ABSOLUT OUDENAARDE

Contactgegevens ABSOLUT OUDENAARDE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ABSOLUT OUDENAARDE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ABSOLUT OUDENAARDE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HEUVELGEM 9; 9630; ZWALM, België

Telefoon (phone): 55499060 (+32-55499060) 55499060 (+32-55499060)

Fax (fax): +32 (13) 218-84-10 +32 (13) 218-84-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ABSOLUT OUDENAARDE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ABSOLUT OUDENAARDE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ABSOLUT OUDENAARDE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ABSOLUT OUDENAARDE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ABSOLUT OUDENAARDE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ABSOLUT OUDENAARDE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ABSOLUT OUDENAARDE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ABSOLUT OUDENAARDE
Products information ABSOLUT OUDENAARDE

BTW identificatienummer (tax): BE03697418212
Ondernemingsnummer: 3826782226
Hoofdstad (capital): 796,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 571,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in ABSOLUT OUDENAARDE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportterreinen and installaties behalve sportcentra

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ABSOLUT OUDENAARDE
(Get full report from official database of BE for ABSOLUT OUDENAARDE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ABSOLUT OUDENAARDE
Addition kinds of activities for ABSOLUT OUDENAARDE

17990901. Boring voor bouwconstructie | Boring for building construction
27829900. Blankboeken en Looseleafbinders, Nood | Blankbooks and looseleaf binders, nec
28790102. Bordeaux mengsel | Bordeaux mixture
67120000. Bankholdingsmaatschappijen | Bank holding companies
79480000. Racing, inclusief track operatie | Racing, including track operation
80490301. Spraakpatholoog | Speech pathologist
87210202. Payroll accounting service | Payroll accounting service

Werken bij ABSOLUT OUDENAARDE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ABSOLUT OUDENAARDE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ABSOLUT OUDENAARDE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ABSOLUT OUDENAARDE. Looking for open vacancies in other companies

  • Receptionist / Dossierbeheerder schadeherstel Carglass® Carrosserie Elsene (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: Start People Inhouse Carglass - Hasselt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In 2017 werd Carglass® voor de vijfde keer uitgeroepen tot Best Workplace: een werkplek die je volop kansen geeft om te groeien in je job en als persoon. Als Receptionist / Dossierbeheerder schadeherstel sta je in voor het verzorgen van de afhandeling van een schadeherstelling m.b.t. de klant/bestuurder alsook voor het verrichten van diverse administratieve werkzaamheden, de bediening van de telefoon en het ontvangen van bezoekers. Je rapporteert in deze rol aan de vestigingsmanager van het Carglass Carrosserie filiaal. Jouw taken in hoofdlijn zijn receptiewerkzaamheden : Bedienen van de telefoon. Ontvangen van bezoekers (klanten) en deze doorverwijzen naar de desbetreffende medewerkers. Fungeren als eerste aanspreekpunt voor de klanten. Desgevallend meegaan met de klant naar zijn voertuig om de schade op te nemen en er foto’s van te nemen. Zich houden aan de werk-, kwaliteits-, veiligheids- en milieuvoorschriften, de werkplek op orde houden en ervoor zorgen dat deze een representatieve aanblik biedt. Werk aannemen en afspraken maken over de uitvoering en de planning met de vestigingsmanager. Vervaardigen van werkorders. Afspraken bijhouden. Regelen van vervangend vervoer voor de klanten. Navraag doen m.b.t. dossiers bij lease en verzekeringsmaatschappijen per mail en telefoon. Zorg dragen voor een deel van de administratieve afhandeling van de schadeherstelling en verzorgen van huurcontract voor vervangend vervoer. Verzorgen van de aflevering van het gerepareerde voertuig aan de klant (bestuurder). Klanten telefonisch op de hoogte brengen van bijzonderheden m.b.t. hun dossier. De vestigingsmanager op de hoogte stellen van eventuele problemen.

  • KAPPER/KAPSTER (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het wassen, brushen, knippen en kleuren naar wens van de klant. Dit zowel voor dames, heren en kinderen.

  • Onderhoudstechnieker (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Waasland zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker. U zal instaan voor het preventief onderhoud en het oplossen van pannes en problemen aan de machines/machinepark.

  • Teamleader / Foreman (EINDHOUT)

    Regio: EINDHOUT

    Bedrijf: Start People Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een people-minded persoon met sterke kennis van warehouse processen?! Dan is deze vacature jou op het lijf geschreven! ull; Als teamleader stuur je een team van magazijnmedewerkers binnen één shift aan. Je zorgt samen met je supervisor en je team voor een efficiënte organisatie van het werk. Indien nodig werk je zelf actief aan de operatie om de resultaten te behalen. ull; Je functioneert als coach voor jouw team. Je zorgt voor een duidelijke communicatie en bouwt mee aan een goede teamsfeer. ull; Je zorgt ervoor dat de veiligheid maximaal gewaarborgd wordt en dat orde en netheid door iedereen gerespecteerd en nageleefd wordt. ull; Je hebt oog voor mogelijke problemen en reikt oplossingen aan om deze op te lossen of te voorkomen. Je werkt proactief mee aan het continu verbeteren van de bestaande processen en dit via de aangereikte tools. ull; Je zorgt daarnaast voor een correcte administratie en rapportering. (bijv. rapportering van productiviteit, kwaliteit & personeelswijzigingen)

  • Sanitair installateur (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als sanitair installateur voor een bedrijf in regio Aalter zal je verschillende werkzaamheden uitvoeren. Een overzicht voor deze vacature: plaatsen regelen en herstellen van installaties voor centrale verwarming en sanitair kappen slijpen en leggen van leidingen plaatsen en aansluiten van verwarmingsketels/mazoutketels en radiatoren aansluiten van allerlei soorten kranen gebruiksklaar maken van alle elektrische installaties

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS REGIO LOMMEL (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: GREENHOUSE LOMMEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Lommel en omgeving (Overpelt, Mol, Dessel) zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudhulp regio Beernem (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij een of meerdere particulieren: schoonmaken, opruimen, koken, strijken, enz. Soms sta je ook in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, lenteschoonmaak, enz. Je werkt aan huis, al dan niet in aanwezigheid van de werkgever of klant. Je organiseert je werk zelfstandig. Je respecteert de gewoontes van het gezin, waarbij je werkt. Je helpt graag anderen. Er zijn geen specifieke diplomavereisten. Beroepservaring en opleiding zijn een pluspunt.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Herzele – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • MECANICIEN Blandain (BLANDAIN)

    Regio: BLANDAIN

    Bedrijf: VUYLSTEKE

    Type: Vaste Job

    Transport Vuylsteke is een familiaal bedrijf met vestigingen te Genk, Doornik, Kortrijk en Izegem. Onze 150 gemotiveerde medewerkers staan dagelijks in voor het uitvoeren van distributie, transport met meeneemheftruck, uitzonderlijk vervoer, kipvervoer, mixervervoer, tank, warehousing,… Functieomschrijving: Om in het onderhoud en de herstellingen van onze 200 units (vrachtwagens, bestelwagens, aanhangwagens, opleggers, meeneemheftrucks,…) te voorzien, willen wij ons team te Heestert of Blandain versterken met een mecanicien. Je spoort storingen op en bepaalt samen met collega’s de technische oplossing. De voertuigen voorzien van een onderhoud (groot en klein). In samenspraak met de garageverantwoordelijke regel je jouw taken.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Zelfstandige thuisverpleegkundige (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Thuisverpleging Margo Thys

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je zal instaan voor de verpleging aan huis in regio Heist-op-den-Berg en Hulshout. Mogelijke taken: inspuitingen wondzorg toiletverzorging ...

  • souschef (GREMBERGEN)

    Regio: GREMBERGEN

    Bedrijf: M&C

    Type: Flexijob

    Voor ons restaurant Sable 2 zijn wij op zoek naar een souschef om ons team te versterken. Je staat in voor de koude en warme kant in de keuken Je assisteert de chef-kok waar nodig Je zorgt mee voor een vlotte service

Zoek naar antwoorden van ABSOLUT OUDENAARDE in sociale netwerken
Look for responds of ABSOLUT OUDENAARDE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ABSOLUT OUDENAARDE. Laat een reactie achter voor ABSOLUT OUDENAARDE. ABSOLUT OUDENAARDE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ABSOLUT OUDENAARDE. Leave a respond for ABSOLUT OUDENAARDE. ABSOLUT OUDENAARDE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ABSOLUT OUDENAARDE op de google maps. Adres en contacten ABSOLUT OUDENAARDE
Location of ABSOLUT OUDENAARDE on the google maps. Address and contacts of ABSOLUT OUDENAARDE

Andere gerelateerde bedrijven als come ABSOLUT OUDENAARDE ABSOLUT OUDENAARDE: FLNITTO EUROPE NV | Bob's Piano & Int. Coctail Bar | CREARTE | DE LEIGRACHT RESTAURANT | Carrières & Fours à Chaux Dumont-Wautier

Other related companies as ABSOLUT OUDENAARDE: FLNITTO EUROPE NV | Bob's Piano & Int. Coctail Bar | CREARTE | DE LEIGRACHT RESTAURANT | Carrières & Fours à Chaux Dumont-Wautier

ABSOLUT OUDENAARDE is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ABSOLUT OUDENAARDE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03697418212. Het bedrijf ABSOLUT OUDENAARDE bevindt zich op het adres: HEUVELGEM 9; 9630; ZWALM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 796,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 571,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Sportterreinen and installaties behalve sportcentra. Producten gemaakt in ABSOLUT OUDENAARDE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ABSOLUT OUDENAARDE is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ABSOLUT OUDENAARDE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ABSOLUT OUDENAARDE, openstaande posities, locatie van ABSOLUT OUDENAARDE op de kaart.

ABSOLUT OUDENAARDE is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is ABSOLUT OUDENAARDE, company assigned to the tax number BE03697418212. The company ABSOLUT OUDENAARDE is located at the address: HEUVELGEM 9; 9630; ZWALM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 796,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 571,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Sportterreinen and installaties behalve sportcentra. Products created in ABSOLUT OUDENAARDE were not found.
The main activity of ABSOLUT OUDENAARDE is Fishing, Hunting and Trapping, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ABSOLUT OUDENAARDE is not available. You also can look at reviews of ABSOLUT OUDENAARDE, open positions, location of ABSOLUT OUDENAARDE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ABSOLUT OUDENAARDE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ABSOLUT OUDENAARDE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ABSOLUT OUDENAARDE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ABSOLUT OUDENAARDE, employees, financial statistics.