CENTRE EQUESTRE BRAIVES

Contactgegevens CENTRE EQUESTRE BRAIVES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CENTRE EQUESTRE BRAIVES: address, phone, fax, email, website, opening hours

CENTRE EQUESTRE BRAIVES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA POMPE 7; 4260; BRAIVES, België

Telefoon (phone): 19698569 (+32-19698569) 19698569 (+32-19698569)

Fax (fax): +32 (67) 660-18-55 +32 (67) 660-18-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CENTRE EQUESTRE BRAIVES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CENTRE EQUESTRE BRAIVES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CENTRE EQUESTRE BRAIVES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CENTRE EQUESTRE BRAIVES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CENTRE EQUESTRE BRAIVES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CENTRE EQUESTRE BRAIVES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CENTRE EQUESTRE BRAIVES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CENTRE EQUESTRE BRAIVES
Products information CENTRE EQUESTRE BRAIVES

BTW identificatienummer (tax): BE01513885498
Ondernemingsnummer: 1961853027
Hoofdstad (capital): 189,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 559,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in CENTRE EQUESTRE BRAIVES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportterreinen and installaties behalve sportcentra

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CENTRE EQUESTRE BRAIVES
(Get full report from official database of BE for CENTRE EQUESTRE BRAIVES)

Aanvulling soorten activiteiten voor CENTRE EQUESTRE BRAIVES
Addition kinds of activities for CENTRE EQUESTRE BRAIVES

754200. wasstraten | Carwashes
20150304. Eieren, verwerkt: gedehydrateerd | Eggs, processed: dehydrated
28120106. Natriumbicarbonaat | Sodium bicarbonate
33510101. Banden, koper en koperlegering | Bands, copper and copper alloy
34690202. Keukeninrichtingen en -apparatuur, porselein geëmailleerd | Kitchen fixtures and equipment, porcelain enameled
39140201. Carving sets, nikkel zilver | Carving sets, nickle silver
50859907. Lapidaire apparatuur | Lapidary equipment
51139901. Karton en producten | Cardboard and products

Werken bij CENTRE EQUESTRE BRAIVES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CENTRE EQUESTRE BRAIVES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CENTRE EQUESTRE BRAIVES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CENTRE EQUESTRE BRAIVES. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch Medewerker Binnendienst (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Geel zijn we op zoek naar medewerkers om de binnendienst te versterken! Onze klant is gespecialiseerd in banden & rubber. Onze klant voorziet de nodige opleiding om in technische kennis voorzien te worden van specifieke productgerelateerde groepen. Geleidelijk aan krijg je bepaalde klanten en productgroepen toegewezen. Op termijn groei je hopelijk uit tot een product specialist en dan ben je medeverantwoordelijke voor het commercieel en aankoop beleid. De verantwoordelijkheden van deze functie bestaan uit: - Hét aanspreekpunt voor klanten inzake technische vragen en adviezen. - Je bepaalt samen met de klant het product, maakt offertes op en je verwerkt de orders voor optimale productie - en montageplanning. - Klanten & leveranciers opvolgen, oplossingen voorstellingen in geval van problemen. - Je registreert bestellingen en controleert voorwaarden zoals leveringstermijnen. Kortom, een technisch - commercieel bediende functie met de nodige uitdaging!

  • Assistent preventie - tijdelijk ( eind april) (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Wevelgem zijn wij tijdelijk op zoek naar een assistent preventie. Je staat in voor de administratieve ondersteuning van de preventieadviseur. Dit houdt volgende zaken in: onthaal, orderinput, bestellingen opvolgen, agendebeheer, vergaderingen en meetings organiseren...

  • Productiemedewerkers voedingssector (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Synergie Genk Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant Incopack te Dilsen-Stokkem zijn wij dringend op zoek naar productiemedewerkers. Je werkt 2 à 3 dagen per week in 2 ploegen of de nachtdienst. Zodra je het hele productieproces kent maak je kans op weekcontracten.

  • ELEKTRICIEN (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een (hulp)elektricien die met veel enthousiasme aan de slag wil gaan bij een familiale KMO in de regio van Kampenhout. Je werkt aan residentiële & industriële installaties.  

  • Sales Representative m/v (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Start People Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Commercieel Medewerker bezoek je bestaande en potentiële klanten binnen jouw toegekend gebied om jouw Sales Target te halen. Daarnaast verwachten wij dat je nieuwe markten verkent, offertes stuurt en opvolgt. Je bent in staat om de (technische) eisen, wensen, behoeftes en problemen van (potentiële) klanten te inventariseren. Daarna verzorg jij de commerciële onderhandelingen tot je de deal kan sluiten. Onze Commercieel Medewerker rapporteert rechtstreeks aan de Algemeen Directeur.

  • PRODUCTIEPLANNER regio Heist-op-den-Berg (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: Work Wizards

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Heist-op-den-Berg zijn wij opzoek naar een productieplanner voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in hoogwaardige componenten uit aluminium, staal en kunststof. Wat verwachten we van jou? Jouw taken Je plant de werkorders in het ERP- en planningssysteem in In overleg met de verschillende interne afdelingen (productie, engineering, office) bespreek je de dagelijkse detailplanning. Daarbij hou je rekening met de personeelsbezetting, technische complexiteit van de te maken onderdelen (optimale volgorde), machinecapaciteit, commerciële afspraken en doorlooptijden van de onderaannemingen Je staat in nauw contact met de klanten en informeert hen over de leverdatums Je brengt voorstellen aan om het huidige planningsproces te optimaliseren en werkt mee aan de implementatie van een nieuwe planning tool

  • PROJECTLEIDER (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de functie als projectleider zijn we op zoek naar iemand die de bouwprojecten van A tot Z kan opvolgen. Volgende taken zijn jouw verantwoordelijkheid: Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de toegewezen bouwplaatsen zowel op technisch als op budgettair vlak; De werf wordt geleid als een bedrijf op zich maar kan voor verschillende zaken terugvallen op het hoofdbureau; Motiveren en aansturen van de medewerkers op de werf en op kantoor; Toezien op het rendement van de werken; Veiligheid gaat boven alles daarom kijk je strikt toe op alles wat gebeurd op de werf.

  • Polyvalent verkoopsmedewerker (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Voor een traiteurzaak/supermarkt in Sint-Martens-Latem is Tempo-Team op zoek naar een verkoopsmedewerker. Als medewerker sta je in voor verschillende taken in de winkel: afbakken van brood, maken van belegde broodjes, aanvullen en op orde houden in de winkel en afrekenen aan de kassa. Ben je van nature klantgericht en gemotiveerd om in een traiteurzaak te werken, dan is deze job iets voor jou! Je werkt ofwel fulltime in een flexibel uurrooster. De winkel is open van maandag tot zondag. Openingsuren liggen tussen 06u30 en 22u30.

  • jobstudent of flexijob (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: HARMONIZE

    Type: Studentenjob

    hulp of begeleiding bij de afslanktoestellen, bestellingen verwerken, lokaal op orde houden, klanten ontvangen

  • Infrastructure Engineer - Applications (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ELEVATE PEOPLE

    Type: Vaste Job

    Elevate People is op zoek naar een enthousiaste medewerker die IT-infrastructuur en Applications als een uitdaging beschouwt. Ben jij de gedreven professional die daarnaast beschikt over goede contactuele eigenschappen? Heb je een uitgesproken interesse en stevige basis in alles wat met IT-Infrastructuur te maken heeft? Ben je gefascineerd door bedrijf kritische applicaties? Dan heeft Elevate People een uitdaging op maat voor jou! Installeren en onderhouden van diverse systemen en software Uitvoeren van de administratieve handelingen hierrond Meewerken aan het automatiseren van taken die momenteel manueel gebeuren Assisteren bij technische realisaties en verzorgen van de nodige installaties en configuraties van hard-en systeemsoftware Op een proactieve en kritische manier de IT-omgeving van de interne klant onderzoeken en het formuleren van nodige verbeteringsvoorstellen Het up-to-date houden van procedures 2de en 3de lijn ondersteuning bieden bij incidenten om zo onderbreking van de werkzaamheden van de eindgebruiker te beperken of voorkomen

  • (INLOOP)ONDERHOUDSTECHNIEKER vaste contract (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: MENTOR hr

    Type: Vaste Job

    HR MENTOR rekruteert en selecteert een (inloop)onderhoudstechnieker actief in de maritieme sector. Onze klant is actief op maritiem transport en maakt deel uit van een sterke internationale groep. Deze vacature is voor vaste aanwerving, zonder interimperiodes. Als onderhoudstechnieker sta je in voor verschillende zaken. Als inloop technieker wordt je begeleid naar een volwaardige job als zelfstandig onderhoudstechnieker. Je helpt bij het onderhoud van kaaikranen en rollend materieel. Je leert alle facetten van onderhouds-en herstellingswerken op de terminal kennen. Je verwerft hierdoor inzicht in prioriteiten en potentiële risico’s. Je zal voornamelijk instaan voor standaardonderhouden( smeerbeurten, inspecties op installaties, constructie bij garantie en herstellingswerken, periodieke keuringen. Je leert meewerken aan kleine en grote herstellingen (vervangen van hijskabels, remplaketten, remschijven,hydraulische componenten). Je helpt bij het uitvoeren van kleine schades. Je leert mee te helpen bij interventies bij pannes ( oplossen van storingen, planlezen, lezen van fouten in PLC, uitmeten van elektrische en hydraulische circuits, ander fout analyses). Je verleent daarnaast ad hod assistentie bij specifieke operationele handelingen. Je werkt samen met een senior technieker en de technical supervisor. Je werkt in een vol continu systeem.

  • STUKADOOR - PLAATSER GYPROC (RILLAAR)

    Regio: RILLAAR

    Bedrijf: BUILD M.E.

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de binnenbepleistering van muren en plafonds zowel in nieuwbouwwoningen als verbouwingen, hoofdzakelijk in particuliere woningbouw. Verder doe je ook de buitenbepleistering van gevels en het plaatsen van gyprocwanden en -plafonds. De verschillende werven zijn gelegen in de regio Leuven-Aarschot-Diest.

Zoek naar antwoorden van CENTRE EQUESTRE BRAIVES in sociale netwerken
Look for responds of CENTRE EQUESTRE BRAIVES in social networks

Lees alle opmerkingen voor CENTRE EQUESTRE BRAIVES. Laat een reactie achter voor CENTRE EQUESTRE BRAIVES. CENTRE EQUESTRE BRAIVES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CENTRE EQUESTRE BRAIVES. Leave a respond for CENTRE EQUESTRE BRAIVES. CENTRE EQUESTRE BRAIVES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CENTRE EQUESTRE BRAIVES op de google maps. Adres en contacten CENTRE EQUESTRE BRAIVES
Location of CENTRE EQUESTRE BRAIVES on the google maps. Address and contacts of CENTRE EQUESTRE BRAIVES

Andere gerelateerde bedrijven als come CENTRE EQUESTRE BRAIVES CENTRE EQUESTRE BRAIVES: DIANA HUYSMANS | PIRONT ALFONS | DE VLASSCHAARD | DISCOBAR FISHER | Vellemans Hubert (Centr verw)

Other related companies as CENTRE EQUESTRE BRAIVES: DIANA HUYSMANS | PIRONT ALFONS | DE VLASSCHAARD | DISCOBAR FISHER | Vellemans Hubert (Centr verw)

CENTRE EQUESTRE BRAIVES is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CENTRE EQUESTRE BRAIVES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01513885498. Het bedrijf CENTRE EQUESTRE BRAIVES bevindt zich op het adres: RUE DE LA POMPE 7; 4260; BRAIVES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 189,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 559,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Sportterreinen and installaties behalve sportcentra. Producten gemaakt in CENTRE EQUESTRE BRAIVES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CENTRE EQUESTRE BRAIVES is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CENTRE EQUESTRE BRAIVES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CENTRE EQUESTRE BRAIVES, openstaande posities, locatie van CENTRE EQUESTRE BRAIVES op de kaart.

CENTRE EQUESTRE BRAIVES is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is CENTRE EQUESTRE BRAIVES, company assigned to the tax number BE01513885498. The company CENTRE EQUESTRE BRAIVES is located at the address: RUE DE LA POMPE 7; 4260; BRAIVES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 189,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 559,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Sportterreinen and installaties behalve sportcentra. Products created in CENTRE EQUESTRE BRAIVES were not found.
The main activity of CENTRE EQUESTRE BRAIVES is Construction - Special Trade Contractors, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of CENTRE EQUESTRE BRAIVES is not available. You also can look at reviews of CENTRE EQUESTRE BRAIVES, open positions, location of CENTRE EQUESTRE BRAIVES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CENTRE EQUESTRE BRAIVES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CENTRE EQUESTRE BRAIVES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CENTRE EQUESTRE BRAIVES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CENTRE EQUESTRE BRAIVES, employees, financial statistics.