DRUKKERIJ DE KNIJF BVBA

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • DRUKKERIJ DE KNIJF BVBA
Private companiesRailroad Transportation • DRUKKERIJ DE KNIJF BVBA

Contactgegevens DRUKKERIJ DE KNIJF BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DRUKKERIJ DE KNIJF BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

DRUKKERIJ DE KNIJF BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Edingsesteenweg 51; 1755; Gooik, België

Telefoon (phone): 02 532 44 37 (+32-02 532 44 37) 02 532 44 37 (+32-02 532 44 37)

Fax (fax): 02 532 53 13 (+32-02 532 53 13) 02 532 53 13 (+32-02 532 53 13)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DRUKKERIJ DE KNIJF BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DRUKKERIJ DE KNIJF BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DRUKKERIJ DE KNIJF BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DRUKKERIJ DE KNIJF BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DRUKKERIJ DE KNIJF BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DRUKKERIJ DE KNIJF BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DRUKKERIJ DE KNIJF BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DRUKKERIJ DE KNIJF BVBA
Products information DRUKKERIJ DE KNIJF BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06940856933
Ondernemingsnummer: 3687530517
Hoofdstad (capital): 388,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 466,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Printing - General; Printing - Offset

Product categorie (product category): Stationery

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DRUKKERIJ DE KNIJF BVBA
(Get full report from official database of BE for DRUKKERIJ DE KNIJF BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor DRUKKERIJ DE KNIJF BVBA
Addition kinds of activities for DRUKKERIJ DE KNIJF BVBA

8748. Bedrijfsadvies, nv | Business consulting, nec
12229903. Ondergrondse mijnbouw, subbituminous | Underground mining, subbituminous
24290300. Kiezel- en kiezelfabrieken | Shingle and shingle mills
26729900. Papier; | Paper; coated and laminated, nec, nec
38410413. Naalden, hechting | Needles, suture

Werken bij DRUKKERIJ DE KNIJF BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DRUKKERIJ DE KNIJF BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DRUKKERIJ DE KNIJF BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DRUKKERIJ DE KNIJF BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Enthousiaste medewerker technische dienst (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt samen met de verantwoordelijk van de technische dienst. Je doet het preventief onderhoud van de machines. Je slijpt messen en je helpt met kleine aanpassing- en herstellingswerken en technische klussen.

  • Kwalitief marktonderzoeker (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Talentus Gent

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als kwalitatief onderzoeker kom je terecht in een zeer tof team. Je takenpakket zal bestaan uit onderstaande taken: Je verdiept jezelf in het hoe en het waarom van consumentengedrag, zowel online als offline Je verkrijgt inzicht in de attitudes, motieven en argumenten van consumenten die bepalend zijn voor hun gedrag Je bent verantwoordelijk voor het beheer en uitvoeren van de verschillende stappen in een kwalitatief onderzoeksproject zoals o.a. het opstellen en uitwerken van gespreksgidsen, het uitvoeren en opvolgen van veldwerk (interviews, groepsgesprekken, communities, chatsessies, …), de analyse en rapportering van de resultaten. Hierbij maak je gebruik van bekende tools, maar ook nieuwe methoden (bv. community panels, social listening, mobile apps, Google Glass en inspirerende workshops) Je neemt de verantwoordelijkheid op voor het beheer en de uitvoering van verschillende stappen in een kwalitatief onderzoeksproject Je vat elk nieuw project enthousiast aan en je denkt creatief mee over de verschillende aspecten van het onderzoek

  • Administratief bediende * tijdelijk (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je op zoek naar een tijdelijke opdracht? Adecco Experts is op zoek naar een administratief commercieel bediende voor een bedrijf uit Brugge. Een tijdelijke opdracht voor telecom registraties, activaties en uitbetalingen. Telefonische begeleiding aanbieden om de winkels te helpen om de registraties te vervolledigen. Voor de uitbetalingen moeten de bedragen opgelijst worden, afgepunt worden en vervolgens in excel uitbetaald worden.

  • Winkelbediende (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een bakkerij regio Waregem is op zoek naar een winkelbediende om een handje bij te staan.

  • ... Op zoek naar een TIJDELIJKE JOB of naar EEN BIJVERDIENSTE?? (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Eeklo zijn we op zoek naar personen die snel kunnen opstarten als inpakmedewerker. Je staat in voor het verpakken en het uitvoeren van kwaliteitscontroles op de verpakte goederen. Ben je snel beschikbaar? Eerder op zoek naar een tijdelijke job? En kan je je toch voor een aanal weken engageren? Stuur dan meteen jouw gegevens door naar ons kantoor.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS VICHTE (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: GREENHOUSE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit VICHTE zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Enthousiaste Huishoudhulp Regio Dilsen (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: WORK@HOME DILSEN-STOKKEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Schaffen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SCHAFFEN)

    Regio: SCHAFFEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Junior Service Desk Application Specialist (m/v) (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: HANSEN INDUSTRIAL TRANSMISSIONS

    Type: Vaste Job

    Het merk Sumitomo Drive Technologies staat voor een gevestigde wereldwijde ontwerper, fabrikant en leverancier van precisieaandrijvingen, standaardaandrijvingen, gepersonaliseerde aandrijfoplossingen en industriële tandwielkasten. Als deel van Sumitomo Heavy Industries (SHI) Japan en de Power Transmission and Control (PTC) divisie van het bedrijf, bieden Sumitomo (SHI) Cyclo Drive Germany en Hansen Industrial Transmissions bijna 95 jaar know-how in aandrijftechnologie. Met productielocaties in Markt Indersdorf, nabij München, en Edegem, nabij Antwerpen, en dochterondernemingen in Duitsland, Benelux, Frankrijk, Italië, Spanje, Scandinavië, Turkije, Groot Brittannië en Indië, bedienen wij de EMEIA markt (Europa, Midden Oosten, Afrika, Indië) Voor onze productieplant in Edegem zijn wij op zoek naar een Junior Service Desk Application Specialist. Als Junior Service Desk Application Specialist word je tewerkgesteld in het IT service desk team, dat het eerste aanspreekpunt is voor onze medewerkers. * Je zorgt ervoor dat de nodige applicaties en data transfers tussen deze applicaties steeds optimaal blijven functioneren. * Je zorgt ervoor dat de huidige IT-oplossingen optimaal blijven functioneren en denkt proactief na over eventuele verbeteringen. * Je speelt een actieve rol bij de voorbereiding en uitvoering van veranderingen in applicaties. * Je levert support voor wat betreft onze business applicaties, en je lost eventuele problemen op, op het gebied van software, data transfer en data nauwkeurigheid. * Wanneer nodig zorg je mee voor permanentie van het service desk team. Op die manier is er steeds iemand bereikbaar voor onze medewerkers gedurende de werkuren. * Je registreert, analyseert, verdeelt en zorgt voor een oplossing van de binnenkomende IT service desk ticketten.

  • Bankwerker-bestuurder rollend materieel NMBS voor Tractiewerkplaats Schaarbeek (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: NMBS

    Type: Vaste Job

    Je rangeert het materieel (motorstellen, rijtuigen, …) in de sporenbundels van de werkplaats en voert, indien nodig, onderhoudswerkzaamheden uit op het rollend materieel. Je rangeert het materieel, eventueel met behulp van een rail-route en in samenwerking met de koerdienst. Je verricht de koppelings- en ontkoppelingsoperaties van het materieel en bereidt die voor. Je verricht ook diverse andere taken, o.a. kleine onderhoudswerken. Je geeft verbetermogelijkheden of anomalieën van tijdens je shift door naar je leidinggevende.

  • Servicetechnicus Machinepark Colruyt Group regio Wommelgem (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Colruyt Group telt meer dan 29.000 medewerkers en meer dan 20 ondernemingen. Dat zijn niet alleen verschillende winkelformules, zoals Colruyt, OKay en Dreamland, we hebben ook een eigen communicatiebureau, vleesverwerkingsbedrijf, technische dienst … Dat maakt de groep een van de grootste privéwerkgevers van het land. We zijn een stabiel bedrijf dat menselijkheid en waarden hoog in het vaandel draagt. Daarom geloven én investeren we in onze medewerkers. Om al onze winkelformules draaiende te houden, heeft Colruyt Group heel wat ondersteunende diensten. Technics, Real Estate & Energy is onze interne technische dienst met meer dan 1.200 medewerkers. We hebben heel verschillende profielen: techniekers, architecten, ingenieurs ... Samen ontwerpen, (ver)bouwen en onderhouden ze onze winkels, distributiecentra, DATS 24-tankstations, voertuigen en installaties. Het hoofdkwartier van Technics, Real Estate & Energy is in Halle, maar je kan aan de slag in heel België. Als servicetechnicus bij Colruyt Group onderhoud en herstel je allerlei machines, van een balenpers tot een automatische orderpicker. Zo zorg je mee voor een vlot draaiend machinepark in ons distributiecentrum in Wommelgem. Je krijgt eerst een intensieve opleiding onder de begeleiding van een ‘peter’. Na ongeveer zes maanden opleiding ga je aan de slag als zelfstandig technicus en hebben de verschillende zones van het distributie- en productiecentrum geen geheimen meer voor jou. Je hebt een uitstekende technische bagage, onderhoudt verschillende machines en herstelt ze wanneer nodig. Je bent bovendien iemand die voortdurend wil bijleren en groeien. Je komt terecht in een hechte ploeg van technici en operatoren. Er heerst een aangename werksfeer: iedereen helpt elkaar bij gewone én onverwachte taken. Draaien de machines op volle snelheid en is er veel werk te doen? Perfect, want jij wil het niet anders. Je communiceert vlot en werkt even goed zelfstandig als in ploeg. Kortom, wanneer je naar huis vertrekt is dat met een gevoel van voldoening. Bekijk in deze 360°-videowelke belangrijke rol onze servicetechnici achter de schermen vervullen. Je werkt in Wommelgem.

  • Logopedist(e) (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: SOFIE VAN DEN EYNDE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ter uitbreiding van de praktijk zijn we op zoek naar een logopediste op zelfstandige basis. Aantal uren: deeltijds/voltijds, te bespreken Starten: zo snel mogelijk Behandelingen worden zowel in de praktijk als op nabijgelegen scholen gegeven. Je beschikt over een eigen lokaal waar alle materiaal voor handen is. In de praktijk is een softwarepakket aanwezig voor de administratie, hierin krijg je ondersteuning. Volgende problematieken komen aan bod: - Leerstoornissen - Spraak -en taalstoornissen - Neurogene stoornissen Jouw profiel: Diploma: prof. Bachelor of master logopedie/audiologie Talenkennis : Nederlands (zeer goed) Dient in het bezit te zijn van rijbewijs type B Geen ervaring vereist Solliciteren: Stuur je cv op via post/mail of neem telefonisch contact op.

Zoek naar antwoorden van DRUKKERIJ DE KNIJF BVBA in sociale netwerken
Look for responds of DRUKKERIJ DE KNIJF BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor DRUKKERIJ DE KNIJF BVBA. Laat een reactie achter voor DRUKKERIJ DE KNIJF BVBA. DRUKKERIJ DE KNIJF BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DRUKKERIJ DE KNIJF BVBA. Leave a respond for DRUKKERIJ DE KNIJF BVBA. DRUKKERIJ DE KNIJF BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DRUKKERIJ DE KNIJF BVBA op de google maps. Adres en contacten DRUKKERIJ DE KNIJF BVBA
Location of DRUKKERIJ DE KNIJF BVBA on the google maps. Address and contacts of DRUKKERIJ DE KNIJF BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come DRUKKERIJ DE KNIJF BVBA DRUKKERIJ DE KNIJF BVBA: COIFFURE CLEO | Bou Saba S | Debosschere | LEON PIETERS | Belgamu

Other related companies as DRUKKERIJ DE KNIJF BVBA: COIFFURE CLEO | Bou Saba S | Debosschere | LEON PIETERS | Belgamu

DRUKKERIJ DE KNIJF BVBA is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DRUKKERIJ DE KNIJF BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06940856933. Het bedrijf DRUKKERIJ DE KNIJF BVBA bevindt zich op het adres: Edingsesteenweg 51; 1755; Gooik. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 388,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 466,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Stationery. Lijst met producten zijn Printing - General; Printing - Offset.
De hoofdactiviteit van DRUKKERIJ DE KNIJF BVBA is Spoorwegvervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DRUKKERIJ DE KNIJF BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DRUKKERIJ DE KNIJF BVBA, openstaande posities, locatie van DRUKKERIJ DE KNIJF BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DRUKKERIJ DE KNIJF BVBA is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is DRUKKERIJ DE KNIJF BVBA, company assigned to the tax number BE06940856933. The company DRUKKERIJ DE KNIJF BVBA is located at the address: Edingsesteenweg 51; 1755; Gooik. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 388,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 466,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Stationery. List of products are Printing - General; Printing - Offset.
The main activity of DRUKKERIJ DE KNIJF BVBA is Railroad Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DRUKKERIJ DE KNIJF BVBA is not available. You also can look at reviews of DRUKKERIJ DE KNIJF BVBA, open positions, location of DRUKKERIJ DE KNIJF BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DRUKKERIJ DE KNIJF BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DRUKKERIJ DE KNIJF BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DRUKKERIJ DE KNIJF BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DRUKKERIJ DE KNIJF BVBA, employees, financial statistics.