WORRIKEN/HALL DES SPORTS WORRIKEN

Contactgegevens WORRIKEN/HALL DES SPORTS WORRIKEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WORRIKEN/HALL DES SPORTS WORRIKEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

WORRIKEN/HALL DES SPORTS WORRIKEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WORRIKEN 9; 4750; B?TGENBACH/B?TGENBACH, België

Telefoon (phone): 80444244 (+32-80444244) 80444244 (+32-80444244)

Fax (fax): +32 (15) 630-87-82 +32 (15) 630-87-82

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WORRIKEN/HALL DES SPORTS WORRIKEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WORRIKEN/HALL DES SPORTS WORRIKEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WORRIKEN/HALL DES SPORTS WORRIKEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WORRIKEN/HALL DES SPORTS WORRIKEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WORRIKEN/HALL DES SPORTS WORRIKEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WORRIKEN/HALL DES SPORTS WORRIKEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WORRIKEN/HALL DES SPORTS WORRIKEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WORRIKEN/HALL DES SPORTS WORRIKEN
Products information WORRIKEN/HALL DES SPORTS WORRIKEN

BTW identificatienummer (tax): BE06872741699
Ondernemingsnummer: 2995391845
Hoofdstad (capital): 422,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 313,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in WORRIKEN/HALL DES SPORTS WORRIKEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportterreinen and installaties behalve sportcentra

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WORRIKEN/HALL DES SPORTS WORRIKEN
(Get full report from official database of BE for WORRIKEN/HALL DES SPORTS WORRIKEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor WORRIKEN/HALL DES SPORTS WORRIKEN
Addition kinds of activities for WORRIKEN/HALL DES SPORTS WORRIKEN

7336. Commerciële kunst en grafisch ontwerp | Commercial art and graphic design
206799. Kauwgom, nec | Chewing gum, nec
274104. Muziek boek en bladmuziek publicatie | Music book and sheet music publishing
799302. Spelmachines | Game machines
12410202. Overbelasting, bitumineuze of bruinkoolwinning | Overburden removal, bituminous or lignite mining
35190201. Controles, afstandsbediening, voor boten | Controls, remote, for boats
37130000. Vrachtwagen- en buslichamen | Truck and bus bodies
38250000. Instrumenten om elektriciteit te meten | Instruments to measure electricity
51599904. Vezels, groente | Fibers, vegetable

Werken bij WORRIKEN/HALL DES SPORTS WORRIKEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WORRIKEN/HALL DES SPORTS WORRIKEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WORRIKEN/HALL DES SPORTS WORRIKEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WORRIKEN/HALL DES SPORTS WORRIKEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Chef-kok (m/v) Lovendegem (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een restaurant in Lovendegem is op zoek naar een ervaren chef-kok die hen wilt ondersteunen in de keuken. Je bent in het bezit van een grote portie ervaring en vakkennis die je tot uiting kan laten komen in gerechten. Je hebt een passie voor koken, specifiek in de gastronomische basiskeuken. Je staat in voor het bereiden en dresseren van gerechten, helpen bij het opstellen van menu's, de voorraad opvolgen en je werkt volgens de normen voor hygiëne en voedselveiligheid. Zij bieden jouw een voltijdse job aan op lange termijn met optie vast. uurrooster: Ma: 10u - 15u Di en woe: vrij Do: 10u - 15u en 18u - 22u Vrij: 10u - 15u en 18u 22u30 Za: 17u30 - 24u Zo: 10u30 - 15u en 18u-22u30

  • Monteur - Demonteur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    · Je monteert en demonteert onderdelen, vereist voor schadeherstelling. · Indien nodig, bouw je componenten zoals een motorblok, reminstallaties, elektrische en mechanische onderdelen en verbindingen uit. · In afwachting van het monteren, berg je alle onderdelen overzichtelijk op. · Je vraagt de benodigde onderdelen voor herstelling aan bij de magazijnier en kijkt ze na op juistheid en degelijkheid. · Je bouwt alle onderdelen terug in en maakt de wagen rijklaar. · Je zorgt ervoor dat het gereedschap in goede staat blijft en staat in voor de orde en netheid op de werkvloer.

  • Monteurs(M/V) (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Overpelt zijn wij op zoek naar gemotiveerde monteurs. je gaat mee ter plaatste op de werf voor het plaatsen van industriële constructies Je bent bereid om eventueel te verblijven in het buitenland. Je vertrekt samen met je team uit Overpelt richting de werf.

  • Reachtruckbestuurder vrieshuis (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Synergie Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je plaatst alle paletten met afgewerkte producten correct en overzichtelijk in het magazijn/vrieshuis. Je zorgt dat de juiste paletten aan de laadkaai terecht komen om te laden in de vrachtwagens. Je doet zelf het laden en lossen van de vrachtwagen met je zijdelingse heftruck.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8 u Pittem, combineren met andere gezinnen mogelijk (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Lijkt dit iets voor u?Dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een gezin , waar continuiteit heel belangrijk is. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student grootkeuken gezocht! (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

    Type: Studentenjob

    Voor een restaurant (grootkeuken) zijn we op zoek naar studenten! Je werkt in de herfstvakantie en bij voorkeur nadien ook een dag of avond in het weekend. Je helpt mee in de keuken, bij de kassa en bij de bediening. Je werkt in een flexibel uurrooster, uren overeen te komen. Toffe job, ervaring is niet nodig! Interesse? Contacteer me zo snel mogelijk!

  • Team member OKay Wingene (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: OKAY

    Type: Vaste Job

    OKay is een winkelformule van Colruyt Group. In deze gezellige buurtwinkel doen klanten op een vlotte manier hun dagelijkse boodschappen. Als medewerker bied je hen service en kwaliteit voor de laagste prijzen in de buurt. Bij OKay kom je terecht in een hecht team met medewerkers uit de buurt. En omdat je dicht bij huis werkt, hoef je ook geen lange afstanden af te leggen of in de file te staan. Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega’s een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

  • Administratief Medewerker Back-Office (BRAINE-L'ALLEUD)

    Regio: BRAINE-L'ALLEUD

    Bedrijf: KREA SALES CPM BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Als Back Office Medewerker ben je de administratieve steun en toeverlaat van onze Field Sales Manager en Sales Director. Door je administratie piekfijn op orde te houden, zorg je ervoor dat alles op rolletjes loopt voor onze verschillende verkoopteams op de baan. Je volgt samen met de vertegenwoordigers hun commerciële administratie op, houdt de CRM-systemen mee up to date en beheert een aantal logistieke taken. De belangrijkste taken van de Back Office Medewerker zijn : Je staat in voor de dagelijkse opvolging van de administratieve flow van de vertegenwoordigers (bestelbonnen nakijken, …). Je geeft de bestellingen door aan onze klanten en volgt de hele logistieke flow op. Je zorgt ervoor dat de stocks niet te groot en correct zijn en dat de fysieke stock overeenkomt met de systeemstock. Je zorgt voor de verschillende reportings naar de Field Sales Manager en klanten toe. Je beheert de retour- & leverbonnen. Je beheert de processen van cash betalingen door de klanten van onze verschillende teams en zorgt voor een correcte opvolging door elke vertegenwoordiger. Je houdt de productoverzichten en prijslijsten van de groothandels up to date. Je volgt, samen met de vertegenwoordigers, de commerciële administratie op. Aan het einde van een commerciële actie zorg je voor een correcte afsluiting (bonnen opsturen naar de fabrikanten, facturatie nakijken, …). Je houdt de CRM-systemen up to date (nieuwe producten, promoties, vragenlijsten,… toevoegen). Je bent back-up voor de andere back office collega's indien nodig.

  • klinisch psycholoog - psychotherapeut op zelfstandige basis (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: ACT Academie

    Type: Zelfstandige activiteit

    Opdracht: Er zijn verschillende mogelijkheden: Geven van individuele begeleiding d.m.v. ACT, eventueel gebruik makend van andere therapeutische modellen Geven van individuele begeleiding d.m.v. voedingspsychologie

  • Kinesitherapeut (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: ANNELEEN DRIESEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gezocht gemotiveerde collega Kinesitherapeut M/V op zelfstandige basis voor Praktijk te Achel.

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • Verkoper (M/V) Webdesign regio W/O - Vlaanderen (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SITEFIRMA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een gedreven verkoper? Is de digitale snelweg jouw passie? Werk jij graag op basis van een scherpe commissie? Dan ben jij misschien wel het team lid waarnaar wij opzoek zijn. Als ervaren verkoper sta je in voor het opstellen en opvolgen van een eigen klantenbestand waarbij je de verschillende producten en diensten van Sitefirma toelicht en gewild maakt bij de klant. Daarbij sta je in als communicatiemedium tussen klant en het development team. Je bent een luisterend oor voor de klant waarna je een oplossing formuleert die de wensen van de klant vervult. Je hebt uitbundig veel interesse in de digitale wereld en blijft actueel op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen in de sector.

Zoek naar antwoorden van WORRIKEN/HALL DES SPORTS WORRIKEN in sociale netwerken
Look for responds of WORRIKEN/HALL DES SPORTS WORRIKEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor WORRIKEN/HALL DES SPORTS WORRIKEN. Laat een reactie achter voor WORRIKEN/HALL DES SPORTS WORRIKEN. WORRIKEN/HALL DES SPORTS WORRIKEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WORRIKEN/HALL DES SPORTS WORRIKEN. Leave a respond for WORRIKEN/HALL DES SPORTS WORRIKEN. WORRIKEN/HALL DES SPORTS WORRIKEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WORRIKEN/HALL DES SPORTS WORRIKEN op de google maps. Adres en contacten WORRIKEN/HALL DES SPORTS WORRIKEN
Location of WORRIKEN/HALL DES SPORTS WORRIKEN on the google maps. Address and contacts of WORRIKEN/HALL DES SPORTS WORRIKEN

Andere gerelateerde bedrijven als come WORRIKEN/HALL DES SPORTS WORRIKEN WORRIKEN/HALL DES SPORTS WORRIKEN: DECINCO | Sea Speed SA | KICKX & CO | Breughel | Dissaco

Other related companies as WORRIKEN/HALL DES SPORTS WORRIKEN: DECINCO | Sea Speed SA | KICKX & CO | Breughel | Dissaco

WORRIKEN/HALL DES SPORTS WORRIKEN is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WORRIKEN/HALL DES SPORTS WORRIKEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06872741699. Het bedrijf WORRIKEN/HALL DES SPORTS WORRIKEN bevindt zich op het adres: WORRIKEN 9; 4750; B?TGENBACH/B?TGENBACH. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 422,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 313,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Sportterreinen and installaties behalve sportcentra. Producten gemaakt in WORRIKEN/HALL DES SPORTS WORRIKEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van WORRIKEN/HALL DES SPORTS WORRIKEN is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WORRIKEN/HALL DES SPORTS WORRIKEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WORRIKEN/HALL DES SPORTS WORRIKEN, openstaande posities, locatie van WORRIKEN/HALL DES SPORTS WORRIKEN op de kaart.

WORRIKEN/HALL DES SPORTS WORRIKEN is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is WORRIKEN/HALL DES SPORTS WORRIKEN, company assigned to the tax number BE06872741699. The company WORRIKEN/HALL DES SPORTS WORRIKEN is located at the address: WORRIKEN 9; 4750; B?TGENBACH/B?TGENBACH. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 422,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 313,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Sportterreinen and installaties behalve sportcentra. Products created in WORRIKEN/HALL DES SPORTS WORRIKEN were not found.
The main activity of WORRIKEN/HALL DES SPORTS WORRIKEN is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of WORRIKEN/HALL DES SPORTS WORRIKEN is not available. You also can look at reviews of WORRIKEN/HALL DES SPORTS WORRIKEN, open positions, location of WORRIKEN/HALL DES SPORTS WORRIKEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WORRIKEN/HALL DES SPORTS WORRIKEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WORRIKEN/HALL DES SPORTS WORRIKEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WORRIKEN/HALL DES SPORTS WORRIKEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WORRIKEN/HALL DES SPORTS WORRIKEN, employees, financial statistics.