GEBOERS SPORT NV

Contactgegevens GEBOERS SPORT NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GEBOERS SPORT NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

GEBOERS SPORT NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Koning Leopoldlaan 130; 3920; Lommel, België

Telefoon (phone): 011 54 12 16 (+32-011 54 12 16) 011 54 12 16 (+32-011 54 12 16)

Fax (fax): 011 55 44 34 (+32-011 55 44 34) 011 55 44 34 (+32-011 55 44 34)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GEBOERS SPORT NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GEBOERS SPORT NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GEBOERS SPORT NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GEBOERS SPORT NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GEBOERS SPORT NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GEBOERS SPORT NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GEBOERS SPORT NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GEBOERS SPORT NV
Products information GEBOERS SPORT NV

BTW identificatienummer (tax): BE04348358154
Ondernemingsnummer: 8118591308
Hoofdstad (capital): 380,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 342,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Sports goods - Retail

Product categorie (product category): Sportswear

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GEBOERS SPORT NV
(Get full report from official database of BE for GEBOERS SPORT NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor GEBOERS SPORT NV
Addition kinds of activities for GEBOERS SPORT NV

8711. Engineering diensten | Engineering services
221106. Tapijtwerk, tapijtwerk en wandbekleding: katoen | Upholstery, tapestry and wall coverings: cotton
361301. Stroomonderbrekers | Power circuit breakers
38250301. Ammeters, nec | Ammeters, nec
38299907. Hydrometers, behalve industriële procestype | Hydrometers, except industrial process type

Werken bij GEBOERS SPORT NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GEBOERS SPORT NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GEBOERS SPORT NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GEBOERS SPORT NV. Looking for open vacancies in other companies

  • INPAKKER 2 PLOEGEN REGIO HARELBEKE (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Inpakken van marsepein 'patatjes'.

  • Werfarbeider bemalingen CE (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een Chauffeur CE die ook helpt op de werf. Je maakt gaten in de grond om er de leidingen in te steken. Je sluit deze aan op zuigpompen om zo water uit de grond te trekken. Je dient met buizen en leidingen te sleuren, dus het gaat om fysiek werk. Je vertrekt samen met je collega vanuit je woonplaats naar de verschillende werven in Vlaanderen en omgeving.

  • Monteur Trekhaken (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Waregem zijn wij op zoek naar een monteur voor de trekhaken. Je gaat helpen met het monteren van de trekhaken aan verschillende soorten voertuigen, alsook het aansluiten van elektronica. Uitleg verstrekken aan kanten in verband met montage behoort ook tot je takenpakket. Daarnaast spring je tijdens het laagseizoen bij in verschillend posten in productie. Zie je jezelf passen binnen dit profiel? Bel naar Konvert Interim Waregem op het nummer: 056/60.33.03 of mail je meest recente CV door naar [email protected]

  • ORDERPICKER KONTICH (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Kontich, actief in de auto sector, zoeken wij een gemotiveerde magazijnier/orderpicker. Je zet bestellingen klaar aan de hand van pickingbons en je maakt hiervoor gebruik van een combitruck, orderpicktruck of hoogtewerker.

  • Operator/heftruckchauffeur GOEDE VERLONING m/v (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als operator/heftruckchauffeur ben je verantwoordelijk voor het reiningen van de ovenwagen en het verplaatsen van de producten met de heftruck.

  • Mechanieker met ervaring!!! (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Mechanische montage en demontage Onderhoud en herstellingen (zeer veel motoren en pompen) Plan kunnen lezen Zeer flexibel kunnen werken in uren en werk Vaak op verplaatsing VCA (bijkomende attesten is een pluspunt) Rijbewijs B

  • Passie om te rijden als chauffeur C, daguren & nationaal (m/v) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een gezond en mooi groeiend bedrijf in Genk zijn we op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega die houdt van rijden met een vrachtwagen! Elke ochtend (om 6u) laad je je truck in Genk en vertrek je vandaar voor rittten in gans België. Het is jouw taak om sanitair en verwarmingsmateriaal te gaan leveren bij klanten en dit doe je op een goedgeluimde en positieve manier. Je bent immers op dat moment een van de ambassadeurs van het bedrijf! Het betreft een langdurige tewerkstelling met mogelijkheid tot vaste aanwerving. Je krijgt een mooie verloning en in heel het bedrijf heerst er een aangename werksfeer.

  • Heftruckbestuurder - DAGWERK (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: Synergie Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We geven even mee wat de taken zullen zijn van onze toekomstige heftruckchauffeur: - Je staat in voor het laden en lossen van de goederen - Je zorgt ervoor dat de goederen en paletten in het magazijn per soort juist staan en houdt het magazijn ordelijk - Je scant de inkomende en uitgaande pallets - Je bewerkt en plaatst etiquetten op goederen

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Zemst M/V (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • Huishoudhulp Jabbeke (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: EASY LIFE MIDDELKERKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde mensen die graag huishoudelijke taken bij particulieren willen uitvoeren. Zowel klanten te Oostende, Middelkerke, Nieuwpoort, Leffinge, Lombardsijde, Westende, Mariakerke, Bredene, Slijpe, .... Natuurlijk afhankelijk van jouw vervoermiddel. Een wagen is niet vereist, maar wel een pluspunt! Taken onder andere: stofzuigen, afstoffen, ramen poetsen, dweilen enz. Ook strijken en boodschappen doen kan tot je takenpakket behoren. Je werkt zelfstandig in particuliere woningen. https://dedankbaarstejob.be/

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Ranst (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • Technisch opstarter CNC machines (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: vind! Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Na een specifieke opleiding wordt u verantwoordelijk voor het opstarten van de afkantpersen, lasersnijmachines of ponsmachines. U regelt de systemen af, bepaalt de parameters, installeert en configureert de besturingssoftware. U zorgt ervoor dat de machine feilloos kan proefdraaien. U wordt een specialist in uw vakgebied en geeft in bijzondere situaties ook ondersteuning aan de service-engineers bij de klant.

Zoek naar antwoorden van GEBOERS SPORT NV in sociale netwerken
Look for responds of GEBOERS SPORT NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor GEBOERS SPORT NV. Laat een reactie achter voor GEBOERS SPORT NV. GEBOERS SPORT NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GEBOERS SPORT NV. Leave a respond for GEBOERS SPORT NV. GEBOERS SPORT NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GEBOERS SPORT NV op de google maps. Adres en contacten GEBOERS SPORT NV
Location of GEBOERS SPORT NV on the google maps. Address and contacts of GEBOERS SPORT NV

Andere gerelateerde bedrijven als come GEBOERS SPORT NV GEBOERS SPORT NV: ANITA LAMBRECHTS | THEOFIEL VAN DEN BOSSCHE | Hunter NV | STIDEJO | MOVE IT! BVBA

Other related companies as GEBOERS SPORT NV: ANITA LAMBRECHTS | THEOFIEL VAN DEN BOSSCHE | Hunter NV | STIDEJO | MOVE IT! BVBA

GEBOERS SPORT NV is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GEBOERS SPORT NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04348358154. Het bedrijf GEBOERS SPORT NV bevindt zich op het adres: Koning Leopoldlaan 130; 3920; Lommel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 380,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 342,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Sportswear. Lijst met producten zijn Sports goods - Retail.
De hoofdactiviteit van GEBOERS SPORT NV is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GEBOERS SPORT NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GEBOERS SPORT NV, openstaande posities, locatie van GEBOERS SPORT NV op de kaart.

GEBOERS SPORT NV is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is GEBOERS SPORT NV, company assigned to the tax number BE04348358154. The company GEBOERS SPORT NV is located at the address: Koning Leopoldlaan 130; 3920; Lommel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 380,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 342,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Sportswear. List of products are Sports goods - Retail.
The main activity of GEBOERS SPORT NV is Fishing, Hunting and Trapping, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of GEBOERS SPORT NV is not available. You also can look at reviews of GEBOERS SPORT NV, open positions, location of GEBOERS SPORT NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GEBOERS SPORT NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GEBOERS SPORT NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GEBOERS SPORT NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GEBOERS SPORT NV, employees, financial statistics.