Lozie Gebr BVBA

Contactgegevens Lozie Gebr BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Lozie Gebr BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Lozie Gebr BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Heidestraat 1A 9971 Lembeke (Kaprijke), België

Telefoon (phone): +32 (53) 400-48-79 +32 (53) 400-48-79

Fax (fax): +32 (56) 672-13-78 +32 (56) 672-13-78

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Lozie Gebr BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Lozie Gebr BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Lozie Gebr BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Lozie Gebr BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Lozie Gebr BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Lozie Gebr BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Lozie Gebr BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Lozie Gebr BVBA
Products information Lozie Gebr BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05704895019
Ondernemingsnummer: 7386627197
Hoofdstad (capital): 723,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 323,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in Lozie Gebr BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Contractors - Alterations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Lozie Gebr BVBA
(Get full report from official database of BE for Lozie Gebr BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Lozie Gebr BVBA
Addition kinds of activities for Lozie Gebr BVBA

27540603. Coupons: gravure printing | Coupons: gravure printing
35450207. kookplaten | Hobs
41110102. Commuter bus operatie | Commuter bus operation
50910501. Oefen materiaal | Exercise equipment
50990703. souvenirs | Souvenirs

Werken bij Lozie Gebr BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Lozie Gebr BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Lozie Gebr BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Lozie Gebr BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Colorist / inktmaker (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Wielsbeke, actief in grondbekleding, zijn we op zoek naar een inktmaker. Je doseert de inkt en mengt de inkt. Hiernaast ben je verantwoordelijk voor de binnenkomende basiskleuren en heb je een aantal voorbereidende taken. Tot slot voer je correcties uit aan de machine.

  • Bobineur (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ASAP AALST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Na een interne opleiding bedien je één van de snijmachines. Je hebt de zorg voor de eindcontrole van het drukwerk. Ten slotte ben je verantwoordelijk voor de werkomgeving en volg je de richtlijnen op gebied van veiligheid en de vereiste standaard i.v.m. hygiëne voor de levensmiddelenindustrie.

  • Inpakker Kiwibedrijf M/V Zeebrugge (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De kiwi's van Zespri, je kent ze ongetwijfeld. Ze worden gekeurd, gewogen en verpakt in de haven van Zeebrugge, daar kan jij nu deel van uitmaken. Samen met je collega's zorg je ervoor dat alleen de beste kiwi's in de winkelrekken komen. Je sorteert deze uit en bent verantwoordelijk voor de herverpakking. Jouw oog voor detail en zin voor kwaliteit zijn een must. Het seizoen is volop begonnen! Reageer snel, want een fruitige job in de haven van Zeebrugge, dat is toch wat je wilt? We zijn hiervoor dringend op zoek naar extra mensen. Wie weet heb je geluk en kan je meteen opstarten! Ben je op pensioen en wil je iets bijverdienen? Dit kan ook! Doordat we met dagcontracten werken kan je ook enkele dagen in de week werken! Wat krijg jij als loon? Je verdient minstens 12,09 bruto per uur. Je krijgt maaltijdcheques van 6,7 euro per gewerkte dag Ploegpremie van 0.32/u

  • INSTALLATEUR CV EN SANITAIR (VLEKKEM)

    Regio: VLEKKEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als installateur cv en sanitair Zelfstandig kunnen meewerken (of toch inzicht in de werken) Gemotiveerd persoon die de teveredenheid van de klant vooropstelt Nauwkeuring en precies werken Goede referenties ( stiptheid werk...)

  • Lasser/monteur (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Kan jij lassen en werken met verschillende materialen? Jij bent handig en kan monteren? Dan hebben wij de job die jij zoekt! Voor onze klant in Dilsen-Stokkem zijn wij opzoek naar een lasser/monteur. Jouw takenpakket bestaat uit: Lassen van opleggers, aanhangers... Je werkt met materialen zoals inox, aluminium,... Algemene voorbereidende taken behoren ook tot jouw verantwoordelijkheid.

  • CNC OPERATOR (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO JOBS & HR BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Brugge zijn wij op zoek naar een CNC Operator. Je zal instaan voor het programmeren van machines. Kennis lassen is een pluspunt. Je voert diverse controles uit Afstellen, frezen en draaien Opmerken van storingen

  • Dringend 2 huishoudhulpen gezocht regio De Panne Quality Time Dienstencheques (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: QUALITY SERVICE

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens het stijgend aantal nieuwe klanten, zijn we alweer dringend op zoek naar gemotiveerde, ervaren en betrouwbare huishoudhulpen. Je staat in voor het onderhoud van de woning van de klant : schoonmaken, wassen en strijken, ramen, eventueel eten klaarmaken, behoren tot het takenpakket. Je werkt steeds bij dezelfde klanten op dezelfde dagen. Ervaring in het poetsen is een absolute must. Het poetsen kent geen geheimen meer voor jou!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Vucht – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VUCHT)

    Regio: VUCHT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Werken in eigen regio? Kies voor Domestic Services Lommel, Snelle opstart!! (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES - UNIT LOMMEL

    Type: Dienstenchequebaan

    We rekenen op jouw discretie, betrouwbaarheid en professionaliteit. Poetsen Stof en vuil worden vakkundig aangepakt. Je stofzuigt, dweilt, zwabbert of wrijft vloeren in met was. Ramen, muren, meubels, tapijten en trappen krijgen een beurt. Bedden worden opgemaakt. De koelkast, diepvriezer, oven, microgolf en fornuis blinken als nieuw. En ook het sanitair; lavabo, douche, badkuip en toilet ruiken fris. Wassen en strijken van huishoudlinnen De kleding en linnengoed worden gestreken op vraag van de klant. Kleine boodschappen doen Te voet, met de fiets of de wagen naar de bakker, post, supermarkt, apotheek: de huishoudhulp mag als dit gevraagd wordt boodschappen doen, na correcte afspraken gemaakt te hebben. Bereiden van maaltijden Soep maken voor de rest van de week? Een grote pot spaghettisaus waarmee je de diepvriezer kan vullen? Als huishoudhulp mag je ook koken of maaltijden voorbereiden en invriezen op vraag van de klant. Het huis in topconditie houden!!

  • Technieker elektrisch - Storingstechnieker (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: United Contractors Team

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar technisch onderlegde mensen die sterk zijn in industriële elektriciteit of mechanica of beide. U bent gemotiveerd en kan zelfstandig uw mannetje/vrouwtje staan. Wij zijn een service bedrijf dat verscheidene takken van de industrie bedient. Wij zijn actief in onderhoud, storingstechnieken, bijstand bij stilstanden, bouwen van metalen constructies, ondersteuning in productie, revisie van machines en constructies, piping zowel metaal als kunststof, montage en demontage, PLC, bordenbouw... kortom alles technisch wat onze klanten wensen daar proberen wij in tegemoet te komen. Contacteer ons vrijblijvend!

  • DEELTIJDSE/VOLTIJDSE STOTTERTHERAPEUT(E) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Logopedisch Team DAISY VANDE MAELE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons logopedisch team is op zoek naar een gemotiveerde collega! Je komt terecht in een leuk team waar de collega's steeds klaar staan om elkaar te helpen! Je behandelt voornamelijk kinderen met stotter-, taal-, articulatie- en leerstoornissen. Ook andere stoornissen kunnen naar jou worden doorverwezen, indien je dit zelf wenst. Uurregeling en aantal uren zijn te bespreken

  • Flexi zaal -en keukenmedewerker - Pizza Hut Zemst (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

Zoek naar antwoorden van Lozie Gebr BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Lozie Gebr BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Lozie Gebr BVBA. Laat een reactie achter voor Lozie Gebr BVBA. Lozie Gebr BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Lozie Gebr BVBA. Leave a respond for Lozie Gebr BVBA. Lozie Gebr BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Lozie Gebr BVBA op de google maps. Adres en contacten Lozie Gebr BVBA
Location of Lozie Gebr BVBA on the google maps. Address and contacts of Lozie Gebr BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Lozie Gebr BVBA Lozie Gebr BVBA: Goblet-Bolens | SUPER G.B. | CHEZ HENRI - CAVIAR KOROUSH | ROLAND VANDENPUT | A.K. BONHEIDEN

Other related companies as Lozie Gebr BVBA: Goblet-Bolens | SUPER G.B. | CHEZ HENRI - CAVIAR KOROUSH | ROLAND VANDENPUT | A.K. BONHEIDEN

Lozie Gebr BVBA is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Lozie Gebr BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05704895019. Het bedrijf Lozie Gebr BVBA bevindt zich op het adres: Heidestraat 1A 9971 Lembeke (Kaprijke). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 723,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 323,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Contractors - Alterations. Producten gemaakt in Lozie Gebr BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Lozie Gebr BVBA is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Lozie Gebr BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Lozie Gebr BVBA, openstaande posities, locatie van Lozie Gebr BVBA op de kaart.

Lozie Gebr BVBA is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is Lozie Gebr BVBA, company assigned to the tax number BE05704895019. The company Lozie Gebr BVBA is located at the address: Heidestraat 1A 9971 Lembeke (Kaprijke). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 723,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 323,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Contractors - Alterations. Products created in Lozie Gebr BVBA were not found.
The main activity of Lozie Gebr BVBA is Electric, Gas and Sanitary Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Lozie Gebr BVBA is not available. You also can look at reviews of Lozie Gebr BVBA, open positions, location of Lozie Gebr BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Lozie Gebr BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Lozie Gebr BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Lozie Gebr BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Lozie Gebr BVBA, employees, financial statistics.