D'Hondt Trappen

Contactgegevens D'Hondt Trappen: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data D'Hondt Trappen: address, phone, fax, email, website, opening hours

D'Hondt Trappen

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Portweg 7; 8600; Diksmuide (Vladslo), België

Telefoon (phone): 051 56 63 79 (+32-051 56 63 79) 051 56 63 79 (+32-051 56 63 79)

Fax (fax): 051 56 63 79; 051 56 84 63 (+32-051 56 63 79; 051 56 84 63) 051 56 63 79; 051 56 84 63 (+32-051 56 63 79; 051 56 84 63)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) D'Hondt Trappen: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "D'Hondt Trappen"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "D'Hondt Trappen"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van D'Hondt Trappen, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen D'Hondt Trappen. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of D'Hondt Trappen, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees D'Hondt Trappen. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti D'Hondt Trappen
Products information D'Hondt Trappen

BTW identificatienummer (tax): BE08877197265
Ondernemingsnummer: 4492279052
Hoofdstad (capital): 162,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 129,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Interior decoration

Product categorie (product category): Stairs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor D'Hondt Trappen
(Get full report from official database of BE for D'Hondt Trappen)

Aanvulling soorten activiteiten voor D'Hondt Trappen
Addition kinds of activities for D'Hondt Trappen

176101. Dakwerk en gootwerk | Roofing and gutter work
207599. Sojabonen-oliefabrieken, niet inbegrepen | Soybean oil mills, nec
22610102. Roller printen van katoenen breedgeweven stoffen | Roller printing of cotton broadwoven fabrics
36219908. Torque motors, electric | Torque motors, electric
58120203. Ijsstandjes of zuivelstaven | Ice cream stands or dairy bars
59990600. Telefoon- en communicatieapparatuur | Telephone and communication equipment
97210401. Internationale zaken, federale overheid | International affairs, federal government

Werken bij D'Hondt Trappen: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in D'Hondt Trappen: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor D'Hondt Trappen. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for D'Hondt Trappen. Looking for open vacancies in other companies

  • Lijnverantwoordelijke (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant, een voedingsbedrijf in regio Kortrijk, zoekt een lijnverantwoordelijke. Als lijnverantwoordelijke neem je de verantwoordelijkheid over het efficiënt uitvoeren van de dagelijkse producties pralines volgens de planning aan je productielijn. Je coördineert en motiveert je medewerkers aan de lijn en je communiceert en rapporteert naar je collega lijnverantwoordelijke, planner en productieverantwoordelijke.

  • vertegenwoordiger Noord-Frankrijk (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een dynamisch bedrijf in volle expansie ben ik op zoek naar een vertegenwoordiger. Jouw afspraken worden ingepland door een commercieel bediende en je zal in jouw toegewezen regio verantwoordelijk worden voor de aan jou toegewezen klanten. Je staat in voor het demonstreren van het toestel aan de klant zowel B2B als B2C samen met de commercieel bediende sta je in voor het uitbreiden van de klantenportefeuille binnen de medische & sportwereld je volgt jouw bezoeken administratief en commercieel op je neemt actief deel aan netwerkactiviteiten en beurzen je denkt creatief mee om de sales van de onderneming naar een hoger niveau te brengen

  • Plaatser buitenschrijnwerk (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als plaatser buitenschrijnwerk regio Lubbeek krijg je heel wat taken toegewezen. Onderstaande werkzaamheden zal jij uitvoeren: je bent verantwoordelijk voor renovatiewerken en nieuwbouw; je plaatst ramen in verschillende materialen (PVC/aluminium/fineer); je plaatst deuren in verschillende materialen (PVC/aluminium/fineer); je plaatst veranda's; je voert kleine voorbereidende grond- en graafwerken uit; je voert kleine metsel- en funderingswerken uit; je zorgt ook mee voor een perfecte afwerking; je bent bereid samen met je collega's ook ander buitenschrijnwerk te plaatsen (zoals glas rolluiken garagepoorten zonneweringen).

  • HUISHOUDHULP DRONGEN (VINDERHOUTE)

    Regio: VINDERHOUTE

    Bedrijf: HOME & CONSULTANCY

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zoeken betrouwbare, gemotiveerde medewerkers die wensen te werken in het kader van dienstencheques in de regio Drongen/Vinderhoute. U voert huishoudelijke taken uit bij particulieren oa poetswerk, strijken, wassen en af en toe boodschappen doen. Bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging en een toffe sfeer dan hebben wij de gepaste vacature voor u! Bezoek ook eens onze website: www.HuisHoudHulpHaek.be

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LOCHRISTI (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in Middelkerke 20u (LEFFINGE)

    Regio: LEFFINGE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 2 gastgezinnen wonende in Leffinge & Schore. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: poetsen, wassen, strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen en te combineren met andere aanvragen tot een fulltime. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren. Iemand die als het ware het huishouden van het gezin overneemt en runt zoals u bij u thuis doet. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student kassa (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Kalken zijn wij nog op zoek naar een student die in het weekend wilt helpen in de winkel. -Kassawerk -Broodjes maken -Voorbereidings- en opruimwerk -Aanvullen

  • Jobstudent(e) gezocht voor verkoop kledij in weekend en schoolvakanties (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: Konvert Interim Westmalle

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Rijkevorsel zijn we dringend op zoek naar een enthousiaste gemotiveerde jobstudent(e) die zich tijdens de weekends en/of schoolvakanties kan vrijmaken om ons verkoopteam te komen versterken. Jouw takenpakket: - Begroeten, klanten ontvangen en adviseren, helpen aan de paskamers ; - Kassa ; - Orde en netheid van de winkel.

  • Student - Bakkerij Heusden (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste student die in het weekend en/of op woensdagnamiddag kan bijspringen in een bakkerij in Heusden. Je bent verantwoordelijk voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het onderhoud van de winkel. Je kan vlot de klanten bedienen en je kan werken met een kassasysteem of bent bereid dit aan te leren.

  • allround medewerker in de bouw (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: MARTHA BVBA

    Type: Vaste Job

    Allround medewerker in de bouw U wordt ingezet in een team op verschillende werven, zowel in de voorbereidende als in de afwerkfase. U bent van vele markten thuis waardoor uw job zeer gevarieerd is én boeiend blijft. Wij verwachten van U Teamplayer Kennis elektriciteit, schrijnwerk en tegelwerken U genoot een technische opleiding en heeft een passie voor bouwen en renoveren U spreekt Nederlands Wij bieden U Werk in de regio Antwerpen bij een jong en dynamisch bedrijf Zeer afwisselende job Alle dagen bijleren Goede verdienste

  • Logistiek Planner (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: KALIMBA

    Type: Vaste Job

    Kalimba is al twintig jaar een een gevestigde waarde voor de productie en levering van drinkwater en waterkoelers in België en Nederland. Je staat in voor een dagelijkse optimale planning voor onze chauffeurs en techniekers op de baan rekeninghoudende met de specifieke eisen van de klant. Je draagt zorg voor het equipment en het wagenpark. Je werkt nauw samen met de chauffeurs en techniekers en rapporteert aan het management.

  • Kapper - kapster op zelfstandige basis (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: AZ Sint-Maarten

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functie Je bent, in functie van het aantal aanvragen, beschikbaar op maandag en vrijdag, telkens voor- en/of namiddag. Je kan telkens de dag op voorhand de aanvragen checken. Door het ziekenhuis wordt op niveau van elke verpleegeenheid een lokaal voorzien met de nodige faciliteiten (lavabo met aangepaste kraan, warm/koud water, doorgaans droogkap). Je voorziet zelf in de gebruikelijke verzorgingsproducten, klein materieel en handdoeken die gebruikt worden bij kleuringen. Andere handdoeken worden door het ziekenhuis voorzien. Indien de toestand van de patiënt het niet toelaat om zich buiten de kamer te kunnen verplaatsen, verzorg je de patiënt op de kamer. Profiel Je onderschrijft onze kernwaarden - openheid, respect, kwaliteit, ambitie en samenwerking - die de bouwstenen of het DNA van ons ziekenhuis vormen en waarmee we het verschil willen maken, in het belang van het welzijn van de patiënt. Contractvoorwaarden De tarieven van de prestaties worden vastgelegd door het ziekenhuis (jaarlijks indexeerbaar). Er gebeurt een afdracht van 15% voor gebruik van lokalen en voor administratieve kosten. De inning gebeurt via het ziekenhuis Meer weten over de inhoud van deze functie?Contacteer Jakob Jaeken, clusterverantwoordelijke zorg, telefonisch op 015/89.11.83

Zoek naar antwoorden van D'Hondt Trappen in sociale netwerken
Look for responds of D'Hondt Trappen in social networks

Lees alle opmerkingen voor D'Hondt Trappen. Laat een reactie achter voor D'Hondt Trappen. D'Hondt Trappen bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for D'Hondt Trappen. Leave a respond for D'Hondt Trappen. D'Hondt Trappen on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie D'Hondt Trappen op de google maps. Adres en contacten D'Hondt Trappen
Location of D'Hondt Trappen on the google maps. Address and contacts of D'Hondt Trappen

Andere gerelateerde bedrijven als come D'Hondt Trappen D'Hondt Trappen: Mitsubishi Trust SA | Pottier F | ANNE DELVAUX DE FENFFE | Rita | Aci茅ries de la Meuse SA

Other related companies as D'Hondt Trappen: Mitsubishi Trust SA | Pottier F | ANNE DELVAUX DE FENFFE | Rita | Aci茅ries de la Meuse SA

D'Hondt Trappen is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is D'Hondt Trappen, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08877197265. Het bedrijf D'Hondt Trappen bevindt zich op het adres: Portweg 7; 8600; Diksmuide (Vladslo). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 162,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 129,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Stairs. Lijst met producten zijn Interior decoration.
De hoofdactiviteit van D'Hondt Trappen is Food and Kindred Products, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van D'Hondt Trappen is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van D'Hondt Trappen, openstaande posities, locatie van D'Hondt Trappen op de kaart.

D'Hondt Trappen is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is D'Hondt Trappen, company assigned to the tax number BE08877197265. The company D'Hondt Trappen is located at the address: Portweg 7; 8600; Diksmuide (Vladslo). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 162,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 129,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Stairs. List of products are Interior decoration.
The main activity of D'Hondt Trappen is Food and Kindred Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of D'Hondt Trappen is not available. You also can look at reviews of D'Hondt Trappen, open positions, location of D'Hondt Trappen on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over D'Hondt Trappen, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf D'Hondt Trappen, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about D'Hondt Trappen, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company D'Hondt Trappen, employees, financial statistics.