LIBRAIRIE PAPETERIE D'ESTALLE

Particuliere bedrijvenBouw - Speciale Handel Aannemers • LIBRAIRIE PAPETERIE D'ESTALLE
Private companiesConstruction - Special Trade Contractors • LIBRAIRIE PAPETERIE D'ESTALLE

Contactgegevens LIBRAIRIE PAPETERIE D'ESTALLE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LIBRAIRIE PAPETERIE D'ESTALLE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LIBRAIRIE PAPETERIE D'ESTALLE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Saint-Antoine 207; 6740; Etalle, België

Telefoon (phone): 063 45 68 13 (+32-063 45 68 13) 063 45 68 13 (+32-063 45 68 13)

Fax (fax): 063 45 68 13 (+32-063 45 68 13) 063 45 68 13 (+32-063 45 68 13)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LIBRAIRIE PAPETERIE D'ESTALLE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LIBRAIRIE PAPETERIE D'ESTALLE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LIBRAIRIE PAPETERIE D'ESTALLE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LIBRAIRIE PAPETERIE D'ESTALLE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LIBRAIRIE PAPETERIE D'ESTALLE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LIBRAIRIE PAPETERIE D'ESTALLE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LIBRAIRIE PAPETERIE D'ESTALLE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LIBRAIRIE PAPETERIE D'ESTALLE
Products information LIBRAIRIE PAPETERIE D'ESTALLE

BTW identificatienummer (tax): BE02382904052
Ondernemingsnummer: 7888977050
Hoofdstad (capital): 765,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 497,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in LIBRAIRIE PAPETERIE D'ESTALLE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Stationery

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LIBRAIRIE PAPETERIE D'ESTALLE
(Get full report from official database of BE for LIBRAIRIE PAPETERIE D'ESTALLE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LIBRAIRIE PAPETERIE D'ESTALLE
Addition kinds of activities for LIBRAIRIE PAPETERIE D'ESTALLE

3479. Metalen bekleding en geallieerde diensten | Metal coating and allied services
6517. Spoorwegverhuurders | Railroad property lessors
353701. Platforms, stands, tafels, pallets en dergelijke apparatuur | Platforms, stands, tables, pallets, and similar equipment
16299901. Blasting contractant, behalve bouw sloop | Blasting contractor, except building demolition
30690307. Kleding, gevulkaniseerde rubber of rubberen stof | Clothing, vulcanized rubber or rubberized fabric
31110102. Harness leer | Harness leather
34430900. Pijp, staander, en culverts | Pipe, standpipe, and culverts
59991105. Tropische vis | Tropical fish

Werken bij LIBRAIRIE PAPETERIE D'ESTALLE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LIBRAIRIE PAPETERIE D'ESTALLE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LIBRAIRIE PAPETERIE D'ESTALLE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LIBRAIRIE PAPETERIE D'ESTALLE. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker CV (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een onderhouds- en installatiebedrijf in Aartselaar zijn wij op zoek naar een service technieker verwarming. Jouw takenpakken is voornamelijk het verhelpen van storingen op verwarmingsinstallaties en het uitvoeren van reparaties op verwarmingsinstallaties.

  • Hoofdboekhouder (M/V) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een familiale groep van bedrijven gespecialiseerd in hoog kwalitatieve dierenvoeding voor nuts-, sport- en gezelschapsdieren. De groep is actief in de sector van de industriële mengvoeders, de hobbyvoeding en petfood. Met een totale omzet van 450 miljoen euro en een directe tewerkstelling van 400 personen verspreid over 8 productievestigingen in België, Nederland en Frankrijk behoort onze klant tot de top in West-Europa

  • ETIKETTEERDER (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als medewerker/medewerkster etiketteerlijn ben je verantwoordelijk voor het etiketteren van voorverpakte goederen en nadien klaarmaken voor verzending. Via scanning-systeem worden nadien de nodige documenten aangevuld. Dit vleesverwerkend bedrijf zoekt een medewerker met een flexibele ingesteldheid. Werken in een koude omgeving vormt ook geen probleem voor u.

  • Industrieel Elektricien (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een niche speler actief in techniek is Impact op zoek naar een industrieel elektricien. Je voert werken uit in een industriële omgeving en veranderd na enkele weken of maanden van werf (afhankelijk van het project). Je kan worden tewerkgesteld in diverse sectoren zoals: petrochemie, pharmacie, energiecentrales, scheepsbouw, offshore en meer. Dit bijna altijd in een dagregime.

  • Machinebediener (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Waregem zijn wij op zoek naar een Machinebediener. U taak zal bestaan uit het verpakken van dozen, en zakken. ( maximum 25 kg ) U zal de machine bedienen. Hiervoor voorziet men een interne opleiding. De machine die u zal bedienen is eenvoudig en bovendien gemakkelijk aan te leren.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Regio Oudenaarde en omgeving (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Loppem (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden. Je bepaalt zelf mee je uurrooster en kan vrij kiezen hoeveel uren je werkt en op welke dagen. Het is ook mogelijk om halve dagen te werken of in de ene week meer uren te doen dan in de andere week.

  • Weekendhulp Massimo Dutti Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: MASSIMO DUTTI AALST

    Type: Studentenjob

    Als weekendhulp maak je deel uit van het verkoopsteam en help je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder waarbij je een hoge klantenservice garandeert. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • Site Supervisor (Terneuzen)

    Regio: Terneuzen

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Heb je interesse in waterbouwkundige werken? Heb je al ervaring als werfleider of toezichter op bouwkundige werven? Contacteer ons dan snel voor de functie van Werftoezichter Waterbouwkundige Werken. Je staat in als werftoezichter voor de opvolging van de waterbouwkundige werken. Je staat in voor de controle van de fysische voortgang van de werken en het naleven van de planning. Je controleert de goede uitvoering van de werken. Je staat in voor de opvoling van de controle van de uitvoeringsdocumenten en van de documenten As-Built. Je neemt deel aan het opstellen van de verslagen van de inspectie- en controlebezoeken met het oog op de opleveringen. Je waakt erover dat de veiligheidsmaatregelen voor het personeel, aanwezig op de werf, worden nageleeft.

  • chauffeur C (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: t-interim Oudenaarde

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het inzamelen van afval als bestuurder van een inzamelvrachtwagen. Samen met je collega’s zorg je voor het afwerken van de opgegeven routes. Je houdt je aan de rij- en rusttijden en de verkeersregels. Je staat in voor de orde en netheid van de vrachtwagen en je voert het eerste- lijnsonderhoud uit. Je werkt op een veilige en - milieubewuste manier. Je rapporteert dagelijks je prestaties via een dagrapport.

  • Ervaren monteurs buitenschrijnwerk (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: GELKO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Na 40 jaar intensieve activiteit op de Belgische bouw- en verbouwmarkt, is GELKO geëvolueerd van een familiebedrijf naar een outstanding en toonaangevend Limburgs bedrijf met een afzetmarkt doorheen gans België en zelfs over de landsgrenzen heen. Vanwege onze enorme groei zijn we dringend op zoek naar gemotiveerde mensen voor het plaatsen van buitenschrijnwerk (alu-hout of pvc).

  • 2-talige aanwerver in Health & Beauty - Extra inkomen eigen regio (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: OYEN MARCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt reeds een fulltime of parttime job, maar je bent nog op zoek naar een toffe bijverdienste, een maandelijks extra inkomen. Je bent bereid jouw eigen team uit te bouwen en de mensen in jouw team dan vervolgens te begeleiden en te ondersteunen. EN vooral: Je wil jouw toekomstperspectieven waarmaken en je inkomen veranderen. Momenteel willen wij ook in jouw regio uitbreiden. Daarvoor zoeken we gemotiveerde, dynamische, ondernemende collega's die samen met ons deze regio op de kaart willen zetten. We helpen u in het aanreiken van kontakten. Wij zijn actief in de sector Health & Beauty: gezondheid en schoonheid. Wij brengen kwalitatief hoogwaardige producten op de markt waardoor iedereen er goed uitziet en ook gezonder leeft.

Zoek naar antwoorden van LIBRAIRIE PAPETERIE D'ESTALLE in sociale netwerken
Look for responds of LIBRAIRIE PAPETERIE D'ESTALLE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LIBRAIRIE PAPETERIE D'ESTALLE. Laat een reactie achter voor LIBRAIRIE PAPETERIE D'ESTALLE. LIBRAIRIE PAPETERIE D'ESTALLE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LIBRAIRIE PAPETERIE D'ESTALLE. Leave a respond for LIBRAIRIE PAPETERIE D'ESTALLE. LIBRAIRIE PAPETERIE D'ESTALLE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LIBRAIRIE PAPETERIE D'ESTALLE op de google maps. Adres en contacten LIBRAIRIE PAPETERIE D'ESTALLE
Location of LIBRAIRIE PAPETERIE D'ESTALLE on the google maps. Address and contacts of LIBRAIRIE PAPETERIE D'ESTALLE

Andere gerelateerde bedrijven als come LIBRAIRIE PAPETERIE D'ESTALLE LIBRAIRIE PAPETERIE D'ESTALLE: MAENHOUT LUC | GROEP ARGENTA | Haegeman Josiane | GBH Advertising S.A. | JULES VAN RYSSEL

Other related companies as LIBRAIRIE PAPETERIE D'ESTALLE: MAENHOUT LUC | GROEP ARGENTA | Haegeman Josiane | GBH Advertising S.A. | JULES VAN RYSSEL

LIBRAIRIE PAPETERIE D'ESTALLE is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LIBRAIRIE PAPETERIE D'ESTALLE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02382904052. Het bedrijf LIBRAIRIE PAPETERIE D'ESTALLE bevindt zich op het adres: Rue Saint-Antoine 207; 6740; Etalle. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 765,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 497,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Stationery. Producten gemaakt in LIBRAIRIE PAPETERIE D'ESTALLE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LIBRAIRIE PAPETERIE D'ESTALLE is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LIBRAIRIE PAPETERIE D'ESTALLE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LIBRAIRIE PAPETERIE D'ESTALLE, openstaande posities, locatie van LIBRAIRIE PAPETERIE D'ESTALLE op de kaart.

LIBRAIRIE PAPETERIE D'ESTALLE is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is LIBRAIRIE PAPETERIE D'ESTALLE, company assigned to the tax number BE02382904052. The company LIBRAIRIE PAPETERIE D'ESTALLE is located at the address: Rue Saint-Antoine 207; 6740; Etalle. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 765,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 497,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Stationery. Products created in LIBRAIRIE PAPETERIE D'ESTALLE were not found.
The main activity of LIBRAIRIE PAPETERIE D'ESTALLE is Construction - Special Trade Contractors, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LIBRAIRIE PAPETERIE D'ESTALLE is not available. You also can look at reviews of LIBRAIRIE PAPETERIE D'ESTALLE, open positions, location of LIBRAIRIE PAPETERIE D'ESTALLE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LIBRAIRIE PAPETERIE D'ESTALLE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LIBRAIRIE PAPETERIE D'ESTALLE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LIBRAIRIE PAPETERIE D'ESTALLE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LIBRAIRIE PAPETERIE D'ESTALLE, employees, financial statistics.