Bekaert Fibre Technologies NV

Particuliere bedrijvenNiet-classificeerbare vestigingen • Bekaert Fibre Technologies NV
Private companiesNonclassifiable Establishments • Bekaert Fibre Technologies NV

Contactgegevens Bekaert Fibre Technologies NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bekaert Fibre Technologies NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bekaert Fibre Technologies NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bekaertstraat 2 8550 Zwevegem, België

Telefoon (phone): 57 (+32-57) 57 (+32-57)

Fax (fax): 57 (+32-57) 57 (+32-57)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bekaert Fibre Technologies NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bekaert Fibre Technologies NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bekaert Fibre Technologies NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bekaert Fibre Technologies NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bekaert Fibre Technologies NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bekaert Fibre Technologies NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bekaert Fibre Technologies NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bekaert Fibre Technologies NV
Products information Bekaert Fibre Technologies NV

BTW identificatienummer (tax): BE02779785156
Ondernemingsnummer: 2341156005
Hoofdstad (capital): 318,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 866,000 EUR
Werknemers (employees): 101 to 200
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Stainless steel fibres

Product categorie (product category): Stainless Steel Fibres

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bekaert Fibre Technologies NV
(Get full report from official database of BE for Bekaert Fibre Technologies NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bekaert Fibre Technologies NV
Addition kinds of activities for Bekaert Fibre Technologies NV

273201. Boeken, alleen afdrukken | Books, printing only
07519902. Melkproeven | Milk testing services
23950307. Scalloping: voor de handel | Scalloping: for the trade
28330301. Penicilline: bulk, ongecompliceerd | Penicillin: bulk, uncompounded
38240108. Positieve verplaatsingsmeters | Positive displacement meters
76990108. Surveying instrument reparatie | Surveying instrument repair

Werken bij Bekaert Fibre Technologies NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bekaert Fibre Technologies NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bekaert Fibre Technologies NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bekaert Fibre Technologies NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Assistent ploegbaas AGF (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Bree zijn wij op zoek naar een assistent ploegbaas AGF. Je takenpakket bestaat uit: - Je zorgt voor een optimale werking van personeel en machines om tot een kwalitatief product en een goed rendement te komen. - Je staat in voor de werkverdeling en geeft leiding aan (lijn)operatoren. - Je ziet toe op de correcte toepassing van de werkinstructies en hygiënevoorschriften van je medewerkers. - Je anticipeert op moeilijkheden en onderneemt de nodige acties. - Je bent verantwoordelijk voor de communicatie naar jouw medewerkers. - Je geeft zelf het voorbeeld inzake algemeen geldende regels binnen ons bedrijf. - Je rapporteert aan de ploegbaas.

  • Metselaar (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Let's Work Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bekwame klant van Let\\\'s Work regio Brugge zijn we op zoek naar een gemotiveerde en ervaren metser die juist dat extra tikkeltje pit bezit! Je belandt in een dynamisch bedrijf dat zijn zinnen zet op het specialiseren in verschillende gebieden binnen de metswereld. Samen met de medewerkers zorgt de firma voor een stipte en kwaliteitsvolle uitvoering van de projecten. Jouw takenpakket bestaat uit het metsen van zowel woning- als appartementsbouw. Ben jij een geboren metser en steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn!

  • Heftruckchauffeur I Daguren I Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Synergie Bornem Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een innovatief en dynamisch bedrijf in Puurs zijn we op zoek naar een ervaren en geattesteerd heftruckchauffeur. Als vorkliftchauffeur sta je in voor het laden en lossen van vrachtwagenens en goederenontvangst. Je controleert de aantallen, labelt, doet de opslag, ... Je gebruikt hier onder andere ook een scanner voor. De orde en netheid van de werkplek neem je voor je rekening en je gaat gestructureerd te werk. Je staat in voor de bevoorrading van grondstoffen in het productieproces. Ook hier maak je gebruik van o.a. een scanner. Je hebt goed contact met zowel de administratie en productie.

  • ELEKTROMECHANICIEN (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als vaste technieker sta je in voor het technisch onderhoud bij onze klanten. Hierbij ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten omtrent het technisch onderhoud en de technische storingen. Je wordt ingezet op verschillende projecten (zowel korte als lange duur). Als elektromechanicien waak je over de kwaliteit van de uitrusting en voert preventief onderhoud uit. Je installeert en sluit de apparatuur en machines aan en controleert ze op hun goede werking. Je verhelpt elektrische en mechanische storingen. Tot slot voer je zelfstandig kleine automatiseringsopdrachten uit.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Strijk(st)er te Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: TRIXXO HOME GENT

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een strijk(st)er voor het strijkatelier te Gent. Taken zijn: strijken, plooien en balie.

  • Huishoudhulp dienstencheques (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: THUISHULP Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Onderhoud van de woning: stofvegen, stofzuigen, dweilen,... Wassen en strijken Op vraag van de klant: boodschappen doen en/of maaltijden bereiden

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Zwalm (MUNKZWALM)

    Regio: MUNKZWALM

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Studenten gezocht industriële reiniging | Weekdagen (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Kan je doorheen de week werken als student als industriële schoonmaak? Je gaat samen met andere studenten en vaste werknemers werken bij verschillende bedrijven/ziekenhuizen/labo's/... om industrieel te reinigen.

  • CHAUFFEUR DISTRIBUTIE (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: DEG TANKING

    Type: Vaste Job

    Afwisselend werk : ritten meestal binnen België. In het bezit zijn van rijbewijs CE en vakbekwaamheid code 95

  • Aankoop Assistent (m/v) (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor Ontex Buggenhout zijn we op zoek naar een aankoop assistent (m/v). Op basis van opgestelde parameters en targets, zorgt de aankoop assistent voor een continue beschikbaarheid van verpakkingen binnen zijn/haar verantwoordelijkheidsdomein. De assistent onderhoudt een perfecte relatie met zijn leveranciers en andere departementen voor een vlotte bevoorrading van het productieproces. Tevens staat deze persoon de product manager bij in het tijdig opstellen en doorsturen van allerlei gevraagde informatie naar sales toe bij nieuwe projectaanvragen. Werkzaamheden: Tijdig plaatsen van bestellingen voor stickers en labels , en bijsturen van die bestellingen in functie van de productieplanning. Dagelijks opvolgen van orderbevestigingen, zowel van verpakkingen, grondstoffen als van de afgewerkte producten die we niet zelf produceren maar aankopen. Dagelijkse call off’s van karton, en hiervan de orderconfirmatie die via EDI verloopt controleren. Controle en vrijgave van facturen van stickers en labels Opmaken van technische datasheets en pallettisatie schema’s voor nieuwe projecten en het onderhouden ervan.

  • Prestigious fiduciary in Ixelles - Up to 55,000€ + full package (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1669265-inline.html?cid=Partner_VDAB We are currently collaborating with this fiduciary located in a quiet neighbourhood of Ixelles. In order to strengthen their team, the fiduciary is now looking for a senior accountant, ideally in possession of an IEC/IAB title. The working environment is ideal: the offices were recently renovated, the team of 20 people is stable and the company enjoys a strong growth. Most clients are holdings, local companies as well as multinationals. The role is therefore intellectually challenging due to the complex accounting and tax issues tackled. The compensation is above market standards: your yearly salary can reach 55,000€ and will comprise a company car and other fringe benefits. Accountant - The Role You manage a diversified portfolio that includes large multinationals as well as more local actors; You directly report to the managing partner; You handle your files from A to Z.

Zoek naar antwoorden van Bekaert Fibre Technologies NV in sociale netwerken
Look for responds of Bekaert Fibre Technologies NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bekaert Fibre Technologies NV. Laat een reactie achter voor Bekaert Fibre Technologies NV. Bekaert Fibre Technologies NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bekaert Fibre Technologies NV. Leave a respond for Bekaert Fibre Technologies NV. Bekaert Fibre Technologies NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bekaert Fibre Technologies NV op de google maps. Adres en contacten Bekaert Fibre Technologies NV
Location of Bekaert Fibre Technologies NV on the google maps. Address and contacts of Bekaert Fibre Technologies NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Bekaert Fibre Technologies NV Bekaert Fibre Technologies NV: Vercauteren W | D?COR CENTER L'A ! | JULIA WERY | DE KAASSTOLP | Compagnie Transports Borinage sa

Other related companies as Bekaert Fibre Technologies NV: Vercauteren W | D?COR CENTER L'A ! | JULIA WERY | DE KAASSTOLP | Compagnie Transports Borinage sa

Bekaert Fibre Technologies NV is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bekaert Fibre Technologies NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02779785156. Het bedrijf Bekaert Fibre Technologies NV bevindt zich op het adres: Bekaertstraat 2 8550 Zwevegem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 101 to 200 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 318,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 866,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Stainless Steel Fibres. Lijst met producten zijn Stainless steel fibres.
De hoofdactiviteit van Bekaert Fibre Technologies NV is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bekaert Fibre Technologies NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bekaert Fibre Technologies NV, openstaande posities, locatie van Bekaert Fibre Technologies NV op de kaart.

Bekaert Fibre Technologies NV is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bekaert Fibre Technologies NV, company assigned to the tax number BE02779785156. The company Bekaert Fibre Technologies NV is located at the address: Bekaertstraat 2 8550 Zwevegem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 101 to 200 employees work in this company. Capital - 318,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 866,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Stainless Steel Fibres. List of products are Stainless steel fibres.
The main activity of Bekaert Fibre Technologies NV is Nonclassifiable Establishments, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Bekaert Fibre Technologies NV is not available. You also can look at reviews of Bekaert Fibre Technologies NV, open positions, location of Bekaert Fibre Technologies NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bekaert Fibre Technologies NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bekaert Fibre Technologies NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bekaert Fibre Technologies NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bekaert Fibre Technologies NV, employees, financial statistics.