Graf J

Contactgegevens Graf J: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Graf J: address, phone, fax, email, website, opening hours

Graf J

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Terbermenweg 73 3540 Herk-De-Stad, België

Telefoon (phone): +32 (60) 360-80-26 +32 (60) 360-80-26

Fax (fax): +32 (87) 815-76-27 +32 (87) 815-76-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Graf J: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Graf J"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Graf J"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Graf J, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Graf J. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Graf J, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Graf J. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Graf J
Products information Graf J

BTW identificatienummer (tax): BE09850036621
Ondernemingsnummer: 2764678955
Hoofdstad (capital): 134,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 262,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in Graf J zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Contractors - Alterations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Graf J
(Get full report from official database of BE for Graf J)

Aanvulling soorten activiteiten voor Graf J
Addition kinds of activities for Graf J

6331. Brand-, zee- en ongevallenverzekering | Fire, marine, and casualty insurance
01619906. Squash boerderij | Squash farm
32950204. Desiccants, klei: geactiveerd | Desiccants, clay: activated
34449901. Steenkoolschalen, geprefabriceerde plaatmetalen | Coal chutes, prefabricated sheet metal
79410202. Sportveld of stadion operator, het promoten van sportevenementen | Sports field or stadium operator, promoting sports events

Werken bij Graf J: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Graf J: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Graf J. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Graf J. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker dag (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als orderpicker sta je in voor het klaarzetten van de bestellingen aan de hand van een elektrische transpallet. Je haalt de juiste artikelen van de juiste lokatie. Je stapelt deze op de correcte manier op een pallet. Je stapelt de goederen in volgorde van de picklijst. Foute dozen plaats je terug op de juiste locatie. Daarnaast zorg je ook voor het proper houden van het magazijn.

  • CARROSSIER - FIJNE MONTAGE (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een internationale onderneming die zich toelegt op ontwikkeling, productie en verkoop van halffabricaten, bussen en eindproducten. Met hoofdvestiging in Eindhoven tellen ze ongeveer 7500 medewerkers. Voor hun vestiging in Roeselare, zijn ze op zoek naar een carrossier: Je staat in voor de mechanische montage van verschillende stukken, zoals distributiekasten, zekeringkasten, leidingen, profielen,… Het betreft hier voornamelijk bankwerk. Indien je een opleiding carrosserie gedaan hebt, ben je bovendien polyvalent inzetbaar op de afdeling. Je werkt in dag (7u36 - 16u15)

  • Junior technieker (basiskennis elektriciteit) (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevend bedrijf actief in diverse werkzaamheden, zijn we op zoek naar een junior technieker met basiskennis elektriciteit. Hoe ziet jouw dag eruit als technieker? - Je bent actief in de wondere wereld van Telecom, zowel Proximus als Telenet zijn binnen het bedrijf grote spelers; - Je staat in voor de plaatsing en het lassen van glasvezelkabels; (Hier een beter idee van krijgen? https://www.youtube.com/watch?v=h4k_qBqS7zU ) - Je spoort actief fouten op binnen het glasvezelnet en zorgt ervoor dat deze storingen verholpen worden; - Je voert verschillende controlemetingen uit, dit om de goede werking te waarborgen; - Hier zit ook een deeltje adminstratie bij nl. dagrapporten opmaken en deze toelichten aan de werfleider. Dit alles leer je tijdens een on-the-jobtraining waarbij je wordt begeleid door een ervaren technieker.

  • Student winkelmedewerker fashion (SINT-GENESIUS-RODE)

    Regio: SINT-GENESIUS-RODE

    Bedrijf: ADECCO HALLE

    Type: Studentenjob

    Voor ZEB fashion zijn wij steeds op zoek naar studenten (m/v) om tijdens het schooljaar op weekdagen en weekends te werken in de winkels te Sint-Genesius-Rode,Halle en Sint-Pieters-Leeuw. Je zal instaan voor de verkoop in de winkel en kassawerk. Verder zorg je ervoor dat dat winkel en de paskamers steeds ordelijk zijn. Je zorgt ervoor dat kledij mooi gepresenteerd is.

  • Back-end developer (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Intersentia

    Type: Vaste Job

    Als getalenteerde softwareontwikkelaar creëer je niet alleen kwaliteitssoftware, je bent ook in staat om mee na te denken over softwareoplossingen voor de financiële en juridische professional. Je staat in voor het analyseren, implementeren en onderhouden van nieuwe en bestaande functionaliteiten van onze financiële software (www.firstsoftware.be). Je denkt mee bij het ontwikkelen van nieuwe toepassingen die zullen zorgen voor de verdere digitalisering van al onze activiteiten.

  • PRIVATE BANKER MORTSEL (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Beschik je over een Bachelor- of Masterdiploma, aangevuld met ervaring als "Personel Banker "of "Private Banker"? Ben je daarenboven sterk klant- en servicegericht en houd je van de uitbouw van een lange termijnrelatie met klanten ?  Dan ben je de Private Banker die we zoeken ! Je bent verantwoordelijk voor het adviseren van een bestaande klantenportefeuille op vlak van beleggingen en vermogensplanning: Actief beheer van een bestaande klantenportefeuille (vermogens vanaf €500.000); Verantwoordelijk voor uitbouw van bestaande klantenportefeuille en optreden als vertrouwenspersoon voor bestaande en nieuwe klanten met een beleggingsportefeuille; Op de hoogte blijven van de evoluties in de bankwereld (fiscaliteit, successie,  producten en diensten,...); Je neemt deel aan netwerkevents om je portefeuille uit te breiden. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een belangrijke speler in de banksector. Voor hun kantoor in Mortsel zoeken we een PRIVATE BANKER.

  • dispatcher transport (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Staffing Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Satic-Minera in Antwerpen (2030) zoekt een dispatcher transport (m/v). Als transport dispatcher ben je verantwoordelijk voor de planning, organisatie en opvolging van transporten. Dit voor ongeveer 150 wagens en 10-tallen schepen bevrachten, waarvan het transport voornamelijk zal plaatsvinden in de haven van Antwerpen. Dispatcher - taken en verantwoordelijkheden: Je zorgt voor het verzamelen en invoeren van transportopdrachten van klanten in het systeem. Vervolgens plan je het transport van de producten. Je hebt dagelijks contact met de klant, de schepen en terminals en verzorgt de dagelijkse vereiste documenten en bijkomende administratie. Je waakt over de afgesproken transportprijzen. Je kijkt graag kritisch naar processen en streeft naar vernieuwing daar waar nodig door het inbrengen van ideeën ter verbetering van de kwaliteit en productiviteit.

  • Schilder (m/v) (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: SCHOLENGROEP Fluxus

    Type: Vaste Job

    Wat is het doel van de functie? Je staat in voor het opfrissen van schoolgebouwen en het schilderen van gerenoveerde ruimtes. Wat zijn je taken? Je voert zowel binnen als buiten schilderwerken uit. Je legt linoleum. Je werkt bezettingswerken bij. Je werkt zowel zelfstandig als in team.

  • Elektromechanicien (2 ploegen) (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: DAF TRUCKS

    Type: Vaste Job

    Voor de technische dienst binnen de cabinefabriek zijn wij op zoek naar een Elektromechanicien, waarbij je wordt tewerkgesteld in een tweeploegenstelsel (vroege/late). Als Elektromechanicien waarborg je de beschikbaarheid en bedrijfszekerheid van onze installaties dankzij jouw efficiëntie en flexibiliteit. Jouw verantwoordelijkheden: Wijzigingen en revisies uitvoeren aan installaties, robotten, mallen en hulpapparatuur Curatieve, preventieve en predictieve onderhoudswerkzaamheden uitvoeren, voornamelijk elektrisch en elektronisch, maar ook kleine mechanische, pneumatische en hydraulische werken Als Elektromechanicien rapporteer je aan de Supervisor Onderhoud.

  • Bijverdienste Mamzel (homeparty's) (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: MAMZEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar ‘Mamzellen’. Mamzel maakt mensen blij. Van maker tot koper. En het liefst ook iedereen daartussenin want Mamzel creëert kansen. Lokale designers krijgen een platform. Klanten worden in staat gesteld om via hun consumptiegedrag van de wereld een mooiere plek te maken. Mensen uit kansengroepen krijgen een constructieve tijdsbesteding. Je verkoopt onze artikelen via mamzelparty’s aan huis. Daar vertel je wat ons assortiment zo bijzonder maakt. Want achter elk item schuilt een verhaal, dat het vertellen waard is. Mamzel kiest steeds voor leveranciers die mee bouwen aan een mooiere wereld. Of dat nu op maatschappelijk, esthetisch of ecologisch vlak is. Meer info op www.mamzel.eu - mamzel worden

  • FLEXIJOB: HULPKOK (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: RESTAURANT WOODS

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een flexi job-medewerker voor de keuken van ons nieuw gezellig weekend-restaurant in het centrum van Geel. Het is een totaalconcept waar mensen kunnen genieten van een vernieuwende en eerlijke keuken in een warm, industrieel decor. Het restaurant zal opengaan begin januari 2019. Wil jij graag een centje bijverdienen, zonder extra belastingen te betalen? Wil jij samen met ons een nieuw avontuur beginnen? Wil je werken in een leuke sfeer met toffe collega's? Heb je een passie voor horeca en vind je weekendwerk geen probleem? Vervoeg je dan bij ons jong en dynamisch team! → Wat is een flexi-job? Een vorm van tewerkstelling waarbij een gepensioneerde of een werknemer die minstens 4/5 werkt bij één of meerdere andere werkgevers, aan zeer gunstige voorwaarden kan bijverdienen in bepaalde sectoren. Je krijgt een nettoloon, waarop geen belastingen of sociale bijdragen betaald worden. Er is geen beperking op het aantal uren dat iemand als flexi-werknemer mag presteren. Er is ook geen limiet op wat je mag bijverdienen. Onbeperkt en heel interessant dus. Twijfel je of je in aanmerking komt voor een flexi-job? Neem contact op met de RSZ. Zij kunnen op basis van je rijksregisternummer nakijken of je aan de voorwaarden voldoet. Je zal onder andere verantwoordelijk zijn voor : Het bijstaan van de chef in de keuken Het maken van voorgerechten en desserts Dresseren van borden Poetsen en afwassen

  • begeleider eklas voor kleuters - Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Flexijob

    Onze maatschappij verandert en wordt steeds sneller. Vaardigheden zoals plannen, reflecteren en denkvaardigheden worden hierdoor steeds belangrijker. Dit geldt niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen en kleuters. In deze klassen gaan we spelenderwijs aan de slag met computers, tablets, robots en creatieve spelletjes om het kind vertrouwd te maken met de digitale wereld. Daarom bieden we in de naschoolse opvang van een school een eklas aan voor kleuters. De bedoeling is aan de hand van spelletjes, opdrachten, muziek en de kinderen op een leuke manier te leren werken met technologie en het probleemoplossend denken te stimuleren. We voorzien computers, tablets en ander materiaal dat nodig is. Voor deze opdracht zoeken we iemand die les kan geven op maandag tussen 15:45 en 16:46 aan kleuters tussen 4 en 6 in Mechelen. We voorzien een basis van oefeningen en spelletjes, we werken graag samen met jou om het programma nog meer vorm te geven en je eigen creativiteit in de lessen te kunnen steken. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond.

Zoek naar antwoorden van Graf J in sociale netwerken
Look for responds of Graf J in social networks

Lees alle opmerkingen voor Graf J. Laat een reactie achter voor Graf J. Graf J bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Graf J. Leave a respond for Graf J. Graf J on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Graf J op de google maps. Adres en contacten Graf J
Location of Graf J on the google maps. Address and contacts of Graf J

Andere gerelateerde bedrijven als come Graf J Graf J: D'Hondt W | Louis T | JEAN-MARIE BOLLE | Monstres & Compagnie | Kuypers R

Other related companies as Graf J: D'Hondt W | Louis T | JEAN-MARIE BOLLE | Monstres & Compagnie | Kuypers R

Graf J is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Graf J, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09850036621. Het bedrijf Graf J bevindt zich op het adres: Terbermenweg 73 3540 Herk-De-Stad. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 134,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 262,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Contractors - Alterations. Producten gemaakt in Graf J zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Graf J is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Graf J is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Graf J, openstaande posities, locatie van Graf J op de kaart.

Graf J is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is Graf J, company assigned to the tax number BE09850036621. The company Graf J is located at the address: Terbermenweg 73 3540 Herk-De-Stad. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 134,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 262,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Contractors - Alterations. Products created in Graf J were not found.
The main activity of Graf J is Construction - Special Trade Contractors, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Graf J is not available. You also can look at reviews of Graf J, open positions, location of Graf J on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Graf J, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Graf J, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Graf J, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Graf J, employees, financial statistics.