FLSPUNTINI BVBA

Contactgegevens FLSPUNTINI BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLSPUNTINI BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLSPUNTINI BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Roterijstraat 145 8790 Waregem - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-56-61-11-55 32-56-61-11-55

Fax (fax): 32-56-61-36-17 32-56-61-36-17

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLSPUNTINI BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLSPUNTINI BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLSPUNTINI BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLSPUNTINI BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLSPUNTINI BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLSPUNTINI BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLSPUNTINI BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLSPUNTINI BVBA
Products information FLSPUNTINI BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07977416992
Ondernemingsnummer: 7833221435
Hoofdstad (capital): 298,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 845,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in FLSPUNTINI BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Agriculture & Livestock

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLSPUNTINI BVBA
(Get full report from official database of BE for FLSPUNTINI BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLSPUNTINI BVBA
Addition kinds of activities for FLSPUNTINI BVBA

502399. Huisinrichting, Nood | Homefurnishings, nec
503301. Dak- en bekledingsmaterialen | Roofing and siding materials
23699909. Suits: meisjes en kinderen | Suits: girls' and children's
26210104. Servet voorraad, papier | Napkin stock, paper
35650206. Vacuüm verpakkingsmachines | Vacuum packaging machinery
36410108. Inlaatdraden, elektrische lamp gemaakt van aangekochte draad | Lead-in wires, electric lamp made from purchased wire

Werken bij FLSPUNTINI BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLSPUNTINI BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLSPUNTINI BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLSPUNTINI BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • Legal Professional (Bank) (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Start People Leuven Bedienden

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wat zijn de verwachte taken : Verzamelen en analyseren van de feitelijke en gerechtelijke elementen en openen van het dossier, in het kader van de "Particulieren"-dossiers en voor het autobeheer eveneens de “Corporate”-dossiers en voor het vlootbeheer met materiële en lichte lichamelijke schade, teneinde de dekking en de aansprakelijkheden te beoordelen, de tussenkomende partijen te identificeren en de schade te beoordelen volgens de vooropgestelde procedures en regels. In het kader van de strafrechtelijke verdediging, analyseren van de juridische documenten en behandelen en opvolgen van de aspecten van andere juridische procedures (burgerlijke partijstelling, burgerlijke procedures), teneinde de dekking te beoordelen en de financiële aspecten van de dossiers op te volgen. In het kader van dossiers waarvoor een meer geavanceerde kennis en een begrip van het recht van de extracontractuele en contractuele aansprakelijkheid auto nodig is, opstellen van een beheerstrategie volgens de vooropgestelde regels, uitwerken van een actieplan en zorgen voor de opvolging van het dossier door het actieplan, indien nodig, aan te passen, teneinde het dossier zo snel mogelijk af te sluiten en de belangen van de klant zo goed mogelijk te verdedigen. Zorgen voor een proactieve en aangepaste communicatie met de klant, de makelaar, de advocaten of andere tussenkomende partijen in complexe of gevoelige dossiers, in de minnelijke en/of gerechtelijke fase (lichte lichamelijke schade, …) teneinde de juiste claim van de klant op te stellen die in verhouding is tot zijn schade. ■ Zorgen voor de opvolging van zijn dossierportefeuille teneinde een kwalitatieve dienstverlening te garanderen. ■ Controleren van de financiële aspecten van het dossier teneinde ervoor te zorgen dat de grenzen van de dekking gerespecteerd worden en dat de kosten onder controle blijven voor de organisatie. Analyseren van de kostenstaten, de honoraria van de advocaten en de experten en nemen van de nodige initiatieven, teneinde deze te weerleggen. Analyseren en samenvatten van de ontvangen vonnissen teneinde een juridische database aan te leggen

 • Commercieel bediende binnendienst (WARNETON)

  Regio: WARNETON

  Bedrijf: Konvert Interim Comines

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Na een interne opleiding groei je uit tot het aanspreekpunt van klanten en transporteurs. Op termijn en afhankelijk van je inzet en ambities, krijg je binnen de dienst meer verantwoordelijkheden en mogelijkheden. Als commercieel bediende verzorg je de orderopvolging van A tot Z: input, voorraadcontrole, orderbevestiging, organisatie en opvolging van het transport. Het bijhouden van verkoop statistieken en het opmaken van prognoses behoort ook tot jouw takenpakket. Je werkt nauw samen met de collega's van planning en de kwaliteitsdienst.

 • Magazijnier/ allround operator (MALLE)

  Regio: MALLE

  Bedrijf: Start People Kapellen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant is op zoek naar een magazijnier die volgende taken zal moeten uitvoeren: orderpicking; verzendingen behandelen; bedienen van verpakkingsmachines; Bijstaan indien nodig voor het laden en lossen van vrachtwagens en containers; heftruck rijden.

 • Machinist (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant te Genk is op zoek naar een bandenkraanmachinist. Dit bedrijf is gespecialiseerd in wegenbouw, grondwerken, rioleringswerken.

 • Technisch commercieel vertegenwoordiger (M/V) REGIO ANTWERPEN (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Bij onze klant zullen je taken bestaan uit: * Je bouwt een klantenbestand op van elektrotechnische installateurs, tertiaire diensten en industriële bedrijven. Dit doe je aan de hand van actieve prospectie en je bouwt op deze manier een stabiel klantenbestand op. Je houdt hen op de hoogte van de nieuwe tendensen en producten. * Je blijft continu de behoeften en opportuniteiten van de klanten analyseren en je volgt de offertes actief op. Hierbij maak je gebruik van de CRM die je alle gegevens ter beschikking stelt. Een innovatieve marketing cel en dynamische commerciële binnendienst bieden je ondersteuning, dit zowel in de opmaak van offertes, in technische support als het aanbrengen en sensibiliseren van potentiële klanten. Je zorgt ervoor dat je met deze diensten een optimale communicatie hebt. * Je maakt iedere week een doelgerichte planning op en rapporteert elk bezoek aan de filiaalverantwoordelijke via de CRM.

 • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Lede (LEDE)

  Regio: LEDE

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • HUISHOUDHULP regio Oostkamp (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: Net.werk! vso

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil jij ook werken voor het best betalende dienstencheque bedrijf waar je als huishoudhulp gewaardeerd wordt voor je werk? Dan verwelkomen wij jou graag! Je poetst vooral graag en dit voor gunstige voorwaarden en bij dankbare klanten. Bij ons wordt anciënniteit meegenomen. Wij geven ook maaltijdcheques van 7 euro per dag! Er wordt rekening gehouden met jouw balans tussen werk en privé, want je bepaalt zelf je werkdagen. Je werk dicht bij huis, want wij zoeken klanten in de regio waar je woont en houden rekening met de vervoersmiddelen waarover je beschikt. Je wordt begeleid door onze jobcoach die steeds op zoek gaat naar een goede match tussen huishoudhulp en klant. Ook zonder ervaring of diploma ben je welkom! Als huishoudhulp sta je in voor het onderhoud van woningen bij onze klanten. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Licht huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, een boodschap doen of eventueel koken kunnen ook gevraagd worden in het kader van de dienstencheques. Stel u kandidaat en u krijgt snel reactie of feedback! (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, kuisen, schoonmaken, poetsen)

 • HUISHOUDHULP BISSEGEM (M/V) deeltijds (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: MAKKIE CITY

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in onze Makkieflash. Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

 • Verkoper student boetiek, regio Maasmechelen (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Studentenjob

  Voor een winkel in Maasmechelen Village zijn wij op zoek naar een student voor in het weekend, zowel voor zaterdag als voor zondag.

 • Jobstudent medewerker snackbar (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: CHIPS & ICE

  Type: Studentenjob

  Je neemt bestellingen op. Je maakt broodjes en snacks. Je bakt wafels en je schept ijsjes.

 • Plaatbewerkers 2 ploegen of vaste nacht - Evergem - optie vast (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Konvert Interim Zelzate

  Type: Vaste Job

  Konvert is op zoek naar plaatbewerkers voor een bedrijf regio Evergem. * Je staat in voor het plooien van stukken volgens de vooropgestelde normen. * Je bent iemand die graag fijn werkt. * Je werkt steeds aan jouw eigen werkpost.

 • RENOVATIEMEDEWERKER (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: MARCON GROUP

  Type: Vaste Job

  Samen met de klusploeg sta je in voor het renoveren van panden en doorvoeren van herstellingen op het gebied van elektriciteit, loodgieterij,...

Zoek naar antwoorden van FLSPUNTINI BVBA in sociale netwerken
Look for responds of FLSPUNTINI BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLSPUNTINI BVBA. Laat een reactie achter voor FLSPUNTINI BVBA. FLSPUNTINI BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLSPUNTINI BVBA. Leave a respond for FLSPUNTINI BVBA. FLSPUNTINI BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLSPUNTINI BVBA op de google maps. Adres en contacten FLSPUNTINI BVBA
Location of FLSPUNTINI BVBA on the google maps. Address and contacts of FLSPUNTINI BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLSPUNTINI BVBA FLSPUNTINI BVBA: HERPAIN ENTREPRISE SA | Coomans No?lla | INST. M?DICO P?DAGOGIQUE | B-Group | Infra

Other related companies as FLSPUNTINI BVBA: HERPAIN ENTREPRISE SA | Coomans No?lla | INST. M?DICO P?DAGOGIQUE | B-Group | Infra

FLSPUNTINI BVBA is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLSPUNTINI BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07977416992. Het bedrijf FLSPUNTINI BVBA bevindt zich op het adres: Roterijstraat 145 8790 Waregem - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 298,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 845,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Agriculture & Livestock. Producten gemaakt in FLSPUNTINI BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLSPUNTINI BVBA is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLSPUNTINI BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLSPUNTINI BVBA, openstaande posities, locatie van FLSPUNTINI BVBA op de kaart.

FLSPUNTINI BVBA is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLSPUNTINI BVBA, company assigned to the tax number BE07977416992. The company FLSPUNTINI BVBA is located at the address: Roterijstraat 145 8790 Waregem - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 298,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 845,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Agriculture & Livestock. Products created in FLSPUNTINI BVBA were not found.
The main activity of FLSPUNTINI BVBA is Nonclassifiable Establishments, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLSPUNTINI BVBA is not available. You also can look at reviews of FLSPUNTINI BVBA, open positions, location of FLSPUNTINI BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLSPUNTINI BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLSPUNTINI BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLSPUNTINI BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLSPUNTINI BVBA, employees, financial statistics.