ASTUR'CAR STATION SERVICE

Particuliere bedrijvenFood and Kindred Products • ASTUR'CAR STATION SERVICE
Private companiesFood and Kindred Products • ASTUR'CAR STATION SERVICE

Contactgegevens ASTUR'CAR STATION SERVICE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ASTUR'CAR STATION SERVICE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ASTUR'CAR STATION SERVICE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ROUTE DE MARCH? 25; 6940; DURBUY, België

Telefoon (phone): 86213907 (+32-86213907) 86213907 (+32-86213907)

Fax (fax): +32 (61) 807-29-76 +32 (61) 807-29-76

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ASTUR'CAR STATION SERVICE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ASTUR'CAR STATION SERVICE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ASTUR'CAR STATION SERVICE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ASTUR'CAR STATION SERVICE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ASTUR'CAR STATION SERVICE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ASTUR'CAR STATION SERVICE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ASTUR'CAR STATION SERVICE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ASTUR'CAR STATION SERVICE
Products information ASTUR'CAR STATION SERVICE

BTW identificatienummer (tax): BE02953918457
Ondernemingsnummer: 1787994384
Hoofdstad (capital): 142,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 366,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Facilités: Magasin.

Product categorie (product category): Stations-service and carburants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ASTUR'CAR STATION SERVICE
(Get full report from official database of BE for ASTUR'CAR STATION SERVICE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ASTUR'CAR STATION SERVICE
Addition kinds of activities for ASTUR'CAR STATION SERVICE

24310304. Weerstrip, hout | Weather strip, wood
28990101. Anijsolie | Anise oil
34239915. Handgereedschap van juweliers | Jewelers' hand tools
35339900. Olie- en gasveldmachines, nec | Oil and gas field machinery, nec
50990700. Antiek, souvenirs en nieuwigheden | Antiques, souvenirs, and novelties
56619906. Damesschoenen | Women's shoes
59620101. Snoepgoed- en snackwinkels | Candy and snack food vending machines

Werken bij ASTUR'CAR STATION SERVICE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ASTUR'CAR STATION SERVICE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ASTUR'CAR STATION SERVICE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ASTUR'CAR STATION SERVICE. Looking for open vacancies in other companies

  • Metser (m/v) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde metsers. We bouwen bij voorkeur dicht bij huis, zeker nooit buiten West-Vlaanderen. Van particuliere bouw tot appartemenstbouw, vooral gevel metsen !

  • Elektricien - regio Oostkamp (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een elektricien voor een elektriciteitsbedrijf regio Oostkamp. Je doet aansluitingen op werven regio Brugge. Je hebt sterke interesse in elektriciteitswerken.

  • Ervaren pijpfitter - regio Kempen M/V (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: SPIE BELGIUM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Gespecialiseerd in elektriciteit, mechanica, HVAC, energie, piping, communicatienetwerken en infrastructure, helpt SPIE Belgium zijn klanten bij het ontwerpen en realiseren van hun technische uitrusting en bij de exploitatie en het onderhoud van hun installaties Als Pijpfitter bij SPIE ben je verantwoordelijk voor de prefabricatie van industriële pijpleidingsystemen op basis van technische plannen en isometrische tekeningen. SPIE voert deze werken uit aan installaties in de procesindustrie. In deze functie word je tewerkgesteld bij één van onze klanten regio Kempen. Tot je takenpakket behoort o.a. : - Uitvoeren van opmetingen en de nodige berekeningen om nauwkeurige leidingsystemen op te bouwen - Plooien, slijpen en aan elkaar zetten van buizen - Inbouwen van buisleidingen en apparaten in de installatie

  • Technisch toonzaal verkoper verwarming en technieken (M/V) (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Wijnegem zijn wij op zoek naar een technisch toonzaal verkoper. Tot jouw takenpakket behoort: Als commercieel technisch adviseur ben je het eerste aanspreekpunt voor alles met betrekking tot centrale verwarming en woningtechnieken. Met een handig computer programma (berekeningsprogramma, warmteverliezen en vloerverwarming) maak je een gepaste offerte die je op commerciële wijze afrondt tot een order. Je begeleidt de klanten en installateurs doorheen heel het verkoopproces met technische kennis en esthetisch advies. Ook volg je op regelmatige basis opleidingen om up-to-date te blijven van de nieuwste ontwikkelingen.

  • JUNIOR SALES SPECIALIST (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Hays Response Zaventem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    * Vilvoorde * Engels * Automotive Voor onze klant in Vilvoorde is Hays Response op zoek naar een Sales Support. Deze internationale klant is actief in de automotive sector en zoekt een gemotiveerde collega om hun team te versterken. Als Sales Support maak je deel uit van de Sales afdeling. Je zal de vertegenwoordigers administratief ondersteunen door o.a. bestellingen te verwerken, offertes en rapporten op te maken en andere uiteenlopende taken te verrichten. Daarnaast zal je het aanspreekpunt zijn van de belangrijkste klant en zal je hem bijstaan bij vragen.

  • Jobstudent administratie (M/V) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Studentenjob

    Wegens sterke groei zijn wij op zoek naar een Jobstudent (m/v)met de juiste waarden, en passie voor de job!   Je zorgt voor de administratieve ondersteuning bij financiële dossiers.

  • Projecthoofdverpleegkundige (vaste job) (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: X-Care

    Type: Vaste Job

    Wil je ook elke dag de challenge met jezelf aangaan? Ben je ook zo’n gedreven, doelgerichte verpleegkundige? Heb je sterke skills en het hart op de juiste plaats? Dan is X-Care thé place to work! X-Care bestaat uit een gemotiveerd team van projectmedewerkers verpleegkunde, die allemaal het beste uit zichzelf willen halen. Als projectmedewerker word je ingeschakeld voor opdrachten binnen de zorgsector: zowel binnen de thuiszorg, als binnen woon-en zorgcentra, ziekenhuizen, ambulante centra,… Voor elk wat wils! The Challenge Wij zoeken momenteel hoofdverpleegkundigen of verpleegkundigen met de ambitie om op korte termijn hoofdverpleegkundige te worden. Je hebt zin om een afwisselende en boeiende carrière als verpleegkundige uit te bouwen. Flexibiliteit is jouw middle name.

  • Werkvoorbereider veelzijdige mechanische constructies regio Gent (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: vind! Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Als werkvoorbereider doe je de werkvoorbereiding samen en in opdracht van de klant, Je verzamelt alle data, plannen en schema's die noodzakelijk zijn voor een efficiënte en correcte uitvoering, Je maakt lastenboeken op, Je volgt de bestellingen van het materiaal op, Je kan offertes calculeren.

  • Architect (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Wijkgezondheidscentrum De Ridderbuurt vzw

    Type: Zelfstandige activiteit

    P rospectie en begeleiding van een aankoop- en verbouwingsproject voor Wijkgezondheidscentrum Caleido in Leuven Voor meer detail zie bijgevoegd document.

  • Construction Manager (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1669875-inline.html?cid=Partner_VDAB Dixon Engineering is een onafhankelijk technisch consultancy bureau dat gespecialiseerd is in het leveren van technische expertise binnen engineering, construction en maintenance heel specifiek binnen de proces industrie.   Vandaag gaan we voor één van onze klanten op zoek naar een Construction Manager. Een interessante uitdaging voor een enthousiaste m/v die op zoek gaat naar job waar je de nodige uitdaging en technische complexiteit kan terugvinden. Binnen de functie als Construction Manager ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van de werkzaamheden aan een gedeelte of de volledige werf. Volgende taken staan in de functie centraal:   Je wordt al bij de ontwerpfase van de grotere werven betrokken en geeft constructie input tijdens engineering; Je staat in voor de werfvoorbereiding en beheert de feitelijke opstart van de werf; Je beheert de constructieplanning en bewaakt de constructie progress; Je beheert Mechanical Completion en de overdracht naar Commissioning; Je bewaakt de kwaliteit van de constructie werkzaamheden; Je organiseert het magazijnbeheer op de werf; Je beheert de Veiligheids, Gezondheids en Milieu (VGM) aspecten van de werf, in nauw verband met de veiligheidsdiensten van de eindklant; Je beheert de aannemingscontracten die opgesteld werden tussen eindklant en de aannemers; Je leidt en organiseert de supervisie van de constructieactiviteiten conform de scope beschreven in de lastenboeken; Je leidt en organiseert de coördinatie van de verschillende aannemers; Je staat in voor de communicatie met de klant en organiseert de werfadministratie en Document Control.

  • Mystery Shopper (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Aan de hand van een specifiek scenario, evalueer je voor ons de klantenbeleving bij onze klanten. Na jouw bezoek, vul je online een volledige checklist in. Deze opdrachten vinden plaats in heel België en zijn heel afwisselend van aard. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda.

  • Flexijob (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: E10 HOEVE

    Type: Flexijob

    Wij zoeken mensen die op hun vrije dagen een centje willen bijverdienen in onze feestzalen . Personen met een verzorgt voorkomen , die in onze feestzalen op verschillende tijdstippen mee willen opdienen , of zalen mee klaar te maken voor de feesten . Ervaring niet noodzakelijk , doch een verzorgt voorkomen , willen werken . Opleiding wordt voorzien .

Zoek naar antwoorden van ASTUR'CAR STATION SERVICE in sociale netwerken
Look for responds of ASTUR'CAR STATION SERVICE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ASTUR'CAR STATION SERVICE. Laat een reactie achter voor ASTUR'CAR STATION SERVICE. ASTUR'CAR STATION SERVICE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ASTUR'CAR STATION SERVICE. Leave a respond for ASTUR'CAR STATION SERVICE. ASTUR'CAR STATION SERVICE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ASTUR'CAR STATION SERVICE op de google maps. Adres en contacten ASTUR'CAR STATION SERVICE
Location of ASTUR'CAR STATION SERVICE on the google maps. Address and contacts of ASTUR'CAR STATION SERVICE

Andere gerelateerde bedrijven als come ASTUR'CAR STATION SERVICE ASTUR'CAR STATION SERVICE: COIFFURE NANCY | RUDY DEGEEST | AUTOMOBILES DU HAINAUT | TACT SINT-TRUIDEN | Saubain F

Other related companies as ASTUR'CAR STATION SERVICE: COIFFURE NANCY | RUDY DEGEEST | AUTOMOBILES DU HAINAUT | TACT SINT-TRUIDEN | Saubain F

ASTUR'CAR STATION SERVICE is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ASTUR'CAR STATION SERVICE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02953918457. Het bedrijf ASTUR'CAR STATION SERVICE bevindt zich op het adres: ROUTE DE MARCH? 25; 6940; DURBUY. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 142,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 366,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Stations-service and carburants. Lijst met producten zijn Facilités: Magasin..
De hoofdactiviteit van ASTUR'CAR STATION SERVICE is Food and Kindred Products, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ASTUR'CAR STATION SERVICE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ASTUR'CAR STATION SERVICE, openstaande posities, locatie van ASTUR'CAR STATION SERVICE op de kaart.

ASTUR'CAR STATION SERVICE is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is ASTUR'CAR STATION SERVICE, company assigned to the tax number BE02953918457. The company ASTUR'CAR STATION SERVICE is located at the address: ROUTE DE MARCH? 25; 6940; DURBUY. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 142,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 366,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Stations-service and carburants. List of products are Facilités: Magasin..
The main activity of ASTUR'CAR STATION SERVICE is Food and Kindred Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ASTUR'CAR STATION SERVICE is not available. You also can look at reviews of ASTUR'CAR STATION SERVICE, open positions, location of ASTUR'CAR STATION SERVICE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ASTUR'CAR STATION SERVICE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ASTUR'CAR STATION SERVICE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ASTUR'CAR STATION SERVICE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ASTUR'CAR STATION SERVICE, employees, financial statistics.