SHELL

Contactgegevens SHELL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SHELL: address, phone, fax, email, website, opening hours

SHELL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): QUAI DU BARBOU 36; 4020; LI?GE, België

Telefoon (phone): 43411828 (+32-43411828) 43411828 (+32-43411828)

Fax (fax): +32 (65) 230-35-21 +32 (65) 230-35-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SHELL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SHELL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SHELL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SHELL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SHELL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SHELL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SHELL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SHELL
Products information SHELL

BTW identificatienummer (tax): BE03676818847
Ondernemingsnummer: 4488433837
Hoofdstad (capital): 502,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 208,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Facilités: Magasin.

Product categorie (product category): Stations-service and carburants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SHELL
(Get full report from official database of BE for SHELL)

Aanvulling soorten activiteiten voor SHELL
Addition kinds of activities for SHELL

448100. Passagiersvervoer over zee, met uitzondering van veerboot | Deep sea passenger transportation, except ferry
22999909. uitgeplozen touw | Oakum
24990705. Webbing: riet, riet en rotan | Webbing: cane, reed, and rattan
28229912. Gevulkaniseerde oliën | Vulcanized oils
29110101. Gas, raffinaderij | Gas, refinery
35420103. Schaafmachines, kracht | Shearing machines, power
37110406. Motorhomes, zelfstandige, montage van | Motor homes, self contained, assembly of
50999916. Vlagpalen | Flag poles
73891502. Toon kaart en poster schilderij | Show card and poster painting

Werken bij SHELL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SHELL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SHELL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SHELL. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker Facilitair management en Logistiek (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De Watergroep is het grootste drinkwaterbedrijf in Vlaanderen. Meer dan 1.470 medewerkers zijn dagelijks in de weer om via een netwerk van meer dan 32.000 kilometer leidingen water te leveren aan 180 gemeenten gespreid over West- en Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Limburg. Zo bedienen we ruim 3 miljoen klanten en honderden bedrijven. De Watergroep is een autonoom Vlaams waterbedrijf dat producten en diensten aanbiedt in de gehele waterketen. Onze historische missie - met name het leveren van kwaliteitsvol drinkwater aan een aanvaardbare prijs - blijft onverkort gelden. Daarnaast zorgen wij via een duurzame kringloopbenadering voor een economisch en ecologisch verantwoord beheer van alle schakels in deze waterketen: regenwater, grond- en oppervlaktewater, drinkwater, proceswater en afvalwater. Om onze dienstverlening beter te kunnen afstemmen op de verschillende groepen binnen de samenleving, willen wij talentvolle medewerkers met verschillende achtergronden in dienst nemen en laten doorgroeien. Wij willen verschillen benutten en doen bijdragen tot meer creativiteit en innovatie. De functie Als administratief medewerker Facilitair management en Logistiek ben je verantwoordelijk voor het van A-tot-Z verwerken van de bestelaanvragen voor kleinschalige aankopen van onze interne klanten. Daarnaast geef je ook administratieve ondersteuning aan de andere teamleden van de dienst Inkoop en Logistiek. Je beheert ook het administratieve luik van aankoopcontracten.

  • Technieker (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in sanitair en chauffage zijn we op zoek naar een technieker. Je staat in voor het onderhoud van ketels en depannage bij de klant ter plaatse. Als technieker heb je een uitgebreid en gevarieerd takenpakket: - Een diagnose stellen van defecten of storingen aan een installatie (gas- of waterlek, …) - Inbouw- of opbouwleidingen plaatsen en aansluiten op de verwarmings- en sanitaire elementen (staal, koper, PVC, polyethyleen, ...) - Defecte onderdelen vervangen of herstellen - Sanitaire en verwarmingselementen plaatsen - De materialen kiezen en de voorraad grondstoffen en verbruiksgoederen aanleggen - Een oude installatie demonteren en verwijderen (verwarming, sanitair, …)

  • Monteerder regio Aalst tijdelijk - dagwerk (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Aalst gaan wij op zoek naar een Monteerder (m/v) in dagwerk. Dit is een tijdelijke opdracht tot en met eind december 2018. Een greep uit je takenpakket: Je werkt zelfstandig en in teamverband op een werkpost waar een aantal opeenvolgende fijne montagehandelingen moeten gebeuren Je ontvangt het materiaal dat door de magazijniers wordt gebracht. Je interpreteert en controleert de materiaallijst, schikt het materiaal en beheert persoonlijk de magazijnbonnen voor uitneming, teruggave of schrapping van materiaal Je staat in voor de uitvoering van de montage van toestellen en assemblages in overeenstemming met de normen van de kwaliteitscontrole en volgens het werkplan beschreven in het routingboek - Je voert het werkorder zelfstandig uit en rapporteert moeilijkheden, fouten of onduidelijkheden aan de Productie-manager Je zorgt voor het inpakken van de gemonteerde toestellen/assemblages

  • Chauffeurs CE regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant een transportfirma regio Genk gespecialiseerd in sneltransport zijn we op zoek naar een chauffeurs CE! Ben jij gedreven? Heb je wegenkennis? Dan ben jij diegene die we zoeken! Je werkt in dagritten of in vaste nachtritten.

  • Huishoudhulp regio Beernem - voltijds / deeltijds (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Beernem zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten.

  • Huishoudhulp regio Assebroek (M/V) (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Mechanieker (h/f) (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: Konvert Interim Oudenaarde

    Type: Vaste Job

    Mechanieker (M/V) (Regio Brakel) Konvert Oudenaarde zoekt een mechanieker voor een groeiende KMO gespecialiseerd in mechanische herstellingen, slijtvaste coatings, laswerken en onderhoud. Vanwege de groei van de organisatie zijn we op korte termijn op zoek naar een mechanieker. Functieomschrijving: • Monteren en demonteren van sassen, sluizen en kleppen • Opschuren en draaien van flenzen, rotors, stators, rollen, astappen, etc. • Controles uitvoeren: visuele controle, maten en toleranties controleren • Meedenken om je werk zo kwalitatief en efficiënt mogelijk te organiseren • Maturiteit en verantwoordelijkheidszin zijn belangrijke pijlers in deze functie • Je zal opgeleid worden en nauw samenwerken met onze ervaren mechaniekers

  • CHAUFFEUR C (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Talentus Leuven

    Type: Vaste Job

    U staat in voor het leveren van allerlei promotiemateriaal naar onder andere winkels & beurzen. U helpt ook bij het uitladen.

  • IT Support (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor een hoogtechnologische firma gaan wij op zoek naar een IT Support. Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor de goede werking van de infrastructuur. Eindgebruikers worden door jou verder geholpen bij zowel first als second line. Dit doe je zowel telefonisch als bij de eindgebruikers zelf, ter plaatse. Je voert daar ook de installaties uit en helpt bij het onderhouden van de documentatie.

  • Bemiddelaar (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IN HARMONIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

  • thuisverpleging (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: MEDIZO

    Type: Zelfstandige activiteit

    thuisverpleging regio Oudenaarde

  • Computer Recruitment Services - Penetration Tester (IT Security Analyst) (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Background As a global critical financial infrastructure, the protection of the bank information and assets is fundamental to the company's business. Security is at the core of our services, firmly Embedded in the management systems and processes of the company. You will be joining our Group Security & Business Resilience (GSBR) in charge of putting in place the required controls to adequately and effectively protect our information assets. Role You will join Security Assurance & Testing team who manage and coordinate: Testing of critical security controls Relationship with regulators, Cyber dashboard & Reporting Security governance structures (Group Security Committee, Service Dialogues...) Penetration testing Red team Exercises Entity-based stakeholders (CTOs, BISO) The main responsibilities for the candidate are: Plan & coordinate penetration tests with external provider Analyze penetration test reports and produce digests/synopsis Present & discuss the outcome of the Pen Test results to all relevant stakeholders Ensure the timely and effective remediation of security weaknesses and defects revealed in penetration testing activities Maintain an operational dashboard of applications/infrastructure/other assets requiring the testing, based upon schedules/frequencies Define, produce and publish compliance reporting Skills and experience required be a team player who communicates in an open, respectful and constructive way with her/his customers and peers, both verbally and in writing. The candidate will take ownership and ensure that organizational quality standards are met. be a very good communicator in English, both verbal and written, and able to discuss and defend the security interests with individuals and groups of Senior business people as well as deep technical IT experts. proven experience in security risk assessments, development of functional security requirements, process design and management reporting. Experience in security design, architecture and project management is a strong advantage. Familiarity with industry best practices in key domains: penetration testing, application/infra/network security, identity and access management, and secure development on all platforms. Sound security design principles, based on confidentiality, integrity and availability requirements and other ISO27002 security principles are an asset; Application security knowledge with a good understanding of software development and OWASP guidelines Sufficient background knowledge with regard to network principles and protocols used in WAN and LAN's, DMZ, Internet security, , network segregation Experience with a subset of Unix, Windows System, tandem, Mainframe security and assurance Preferred professional certifications are CISSP, GIAC, CISM, CISA, ISO 27001 LA/LI. Language: English Details Reference: NK385 Location: Brussels Rate: 600-625 euros per day Duration: 9 months Start date: ASAP

Zoek naar antwoorden van SHELL in sociale netwerken
Look for responds of SHELL in social networks

Lees alle opmerkingen voor SHELL. Laat een reactie achter voor SHELL. SHELL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SHELL. Leave a respond for SHELL. SHELL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SHELL op de google maps. Adres en contacten SHELL
Location of SHELL on the google maps. Address and contacts of SHELL

Andere gerelateerde bedrijven als come SHELL SHELL: BUREAU FIERS & DE MEY | GILBERT L?HOMME | Prisma Color | GILBERT VERDUYSTERT | Stoeterij De 4 Dagmaelen NV

Other related companies as SHELL: BUREAU FIERS & DE MEY | GILBERT L?HOMME | Prisma Color | GILBERT VERDUYSTERT | Stoeterij De 4 Dagmaelen NV

SHELL is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SHELL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03676818847. Het bedrijf SHELL bevindt zich op het adres: QUAI DU BARBOU 36; 4020; LI?GE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 502,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 208,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Stations-service and carburants. Lijst met producten zijn Facilités: Magasin..
De hoofdactiviteit van SHELL is Textielmolenproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SHELL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SHELL, openstaande posities, locatie van SHELL op de kaart.

SHELL is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is SHELL, company assigned to the tax number BE03676818847. The company SHELL is located at the address: QUAI DU BARBOU 36; 4020; LI?GE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 502,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 208,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Stations-service and carburants. List of products are Facilités: Magasin..
The main activity of SHELL is Textile Mill Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of SHELL is not available. You also can look at reviews of SHELL, open positions, location of SHELL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SHELL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SHELL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SHELL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SHELL, employees, financial statistics.