PISCINE COMMUNALE

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • PISCINE COMMUNALE
Private companiesTextile Mill Products • PISCINE COMMUNALE

Contactgegevens PISCINE COMMUNALE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PISCINE COMMUNALE: address, phone, fax, email, website, opening hours

PISCINE COMMUNALE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KONINGIN FABIOLAPLEIN 10; 1083; GANSHOREN/GANSHOREN, België

Telefoon (phone): 24273191 (+32-24273191) 24273191 (+32-24273191)

Fax (fax): +32 (56) 619-97-43 +32 (56) 619-97-43

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PISCINE COMMUNALE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PISCINE COMMUNALE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PISCINE COMMUNALE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PISCINE COMMUNALE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PISCINE COMMUNALE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PISCINE COMMUNALE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PISCINE COMMUNALE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PISCINE COMMUNALE
Products information PISCINE COMMUNALE

BTW identificatienummer (tax): BE07221832275
Ondernemingsnummer: 6542602539
Hoofdstad (capital): 695,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 897,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in PISCINE COMMUNALE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportterreinen and installaties behalve sportcentra

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PISCINE COMMUNALE
(Get full report from official database of BE for PISCINE COMMUNALE)

Aanvulling soorten activiteiten voor PISCINE COMMUNALE
Addition kinds of activities for PISCINE COMMUNALE

232300. Kleding van mannen en jongens | Men's and boy's neckwear
14119911. Verde 'antiek, dimensie-steengroeven | Verde' antique, dimension-quarrying
14990304. Gipsmijnbouw | Gypsum mining
32810000. Knip steen- en steenproducten | Cut stone and stone products
34290204. hangsloten | Padlocks
38430201. Cement, tandheelkunde | Cement, dental
51130308. Stel kartonnen dozen op | Setup paperboard boxes
59219900. Drankwinkels, nec | Liquor stores, nec
70110402. Motor Inn | Motor inn

Werken bij PISCINE COMMUNALE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PISCINE COMMUNALE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PISCINE COMMUNALE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PISCINE COMMUNALE. Looking for open vacancies in other companies

  • Directeur (m/v) (B6-B7) (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: OCMW MENEN

    Type: Vervanging brugpensioen

    Leiding opnemen en eindverantwoordelijke voor de werking van de dag‐ enwoonondersteuning.  De visie, missie en doelstellingen van de voorziening en het OCMW nastreven en in de praktijk brengen.  Rechtstreeks leiding geven aan het personeel van niveau B en 2de evaluator zijn van volgende personeelsleden: de begeleiders, administratie en onderhoud.  Coachend leiderschap.  Komt periodiek samen met het leidinggevend team bestaande uit de medewerkers op Bniveau.  Maakt actief deel uit van de zorgstaf van het IVA en treedt daar op voor de voorziening.  Proactief de werking binnen de voorziening in goede banen leiden en inspelen op noden en behoeften, innovatief ondernemen.

  • Productiearbeider oproepbasis (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ASAP LOMMEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een plastiekverwerkend bedrijf dat op zoek is naar productiemedewerkers, dit zowel in een 2-ploegensyteem als in de vaste nachtpost.

  • Polyvalent horecamedewerker (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hoofdtaken Het leveren van een goede service naar de klanten toe Klantvriendelijkheid Instaan voor opleiding en begeleiding (Crewtrainer) Hygiënische normen rond voedselveiligheid naleven Alle normen en procedures respecteren Functieomschrijving Via interne opleidingen zullen alle verschillende stations worden aangeleerd. Aansluitend wordt een interne opleiding tot Crewtrainer voorzien. Na een gunstig verloop kan men doorgroeien tot Shiftmanager.

  • Huishoudhulp (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: TRIXXO HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van licht huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken.

  • Huishoudhulp/Poetshulp Merksplas (MERKSPLAS)

    Regio: MERKSPLAS

    Bedrijf: PUUUR HOOGSTRATEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dicht bij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dicht bij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen ... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen (Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen, Job dicht bij huis, Dankbaarste job, Gezinshulp, Gezinszorg, Thuishulp, Huishouden, Poetsvrouw, Schoonmaakster, Kuisen, Job mooie werkuren, Poetsen aan huis, Poetsen particulieren, Dienstencheques, Puur, Gezinsvriendelijke uren, Combineren met gezin, Vast contract, Vaste uren, Goed verdiend, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetstips, Wastips, Strijktips, Schoonmaaktips, Schoonmaakadvies, Huishoudtips, Poetsdienst, Werken dicht bij huis, Sodexo, Goed uurloon, Eindejaarspremie, Vakantiegeld, Koken, Vacature, Papieren dienstencheques, Elektronische dienstencheques, Arbeidsvoorwaarden, Goede verloning, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk)

  • Huishoudhulp Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Adecco Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen en allerlei huishoudelijke taken bij mensen thuis? Ben je vriendelijk, hulpvaardig, kan je zelfstandig werken? Dan ben JIJ de poetshulp die wij zoeken! Adecco Home Services is gespecialiseerd in het aanbieden van kwalitatieve huishoudhulp via het systeem van dienstencheques. Op ons kantoor word je individueel opgevolgd en ondersteund door een vast contactpersoon.

  • Enthousiaste jobstudent weekendwerk (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor deze klant van ons zijn wij op zoek naar meerdere enthousiaste jobstudenten (m/v) die zich op regelmatige basis kunnen vrijmaken in het weekend. Je wordt tewerkgesteld in de keuken, de zaal of het restaurant en staat in voor: het voorbereiden van kinderfeestjes het klaarmaken van hapjes, frietjes, ... de afwas afruimen frigo's aanvullen opdienen in het restaurant ... Je werkt op zaterdag of zondag middag of avond (13 - 19h of 18 - 00h).

  • Chauffeur distributie (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Vaste Job

    Om de logistieke dienst van onze klant in Aalter te versterken zijn we op zoek naar een chauffeur C-CE. De functie: - Op basis van een ladinglijst bepaal je een efficiënte route - Je staat in voor het klantvriendelijk leveren van goederen bij de klanten - Je bent verantwoordelijk voor het proper houden van de vrachtwagen - Je hebt aandacht voor de eigen veiligheid en van anderen

  • Allround dossierbeheerder / Fiduciary/ Regio Waregem (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: BLAKE & PARTNERS

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket bestaat eruit: De volledige boekhouding A-Z van je eigen klantenbestand voor jouw rekening te nemen. De verschillende facetten van de boekhouding uit te voeren, waardoor je takenpakket ernorm afwisselend is. Je eigen klanten bij te staan in elke mogelijke levens-/bedrijfsfase. Na een korte inwerkfase en afhankelijk van jouw ambitie, ook de eindbesprekingen zelfstandig uit te voeren en je klanten te voorzien van fiscaal advies.

  • Junior Software Analist (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Charles

    Type: Vaste Job

    Meehelpen aan het stroomlijnen van intern ontwikkeld ERP pakket Analyseren van bestaande bedrijfsprocessen en IT optimalisaties doorvoeren Implementaties van externe pakketten waar opportuun, ontwikkeling van interne pakketten waar nodig

  • technieker voor onderhoud van opleggers en trailers (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: vind! Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Samen met je collega's sta je in voor het onderhoud van opleggers en trailers. Dit kan zowel gaan over preventief onderhoud als over herstellingen. Daar onder kan vallen : smeren van de vrachtwagens, herstellingen aan de verlichting, onderhoud van de hydraulica, ...

  • Diëtist(e) zelfstandig (Regio Diksmuide)

    Regio: Regio Diksmuide

    Bedrijf: DELHEYE-DEQUEECKER

    Type: Zelfstandige activiteit

    voeding- en diëetadvies binnen paramedische groepspraktijk (kine-logo-psychologie) en erkend obesitascentrum

Zoek naar antwoorden van PISCINE COMMUNALE in sociale netwerken
Look for responds of PISCINE COMMUNALE in social networks

Lees alle opmerkingen voor PISCINE COMMUNALE. Laat een reactie achter voor PISCINE COMMUNALE. PISCINE COMMUNALE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PISCINE COMMUNALE. Leave a respond for PISCINE COMMUNALE. PISCINE COMMUNALE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PISCINE COMMUNALE op de google maps. Adres en contacten PISCINE COMMUNALE
Location of PISCINE COMMUNALE on the google maps. Address and contacts of PISCINE COMMUNALE

Andere gerelateerde bedrijven als come PISCINE COMMUNALE PISCINE COMMUNALE: KWONG-CHOW | CHRISTIAN BRIXHE | JB Matic | Cassiers Léon | DIDIER TEMPELS

Other related companies as PISCINE COMMUNALE: KWONG-CHOW | CHRISTIAN BRIXHE | JB Matic | Cassiers Léon | DIDIER TEMPELS

PISCINE COMMUNALE is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PISCINE COMMUNALE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07221832275. Het bedrijf PISCINE COMMUNALE bevindt zich op het adres: KONINGIN FABIOLAPLEIN 10; 1083; GANSHOREN/GANSHOREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 695,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 897,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Sportterreinen and installaties behalve sportcentra. Producten gemaakt in PISCINE COMMUNALE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PISCINE COMMUNALE is Textielmolenproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PISCINE COMMUNALE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PISCINE COMMUNALE, openstaande posities, locatie van PISCINE COMMUNALE op de kaart.

PISCINE COMMUNALE is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is PISCINE COMMUNALE, company assigned to the tax number BE07221832275. The company PISCINE COMMUNALE is located at the address: KONINGIN FABIOLAPLEIN 10; 1083; GANSHOREN/GANSHOREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 695,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 897,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Sportterreinen and installaties behalve sportcentra. Products created in PISCINE COMMUNALE were not found.
The main activity of PISCINE COMMUNALE is Textile Mill Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of PISCINE COMMUNALE is not available. You also can look at reviews of PISCINE COMMUNALE, open positions, location of PISCINE COMMUNALE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PISCINE COMMUNALE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PISCINE COMMUNALE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PISCINE COMMUNALE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PISCINE COMMUNALE, employees, financial statistics.