Beva Metal BVBA

Contactgegevens Beva Metal BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Beva Metal BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Beva Metal BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kelderbeemd 14; 2470; Retie, België

Telefoon (phone): 014 37 26 36 (+32-014 37 26 36) 014 37 26 36 (+32-014 37 26 36)

Fax (fax): 014 37 78 47 (+32-014 37 78 47) 014 37 78 47 (+32-014 37 78 47)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Beva Metal BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Beva Metal BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Beva Metal BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Beva Metal BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Beva Metal BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Beva Metal BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Beva Metal BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Beva Metal BVBA
Products information Beva Metal BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04298919677
Ondernemingsnummer: 7906555175
Hoofdstad (capital): 753,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 592,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Contractors - Industrial & utility building; Buildings - Metal

Product categorie (product category): Stairs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Beva Metal BVBA
(Get full report from official database of BE for Beva Metal BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Beva Metal BVBA
Addition kinds of activities for Beva Metal BVBA

239399. Textile bags, nec | Textile bags, nec
17959900. Wrak- en sloopwerk, nec | Wrecking and demolition work, nec
20910100. Vis- en zeevruchtenoepen, stoofpotjes, chowders, ingeblikt of verpakt | Fish and seafood soups, stews, chowders, canned or packaged
36740206. Microcircuits, geïntegreerde (halfgeleider) | Microcircuits, integrated (semiconductor)
75499901. Doe-het-zelf-garages | Do-it-yourself garages
79480105. Bootwedstrijden | Boat racing

Werken bij Beva Metal BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Beva Metal BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Beva Metal BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Beva Metal BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Verhuizer / Chauffeur CE (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je rijdt met een vrachtwagen van A naar B. De taak bestaat uit monteren en demonteren van meubels. Deze worden in team verband de vrachtwagen op geladen. De meubels worden door jou naar de correcte bestemming gebracht. Dit in alle veiligheid en met zorg behandeld.

  • Carrossier (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt aan de carrosserie van een premiummerk - Plaatselijk bijspuiten van kleine lakschades - Herstellen van krassen en steenslag d.m.v. speciale lak - Herstellen van velgen - Tinten van ramen - Uitdeuken - Polieren - Plaatsen van speciale folie (wrapping)

  • nachtchauffeur ce (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Volgende taken behoren tot het pakket: groenten en fruit leveren aan winkels. gemiddeld 11 klanten beleveren goederen leveren in de nachtsassen + leeggoed terug meenemen (tellen/noteren = heel belangrijk dat dit correct gebeurt want dit is onrechtstreeks geld) de goederen zitten in blauwe bakjes en in rolkarren je laadt voor vertrek zelf je vrachtwagen in adhv scanner je komt nooit leeg terug uw leeggoed moet je ook zelf lossen

  • Ploegleider (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt als people manager de leiding over een groep medewerkers die jij die werken binnen ons productieproces en je werkt nauw samen met andere collega-afdelingsverantwoordelijken. Je beschikt over de maturiteit en uitstraling om mensen aan te sturen, te ondersteunen en om hun vragen te beantwoorden. Je leert de verschillende stappen in het productieproces hands-on aan, zodat je weet wat er moet gebeuren binnen de afdeling. Je rapporteert aan de Productie Manager en kan meedenken over oplossingen. Je verzorgt het administratieve luik van de afdeling, maakt planningen op, volgt het productieproces op en springt bij waar nodig.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO EEKLO (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren.

  • DRINGEND:Exclusieve Home Manager ( M/V) in Afsnee voor 20u/week (AFSNEE)

    Regio: AFSNEE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve Home Manager. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden, schoonmaken,koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een Home Manager (m/v) voor 20u/week voor een gastgezin wonende in Afsnee.U komt terecht in een gastgezin waar u zal schoonmaken,strijken, naaien en huishoudelijke taken vervullen. Je mag boodschappen doen, koken. Je neemt initiatief, bent stipt, hebt oog voor detail, je wil dit uitgebreid takenpakket uitvoeren, dan ben jij de geschikte Home Manager die we zoeken. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student boetiek op woensdag namiddag en zaterdag namiddag (KERMT)

    Regio: KERMT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zoeken een vlotte student die klanten kan adviseren en kan verderhelpen met de keuze van hun outfit. Je helpt mee in de winkel om alles mooi in orde te houden.

  • Studierelevante bijbaan management assistent - Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je bezig met een bachelor of master? WIl je graag je talen gebruiken in een studierelevante bijbaan? Wil je graag een centje bijverdienen gedurende 1 dag per week (woensdag)? Dan heeft Randstad Young Talents jouw ideale job. Voor een groot bedrijf met hoofdzetel in Waregem zijn we op zoek naar een student die graag op woensdag wenst te werken. Je vervangt de receptioniste die niet werkt op woensdag en staat in voor volgende taken: onthalen van iedereen die binnenkomt in diverse taken (FR-NDL-ENG) beantwoorden van de telefoons in de diverse talen controle van facturen ...

  • Verkoopmedewerker - Oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: JYSK

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor: De verkoop in de store, je draagt bij aan de algehele prestaties van de store en het team Je eigen productgebied in de store, inclusief het aanvullen en ordenen van producten op zo’n manier dat het gebied er altijd netjes en inspirerend uitziet Het uitpakken van de goederen in het magazijn en het zorgen voor een voldoende voorraad Het overhandigen van producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Het opzetten van nieuwe acties en het maken van productpresentaties Kortom: Als enthousiaste verkoopmedewerker wil je elke dag het beste uit jezelf en uit je collega’s halen.

  • Supervisor Collections & Debt Recovery met juridische achtergrond (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ICREDIT

    Type: Vaste Job

    Als people gerichte Supervisor Collections & Debt Recovery zorg je voor de aansturing, coaching en ontwikkeling van je eigen team. Je geeft op een coachende manier leiding aan een team van +/- 15 personen om op die manier de afdeling- en dienst doelstellingen te realiseren. Je geeft richting aan je team door het duiden en concretiseren van de visie en het beleid binnen je eigen verantwoordelijkheidsgebied. Je volgt actualiteit en evoluties op binnen je vakgebied en ontwikkelt actieplannen om deze binnen je eigen werkprocessen te implementeren. Je formuleert het jaarplan en bent verantwoordelijk voor het behalen van de resultaatafspraken. Je zorgt voor resourceplanning, forecasting en werkverdeling binnen je departement. Je treedt op als aanspreekpunt in geval van klachten en/of escalatie. Je adviseert je teamleden m.b.t. de te volgen strategie bij complexe procedures. Je zorgt voor een maandelijkse rapportering over de afdelingsactiviteiten.

  • VERPLEEGKUNDIGE (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: MARIA BOODSCHAP

    Type: Vaste Job

    Voor ons rust- en verzorgingstehuis zij wij op zoek naar een gemotiveerde verpleegkundige die een kwaliteitsvolle verzorging nastreeft waarin respect, liefdevolle zorg en begrip centraal staan. Je durft je verplaatsen in de leefwereld van bejaarde mensen en wil bijdragen tot een waardevol en gelukkig verblijf in ons woon- en zorgcentrum. Je hebt zin voor verantwoordelijkheid en werkt graag binnen een multidisciplinair team. Dan ben jij degene die we zoeken.

  • therapeut lymfedrainage (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons praktijkhuis in Willebroek en Heffen zijn we op zoek naar een therapeut lymfedrainage. Je werkt samen met sportcoach, kinesist, psycholoog, studiecoach, seksuoloog, ... Meer info over de praktijkhuizen op: www.praktijkhuispleintje.be www.praktijkhuissen.be

Zoek naar antwoorden van Beva Metal BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Beva Metal BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Beva Metal BVBA. Laat een reactie achter voor Beva Metal BVBA. Beva Metal BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Beva Metal BVBA. Leave a respond for Beva Metal BVBA. Beva Metal BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Beva Metal BVBA op de google maps. Adres en contacten Beva Metal BVBA
Location of Beva Metal BVBA on the google maps. Address and contacts of Beva Metal BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Beva Metal BVBA Beva Metal BVBA: COIFFURE RITA | Van Clapdurp BVBA | FULL TIRES | SITE SAINTE ROSALIE | COIFFURE RITA

Other related companies as Beva Metal BVBA: COIFFURE RITA | Van Clapdurp BVBA | FULL TIRES | SITE SAINTE ROSALIE | COIFFURE RITA

Beva Metal BVBA is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Beva Metal BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04298919677. Het bedrijf Beva Metal BVBA bevindt zich op het adres: Kelderbeemd 14; 2470; Retie. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 753,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 592,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Stairs. Lijst met producten zijn Contractors - Industrial & utility building; Buildings - Metal.
De hoofdactiviteit van Beva Metal BVBA is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Beva Metal BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Beva Metal BVBA, openstaande posities, locatie van Beva Metal BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Beva Metal BVBA is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is Beva Metal BVBA, company assigned to the tax number BE04298919677. The company Beva Metal BVBA is located at the address: Kelderbeemd 14; 2470; Retie. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 753,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 592,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Stairs. List of products are Contractors - Industrial & utility building; Buildings - Metal.
The main activity of Beva Metal BVBA is Construction - Special Trade Contractors, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Beva Metal BVBA is not available. You also can look at reviews of Beva Metal BVBA, open positions, location of Beva Metal BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Beva Metal BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Beva Metal BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Beva Metal BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Beva Metal BVBA, employees, financial statistics.