Cleiren E

Contactgegevens Cleiren E: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cleiren E: address, phone, fax, email, website, opening hours

Cleiren E

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Henri Brosteaux 9; 5070; Fosses-la-Ville (Sart-Saint-Laurent), België

Telefoon (phone): 071 71 29 98; 0496 33 48 71 (+32-071 71 29 98; 0496 33 48 71) 071 71 29 98; 0496 33 48 71 (+32-071 71 29 98; 0496 33 48 71)

Fax (fax): 071 71 29 98 (+32-071 71 29 98) 071 71 29 98 (+32-071 71 29 98)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cleiren E: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cleiren E"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cleiren E"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cleiren E, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cleiren E. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cleiren E, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cleiren E. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cleiren E
Products information Cleiren E

BTW identificatienummer (tax): BE07347900390
Ondernemingsnummer: 7533294677
Hoofdstad (capital): 733,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 619,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Wood turning & carving; Carpenters

Product categorie (product category): Stairs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cleiren E
(Get full report from official database of BE for Cleiren E)

Aanvulling soorten activiteiten voor Cleiren E
Addition kinds of activities for Cleiren E

23260205. Werkkleding, behalve regenjassen: waterdicht | Work garments, except raincoats: waterproof
26310305. Verpakkingsbord | Packaging board
34210204. Scharen, hand | Shears, hand
39310206. Hoofden, banjo | Heads, banjo
42259902. Miniwarehouse, warehousing | Miniwarehouse, warehousing

Werken bij Cleiren E: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cleiren E: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cleiren E. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cleiren E. Looking for open vacancies in other companies

  • Reachtruckchauffeur te Zingem (ZINGEM)

    Regio: ZINGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ago Jobs&HR Gent-Zeehaven is op zoek naar een reachtruckchauffeur die in Zingem aan de slag wil in dagploeg.

  • Grondwerker (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze partner is Vivaldis Construct op zoek naar een grondwerker (m/v). Je staat met de ploeg mee in voor de nodige grondwerken; sleuven graven, kleine metselwerken, rioleringen aanleggen en huisaansluitingen uitvoeren, voorbereidende graafwerken uitvoeren. Je zorgt er ook voor dat je de werf in alle veiligheid betreedt alsook de nodige veiligheidsvoorschriften opvolgt en uitvoert. Interesse in deze mooie functie? Bel ons op 055 20 82 94 of mail je cv door naar [email protected]

  • Inpakker Part-time (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Xtra Interim Mechelen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons , groothandel in fruit en groenten, zijn we op zoek naar een inpakker van kruiden. Werkdagen: van maandag tot vrijdag van 6u tot 13u. Je zal met 3 andere collega's instaan voor het in zakjes doen van kruiden.

  • Meewerkende assistent ploegbaas - 2 ploegen - logistiek (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: ASAP XL Cummins

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor Cummins in Rumst zijn we op zoek naar een assistent ploegbaas. 90% van de taak draai je mee als meewerkende magazijnier. De overige tijd ondersteun je mee je ploegbaas en als deze afwezig is, vervang je hem. Hierdoor dien je enerzijds goed mee te draaien in teamverband, anderszijds dien je afstand te bewaren want indien je deze vervangt, wordt je geacht om je team aan te sturen. Hoofdtaak: - verwerken van inkomende goederen - werken met een handscanner - correcte input in het warehousesysteem - ervaring met machines (reachtruk, heftruck,...) is een pluspunt backup: - vervangen van de ploegbaas gedurende zijn afwezigheid (ziekte, vakantie, opleiding,...) - team aansturen (+-10 a 15 personen) - overzicht houden van de productiviteit die behaald moet worden - correcte input in de datasystemen - basiskennis Excel en Engelse taal is vereist Indien interesse, stuur zeker je cv door naar [email protected]

  • Student Orderpicker Food boxen (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Studentenjob

    Onze opdrachtgever verdeelt "Food Boxen" die wekelijks aan huis worden geleverd. Jouw taak bestaat uit het samenstellen van deze boxen aan de hand van een productenlijst. Belangrijk hierbij is nauwkeurigheid, orde en hygienisch werken!

  • STUDENT Grafisch bediende (VLIMMEREN)

    Regio: VLIMMEREN

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een student(e) om mee te helpen met wat administratief werk. Het gaat voornamelijk om foto's bewerken, tems op verzamelwebsites plaatsen, ... Wij denken dan aan iemand die een beetje vertrouwd is met fotoshop en die feeling heeft voor fotografie.

  • Lijnverantwoordelijke 2-ploegen (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in regio Tielt zijn wij op zoek naar een gemotiveerde lijnverantwoordelijke 2 ploegen. Je start als operator/inpakker om zo stap voor stap door te groeien tot lijnverantwoordelijke. Als inpakker bestuur je de verpakkingsmachine waarbij iedere rol afzonderlijk in folie wordt verpakt. De verpakte rollen worden in dozen gestopt en vervolgens op paletten gestapeld. Het takenpakket van de lijnverantwoordelijk bestaat uit het voorbereiden van de kleurtest, ploegoverdracht en communicatie met het team. Daarnaast controleer je de verpakking van het eindproduct, stel je de machines correct in en los je storingen op. Kortom een gevarieerde functie met verantwoordelijkheid!

  • Metselaars (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: VEILIGHEID ADVIESBUREAU VAB

    Type: Vaste Job

    Je voert metselwerken uit in projecten, zowel voor nieuwbouw als voor renovatie.

  • Graafkraanmachinist (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Synergie Oostende Construct

    Type: Vaste Job

    Als graafkraanmachinist in industriebouw zorg je voor het klaar zetten van funderingen, plaatsen van rioleringen, niveleren van terreinen... Je werkt voornamelijk regio Vlaanderen. Elke ochtend start je op aan depot in Wingene, tenzij de werf dicht bij uw woonplaats is gelegen.

  • Bediende Customer Care Duits/Frans (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Vaste Job

    Konvert Office kijkt uit naar een Bediende Customer Care voor een bedrijf gespecialiseerd in e-commerce. Het bedrijf is dé partner waarop merken en producenten een beroep doen om online verkoopkanalen te ontwerpen, te bouwen en te beheren. Voor elke online shop die dat wenst worden de goederen opgeslagen en verzorgen ze de internationale distributie ervan. Voor anderen integreren ze het platform met hun SAP/ERP-backend. Met een minimum aan investeringen van de klant zijn kant wordt het klantenbestand uitgebreid, integreren ze de online en offline verkoopkanalen, verbeteren ze de marge en verhogen ze de verkoop. Functie: -Je bent het aanspreekpunt voor een aantal specifieke merken die klant zijn. -Je staat daarbij in voor alle administratieve taken rond orders, returns en sales activiteiten. Concreet wil dit zeggen dat je instaat voor de binnenkomende orders, je bestellingsbevestigingen verstuurt en deze orders opvolgt. -Ook onverwerkte bestellingen volg je nauwgezet op. -Je staat in voor het optimaliseren van de levering van goederen. -Je werkt volgens de bestaande procedures en voert taken uit naargelang de vereiste criteria.

  • TEAM MANAGER WAREHOUSE (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Je start in een opleidingstraject van 6 maanden waarin je van A tot Z wordt opgeleid tot volwaardig team manager: Je begint met opdrachten op de werkvloer zodat je de job van Warehouse Operator 100% onder de knie krijgt (pick&pack) Vervolgens word je via opleidingen en personal coaching op niveau van teamleader gebracht en evolueert je takenpakket tot dat van een volwaardig team manager: Werkopdrachten en werkuren van warehouse operators opvolgen Dagelijkse ochtendmeetings, taakverdeling en opvolging ervan verzorgen Problemsolving Waken over naleving van procedures en kwaliteitsvoorschriften Coaching van de medewerkers op de werkvloer Signaleren van problemen naar de Supervisors Bemiddelend optreden bij conflicten Etc…   Bedrijfsprofiel: Voor een logistiek bedrijf in Gent ben ik op zoek naar een team manager warehouse m/v  

  • Flexijobs als kamermeisje/-jongen B&B te Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AHOLYS

    Type: Flexijob

    Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden van de kamers en zorgt ervoor dat die uitnodigend zijn voor de gasten. Door alles correct te plaatsen, zeepjes in de badkamer, handdoeken mooi geplooid op het bed te leggen. Ondertussen verlucht je de kamer en ruim je ook het ontbijt af. Je onderhoudt ook de gang en ontbijtkamer en de keuken. Alle afwas in vaatwas en in de wasruimte zorg je voor een vlekkeloze was! Je hangt de was op en plooit en strijkt de was netjes in de opbergruimte. De opbergruimte en wasruimte onderhou je ook wekelijks. Je sorteert het afval onze gasten achterlaten. Je kan doorgroeien naar ontbijtdame en ook s'ochtends het ontbijt verzorgen in weekends en vakanties. Je kan zelfs doorgroeien naar onthaal van onze gasten.

Zoek naar antwoorden van Cleiren E in sociale netwerken
Look for responds of Cleiren E in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cleiren E. Laat een reactie achter voor Cleiren E. Cleiren E bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cleiren E. Leave a respond for Cleiren E. Cleiren E on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cleiren E op de google maps. Adres en contacten Cleiren E
Location of Cleiren E on the google maps. Address and contacts of Cleiren E

Andere gerelateerde bedrijven als come Cleiren E Cleiren E: FLAIRHOTEL BELGIUM NV | VAN WILDER-HERREGODTS | ALTRA DECOR | OOMS V. | FA. NEYT G.

Other related companies as Cleiren E: FLAIRHOTEL BELGIUM NV | VAN WILDER-HERREGODTS | ALTRA DECOR | OOMS V. | FA. NEYT G.

Cleiren E is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Cleiren E, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07347900390. Het bedrijf Cleiren E bevindt zich op het adres: Rue Henri Brosteaux 9; 5070; Fosses-la-Ville (Sart-Saint-Laurent). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 733,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 619,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Stairs. Lijst met producten zijn Wood turning & carving; Carpenters.
De hoofdactiviteit van Cleiren E is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cleiren E is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cleiren E, openstaande posities, locatie van Cleiren E op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Cleiren E is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is Cleiren E, company assigned to the tax number BE07347900390. The company Cleiren E is located at the address: Rue Henri Brosteaux 9; 5070; Fosses-la-Ville (Sart-Saint-Laurent). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 733,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 619,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Stairs. List of products are Wood turning & carving; Carpenters.
The main activity of Cleiren E is Electric, Gas and Sanitary Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Cleiren E is not available. You also can look at reviews of Cleiren E, open positions, location of Cleiren E on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cleiren E, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cleiren E, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cleiren E, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cleiren E, employees, financial statistics.