Van De Velde Andre & Zoon

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • Van De Velde Andre & Zoon
Private companiesTransportation by Air • Van De Velde Andre & Zoon

Contactgegevens Van De Velde Andre & Zoon: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van De Velde Andre & Zoon: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van De Velde Andre & Zoon

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kerkstraat 40; 9290; Berlare (Overmere), België

Telefoon (phone): 09 367 58 89; 09 367 89 53; 09 367 98 26 (+32-09 367 58 89; 09 367 89 53; 09 367 98 26) 09 367 58 89; 09 367 89 53; 09 367 98 26 (+32-09 367 58 89; 09 367 89 53; 09 367 98 26)

Fax (fax): 09 367 89 53 (+32-09 367 89 53) 09 367 89 53 (+32-09 367 89 53)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van De Velde Andre & Zoon: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van De Velde Andre & Zoon"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van De Velde Andre & Zoon"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van De Velde Andre & Zoon, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van De Velde Andre & Zoon. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van De Velde Andre & Zoon, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van De Velde Andre & Zoon. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van De Velde Andre & Zoon
Products information Van De Velde Andre & Zoon

BTW identificatienummer (tax): BE09847564697
Ondernemingsnummer: 6804077148
Hoofdstad (capital): 962,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 314,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Metal work - Ornamental; Fences; Balustrades

Product categorie (product category): Stairs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van De Velde Andre & Zoon
(Get full report from official database of BE for Van De Velde Andre & Zoon)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van De Velde Andre & Zoon
Addition kinds of activities for Van De Velde Andre & Zoon

514301. Melk | Milk
27599916. Klaar afdrukken | Ready prints
41110301. Luchthaven limousine, geplande dienst | Airport limousine, scheduled service
50210102. Cafetaria meubels | Cafeteria furniture
51491101. Meel | Flour
76990907. Zadelmakerij | Saddlery repair shop
86319903. Vakbond | Labor union

Werken bij Van De Velde Andre & Zoon: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van De Velde Andre & Zoon: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van De Velde Andre & Zoon. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van De Velde Andre & Zoon. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in afvalophaling is Actief Tielt op zoek naar een chauffeur C. Elke dag om 5u opstarten vanuit de depot in Dentergem. De ophaling is altijd in de regio van Dentergem, Pittem, Tielt, ...

  • Ruwe ploegbaas - Ruwbouwwerken (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je geeft leiding aan een team van metsers en bekisters. Je staat in voor de voorbereiding,  coördinatie en controle van de werkzaamheden. Je beheert het materieel/materiaal. Je waakt over de veiligheid en kwaliteit op de werf in samenwerking met de werfleiding.

  • Administratief Bediende dienst na-verkoop (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS AALST

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met onze klant zijn wij op zoek naar een Administratief Bediende voor tewerkstelling op de dienst-na-verkoop. Jouw takenpakket is divers en bestaat onder meer uit de volgende taken: Registratie van inkomende telefoongesprekken Klanten, leveranciers en techniekers telefonisch informeren wat betreft de stand van zaken van het dossier Het aanmaken van werkopdrachten voor de techniekers alsook controle en ingave van hun prestaties Het opmaken van offertes voor klanten Het aanvragen van technische keuringen voor de verkochte goederen Algemene administratie en klassement

  • Heftruckchauffeur productie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als operator sta je in voor het afvullen en laden van kwaliteitsproducten volgens gangbare kwaliteits-, veiligheids- en milieunormen. Jouw taken zien er uit als volgt: - Afvullen van verschillende soorten producten volgens de beschreven instructies. Toezien op veilige en precieze werking van de installatie. - Nauwkeurig invullen van vul- en laadopdrachten. - Laden en lossen van verpakkingsmaterialen, afgewerkte producten en verpakte grondstoffen. - Rijden met de heftruck voor het stapelen van de afgevulde goederen en het laden en lossen van vrachtwagens.

  • Administratief Bediende Opleidingen (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als administratief bediende werk je samen en ondersteun je het administratief team van het opleidingscentrum, dat instaat voor de verkoop van technische trainingen rond veiligheid, kwaliteit en milieu en de organisatie van de interne trainingen voor medewerkers. Je opdrachten bestaan uit het opvolgen van onze opleidingskalender, voornamelijk voor intern personeel. Bevestigen of annuleren van opleidingen, opleidingslocaties en lesgevers. Facturatie van de opleidingsdossiers. Verbeteren van examens/kennistesten evenals de opmaak van attesten behoren tot je takenpakket. Afhandelen van subsidiedossiers rond opleidingen Daarnaast behandel je telefoons en mails van klanten en collega’s en ondersteun je bij de algemene administratie: inscannen, verwerking van gegevens en de briefwisseling. Ook voor het onthaal van onze klanten willen we op jou kunnen rekenen. Je bent de spilfiguur in de administratieve ondersteuning van 3 medewerkers die zich bezig houden met de interne opleidingen.

  • Keukenhulp (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Genk zijn wij op zoek naar kandidaten die willen werken als Keukenhulp. Samen met de collega's zul jij instaan voor het bereiden van de gekende gerechten voor de selfservice toog. Jij zal instaan voor de grootkeuken, dit gaat van desserts tot warme keuken en koude keuken.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Gavere– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau!!!

  • Deeltijds student/medewerker eventsector Rijkevorsel (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een eventbedrijf dat al jaren succesvolle bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en familiedagen,... organiseert is Randstad op zoek naar studenten/medewerkers. Binnen dit eventbedrijf ondersteun en coördineer je verschillende evenementen van A tot Z. Je zorgt ervoor dat de klanten een topdag beleven. Je legt de correcte materialen klaar (afhankelijk van het geplande evenement) Je verwelkomt de klanten (met de bijhorende hapjes en drankjes) Je legt de activiteit uit Je begeleidt de activiteit Na de activiteit zorg je voor een leuk afsluitmoment (opnieuw met de bijhorende hapjes en drankjes) Je toont je commerciële skills

  • Student schoonmaak burelen (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: SERVICE PLUS LAVAZZA IMPORTER & DISTRIBUTOR

    Type: Studentenjob

    Voor onze onderneming in Kontich zijn wij op zoek naar een student/e voor de schoonmaak van onze kantoren.

  • Hoofd bewonerszorg (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als Hoofd Bewonerszorg: - Waak je over de kwalitatieve zorg die het zorgteam biedt - Bewaak je de efficientie werken van je zorgteam - Stel je het budget op voor je afdelingen en volg je dit op - Ben je de brug tussen directie en mederwerkers .... Bedrijfsprofiel: Onze klant, een woonzorgcentrum regio Ranst, is op zoek naar een Head Care met de nodige portie ondernemingszin. 

  • PA (m/v) voor CEO (masterniveau) - Antwerpen (1291150) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Secretary Plus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als high level personal assistant (m/v) ondersteun je de CEO op administratief en organisatorisch vlak teneinde op een confidentiële wijze bij te dragen tot een vlot verloop de dagelijkse werkzaamheden. Jobinhoud: * Je beheert de agenda en staat in voor de coördinatie van activiteiten van het directielid; * Je verzorgt de correspondentie en staat in voor het mailboxbeheer; * Je bent verantwoordelijk voor de praktische en organisatorische voorbereiding en opvolging van vergaderingen en dossiers; * Je bent verantwoordelijk voor het organiseren en opvolgen van diverse activiteiten en events; * Je staat in voor de opvolging van een aantal toegewezen dossiers; * Je bent verantwoordelijk voor het documentbeheer; * Office management voor een 20-tal collega's. De functie kan nog uitgebreid worden afhankelijk van de competenties en interesses van de persoon die wordt aangeworven.

  • Constructielasser / Samensteller met ervaring (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG 1555/BUOC

    Type: Vaste Job

    Voor een bekende producent van containers en opleggers, zijn we op zoek naar een gemotiveerde lasser-samensteller voor productie van aanhangwagens. Jouw takenpakket: - Je staat in voor het half-automaat lassen en samenstellen van metalen platen en andere metalen constructies voor aanhangwagens. - Je werkt hierbij volgens plan en volgt dit dan ook nauwgezet op. - Je werkt hierbij in het atelier en niet op verplaatsing. - Je houdt hierbij rekening met de veiligheidsvoorschriften binnen het bedrijf.

Zoek naar antwoorden van Van De Velde Andre & Zoon in sociale netwerken
Look for responds of Van De Velde Andre & Zoon in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van De Velde Andre & Zoon. Laat een reactie achter voor Van De Velde Andre & Zoon. Van De Velde Andre & Zoon bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van De Velde Andre & Zoon. Leave a respond for Van De Velde Andre & Zoon. Van De Velde Andre & Zoon on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van De Velde Andre & Zoon op de google maps. Adres en contacten Van De Velde Andre & Zoon
Location of Van De Velde Andre & Zoon on the google maps. Address and contacts of Van De Velde Andre & Zoon

Andere gerelateerde bedrijven als come Van De Velde Andre & Zoon Van De Velde Andre & Zoon: Alain Manoukian | BETTER BUSINESS WRITING | Devaltex BVBA | Riello Service Center | WILLEM GERITS

Other related companies as Van De Velde Andre & Zoon: Alain Manoukian | BETTER BUSINESS WRITING | Devaltex BVBA | Riello Service Center | WILLEM GERITS

Van De Velde Andre & Zoon is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van De Velde Andre & Zoon, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09847564697. Het bedrijf Van De Velde Andre & Zoon bevindt zich op het adres: Kerkstraat 40; 9290; Berlare (Overmere). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 962,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 314,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Stairs. Lijst met producten zijn Metal work - Ornamental; Fences; Balustrades.
De hoofdactiviteit van Van De Velde Andre & Zoon is Vervoer per lucht, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van De Velde Andre & Zoon is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van De Velde Andre & Zoon, openstaande posities, locatie van Van De Velde Andre & Zoon op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Van De Velde Andre & Zoon is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van De Velde Andre & Zoon, company assigned to the tax number BE09847564697. The company Van De Velde Andre & Zoon is located at the address: Kerkstraat 40; 9290; Berlare (Overmere). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 962,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 314,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Stairs. List of products are Metal work - Ornamental; Fences; Balustrades.
The main activity of Van De Velde Andre & Zoon is Transportation by Air, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Van De Velde Andre & Zoon is not available. You also can look at reviews of Van De Velde Andre & Zoon, open positions, location of Van De Velde Andre & Zoon on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van De Velde Andre & Zoon, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van De Velde Andre & Zoon, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van De Velde Andre & Zoon, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van De Velde Andre & Zoon, employees, financial statistics.