Arteplan Papeterie

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • Arteplan Papeterie
Private companiesFurniture and Fixtures • Arteplan Papeterie

Contactgegevens Arteplan Papeterie: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Arteplan Papeterie: address, phone, fax, email, website, opening hours

Arteplan Papeterie

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Place Alphonse Favresse 75; 1310; La Hulpe, België

Telefoon (phone): 02 652 55 38 (+32-02 652 55 38) 02 652 55 38 (+32-02 652 55 38)

Fax (fax): +32 (13) 552-14-60 +32 (13) 552-14-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Arteplan Papeterie: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Arteplan Papeterie"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Arteplan Papeterie"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Arteplan Papeterie, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Arteplan Papeterie. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Arteplan Papeterie, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Arteplan Papeterie. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Arteplan Papeterie
Products information Arteplan Papeterie

BTW identificatienummer (tax): BE04852630615
Ondernemingsnummer: 3081359863
Hoofdstad (capital): 531,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 829,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in Arteplan Papeterie zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Stationery

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Arteplan Papeterie
(Get full report from official database of BE for Arteplan Papeterie)

Aanvulling soorten activiteiten voor Arteplan Papeterie
Addition kinds of activities for Arteplan Papeterie

3365. Aluminium gieterijen | Aluminum foundries
342100. Bestek | Cutlery
508302. Tuinmachines en -apparatuur | Lawn and garden machinery and equipment
24110301. Peeler logs | Peeler logs
32210000. Glascontainers | Glass containers
35470100. Primaire walsmolen apparatuur | Primary rolling mill equipment
82310200. College en militaire postbibliotheken | College and military post libraries

Werken bij Arteplan Papeterie: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Arteplan Papeterie: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Arteplan Papeterie. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Arteplan Papeterie. Looking for open vacancies in other companies

  • Contact Centre Agent - Tweetalig Nederlands en Frans (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Thomas Cook

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Maak vakantiedromen waar! Als onderdeel van het in Destination Management Team (iDM) doe jij dat precies! Je glijdt in de flip-flops van onze gasten om echt te begrijpen wat ze verwachten van hun perfecte vakantie. Trouw aan het motto ,,Customer at our Heart", ligt de focus bij de gast in elk stadium van zijn vakantie. Je assisteert onze gasten 24/7 overal ter wereld. Als lid van de Thomas Cook-familie heb je de kans om de wereld rond te reizen, nieuwe vrienden te maken en onvergetelijke momenten te beleven. Help ons de populairste vakantieprovider ter wereld te worden. Voor ondersteuning van onze Connected Service Centers op Mallorca, Kreta en in Portugal in het zomerseizoen 2019 zijn wij op zoek naar verschillende:                     Contact Center Agent (m/v) – Nederlands- en Franstalig Jouw taken Verwerking van wereldwijde vragen van gasten, suppliers en collega’s via telefoon, e-mail, WhatsApp, livechat en social media Vlotte omgang met verschillende software en andere tools, zodat je snel informatie en antwoorden op vragen kunt bieden Informatie geven aan onze gasten over de verschillende vakantieregio's Het reserveren van excursies en huurauto's Ondersteun onze gasten met vakantie aanpassingen, klachten en noodsituaties

  • Mechanieker/elektronicus bij De Lijn Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De Lijn in Antwerpen is op zoek naar een technisch profiel voor de herstellingen van de pro-data toestellen op de trams. Je werkt dagelijks vanuit de stelplaats in Antwerpen. Pro-data toestellen zijn de gele toestellen op de trams dat de registratie, ticketing en boordcomputers van De Lijn digitaliseert (ontwaardingsmachine, scanning van de abonnementen, ...). Je zal voornamelijk worden ingezet voor het wegwerken van de opgelopen achterstand inzake de herstellingen van de pro-data toestellen (70% mechanisch werk, 30% elektronisch werk). Loonpakket: €14.6331/uur + €2.01standplaatsvergoeding/dag + €8/dag maaltijdcheque Kilometers met de wagen worden niet terugbetaald. Er is wel een 100% terugbetaling voor openbaar vervoer Je werkt 39u/week van maandag tot vrijdag. Uren: ma-do van 7u25-15u55 en vrijdag van 7u25-14u55. Je kunt één dag per maand onbetaalde recup opnemen. Deze vacature is tot eind 2018, met kans op verlenging.

  • Koeltechnieker (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar koeltechnieker met ervaring bij een industrieel klantenbestand. Met veiligheid als prioriteit zorg jij bij hun klanten voor de installatie het onderhoud en het uitvoeren van herstellingen aan koelinstallaties met oog voor kwaliteit. Je maakt deel uit van een serviceteam dat instaat voor het onderhouden en afregelen van koelinstallaties. Na een inwerkperiode sta je zelfstandig in voor foutanalyse herstellingen, regelingen en opstarten van koelinstallaties. Je draait mee in een wachtsysteem.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS OOSTENDE (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: GREENHOUSE OOSTENDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Oostende zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen.

  • Student winkelbediende charcuterie Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Student verkoper/verkoopster supermarkt te Lokeren weekend werk en schoolvakanties Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten.

  • Bijlesgever informatica (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor informatica aan volwassen leerlingen. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Kamermeisje / Kamerjongen (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: MONTOVANI

    Type: Studentenjob

    De kamers en de algemene delen van het hotel proper maken.

  • helden voor het huishouden Loenhout - solliciteer per sms (LOENHOUT)

    Regio: LOENHOUT

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Vaste Job

    Eveline zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Eveline is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de regio Loenhout Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Commercieel Talent Showroom (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Retail Sales Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Particulieren en professionele klanten krijgen advies op maat in de toonzaal regio Knokke. Je werkt in tandem met de buitendienst en dit van A tot Z. Telefoons worden professioneel afgehandeld als ook de opvolging van de afhalingen. De calculatie en administratie van de dossiers verzorg je tot in detail. Offertes worden door jou opgemaakt en indien mogelijk ook onmiddellijk in de showroom afgesloten. Na de definitieve opmeting, plaats je je dossiers in bestelling. De toonzaal is jouw paradepaardje! Deze is dan ook ten alle tijde up-to-date en volledig in orde. Bedrijfsprofiel: Hier moet je zijn voor al jouw maatwerk in ramen en deuren, terrasoverkappingen en zonneweringen! Al 140 jaar specialiseert onze partner zich in de oplossing op maat voor jou!  Voor hun toonzaal in regio Knokke gaan zij op zoek naar die extra, commerciële kracht! 

  • Medior Java Developer (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: ABC Groep

    Type: Vaste Job

    Weet je wat een ThreadLocal klasse is en waarvoor het wordt gebruikt? Of wat een Java Classloader is en waarvoor het dient? Als Medior Java developer zou je die begrippen moeten kennen. Naast deze begrippen verwachten we van een medior Java developer ook dat hij zicht verdiept in de meest gangbare frameworks (EJB, Maven, Hibernate..etc. ) Daarnaast verwachten we van een medior ook de volgende zaken: Meedenken met de senior consultants over nieuwe technologieën Actief meedenken met de klant om nieuwe opportuniteiten te spotten Meehelpen met het organiseren van technische sessies en workshops Juniors meehelpen en eventueel coachen Je krijgt bij ons al vrij vroeg redelijk wat verantwoordelijkheid en zal snel doorgroeien als je dat zelf ook wil.  Bij ABC-groep is bovendien het groepsgevoel heel belangrijk. Als consultant kan je soms het gevoel hebben dat je wat ver zit van de andere collega's. We proberen door een goeie wekelijkse coachmeeting of gesprek het groepsgevoel toch wat aan te wakkeren. bovendien hebben we regelmatig technische sessie en leuke activiteiten. Als consultant ben je niet alleen, maar met een heel team. 

  • Docent administratief medewerker (overdag) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SYNTRA MIDDEN VLAANDEREN campus Sint-Niklaas

    Type: Werfreserve

    Lesgeven aan jongeren die 1 dag in de week les volgen in een onderwijssysteem van duaal leren. Dit op maandag of dinsdag (van 8.45u - 16.15u) Samen met de collega's bijdragen tot: de maximale ontplooiing van de leerlingen (op cognitief, affectief, emotioneel, motorisch en sociaal gebied) hun integratie in de maatschappij een verhoogde kans op tewerkstelling het realiseren van de doelstelling van het leerplan en dit op een pedagogisch-didactische wijze.

  • Flexi Keukenmedewerker - Pizza Hut Burcht (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

Zoek naar antwoorden van Arteplan Papeterie in sociale netwerken
Look for responds of Arteplan Papeterie in social networks

Lees alle opmerkingen voor Arteplan Papeterie. Laat een reactie achter voor Arteplan Papeterie. Arteplan Papeterie bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Arteplan Papeterie. Leave a respond for Arteplan Papeterie. Arteplan Papeterie on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Arteplan Papeterie op de google maps. Adres en contacten Arteplan Papeterie
Location of Arteplan Papeterie on the google maps. Address and contacts of Arteplan Papeterie

Andere gerelateerde bedrijven als come Arteplan Papeterie Arteplan Papeterie: FORTIS | CARLO AUWERX | JEAN-CLAUDE DARDENNE | GARAGE L'AVENIR | BUBAO HET ANKER

Other related companies as Arteplan Papeterie: FORTIS | CARLO AUWERX | JEAN-CLAUDE DARDENNE | GARAGE L'AVENIR | BUBAO HET ANKER

Arteplan Papeterie is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Arteplan Papeterie, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04852630615. Het bedrijf Arteplan Papeterie bevindt zich op het adres: Place Alphonse Favresse 75; 1310; La Hulpe. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 531,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 829,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Stationery. Producten gemaakt in Arteplan Papeterie zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Arteplan Papeterie is Meubels en uitrustingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Arteplan Papeterie is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Arteplan Papeterie, openstaande posities, locatie van Arteplan Papeterie op de kaart.

Arteplan Papeterie is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is Arteplan Papeterie, company assigned to the tax number BE04852630615. The company Arteplan Papeterie is located at the address: Place Alphonse Favresse 75; 1310; La Hulpe. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 531,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 829,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Stationery. Products created in Arteplan Papeterie were not found.
The main activity of Arteplan Papeterie is Furniture and Fixtures, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Arteplan Papeterie is not available. You also can look at reviews of Arteplan Papeterie, open positions, location of Arteplan Papeterie on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Arteplan Papeterie, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Arteplan Papeterie, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Arteplan Papeterie, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Arteplan Papeterie, employees, financial statistics.