LIGUE EQUESTRE BW-H-N

Particuliere bedrijvenEten en Drinken Plaatsen • LIGUE EQUESTRE BW-H-N
Private companiesEating and Drinking Places • LIGUE EQUESTRE BW-H-N

Contactgegevens LIGUE EQUESTRE BW-H-N: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LIGUE EQUESTRE BW-H-N: address, phone, fax, email, website, opening hours

LIGUE EQUESTRE BW-H-N

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE ADJUDANT ROISIN 28; 5060; SAMBREVILLE, België

Telefoon (phone): 71776368 (+32-71776368) 71776368 (+32-71776368)

Fax (fax): +32 (53) 670-50-42 +32 (53) 670-50-42

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LIGUE EQUESTRE BW-H-N: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LIGUE EQUESTRE BW-H-N"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LIGUE EQUESTRE BW-H-N"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LIGUE EQUESTRE BW-H-N, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LIGUE EQUESTRE BW-H-N. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LIGUE EQUESTRE BW-H-N, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LIGUE EQUESTRE BW-H-N. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LIGUE EQUESTRE BW-H-N
Products information LIGUE EQUESTRE BW-H-N

BTW identificatienummer (tax): BE04719146728
Ondernemingsnummer: 5208862304
Hoofdstad (capital): 279,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 465,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in LIGUE EQUESTRE BW-H-N zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportterreinen and installaties behalve sportcentra

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LIGUE EQUESTRE BW-H-N
(Get full report from official database of BE for LIGUE EQUESTRE BW-H-N)

Aanvulling soorten activiteiten voor LIGUE EQUESTRE BW-H-N
Addition kinds of activities for LIGUE EQUESTRE BW-H-N

7338. Secretariële en gerechtelijke rapportage | Secretarial and court reporting
737101. Aangepaste computerprogrammeringsdiensten | Custom computer programming services
31110306. Afwerking van leer | Finishing of leather
34439916. lasverbindingen | Weldments
38429918. Sponzen, chirurgisch | Sponges, surgical
49320000. Gas en andere diensten gecombineerd | Gas and other services combined
72190204. Reweaving textiles (mending service) | Reweaving textiles (mending service)

Werken bij LIGUE EQUESTRE BW-H-N: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LIGUE EQUESTRE BW-H-N: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LIGUE EQUESTRE BW-H-N. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LIGUE EQUESTRE BW-H-N. Looking for open vacancies in other companies

  • Horecamedewerker 30h (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je hoofdtaak is het beheren van de bar, opnemen, bedienen afrekenen en afruimen van de bestellingen. Ook de mise-en-place onder handen nemen zal tot jouw takenpakket behoren. Verder ben je verantwoordelijk voor een verzorgde en propere omgeving die bezoekers uitnodigt een lekker drankje en hapje te nuttigen.Drankbestellingen handel je volledig zelf af, terwijl je eetbestellingen tijdig en correct doorgeeft aan de keuken. Ook bediening achter de bar zal tot jouw takenpakket behoren. Als proactieve medewerker ben je attent voor de noden van de bezoeker en handel je klachten op een respectvolle en effectieve manier af. Je zal als allround horecamedewerker worden ingezet met een variërend takenpakket. De horecamanager ondersteunt je in al je taken.

  • Poetshulp (BELLEM)

    Regio: BELLEM

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een poetsbedrijf in regio Aalter zijn wij op zoek naar een gemotiveerde poetshulp voor professionele schoonmaak. Taken: schoonmaak van burelen, gemeenschappelijke ruimtes, sanitair schoonmaak in een labo

  • Planner Continent (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Zeebrugge gaan we op zoek naar een Planner Continent : Je optimaliseert de combinaties en/of routings van de transportopdrachten, rekening houdend met de wensen van de klant. Realiseren van kostenbewuste een preplanning Op continue basis het behandelen van remarks/problemen en deze accuraat verwerken in de softwaretoepassing. Afhandelen van algemene administratie Je zorgt voor een vlotte, doelgerichte en correcte communicatie met de teammedewerkers, andere afdelingen en derden. Werkuren: bereid te zijn in een wisselend uurrooster te werken tussen 8u en 18u. Bereid zijn wachtdiensten te doen op termijn.

  • DRINGEND ! Huishoudhulp in kader dienstencheques regio Staden, Oostniewkerke, Roeselare, .... (OOSTNIEUWKERKE)

    Regio: OOSTNIEUWKERKE

    Bedrijf: Net-Werk!

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn een stabiel dienstenchequebedrijf die op zoek zijn naar meerdere nieuwe medewerkers, zowel voltijds als deeltijds. Bij onze dienst word je opgeleid, opgevolgd en ondersteund in uw werk! Jouw vaste werkuren worden in samenspraak met jou opgemaakt, in functie van uw gezinsleven en jouw verlangens.Aantal uren is bespreekbaar: tussen 12u/week en 38u/week. kan ook gecombineerd worden met een andere deeltijdse job! Er kan ook rekening gehouden worden met 2-wekelijkse uurroosters, om makkelijker te combineren met co-ouderschapsregelingen. (ene week meer werken dan andere week) De taken bestaan vooral uit poetsen, wassen, strijken dit bij particulieren, zowel bij bejaarden als bij jonge gezinnen. Deze aanwervingen zijn voor onbepaalde duur. Extra premie's te verdienen, bovenop het baremaloon! Leeftijd, geslacht, herkomst en ervaring spelen geen rol! Motivatie en enthousiasme zijn belangrijker! Dé ideale job voor mensen die hun beroepsleven willen afstemmen op hun gezinsleven!

  • Huishoudhulp Buggenhout/Opdorp (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: PUUUR WETTEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Functie: Je staat in voor de schoonmaak van de woning en kan ook strijken, koken of boodschappen doen

  • Huishoudhulp Tielt (M/V) (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: MANPOWER DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    U poetst bij 1 particulier gezin uit Tielt. Dit kan aangevuld worden met strijk, boodschappen doen, klein naaiwerk en koken volgens uw kennis en kunde. U vertrekt van thuis uit met fiets of bus. Naargelang de vraag en uw behoeftes kunnen deze opgetrokken worden.

  • Huishoudhulp regio Herentals/Wiekevorst (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Steam & Clean

    Type: Dienstenchequebaan

    Je doet graag huishoudelijke taken, je houdt ervan om zelfstandig te werken, je bent stipt en hebt een grote verantwoordelijkheidszin? Dan ben je bij STEAM & CLEAN aan het juiste adres. STEAM & CLEAN biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, koken tot boodschappen doen. ... Aantal uren en dagen in overleg Goede verloning Werk in eigen streek Vast contract Verplaatsingsvergoeding Was-en telefoonvergoeding Eindejaarspremie Werkkledij Geen avond- of weekendwerk Hoe solliciteren Stuur een email naar [email protected] met je naam, adres, telefoonnummer en email-adres. Beschrijf daarin bondig wat je werkervaring is en wat je graag zou willen doen. Wij zorgen voor je planning in een vast uurrooster (deeltijds of voltijds) met een contract van onbepaalde duur. Je hoeft geen diploma te hebben, werkervaring is meegenomen, maar geen must. Nederlands begrijpen is meegenomen.

  • Enthousiaste studenten M/V te Hofstade (HOFSTADE)

    Regio: HOFSTADE

    Bedrijf: BAKKERIJ CARL

    Type: Studentenjob

    Voor onze winkel te Hofstade zijn wij op zoek naar extra studenten voor weekend- en vakantiewerk. We prefereren de combinatie van deze 2. Taken: Je staat mee in voor de bediening van onze klanten. Ja kan werken in de vakantie, maar ook tijdens de weekends ( zaterdag en/of zondag)binnen het schooljaar. Mogelijkheid tot het werken van 2 dagen, alsook 1 dag in het weekend. Indien je wenst te werken op een vaste dag in het weekend is dit ook mogelijk. Interesse? Solliciteer dan snel.

  • Student M/V Fr/Nl (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ADECCO MOUSCRON

    Type: Studentenjob

    Ben je student en nog steeds op zoek naar week-/weekendwerk? Is mode iets voor jou en ben je van regio Menen afkomstig? Dan hebben wij de ideale studentenjob voor jou! Adecco Moeskroen is op zoek naar studenten die bereid zijn om te werken in de ZEB-winkel in Menen. Jouw functie: klanten verwelkomen klanten helpen indien gewenst beheer van de kassa instaan voor de orde en netheid van de winkel

  • Nachtchauffeur CE (VAC195) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Chauffeur CE die bereid is om geregeld wat fysiek werk te doen. Je zal voor het bedrijf Fun rondrijden. Je start +/- tussen 20 à 23h en werkt gemiddeld 11h/dag. Je zal gemiddeld tussen de 2 – 8 stops doen. Je hebt de codes en sleutels van deze winkels en levert hier voornamelijk pallets, rolkarren,.. Het bedrijf waarvoor je werkt is een topbedrijf, heeft oog voor de chauffeur, je wordt gehoord, van de collega’s tot de directrice. Iedereen helpt je graag. Materiaal is altijd Tip-Top onderhouden, dit wordt ook van jou verwacht. Je krijgt een interne opleiding en wordt pas losgelaten als je het kent.

  • Projectleider | afd schrijnwerkerij | klasse 8 | Waregem (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor: - Werkvoorbereiding en planning Na een inloopperiode ben je de drijvende kracht achter de voorbereiding en planning van de schrijnwerkerij. Na een grondige analyse van het dossier werk je de technische tekeningen uit en stelt je de productieplanning op. - Werven opvolgen Jij fungeert als spilfiguur tussen de productie en de werf. Je plant de levering in en volgt de installatie nauwgezet op. - Budgetbeheer en raportering Je volgt het budget nauwgezet op en bent verantwoordelijk voor de rapportering in verband met de nacalculatie. - Aansturen team Je staat in voor de technische, administrative en financiële opvolging van jouw afdeling. Hierbij stuur je het team aan. - Kwaliteit en veiligheid Je bewaakt de kwaliteit en werkt actief mee aan een veilige werkomgeving.

  • Senior Sales Representative (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: OMETA

    Type: Vaste Job

    Als Senior Sales Representative sta jij in voor de verkoop van onze technologie. Deze technologie houdt een Framework in, dat data ontsluit uit applicaties en weergeeft in Microsoft SharePoint. Je krijgt de leads aangeboden en werkt nauw samen met de marketingverantwoordelijke die jij ook mee aanstuurt bij sales acties. Samen staan jullie in voor de verkoop en opvolging. Naast de bagage aan aangeboden leads, verzorg jij zelf je pipeline. Rapporteren doe je rechtstreeks aan de zaakvoerder. Voor deze functie verdiep je je in het technische verhaal van onze technologie en kan jij dit verhaal op een heldere en verkoopsgerichte wijze naar de prospecten overbrengen. Uiteraard is hierbij voortdurend contact met onze bestaande en potentiële klanten van belang: graag telefoneren is een must voor deze functie.

Zoek naar antwoorden van LIGUE EQUESTRE BW-H-N in sociale netwerken
Look for responds of LIGUE EQUESTRE BW-H-N in social networks

Lees alle opmerkingen voor LIGUE EQUESTRE BW-H-N. Laat een reactie achter voor LIGUE EQUESTRE BW-H-N. LIGUE EQUESTRE BW-H-N bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LIGUE EQUESTRE BW-H-N. Leave a respond for LIGUE EQUESTRE BW-H-N. LIGUE EQUESTRE BW-H-N on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LIGUE EQUESTRE BW-H-N op de google maps. Adres en contacten LIGUE EQUESTRE BW-H-N
Location of LIGUE EQUESTRE BW-H-N on the google maps. Address and contacts of LIGUE EQUESTRE BW-H-N

Andere gerelateerde bedrijven als come LIGUE EQUESTRE BW-H-N LIGUE EQUESTRE BW-H-N: JEAN-POL MENUISERIE | PAUL VAN SOENS | M VANSWEEVELT | LEENBAKKER | Profi

Other related companies as LIGUE EQUESTRE BW-H-N: JEAN-POL MENUISERIE | PAUL VAN SOENS | M VANSWEEVELT | LEENBAKKER | Profi

LIGUE EQUESTRE BW-H-N is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LIGUE EQUESTRE BW-H-N, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04719146728. Het bedrijf LIGUE EQUESTRE BW-H-N bevindt zich op het adres: RUE ADJUDANT ROISIN 28; 5060; SAMBREVILLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 279,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 465,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Sportterreinen and installaties behalve sportcentra. Producten gemaakt in LIGUE EQUESTRE BW-H-N zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LIGUE EQUESTRE BW-H-N is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LIGUE EQUESTRE BW-H-N is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LIGUE EQUESTRE BW-H-N, openstaande posities, locatie van LIGUE EQUESTRE BW-H-N op de kaart.

LIGUE EQUESTRE BW-H-N is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is LIGUE EQUESTRE BW-H-N, company assigned to the tax number BE04719146728. The company LIGUE EQUESTRE BW-H-N is located at the address: RUE ADJUDANT ROISIN 28; 5060; SAMBREVILLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 279,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 465,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Sportterreinen and installaties behalve sportcentra. Products created in LIGUE EQUESTRE BW-H-N were not found.
The main activity of LIGUE EQUESTRE BW-H-N is Eating and Drinking Places, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of LIGUE EQUESTRE BW-H-N is not available. You also can look at reviews of LIGUE EQUESTRE BW-H-N, open positions, location of LIGUE EQUESTRE BW-H-N on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LIGUE EQUESTRE BW-H-N, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LIGUE EQUESTRE BW-H-N, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LIGUE EQUESTRE BW-H-N, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LIGUE EQUESTRE BW-H-N, employees, financial statistics.