop je immers niets), flexibel en vooral achter het merk 4711 staat. Ken je 4711 nog niet check dan zeker 4711.com of kom de geuren ontdekken in onze shop, gelegen op de Markt van Brugge (onder het Belfort en naast het Dali Museum). Dienstverband: Tijdelijk (November - December - Januari)

  • Heftruckchauffeur 2-ploegen (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Vaste Job

    Voor een groentenbedrijf in de regio Ardooie zijn wij op zoek naar een gemotiveerde heftruckbestuurder.

  • Leerkracht NT2 (binnen een belangrijke instelling van de Belgische Staat ) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: CLL TALENCENTRUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    CLL is op zoek naar leerkrachten NT2: Om les te geven binnen een belangrijke instelling van de Belgische Staat en aan een publiek nauw betrokken bij de Belgische politiek. Status : zelfstandig, voltijds of deeltijds Job omschrijving U staat in voor de lessen Nederlands en begeleidt cursisten in kleine groepjes U legt de nadruk op de professionele context U begeleidt en motiveert de cursisten in hun leertraject U baseert de lessen op gepersonaliseerde activiteiten en materiaal, en legt de focus op de mondelinge vaardigheden

  • Dossierbeheerder - Familiaal kantoor - Brussels (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1676965-inline.html?cid=Partner_VDAB Ben je op zoek naar de ultieme uitdaging? Ben je een enthousiaste boekhouder met een eerste relevante werkervaring in een boekhoudkantoor? Wil je bovendien genieten van wat meer autonomie op de werkvloer? Stuur dan zo snel mogelijk je CV! Dit boekhoudkantoor, gelegen in een mooie buurt van Brussel, is op zoek naar een dossierbeheerder. Je komt terecht in een open familiale sfeer met een vijftiental medewerkers waar er de mogelijkheid is voor opleiding (BIBF/IAB). Hoe ziet jouw dag er uit? Je verzorgt de boekhouding A - Z van management en real estate bedrijven. Contact met de klanten Verantwoordelijk voor de fiscale aangiften (BTW, personen-en vennootschapsbelasting)

Zoek naar antwoorden van GARAGE HAMYS & FILS in sociale netwerken
Look for responds of GARAGE HAMYS & FILS in social networks

Lees alle opmerkingen voor GARAGE HAMYS & FILS. Laat een reactie achter voor GARAGE HAMYS & FILS. GARAGE HAMYS & FILS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GARAGE HAMYS & FILS. Leave a respond for GARAGE HAMYS & FILS. GARAGE HAMYS & FILS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GARAGE HAMYS & FILS op de google maps. Adres en contacten GARAGE HAMYS & FILS
Location of GARAGE HAMYS & FILS on the google maps. Address and contacts of GARAGE HAMYS & FILS

Andere gerelateerde bedrijven als come GARAGE HAMYS & FILS GARAGE HAMYS & FILS: ELDI | INSTITUT ACTILYNE | PETER CUYPERS | Printex Belgium | LUC AMEEL

Other related companies as GARAGE HAMYS & FILS: ELDI | INSTITUT ACTILYNE | PETER CUYPERS | Printex Belgium | LUC AMEEL

GARAGE HAMYS & FILS is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GARAGE HAMYS & FILS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05680725097. Het bedrijf GARAGE HAMYS & FILS bevindt zich op het adres: RUE DE LA STATION 71; 6110; MONTIGNY-LE-TILLEUL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 126,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 837,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Stations-service and carburants. Détaillants en pièces and accessoires de voitures. Véhicules automobiles. Entretien and réparations de voitures. Lijst met producten zijn Facilités: Magasin.. Marques de Voitures: Opel.. Services: Carrosserie. Types de Véhicules: Voitures.. Services: Pneus..
De hoofdactiviteit van GARAGE HAMYS & FILS is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GARAGE HAMYS & FILS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GARAGE HAMYS & FILS, openstaande posities, locatie van GARAGE HAMYS & FILS op de kaart.

GARAGE HAMYS & FILS is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is GARAGE HAMYS & FILS, company assigned to the tax number BE05680725097. The company GARAGE HAMYS & FILS is located at the address: RUE DE LA STATION 71; 6110; MONTIGNY-LE-TILLEUL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 126,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 837,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Stations-service and carburants. Détaillants en pièces and accessoires de voitures. Véhicules automobiles. Entretien and réparations de voitures. List of products are Facilités: Magasin.. Marques de Voitures: Opel.. Services: Carrosserie. Types de Véhicules: Voitures.. Services: Pneus..
The main activity of GARAGE HAMYS & FILS is Printing, Publishing and Allied Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of GARAGE HAMYS & FILS is not available. You also can look at reviews of GARAGE HAMYS & FILS, open positions, location of GARAGE HAMYS & FILS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GARAGE HAMYS & FILS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GARAGE HAMYS & FILS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GARAGE HAMYS & FILS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GARAGE HAMYS & FILS, employees, financial statistics.