VAN DEN BERGHE DIDIER

Contactgegevens VAN DEN BERGHE DIDIER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN DEN BERGHE DIDIER: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN DEN BERGHE DIDIER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SIJSELESTRAAT 48; 8730; OEDELEM, België

Telefoon (phone): 50790799 (+32-50790799) 50790799 (+32-50790799)

Fax (fax): +32 (82) 725-10-82 +32 (82) 725-10-82

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN DEN BERGHE DIDIER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN DEN BERGHE DIDIER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN DEN BERGHE DIDIER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN DEN BERGHE DIDIER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN DEN BERGHE DIDIER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN DEN BERGHE DIDIER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN DEN BERGHE DIDIER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN DEN BERGHE DIDIER
Products information VAN DEN BERGHE DIDIER

BTW identificatienummer (tax): BE08747833251
Ondernemingsnummer: 2887451171
Hoofdstad (capital): 329,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 478,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Facilités: Installations LPG.

Product categorie (product category): Stations-service and carburants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN DEN BERGHE DIDIER
(Get full report from official database of BE for VAN DEN BERGHE DIDIER)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN DEN BERGHE DIDIER
Addition kinds of activities for VAN DEN BERGHE DIDIER

26520000. Stel kartonnen dozen op | Setup paperboard boxes
35590701. Banden grooving machines | Tire grooving machines
38220106. Koeling / airco ontdooien controles | Refrigeration/air-conditioning defrost controls
38610400. Fotografische film, plaat en papierhouders | Photographic film, plate, and paper holders
50490101. Analytische instrumenten | Analytical instruments

Werken bij VAN DEN BERGHE DIDIER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN DEN BERGHE DIDIER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN DEN BERGHE DIDIER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN DEN BERGHE DIDIER. Looking for open vacancies in other companies

  • ORDERPICKER/MAGAZIJNIER (M/V) 7317316 / 19 C (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: MANPOWER Kantoor Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Manpower Industry is expert in het rekruteren van arbeidersprofielen. We gaan telkens om zoek naar de perfecte match tussen bedrijf en sollicitant. Manpower Brugge is momenteel op zoek naar een ORDERPICKER/MAGAZIJNIER (M/V) regio Oostkamp Je staat in voor het picken van de goederen volgens instructies. Je kan vlot overweg met een elektrische transpallet met plateau Je stelt de paketten samen met behulp van de handscanner. Je brengt de goederen naar de verzendzone.

  • Startersvacature met doorgroeimogelijkheden logistiek bediende (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Takenpakket: Transportschema's opmaken Plannen van transport in samenspraak met magazijn. Organiseren van leveringen. Afspraken maken met transporteurs Eigen ritten regelen. Prijsoffertes opvragen bij transporteurs en inplanning transport Logistieke administratie Genereren van picking listen en adreslabels. Afleverdocumenten verzorgen. Retouradministratie en ophalingen organiseren van retourpakketten. Loketbediening (afhaling + levering). Financieel beheer: aanmaken van lijsten aankoopfacturen voor de boekhouding. Aanmaken containers in Navision Opstellen planning.

  • Key account beheerder CS m/v (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als key account beheerder sta je in nauw contact met de aan jou toevertrouwde key accounts en de eigen operationele diensten. In deze job sta je daarnaast in voor: - Je zorgt voor de registratie van de transportorders, bewerkt en verwerkt deze en waakt over een stipte uitvoering ervan; - De verwachtingen van jouw klanten breng je op een correcte en professionele manier over naar de operationele diensten; - Het onderhandelen met klanten en operations om tot aanvaardbare oplossingen te komen is voor jou een uitdaging; - Klachtenbehandeling pak je professioneel aan; - Je meet en evalueert met regelmaat de kwaliteit van onze performantie en rapporteert deze aan jouw klanten via ons eigen softwarepakket; - Je functioneert in een team en waakt ook over andere klanten als back-up aanspreekpunt.

  • Toonzaalverkoper sanitair (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Xtra Interim & Select

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Antwerpen zoeken we een gedreven "Toonzaalverkoper sanitair". We zijn op zoek voor de vestiging Wijnegem. Na een boeiende opleiding van 3 maanden in ontvang je samen met je collega's architecten, eindverbruikers en installateurs in de toonzaal van jouw verkooppunt. Je geeft technisch en esthetisch advies over badkamers. Je maakt met kennis en inzicht een voorstel op de computer en sluit het verkoopgesprek af naar ieders tevredenheid.

  • Receptionist(e) Brucargo (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: STEGMANN ZAVENTEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je verwerkt de dagelijkse post. Als receptionist ben je het eerste aanspreekpunt voor alle praktische bekommernissen, gaande van het boeken van vergaderzalen, broodjes, …., tot verwelkomen van bezoekers. Je bent de spilfiguur voor wat betreft de administratieve verwerking van documenten vanuit het warehouse. Gegevens rechtzetten in het tijdsregistratiesysteem Doorgeven van activiteiten op inactiviteitsdagen Verzamelen en geconsolideerd doorgeven van documenten Samen met het team streef je naar een constante verbetering, groei en resultaatsverbetering. Hiervoor verzorg je de dagelijkse service en de contacten met klanten die via het algemene nummer de kantoren contacteren.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Haasdonk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAASDONK)

    Regio: HAASDONK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudelijke Hulp (regio Deerlijk) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp ondersteun je de gezinnen in hun huishoudelijke taken. Deze kunnen omvatten : schoonmaken, bereiden van maaltijden, strijken en kleine boodschappen

  • Huishoudhulp regio AALBEKE 19u à 32u (AALBEKE)

    Regio: AALBEKE

    Bedrijf: ZORGGROEP H. HART

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstencheques H.Hart valt onder de Woon en Zorggroep H.Hart en is reeds jarenlang actief in de zorg en -welzijnsector. Dit jaar vieren we ons 15-jarig bestaan!!! Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een huishoudhulp voor bij klanten aan huis voor volgende taken: -licht huishoudelijk werk: afstoffen, dweilen, stofzuigen, ramen wassen -maaltijden bereiden -boodschappen doen -was en -strijkwerk. U werkt hoofdzakelijk bij zorgbehoevenden, bejaarden en grote gezinnen in de regio Kortrijk. Bezoek gerust onze website voor enkele sfeerbeelden www.h-hart.be

  • Huishoudhulp DEELTIJDS Damme en omstreken (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: GREENHOUSE BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Damme en omstreken zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Snoeier Tuinaanleg (HAALTERT)

    Regio: HAALTERT

    Bedrijf: TUINEN PERREMAN

    Type: Vaste Job

    Je voert het tuinonderhoud uit voor zowel particuliere als professionele klanten. - Snoeien van bomen, planten,... - Maaien van gazon - Onkruidvrij maken van verhardingen - ...

  • Winkelmedewerker Verse afdelingen (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Proxy Delhaize Engsbergen

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een medewerker voor de verse afdelingen. Je onderhoud mee de verse afdelingen. Na een korte inwerkperiode neem je ook de bestellingen van deze afdelingen voor je rekening. Wanneer het minder druk is op de verse afdelingen, help je ook mee in de andere afdelingen. Kassa behoort ook tot het takenpakket

  • Freelance docent Barbier Brugge (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Schoonheidsschool VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan de Schoonheidsschool te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 3 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring als ondernemer. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

Zoek naar antwoorden van VAN DEN BERGHE DIDIER in sociale netwerken
Look for responds of VAN DEN BERGHE DIDIER in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN DEN BERGHE DIDIER. Laat een reactie achter voor VAN DEN BERGHE DIDIER. VAN DEN BERGHE DIDIER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN DEN BERGHE DIDIER. Leave a respond for VAN DEN BERGHE DIDIER. VAN DEN BERGHE DIDIER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN DEN BERGHE DIDIER op de google maps. Adres en contacten VAN DEN BERGHE DIDIER
Location of VAN DEN BERGHE DIDIER on the google maps. Address and contacts of VAN DEN BERGHE DIDIER

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN DEN BERGHE DIDIER VAN DEN BERGHE DIDIER: SLAGERIJ KRISTOF | Baudson Aurelien | G. VAN DE VELDE | J. DEFAYS | R茅serve (La)

Other related companies as VAN DEN BERGHE DIDIER: SLAGERIJ KRISTOF | Baudson Aurelien | G. VAN DE VELDE | J. DEFAYS | R茅serve (La)

VAN DEN BERGHE DIDIER is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN DEN BERGHE DIDIER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08747833251. Het bedrijf VAN DEN BERGHE DIDIER bevindt zich op het adres: SIJSELESTRAAT 48; 8730; OEDELEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 329,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 478,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Stations-service and carburants. Lijst met producten zijn Facilités: Installations LPG..
De hoofdactiviteit van VAN DEN BERGHE DIDIER is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN DEN BERGHE DIDIER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN DEN BERGHE DIDIER, openstaande posities, locatie van VAN DEN BERGHE DIDIER op de kaart.

VAN DEN BERGHE DIDIER is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN DEN BERGHE DIDIER, company assigned to the tax number BE08747833251. The company VAN DEN BERGHE DIDIER is located at the address: SIJSELESTRAAT 48; 8730; OEDELEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 329,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 478,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Stations-service and carburants. List of products are Facilités: Installations LPG..
The main activity of VAN DEN BERGHE DIDIER is Amusement and Recreation Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN DEN BERGHE DIDIER is not available. You also can look at reviews of VAN DEN BERGHE DIDIER, open positions, location of VAN DEN BERGHE DIDIER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN DEN BERGHE DIDIER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN DEN BERGHE DIDIER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN DEN BERGHE DIDIER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN DEN BERGHE DIDIER, employees, financial statistics.