Everlast-Nathalie

Contactgegevens Everlast-Nathalie: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Everlast-Nathalie: address, phone, fax, email, website, opening hours

Everlast-Nathalie

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Gentstraat 333; 9041; Gent (Oostakker), België

Telefoon (phone): 09 250 98 68 (+32-09 250 98 68) 09 250 98 68 (+32-09 250 98 68)

Fax (fax): 09 250 98 69 (+32-09 250 98 69) 09 250 98 69 (+32-09 250 98 69)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Everlast-Nathalie: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Everlast-Nathalie"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Everlast-Nathalie"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Everlast-Nathalie, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Everlast-Nathalie. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Everlast-Nathalie, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Everlast-Nathalie. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Everlast-Nathalie
Products information Everlast-Nathalie

BTW identificatienummer (tax): BE02047821044
Ondernemingsnummer: 2451843261
Hoofdstad (capital): 296,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 416,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in Everlast-Nathalie zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportswear

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Everlast-Nathalie
(Get full report from official database of BE for Everlast-Nathalie)

Aanvulling soorten activiteiten voor Everlast-Nathalie
Addition kinds of activities for Everlast-Nathalie

733800. Secretariële en gerechtelijke rapportage | Secretarial and court reporting
791100. Dansstudio's, scholen en zalen | Dance studios, schools, and halls
34839906. Diepteheffingen en onderdelen (afzetting) | Depth charges and parts (ordnance)
35320304. Pulverisatoren (stationair), steen | Pulverizers (stationary), stone
35829901. Droogreinigingsapparatuur en machines, commercieel, nec | Drycleaning equipment and machinery, commercial, nec
50999910. Robots, service of nieuwigheid | Robots, service or novelty
73890902. Controleer de validatie service | Check validation service

Werken bij Everlast-Nathalie: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Everlast-Nathalie: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Everlast-Nathalie. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Everlast-Nathalie. Looking for open vacancies in other companies

  • maatschappelijk werker kinderarmoede B1-B3 (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: OCMW DENDERMONDE

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Als maatschappelijk werker kinderarmoede binnen het sociaal huis bent u het aanspreekpunt rond het thema kinderarmoede. U staat mee in voor het ontwikkelen en uitwerken van projecten rond kinderarmoede en dit in samenwerking met diverse welzijnsactoren. Bovendien draagt u (pro-)actief bij tot de bestrijding van kinderarmoede in Dendermonde, zowel op beleids- als op operationeel niveau.

  • Export sales medewerker - Engels (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma in Zolder zijn we op zoek naar een 'Back Office medewerker Export Sales' voor de Engelstalige markt. Je zorgt voor de opvolging van het volledige traject, van koud contact met een prospect tot en met de levering en betaling van een order. Je staat in voor de administratieve opvolging, gaande van het ingeven van aankooporders in Navision, het organiseren van stalen, erop toezien dat de voorziene termijnen en budgetten worden gerespecteerd, alsook de kwaliteitseisen en verwachtingen van de klant. Je staat tevens in voor het opvolgen van orderbevestigingen en levertermijnen en de controle van de facturatie van de leverancies en de klanten. Je werk voltijds in daguren. Optie vast na een positieve interimperiode!

  • Gemotiveerde huishoudhulpen in de regio Kapellen (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • Jobstudent begeleider teams in een escaperoom (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in de regio Houthalen zijn we momenteel op zoek naar een jobstudent die teams zou kunnen begeleiden in het concept van een 'escaperoom'. Ben je communicatief en ga je graag met mensen om? Dan is deze job zeker iets voor jou! Je staat in voor de uitleg en begeleiding van groepjes die bestaan uit ongeveer 5 personen. Je geeft een leuke inleiding en een positieve wending aan hun ervaring.

  • Procesoperator (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Nyrstar Belgium

    Type: Vaste Job

    Als operator sta je in voor de bediening en de opvolging van de installaties in je afdeling.  Je volgt mee parameters op, stuurt bij waar nodig.   Je ziet er mee op toe dat alles veilig kan verlopen. Verder zorg je ook mee voor de orde en netheid op je afdeling.

  • KEUKENMEDEWERKER M/V (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Vaste Job

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Voor onze klant zijn wij op zoek naar een keukenmedewerker voor de koude kant. Het takenpakket bestaat uit: - Groeten en fruit wassen en schoonmaken - Keukengerei onderhouden en schoonmaken - ...

  • Project manager (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Konvert Interim Lokeren

    Type: Vaste Job

    Konvert Interim Lokeren is op zoek naar een project manager om verschillende projecten te leiden. Deze projecten variëren van glasvezelwerken, installatie van kopernetwerken tot elektrotechnische werken. -Je staat in voor zowel de technische als de commerciële opvolging vanaf de start van een project tot definitieve oplevering -Tijdens de uitvoering van het project vorm je het centrale contactpunt voor de klant, studiebureau en de medewerkers op de werf -Je bent in staat ieders noden om te zetten in concrete acties

  • Project Manager (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Het is jouw taak om functioneel leiding te geven aan de betrokken projectmedewerkers. De planning, organisatie en het management van de projecten is jouw eindeverantwoordelijkheid. Je kunt de knelpunten signaleren en neemt ad hoc actie indien nodig. Je rapporteert de voortgang van het project: extern aan de klant en intern aan de business unit manager. Een duidelijke structuur en opvolging in de verschillende fases van de projecten is jouw verantwoordelijkheid. Je houdt altijd rekening met de verwachtingen van de klant.

  • ingenieur mechanica (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: MERCOR

    Type: Vaste Job

    • Uitvoeren of meewerken aan haalbaarheidsstudies • Uitwerken van concepten • Uitvoeren van diverse berekeningen (kabelberekeningen, sterkteberekeningen, ...) • Organiseren van vergaderingen met leveranciers • Uitvoeren van diverse berekeningen, afhankelijk van de discipline: o Mechanica: mechanische en hydraulische berekeningen o Elektriciteit: kabelberekeningen, bepalen van vermogens, drives, … • Aansturen van ontwerpers • Controleren van de plannen van de contractoren • Opmaken van technische lastenboeken en prijsvraagdossiers in samenwerking met de inkopers. • Organiseren van rondgangen met de potentiële contractoren • Technisch evalueren van de offertes. • Nagaan of de geldende technische standaarden en normen worden toegepast • Coördineren en opvolgen van de uitvoering van het project en hierover rapporteren aan de projectmanager. • Assistentie verlenen tijdens de uitvoering. • Organiseren van de opleveringen • Beheer van het budget: bestellingen, goederenontvangsten, facturatie, betalingen

  • MECANIEKER (NIEUWENRODE)

    Regio: NIEUWENRODE

    Bedrijf: ESTATE AND LANDSCAPE MANAGEMENT

    Type: Vaste Job

    Voor het onderhoud en herstellingen van onze grote/kleine machines zijn we op zoek naar een mecanieker die deze werken kan doen: het betreft kleine motorische tuingereedschapmachines (kettingzagen, bosmaaiers, haagscharen) tot grotere machines (grasmaaiers, zitmaaiers,...) en kranen. Daarnaast help je af en toe ook mee in het magazijn;

  • Kinesitherapeut - Groepspraktijk K-fit (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: K-FIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn een multidisciplinaire praktijk waar iedere therapeut de kans krijgt om zijn eigen specialisaties (verder) te ontwikkelen. We streven ernaar om iedere persoon, zowel volwassenen als kinderen, binnen hun eigen fysieke mogelijkheden te begeleiden en te stimuleren tot een zo actief mogelijk leven. Hierbij willen we gezondheidszorg aanbieden op een toegankelijke manier waarbij de patiënt centraal staat. Wij zijn op dit moment op zoek naar een gemotiveerde en gedreven collega (bij voorkeur met enige jaren ervaring) om ons team te vervoegen. Het betreft een deeltijdse invulling verdeeld over 2 à 3 dagen. Op termijn kan dit verder uitgebouwd worden, indien gewenst. Wanneer en hoeveel per dag is overeen te komen. Specialisatie in manuele therapie en/of sportrevalidatie is een pluspunt. Je wordt verloond op zelfstandige basis. De therapie wordt zowel in de praktijk als aan huis gegeven dus het bezit van een wagen is vereist. Belangrijke waarden voor ons zijn : open communicatie (naar collega’s, patiënten, artsen), collegiaal, flexibel en stiptheid. Wij zijn allemaal gedeconventioneerde kinesitherapeuten.

  • Customer service medewerker NL (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze klant in Leuven zijn we op zoek naar een customer service medewerker retail. Je zal terechtkomen in het intern commercial team en werkt als klantendienstmedewerker voor de Nederlandstalige klanten. Jouw takenpakket kan bestaan uit: - Telefonisch contact met de verschillende verkooppunten en particulieren. - Klantencontact via telefoon, e-mail of chat. - Verwerken en controleren van campagnes en promoties. - Promoties implementeren naar de klanten toe. - Resultaten rapporteren van verkoopacties. - Professionele afhandeling van eventuele klachten/conflicten.

Zoek naar antwoorden van Everlast-Nathalie in sociale netwerken
Look for responds of Everlast-Nathalie in social networks

Lees alle opmerkingen voor Everlast-Nathalie. Laat een reactie achter voor Everlast-Nathalie. Everlast-Nathalie bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Everlast-Nathalie. Leave a respond for Everlast-Nathalie. Everlast-Nathalie on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Everlast-Nathalie op de google maps. Adres en contacten Everlast-Nathalie
Location of Everlast-Nathalie on the google maps. Address and contacts of Everlast-Nathalie

Andere gerelateerde bedrijven als come Everlast-Nathalie Everlast-Nathalie: Debrouwer A | COIFFURE JETJE | D.I.P. CONSULTING | Claes J | MARIANNE MATHIEU

Other related companies as Everlast-Nathalie: Debrouwer A | COIFFURE JETJE | D.I.P. CONSULTING | Claes J | MARIANNE MATHIEU

Everlast-Nathalie is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Everlast-Nathalie, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02047821044. Het bedrijf Everlast-Nathalie bevindt zich op het adres: Gentstraat 333; 9041; Gent (Oostakker). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 296,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 416,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Sportswear. Producten gemaakt in Everlast-Nathalie zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Everlast-Nathalie is Algemene Merchandise Stores, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Everlast-Nathalie is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Everlast-Nathalie, openstaande posities, locatie van Everlast-Nathalie op de kaart.

Everlast-Nathalie is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is Everlast-Nathalie, company assigned to the tax number BE02047821044. The company Everlast-Nathalie is located at the address: Gentstraat 333; 9041; Gent (Oostakker). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 296,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 416,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Sportswear. Products created in Everlast-Nathalie were not found.
The main activity of Everlast-Nathalie is General Merchandise Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Everlast-Nathalie is not available. You also can look at reviews of Everlast-Nathalie, open positions, location of Everlast-Nathalie on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Everlast-Nathalie, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Everlast-Nathalie, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Everlast-Nathalie, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Everlast-Nathalie, employees, financial statistics.