De Coster

Contactgegevens De Coster: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Coster: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Coster

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Limite 42; 7700; Mouscron, België

Telefoon (phone): 056 33 29 10 (+32-056 33 29 10) 056 33 29 10 (+32-056 33 29 10)

Fax (fax): 056 33 29 10 (+32-056 33 29 10) 056 33 29 10 (+32-056 33 29 10)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Coster: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Coster"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Coster"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Coster, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Coster. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Coster, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Coster. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Coster
Products information De Coster

BTW identificatienummer (tax): BE07177886962
Ondernemingsnummer: 4354125976
Hoofdstad (capital): 427,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 230,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Carpenters

Product categorie (product category): Stairs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Coster
(Get full report from official database of BE for De Coster)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Coster
Addition kinds of activities for De Coster

01739901. Amandelbos | Almond grove
17990102. Hofbouw, indoor atletisch | Court construction, indoor athletic
28910104. Afdichtingsverbindingen, kunststof of kunststof | Sealing compounds, synthetic rubber or plastic
49530204. Straatafval systemen | Street refuse systems
51990303. honden | Dogs
56619900. Schoenenwinkels, nec | Shoe stores, nec
59490201. Breien van goederen en benodigdheden | Knitting goods and supplies

Werken bij De Coster: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Coster: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Coster. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Coster. Looking for open vacancies in other companies

  • Assistent ploegbaas (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ASAP XL Essers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de hal in Lommel zijn we momenteel op zoek naar een assistent ploegbaas in wisselende posten. Je zal helpen instaan voor dagelijkse opvolging en organisatie. Doel van de functie: Het mee leiding geven en coördineren van een team van 6 à 8 operators. Je staat in voor de operationele opvolging van de dagelijkse werkzaamheden en het beheren van het magazijn en de middelen. Je behandelt klachten en lost eventuele problemen op. Je ziet erop toe dat de hal steeds de meest geschikte en veilige werkwijzen hanteert. (5S)

  • Lasser (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vivaldis Interim Kortrijk zoekt voor haar klant, expert in het vervaardigen van staalconstructies, een lasser-monteur voor de regio Waregem, kennis TIG lassen, in onderhoudsploeg meedraaien met nadruk op maken en monteren van diverse constructies, in 2-ploegensysteem. Functie: In deze functie werk je mee aan het plaatsen van constructies voor de afdeling Projects. Onder leiding van de projectleider breng je jouw opdracht tot een goed einde. Hij start samen met jou de opdracht op, ondersteunt je, en voorziet je van de benodigdheden. De projectleider neemt het meeste klantencontact op zich, maar het is zo dat vele klanten ook ter plekke bij jou eens een kijkje komen nemen. In dit opzicht is het belangrijk dat je klantgericht werkt. Samen met het team worden de stukken die in het atelier vervaardigd werden, door jou op de werf gemonteerd. Wanneer nodig, wordt gebruik gemaakt van het rollend materieel (zoals hoogwerker, verreiker, ...) opdat het project op een vlotte manier zou verlopen. Gezocht profiel: Je beschikt over een technisch diploma Je hebt ervaring in de metaalsector Je bent verantwoordelijk en kan zelfstandig werken. doch bent u ook een teamplayer, een uitstekende collega. Je beschikt over het nodige technisch inzicht en kan plan lezen Kennis halfautomatisch en elektrodelassen Je bent flexibel ingesteld en beschikt over een groot doorzettingsvermogen. Werkstukken voorbereiden of in elkaar zetten: Hulpdraagconstructies Aanbod en voordelen: Een uitdagende functie met ruimte voor eigen inbreng in een jong en dynamisch bedrijf. Doorgroeimogelijkheden, en een aantrekkelijk salaris gebaseerd op uw diploma en competenties. Interesse ? Neem vandaag nog contact op met Vivaldis Interim Kortrijk: Bel ons op nummer 056/21.81.28 of mail uw cv naar [email protected]

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Damme - Moerkerke (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp regio Sint-Laureins - voltijds / deeltijds (SINT-LAUREINS)

    Regio: SINT-LAUREINS

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Sint-Laureins zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Huldenberg – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HULDENBERG)

    Regio: HULDENBERG

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP De Haan/Bredene (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder, daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen om ons team te versterken. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan die van onze concurrenten.

  • Jobstudent redder (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: T-INTERIM KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de veiligheid in het zwembad. Je herinnert de mensen aan de regels. Je bent bereidt om verantwoordelijkheid te nemen en in te grijpen wanneer nodig.

  • Jobstudent verkoopsmedewerker beddenwinkel (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een slaapspeciaalzaak die zich richt op slaapadvies en de verkoop van matrassen, bedden, boxspring, lattenbodems, hoofdkussens, dekbedden, bedlinnen en bedaccessoires en decoratie zijn we op zoek naar jobstudenten. Jouw takenpakket als verkoper bestaat uit: Ingeven van bestelbonnen in hun ERP pakket Opvolgen van de voorraad in het filiaal Ontvangen van voorschotten en saldo's Dienst na verkoop Prijzen van artikelen Opmaken van bedden Netjes houden van de showroom

  • Elektrisch tekenaars (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: Brunel

    Type: Vaste Job

    Ben jij een krak als elektrisch tekenaar en sta je graag in voor de ontwikkeling van installatieplannen ?Ben je klaar voor de volgende stap ? Kijk dan snel verder en ontdek een leuke en uitdagende functie in jouw vakdomein. Als elektrisch tekenaar ontwikkel je de installatieplannen en elektrische bordschema’s conform de normeringen van zowel de algemene elektriciteit als de HVAC-installaties Dat doe je aan de hand van uitvoeringsplannen, P&ID’s en IO-lijsten Je werkt daarvoor voornamelijk met EPLAN en AutoCAD Daarnaast maak je de nodige kabelberekeningen met Caneco en stel je de keuringsdossiers op

  • keukenmedewerker (ZUIENKERKE)

    Regio: ZUIENKERKE

    Bedrijf: DE GROTE STOVE

    Type: Vaste Job

    Verzorgen van de koude kant in de keuken , voorbereidingen doen voor de feesten , hapjes maken ...................................

  • Paid online manager (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Je taak als paid online manager? Kopers aantrekken voor de drie non-food webshops van Colruyt Group. Je online advertenties verleiden geïnteresseerde surfers tot een bezoekje aan de webshop van ColliShop, van speelgoedwinkel DreamLand en van babywinkel Dreambaby. Elk van deze shops trekt vandaag al meer dan enkele miljoenen bezoekers per jaar aan. Als paid online manager trek je het arsenaal van online advertentie opportuniteiten helemaal open: SEA, social advertising, real-time bidding en retargeting. De inzet van je advertenties? Één doel: converteren! Elke campagne maak je nog effectiever dan de vorige. Je vroegere ervaring met een SEA-tool neem je gewoon mee naar deze job. Omdat traffic generation een discipline in volle opbouw is binnen Colruyt Group geef je mee vorm aan het gebruik van online adverteren. Je deelt je kennis met je collega’s en met andere afdelingen. Want als Traffic Builder gelooft je in de kracht van samenwerking. Zo werk je nauw samen met de mensen die de webshops onderhouden, uitbaten en de SEO ervan verzorgen. Door je initiatieven bouw je Traffic Building bovendien uit tot een volwaardige activiteit binnen Colruyt Group.

  • zaalmedewerker flexi jobs (MERKSPLAS)

    Regio: MERKSPLAS

    Bedrijf: BRASSERIE T HOFEIND

    Type: Flexijob

    Als zaalmedewerker sta je in voor de bediening van de klanten aan tafel en toog. Tafels indekken en afruimen behoren ook tot je takenpakket.

Zoek naar antwoorden van De Coster in sociale netwerken
Look for responds of De Coster in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Coster. Laat een reactie achter voor De Coster. De Coster bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Coster. Leave a respond for De Coster. De Coster on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Coster op de google maps. Adres en contacten De Coster
Location of De Coster on the google maps. Address and contacts of De Coster

Andere gerelateerde bedrijven als come De Coster De Coster: WOLUWE PARKING | TENNIS CLUB GERPINNES | CANTINA MEXICANA | JACOB SMEETS | Briffeuil B

Other related companies as De Coster: WOLUWE PARKING | TENNIS CLUB GERPINNES | CANTINA MEXICANA | JACOB SMEETS | Briffeuil B

De Coster is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Coster, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07177886962. Het bedrijf De Coster bevindt zich op het adres: Rue de la Limite 42; 7700; Mouscron. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 427,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 230,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Stairs. Lijst met producten zijn Carpenters.
De hoofdactiviteit van De Coster is Food and Kindred Products, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Coster is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Coster, openstaande posities, locatie van De Coster op de kaart.

De Coster is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Coster, company assigned to the tax number BE07177886962. The company De Coster is located at the address: Rue de la Limite 42; 7700; Mouscron. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 427,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 230,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Stairs. List of products are Carpenters.
The main activity of De Coster is Food and Kindred Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of De Coster is not available. You also can look at reviews of De Coster, open positions, location of De Coster on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Coster, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Coster, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Coster, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Coster, employees, financial statistics.