FLJORION V. & FILS SA

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • FLJORION V. & FILS SA
Private companiesTransportation by Air • FLJORION V. & FILS SA

Contactgegevens FLJORION V. & FILS SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLJORION V. & FILS SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLJORION V. & FILS SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Du Vicinal 19 7911 Frasnes-Lez-Buissenal - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-69-87-19-00 32-69-87-19-00

Fax (fax): 32-69-86-81-79 32-69-86-81-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLJORION V. & FILS SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLJORION V. & FILS SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLJORION V. & FILS SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLJORION V. & FILS SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLJORION V. & FILS SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLJORION V. & FILS SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLJORION V. & FILS SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLJORION V. & FILS SA
Products information FLJORION V. & FILS SA

BTW identificatienummer (tax): BE01837707519
Ondernemingsnummer: 3800689697
Hoofdstad (capital): 533,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 880,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in FLJORION V. & FILS SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Agriculture & Livestock

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLJORION V. & FILS SA
(Get full report from official database of BE for FLJORION V. & FILS SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLJORION V. & FILS SA
Addition kinds of activities for FLJORION V. & FILS SA

265301. Gegolfde dozen, partities, display items, lakens en pad | Corrugated boxes, partitions, display items, sheets, and pad
754900. Automotive diensten, nec | Automotive services, nec
799916. Tour- en gidsdiensten | Tour and guide services
32990306. pleisterwerk | Stucco
34290202. Sleutels en sleutelblokken | Keys and key blanks
37430111. Trein auto's en uitrusting, vracht of passagier | Train cars and equipment, freight or passenger
50750000. Warme luchtverwarming en airconditioning | Warm air heating and air conditioning
73890406. Handschildering, textiel | Hand painting, textile
75390000. Auto reparatie winkels, nec | Automotive repair shops, nec

Werken bij FLJORION V. & FILS SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLJORION V. & FILS SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLJORION V. & FILS SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLJORION V. & FILS SA. Looking for open vacancies in other companies

 • Praktijkleerkracht Hout - Werkend Antwerpen Zuid (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: Stedelijk Onderwijs Antwerpen

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Je krijgt een klasopdracht voor: DBSO 3e graad 6/20 TV Hout DBSO 3e graad 21/29 PV Hout     

 • Kok (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een groeiende, dynamische zaak gelegen in de regio van St - Niklaas zijn we op zoek naar een kok met ervaring. Als kok sta je in voor de bereiding van al de koude en warme gerechten van de kaart.

 • TOONBANKVERKOPER DOE HET ZELF (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een doe-het zelfzaak zijn wij op zoek naar een enthousiaste toonbankverkoper! Takenpakket? Producten uitstallen Leveringen controleren Orde en netheid van de winkel Monteren (grasmachines/gocarts) Voorraad tekorten voorzien

 • HUISHOUDHULPEN REGIO GENK (AS)

  Regio: AS

  Bedrijf: ASLV

  Type: Dienstenchequebaan

  Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. ASLV Huishoudhulp stelt ook geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid, en graag mensen willen helpen.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Huibrechts-Lille – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-HUIBRECHTS-LILLE)

  Regio: SINT-HUIBRECHTS-LILLE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp/poetshulp regio Roeselare-Ledegem-Izegem (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Exclusieve huishoudhulp M/V te Destelbergen 8u/week (DESTELBERGEN)

  Regio: DESTELBERGEN

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden, schoonmaken is hier de hoofdtaak. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Destelbergen .U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken, strijken en huishoudelijke taken vervullen. U poetst graag, details zijn voor u belangrijk en op dinsdag kan je 8 uur werken, dan is dit het gastgezin, waar we u willen voorstellen. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS IN ZULTE (ZULTE)

  Regio: ZULTE

  Bedrijf: GREENHOUSE ZULTE

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Zulte zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • Operator Meer m/v (MEER)

  Regio: MEER

  Bedrijf: ADECCO HOOGSTRATEN OOSTMALLE

  Type: Vaste Job

  Operator en op zoek naar een nieuwe job in regio Hoogstraten? We zoeken een gemotiveerde machine operator voor onze klant te Meer. De firma is gespecialiseerd in het bedrukken van flessen en glazen, is hypermodern en je werkt in een sterk geautomatiseerde omgeving! Je zult constante controles uitvoeren op de producten en de drukmachine en de inpakmachine bedienen en ombouwen. Je werkt in 3 ploegen en hebt ervaring met inpakwerk en onderhouds / ombouwwerken. Je bent technisch aangelegd.

 • Schoonheidsspecialist(e)/Nagelstylist(e) (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: FINESSE BEAUTY & HAIR

  Type: Vaste Job

  Door de sterke groei van ons hair en beauty concept hebben wij momenteel een opportuniteit voor een schoonheidsspecialiste/nagelstyliste met ervaring in ons salon in Maldegem. Goed gelnagels kunnen plaatsen is een must. Kennis en ervaring met kapperdiensten is een plus (maar niet noodzakelijk).

 • Sales Manager Oost- en West VL (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: HR Experts

  Type: Vaste Job

  Als Sales Manager sta je in voor het adviseren in de meest ruime zin van het woord. Je inventariseert onze klanten hun behoeften en biedt hen de beste op maat gemaakte oplossingen aan. Taken en verantwoordelijkheden: Je behartigt prijsaanvragen, waarbij je steeds op zoek gaat naar de beste oplossing voor de klant in functie van materiaalkeuze en logistieke mogelijkheden Je verzamelt marktinformatie die een belangrijke input vormt bij het bepalen en bijsturen van onze marktstrategie Je inventariseert kansen en ontwikkelingen in de markt Je draagt zorg voor het actueel bijhouden van informatie in het interne klantopvolgingssysteem Je beheert je administratie nauwgezet zodat je ten allen tijde correcte en transparante informatie kan verstrekken Je beheert het klantenbestand en relaties en bouwt je netwerk verder uit: betonsector, aannemers, groothandelaars bouwmaterialen Je volgt klachten op, zorgt voor goede communicatie en accurate afhandeling Je werkt samen als team met de andere afdelingen binnen de organisatie en speelt hierin een trekkersrol In deze functie rapporteer je aan de Commercieel Directeur, met wie je continu overlegt over de marktbenadering en klantopvolging.

 • Freelance tour guide (adults) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

  Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

  Bedrijf: MANPOWERGROUP SOLUTIONS

  Type: Zelfstandige activiteit

  You will animate guided Tours of the permanent and temporary exhibitions You will manage groups from different backgrounds ( for example: adults, VIP, tourists etc. ) You will have to adapt your story to the different audiences You will be in charge of a group of visitors (10 to 30 people). You will guide them in different types of tours. (the classic and the events) Your responsibility is to personalize the visit and to tell the story your own way You will collect some feedback from the visitors about your way of touring, all the information you collect at that moment will be discussed with the contact person

Zoek naar antwoorden van FLJORION V. & FILS SA in sociale netwerken
Look for responds of FLJORION V. & FILS SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLJORION V. & FILS SA. Laat een reactie achter voor FLJORION V. & FILS SA. FLJORION V. & FILS SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLJORION V. & FILS SA. Leave a respond for FLJORION V. & FILS SA. FLJORION V. & FILS SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLJORION V. & FILS SA op de google maps. Adres en contacten FLJORION V. & FILS SA
Location of FLJORION V. & FILS SA on the google maps. Address and contacts of FLJORION V. & FILS SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLJORION V. & FILS SA FLJORION V. & FILS SA: GROEP ARGENTA | PAUL BAMS | TARGET TRADING COMPANY | ON SITE MACHINING | BAKKERIJ FRANSSEN-MOONEN

Other related companies as FLJORION V. & FILS SA: GROEP ARGENTA | PAUL BAMS | TARGET TRADING COMPANY | ON SITE MACHINING | BAKKERIJ FRANSSEN-MOONEN

FLJORION V. & FILS SA is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLJORION V. & FILS SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01837707519. Het bedrijf FLJORION V. & FILS SA bevindt zich op het adres: Rue Du Vicinal 19 7911 Frasnes-Lez-Buissenal - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 533,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 880,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Agriculture & Livestock. Producten gemaakt in FLJORION V. & FILS SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLJORION V. & FILS SA is Vervoer per lucht, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLJORION V. & FILS SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLJORION V. & FILS SA, openstaande posities, locatie van FLJORION V. & FILS SA op de kaart.

FLJORION V. & FILS SA is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLJORION V. & FILS SA, company assigned to the tax number BE01837707519. The company FLJORION V. & FILS SA is located at the address: Rue Du Vicinal 19 7911 Frasnes-Lez-Buissenal - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 533,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 880,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Agriculture & Livestock. Products created in FLJORION V. & FILS SA were not found.
The main activity of FLJORION V. & FILS SA is Transportation by Air, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FLJORION V. & FILS SA is not available. You also can look at reviews of FLJORION V. & FILS SA, open positions, location of FLJORION V. & FILS SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLJORION V. & FILS SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLJORION V. & FILS SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLJORION V. & FILS SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLJORION V. & FILS SA, employees, financial statistics.