Hansen E

Contactgegevens Hansen E: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Hansen E: address, phone, fax, email, website, opening hours

Hansen E

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE D'AIX LA CHAPELLE 261-263; 4700; EUPEN, België

Telefoon (phone): 087 55 34 37 (+32-087 55 34 37) 087 55 34 37 (+32-087 55 34 37)

Fax (fax): 087 55 82 59 (+32-087 55 82 59) 087 55 82 59 (+32-087 55 82 59)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Hansen E: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Hansen E"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Hansen E"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Hansen E, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Hansen E. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Hansen E, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Hansen E. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Hansen E
Products information Hansen E

BTW identificatienummer (tax): BE09104888916
Ondernemingsnummer: 9418823242
Hoofdstad (capital): 932,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 893,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Ironworks; Metal work - Ornamental

Product categorie (product category): Stairs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Hansen E
(Get full report from official database of BE for Hansen E)

Aanvulling soorten activiteiten voor Hansen E
Addition kinds of activities for Hansen E

7211. Power wasserette, familie en commercieel | Power laundries, family and commercial
519104. Paardensport | Equestrian equipment
07240000. Katoen ginning | Cotton ginning
17110000. Loodgieterswerk, verwarming, airco | Plumbing, heating, air-conditioning
23530102. Chauffeurs hoeden en petten, doek | Chauffeurs' hats and caps, cloth
28190900. Metaalzouten en verbindingen, behalve natrium, kalium, aluminium | Metal salts and compounds except sodium, potassium, aluminum
50879903. Gravure apparatuur en benodigdheden | Engraving equipment and supplies
57220206. Afvalverwerking | Garbage disposals
59990103. Veiligheidsvoorzieningen en apparatuur | Safety supplies and equipment
75390400. Remdiensten | Brake services

Werken bij Hansen E: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Hansen E: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Hansen E. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Hansen E. Looking for open vacancies in other companies

  • Afwerker Industriebouw (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Tessenderlo zijn wij opzoek naar gemotiveerde afwerkers die graag aan de slag gaan in de industriebouw. Je werkt steeds samen met een ploegbaas op industriële projecten. Samen werk je industriële gebouwen volledig af en sta je in voor het herstellen van de prefab betonelementen, je voert kleine metselwerken uit,...Je springt polyvalent in waar nodig. Heb jij zijn om als afwerker aan de slag te gaan op verschillende werven? Laat ons dan zeker iets weten of solliciteer via onderstaande gegevens

  • Monteur - Elektromechanicien : (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Monteur-Elektromechanicien sta je in voor de montage en opstart van machines en afzuigsystemen op verplaatsing bij de klant. Je hebt kennis van pneumatische systemen motoren en reductoren alsook van allerhande montagetechnieken en materialen. Ervaring met een conventionele en teach-in draaibank is een pluspunt. Je kan een constructieplan lezen interpreteren en uitvoeren en kan goed Halfautomaat lassen. Goede kennis Nederlands is vereist.

  • Teeltverantwoordelijke (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Ieper zijn we op zoek naar een teeltverantwoordelijke. 

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Vremde – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VREMDE)

    Regio: VREMDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Sint-Gillis-Waas/De Klinge (DE KLINGE)

    Regio: DE KLINGE

    Bedrijf: FIX & CLEAN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp beschik je over een heel gevarieerd takenpakket. Je staat in voor het opruimen en de schoonmaak van particuliere woningen, maar deinst ook niet terug voor strijken. Je voert deze taken uit bij de klanten thuis, al dan niet in hun aanwezigheid. Jullie hebben de keuze om te werken op basis van een deeltijds uurrooster. Fix & Clean biedt jou een uurrooster op maat. Een diploma is niet vereist, wel zin voor orde, netheid en hygiëne. Wij dragen al onze medewerkers een warm hart toe. We willen dat jullie deze job met plezier en trots uitvoeren. Ben jij de enthousiaste en gemotiveerde kandidaat die wij zoeken? Stuur dan snel jouw CV naar [email protected].

  • Jobstudent krokusvakantie verhuring fietsen en gocarts (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Konvert Interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Verhuur gokarts en fietsen 38 u / week - zondag en maandag vrij.

  • Medewerker Klantendienst bij een Bank - Parttime (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    -Je komt terecht in het outbound customer care center bij 24+ en zal uitgaande telefoongesprekken doen, waarbij je contact opneemt met bestaande KBC-klanten. -Je informeert de klant omtrent bepaalde diensten van KBC, waaronder de impact van de nieuwe GDPR-wetgeving op de omgang met zijn persoonlijke gegevens. -Je registreert op een correcte manier de gesprekresultaten in onze systemen. -Je doet niet aan televerkoop; je zal nooit per telefoon concrete informatie moeten geven over producten of diensten, hiervoor verwijs je steeds door naar het kantoor van de klant. Het is dus ook niet nodig om bancaire voorkennis te hebben. -Omdat we kwalitatief bellen ontzettend belangrijk vinden, krijg je een degelijke beltraining en technische opleiding, en word je continu begeleid en gecoacht bij het uitoefenen van je job.

  • Productiemedewerkers (MOLENSTEDE)

    Regio: MOLENSTEDE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE MARMO

    Type: Studentenjob

    Wij zijn dringend op zoek naar productiemedewerkers, verpakkers en etiketteerders. Als productiemedewerker sta je in voor het maken van onder meer saté's, hamburgers, worsten en gourmet-barbequepaketten. Omdat je met rauw vlees werkt, hou je rekening met het voorgeschreven hygiënereglement. Ook voor onze logistieke afdelingen (verpakkers/etiketteerders) zoeken wij extra personeel. Heb je er geen problemen mee om in een koude omgeving te werken? Je steekt graag de handen uit de mouwen en flexibele uren schrikken je niet af? Kun je beschikken over eigen vervoer en ben je onmiddellijk beschikbaar?

  • Audit senior (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: VGD - Belgium

    Type: Vaste Job

    Let's talk about the job: Als audit senior ziet je werkweek er telkens anders uit, afhankelijk van de klant waar je ter plaatse auditwerkzaamheden uitvoert. Veelal zijn dit familiale ondernemingen uit diverse sectoren in regio Antwerpen. In samenwerking met je collega's doorloop je het hele auditproces van de jaarrekening van A tot Z. Variatie in jouw takenpakket is dan ook verzekerd! Denk aan: Het uitvoeren van risicoanalyses en het opstellen van controleprogramma’s Het ter plaatse uitvoeren van controleprogramma’s ter nazicht van de jaarrekening van de klant Het schrijven van een bijhorend concluderend verslag Het assisteren bij wettelijke, eenmalige commissarisopdrachten, zoals een inbreng in natura of quasi-inbreng Het assisteren bij de opmaak van geconsolideerde staten, IFRS consolidaties, periodieke financiële rapportage, … Of je eerste kop koffie van de dag (of thee voor de liefhebbers) nu staat te dampen in een ultramoderne productiehal, een gekoelde magazijnomgeving of in je vertrouwde VGD-kantoor, je zal sowieso omringd worden door toffe collega’s die jou door en door steunen. Let's talk about you: Een teamplayer in hart en nieren die zich graag verdiept in de wereld van de Belgische ondernemer? In het bezit van een bachelor- of masterdiploma in een economische richting (Accountancy-Fiscaliteit, TEW, Handelsingenieur, Handelswetenschappen)? Niet aan je proefstuk toe met een eerste ervaring als auditor? Een doener mét gezond verstand en analytisch inzicht? Sociaal, vlot in de omgang met de ambitie om een echte adviseur te worden? Bij de pinken, inventief en 100 % betrouwbaar op alle vlakken? Open in het delen van kennis en toegewijd om klanten en VGD met jouw ideeën te inspireren? Let's talk about the benefits: Een voltijdse tewerkstelling (38u/w) van onbepaalde duur op een fijne, moderne werkplek in het bruisende Antwerpen Eén team waar iedereen op gelijke voet staat, elkaar met de voornaam aanspreekt en gaat voor eenzelfde doel Rechtstreekse en persoonlijke begeleiding door meer ervaren family members die je helpen groeien in je job De uitdaging om ondernemers te inspireren met deskundige kennis Tal van interne opleidingen en een eigen opleidingsbudget voor postgraduaten, IBR-opleidingen, seminaries, … om je eigen expertise te ontwikkelen Mogelijkheid om je verlof vrij in te plannen rekening houdend met elkaar en voorziene deadlines Loon en erkenning naar werken, inclusief bedrijfswagen en tankkaart Let's talk about joining: Jaloers op dit mooie familieplaatje en goesting om mee aan onze tafel te schuiven? Solliciteer nu, overtuig ons van jouw kwaliteiten en join the big family!

  • Recruiter - Intelect Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Intelect

    Type: Vaste Job

    Intelect is de partner van KMO's op het vlak van selectie, uitzend, advies en consultancy met als geheime wapens doorzettingsvermogen, humor, ons motto: "No Guts No Glory" en een passie voor talent en groei. Omdat we staan te popelen om uit te breiden zoeken we gepassioneerde Consultants die mee willen bouwen aan onze groei. Jouw taken: • Als Consultant is het jouw verantwoordelijkheid om onze klanten te voorzien van een kandidaat die een perfecte fit is met de bedrijfscultuur. • Je denkt voortdurend na over hoe je die persoon zo snel mogelijk kan vinden en gaat proactief, doelgericht en creatief op zoek naar potentiële kandidaten. • Vervolgens neem je als ambassadeur van Intelect contact op met interessante kandidaten. Je screent hen telefonisch en nodigt hen uit voor een interview bij jou op kantoor. • Indien je een match ziet, adviseer je de klant om een gesprek in te plannen met jouw kandidaat. • Wanneer je kandidaat mag opstarten volgt er een periode van opvolging waarin je tussendoor contact opneemt met zowel klant als kandidaat. • Iedere dag vorm je de belangrijkste schakel tussen klant en kandidaat en leer je mensen kennen uit tal van sectoren, met telkens een andere achtergrond en een ander verhaal.

  • Verpleegkundige te Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Armonea

    Type: Vaste Job

    Als verpleegkundige ben je verantwoordelijk voor de verpleegkundige verzorging van onze bewoners: bloedafnames, inspuitingen, wondzorg,… Je staat in heel nauw contact met onze bewoners en speelt een sleutelrol in hun beleving in het woonzorgcentrum. Onze groep is voor woonzorgcentrum Dageraad te Antwerpen op zoek naar een enthousiaste verpleegkundige die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Je bent een gemotiveerde verpleegkundige die een kwaliteitsvolle verzorging nastreeft waarin respect, liefdevolle zorg en begrip centraal staan Je durft je verplaatsen in de leefwereld van onze bewoners en wil bijdragen tot een waardevol en gelukkig verblijf in ons woon- en zorgcentrum Je zal instaan voor de verpleegkundige verzorging van onze bewoners: klaarzetten van medicatie, inspuitingen, bloednames, wondzorg …

  • Promomedewerker (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: D'OUWE POST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Om ons team te versterken, zoeken wij een vlotte promo medewerker. Je benadert potentiële horeca klanten voor de verkoop van ambachtelijke koekjes voor bij de koffie.

Zoek naar antwoorden van Hansen E in sociale netwerken
Look for responds of Hansen E in social networks

Lees alle opmerkingen voor Hansen E. Laat een reactie achter voor Hansen E. Hansen E bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Hansen E. Leave a respond for Hansen E. Hansen E on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Hansen E op de google maps. Adres en contacten Hansen E
Location of Hansen E on the google maps. Address and contacts of Hansen E

Andere gerelateerde bedrijven als come Hansen E Hansen E: CHآTEAU DE MAISIبRES | GODELIEVE GOESSENS | DEWEPPE D?COR | JAN DE LEPELEIRE | 'T STEEGJE

Other related companies as Hansen E: CHآTEAU DE MAISIبRES | GODELIEVE GOESSENS | DEWEPPE D?COR | JAN DE LEPELEIRE | 'T STEEGJE

Hansen E is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Hansen E, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09104888916. Het bedrijf Hansen E bevindt zich op het adres: RUE D'AIX LA CHAPELLE 261-263; 4700; EUPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 932,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 893,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Stairs. Lijst met producten zijn Ironworks; Metal work - Ornamental.
De hoofdactiviteit van Hansen E is Depotinstellingen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Hansen E is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Hansen E, openstaande posities, locatie van Hansen E op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Hansen E is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is Hansen E, company assigned to the tax number BE09104888916. The company Hansen E is located at the address: RUE D'AIX LA CHAPELLE 261-263; 4700; EUPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 932,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 893,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Stairs. List of products are Ironworks; Metal work - Ornamental.
The main activity of Hansen E is Depository Institutions, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Hansen E is not available. You also can look at reviews of Hansen E, open positions, location of Hansen E on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Hansen E, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Hansen E, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Hansen E, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Hansen E, employees, financial statistics.