STATION-SERVICE MISSIL

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • STATION-SERVICE MISSIL
Private companiesPersonal Services • STATION-SERVICE MISSIL

Contactgegevens STATION-SERVICE MISSIL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STATION-SERVICE MISSIL: address, phone, fax, email, website, opening hours

STATION-SERVICE MISSIL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE TOUVENT 19; 6470; SIVRY-RANCE, België

Telefoon (phone): 60456638 (+32-60456638) 60456638 (+32-60456638)

Fax (fax): +32 (71) 864-92-41 +32 (71) 864-92-41

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STATION-SERVICE MISSIL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STATION-SERVICE MISSIL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STATION-SERVICE MISSIL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STATION-SERVICE MISSIL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STATION-SERVICE MISSIL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STATION-SERVICE MISSIL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STATION-SERVICE MISSIL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STATION-SERVICE MISSIL
Products information STATION-SERVICE MISSIL

BTW identificatienummer (tax): BE06882354736
Ondernemingsnummer: 6286621093
Hoofdstad (capital): 200,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 108,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Facilités: Magasin.

Product categorie (product category): Stations-service and carburants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STATION-SERVICE MISSIL
(Get full report from official database of BE for STATION-SERVICE MISSIL)

Aanvulling soorten activiteiten voor STATION-SERVICE MISSIL
Addition kinds of activities for STATION-SERVICE MISSIL

3568. Krachtoverbrenging apparatuur, niet inbegrepen | Power transmission equipment, nec
7383. Nieuws syndicaten | News syndicates
517201. gassen | Gases
20460201. Maïsolie, Taart | Corn oil, cake
23230100. Mannen en jongens stropdassen en strikjes | Men's and boys' neckties and bow ties
23250200. Mannen en jongens jurkbroek en korte broek | Men's and boys' dress slacks and shorts
23290210. Vesten (suède, lederen, enz.), Sport: mannen en jongens ' | Vests (suede, leatherette, etc.), sport: men's and boys'
35190203. Gouverneurs, dieselmotor | Governors, diesel engine
96110404. Administratie van algemene economische programma's, lokale overheid | Administration of general economic programs, local government

Werken bij STATION-SERVICE MISSIL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STATION-SERVICE MISSIL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STATION-SERVICE MISSIL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STATION-SERVICE MISSIL. Looking for open vacancies in other companies

  • Lasser (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als lasser sta je in voor volgende taken: - Het lassen monteren van trappen, balustrades, ... - Plaatsen van de constructies bij klanten.

  • Customer Service Medewerker Export (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP Maritiem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Door dagelijkse klantencontacten de praktische en administrateve afwikkeling van een boeking realiseren in het bedrijfseigen systeem (LARA). * Zorgen voor de nodige informatiedoorstroom en coördinate aan alle betrokken partjen betreffende een boeking (klant, operatons, logistek en intermodaal,..). * Zelfstandig registreren en opvolgen van boekingen volgens de afgesproken tarieven en bijhorende modaliteiten. * Doorgeven van referenties aan de klanten betreffende af te halen of aan te leveren containers. * Regelen van transporten indien gevraagd door de klant. * Door een goede communicate en samenwerking met documentate export een correcte administrateve afwikkeling verzekeren.

  • Verantwoordelijke Carrosserie (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten regio Beveren zijn we op zoek naar Verantwoordelijke Carrosserie (m/v) - Heb jij een groot verantwoordelijkheid gevoel en kan je een team aansturen? - Heb jij een grote kennis en passie van auto’s ? - Heb jij ervaring met het programma Informex? Dan zoeken wij jou !! Taken : Je zal een team van 2 à 3 mensen aansturen. Je ontvangt klanten en onderhandeld met experts Je maakt bestekken op Je maakt planningen op.

  • Vrachtwagen Carrossier (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Jobfixers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in vrachtwagens zijn wij op zoek naar een losse arbeider met ervaring in de carrosserie van opleggers en een basiskennis lassen.

  • CALL AGENT NL (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature van Call Agent maak je deel uit van een team gedreven collega's die uitbellen in opdracht van verschillende bedrijven die hun marktpositie willen verstevigen of uitbreiden via telemarketing. outbound telefonie (marktstudies prospectie verkoop maken van afspraken ...) inbound telefonie (opvolging van een promotiecampagne opnemen van bestellingen helpdesk ....) worden gebruikt om dit doel te behalen. jouw doel is om nieuwe klanten te genereren of om klanten terug te winnen die om een bepaalde reden overgestapt zijn naar een andere leverancier. Dit gaat veelal om klanten uit de telecom- en energiesector.

  • PRODUCTIEMEDEWERKER VASTE VROEGE PLOEG (M/V/X) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Wetteren zijn we op zoek naar een groot aantal extra medewerkers voor de eindejaarsperiode. Je zal opstarten vanaf oktober tot na de feestperiode na nieuwjaar. Je wordt ingezet in een productieomgeving. Jouw taken bestaan uit fijne afwerking van de producten, uitvoeren van taken via de computer, verpakken van de afgewerkte producten en het klaarmaken ervan voor verzending. Je zal in een vaste vroege ploeg worden ingezet.

  • HUISHOUDHULP regio Oostkamp (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Net.werk! vso

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken voor het best betalende dienstencheque bedrijf waar je als huishoudhulp gewaardeerd wordt voor je werk? Dan verwelkomen wij jou graag! Je poetst vooral graag en dit voor gunstige voorwaarden en bij dankbare klanten. Bij ons wordt anciënniteit meegenomen. Wij geven ook maaltijdcheques van 7 euro per dag! Er wordt rekening gehouden met jouw balans tussen werk en privé, want je bepaalt zelf je werkdagen. Je werk dicht bij huis, want wij zoeken klanten in de regio waar je woont en houden rekening met de vervoersmiddelen waarover je beschikt. Je wordt begeleid door onze jobcoach die steeds op zoek gaat naar een goede match tussen huishoudhulp en klant. Ook zonder ervaring of diploma ben je welkom! Als huishoudhulp sta je in voor het onderhoud van woningen bij onze klanten. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Licht huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, een boodschap doen of eventueel koken kunnen ook gevraagd worden in het kader van de dienstencheques. Stel u kandidaat en u krijgt snel reactie of feedback! (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, kuisen, schoonmaken, poetsen)

  • Studentenjob Polyvalent verkoopsmedewerker - TOTAL Kalken (richting Gent) (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een afwisselende job en weet je van aanpakken? Dan is een job als verkoper bij TOTAL misschien wel iets voor jou. Voor TOTAL Kalken (E17 Antwerpen-Gent, richting Gent) zijn we op zoek naar polyvalente verkoopsmedewerkers. Je zal zowel in de shop als aan de kassa kunnen werken. Of je wordt afwisselend ingezet in de broodjeszaak van het station, waar je de klanten kan verder helpen. Het gaat om een deeltijdse functie in een 2/5de regime. (tijdens de weekends)

  • Verkoopmedewerk(st)er Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: DSE International

    Type: Vaste Job

    Sollicitaties gepland: Oktober - Septembet Verkoopmedewerk(st)er Oostende (±38u) (vliegende) Als verkoopmedewerker ben je het visitekaartje van Dampshop. Adviseren en begeleiden van klanten tijdens het aankoopproces is wat jij doet. Dampshop is gespecialiseerd in e-sigaretten, e-liquids en accessoires. DIT BEN JIJ Jouw interesse en enthousiasme met betrekking tot elektronische sigaretten, e-liquids en toebehoren is groot. Daarnaast heb je een representatief uiterlijk en ben je bereid te werken in een flexibel en gedreven team. Werken in het weekend is voor jou geen probleem. Je hebt een druk sociaal leven, je gaat graag uit, hebt een grote vriendenkring WAT VERWACHTEN WIJ - Vertalen van de wensen van een klant in de aanschaf van de juiste producten - Het oplossen van problemen die klanten met hun aankoop ondervinden. - Samen zorg je voor een nette, uitnodigende winkel. - Verlenen van service aan klanten. - Ervaring is een plus.

  • Magazijnier Diepvries (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: ICE RETAIL

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het voorladen en laden van trailers en vrachtwagens.

  • Werfleider (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Je komt als werfleider terecht in een modern bouwbedrijf dat actief is in het uitvoeren van grotere bouwprojecten voor de private en openbare sector. - Je bereidt de werkzaamheden voor, coördineert ze en volgt ze op - Je beheert het gebruik van de materialen, controleert de toeleveringen en zorgt voor een correcte personeelsplanning - Je bent de schakel tussen de werf, productie en de projectleiders - Je bewaakt de kwaliteit van de werken - u bent mede verantwoordelijk voor de technische en administratieve aspecten van het project - U woont werfvergaderingen bij - Je zorgt voor het aansturen van jouw eigen arbeiders en eventuele onderaannemers - U werkt mee aan de nacalculatie en de werfopvolging - Je rapporteert aan de projectleider

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Tienen)

    Regio: Regio Tienen

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

Zoek naar antwoorden van STATION-SERVICE MISSIL in sociale netwerken
Look for responds of STATION-SERVICE MISSIL in social networks

Lees alle opmerkingen voor STATION-SERVICE MISSIL. Laat een reactie achter voor STATION-SERVICE MISSIL. STATION-SERVICE MISSIL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STATION-SERVICE MISSIL. Leave a respond for STATION-SERVICE MISSIL. STATION-SERVICE MISSIL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STATION-SERVICE MISSIL op de google maps. Adres en contacten STATION-SERVICE MISSIL
Location of STATION-SERVICE MISSIL on the google maps. Address and contacts of STATION-SERVICE MISSIL

Andere gerelateerde bedrijven als come STATION-SERVICE MISSIL STATION-SERVICE MISSIL: ARTEKOBEL | Bellefroid Canivet | SEVENANTS K | Maeyaert Patricia | Keon Van Hoof

Other related companies as STATION-SERVICE MISSIL: ARTEKOBEL | Bellefroid Canivet | SEVENANTS K | Maeyaert Patricia | Keon Van Hoof

STATION-SERVICE MISSIL is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STATION-SERVICE MISSIL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06882354736. Het bedrijf STATION-SERVICE MISSIL bevindt zich op het adres: RUE TOUVENT 19; 6470; SIVRY-RANCE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 200,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 108,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Stations-service and carburants. Lijst met producten zijn Facilités: Magasin..
De hoofdactiviteit van STATION-SERVICE MISSIL is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STATION-SERVICE MISSIL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STATION-SERVICE MISSIL, openstaande posities, locatie van STATION-SERVICE MISSIL op de kaart.

STATION-SERVICE MISSIL is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is STATION-SERVICE MISSIL, company assigned to the tax number BE06882354736. The company STATION-SERVICE MISSIL is located at the address: RUE TOUVENT 19; 6470; SIVRY-RANCE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 200,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 108,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Stations-service and carburants. List of products are Facilités: Magasin..
The main activity of STATION-SERVICE MISSIL is Personal Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of STATION-SERVICE MISSIL is not available. You also can look at reviews of STATION-SERVICE MISSIL, open positions, location of STATION-SERVICE MISSIL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over STATION-SERVICE MISSIL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STATION-SERVICE MISSIL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STATION-SERVICE MISSIL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STATION-SERVICE MISSIL, employees, financial statistics.