VR Maasmechelen Tourist Outlets

Particuliere bedrijvenElektriciteit, Gas en Sanitair • VR Maasmechelen Tourist Outlets
Private companiesElectric, Gas and Sanitary Services • VR Maasmechelen Tourist Outlets

Contactgegevens VR Maasmechelen Tourist Outlets: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VR Maasmechelen Tourist Outlets: address, phone, fax, email, website, opening hours

VR Maasmechelen Tourist Outlets

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Zetellaan 100; 3630; Maasmechelen (Eisden), België

Telefoon (phone): 089 77 40 00 (+32-089 77 40 00) 089 77 40 00 (+32-089 77 40 00)

Fax (fax): 089 77 40 20 (+32-089 77 40 20) 089 77 40 20 (+32-089 77 40 20)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VR Maasmechelen Tourist Outlets: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VR Maasmechelen Tourist Outlets"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VR Maasmechelen Tourist Outlets"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VR Maasmechelen Tourist Outlets, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VR Maasmechelen Tourist Outlets. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VR Maasmechelen Tourist Outlets, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VR Maasmechelen Tourist Outlets. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VR Maasmechelen Tourist Outlets
Products information VR Maasmechelen Tourist Outlets

BTW identificatienummer (tax): BE06907897949
Ondernemingsnummer: 6546173095
Hoofdstad (capital): 637,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 366,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in VR Maasmechelen Tourist Outlets zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sports goods - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VR Maasmechelen Tourist Outlets
(Get full report from official database of BE for VR Maasmechelen Tourist Outlets)

Aanvulling soorten activiteiten voor VR Maasmechelen Tourist Outlets
Addition kinds of activities for VR Maasmechelen Tourist Outlets

267905. Cadeauverpakking en nieuwigheden, papier | Gift wrap and novelties, paper
17519900. Timmerwerk, nec | Carpentry work, nec
23390202. Knickers: vrouwen, misses 'en junioren' | Knickers: women's, misses', and juniors'
25999904. Scheepsmeubilair | Ship furniture
34639905. Flens-, klep- of pijpbevestigings smeden, nonferrous | Flange, valve or pipe fitting forgings, nonferrous
42260102. Petroleum- en chemische bulkstations en terminals te huur | Petroleum and chemical bulk stations and terminals for hire
59490205. Quiltmaterialen en benodigdheden | Quilting materials and supplies
61530301. Aankoop van afbetalingsnota's | Buying of installment notes

Werken bij VR Maasmechelen Tourist Outlets: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VR Maasmechelen Tourist Outlets: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VR Maasmechelen Tourist Outlets. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VR Maasmechelen Tourist Outlets. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnarbeider (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Konvert Interim Sint-Niklaas

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant te Puurs zijn we op zoek naar een Lader-Losser. Je zal instaan voor het laden en lossen van pakketjes in een magazijn te Puurs. Er wordt altijd gewerkt van maandag tot en met vrijdag. Je kan tewerkgesteld worden in verschillende ploegen. Deeltijds Ochtendploeg: 3u30 tot 7u30 Deeltijds middagploeg: 16u tot 20u Voltijds middagploeg: 12u30 tot 20u Voltijds avondploeg: 20u tot 3u30 Voltijds nachtploeg: 23u tot 07u00 Is deze vacature op jouw lijf geschreven? Solliciteer dan als de bliksem via mail ([email protected]) of solliciteer online.

  • Chauffeur C/CE (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een mooi groeiend voedingsbedrijf is Let's Work Aalter op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde chauffeur C/CE. - Je krijgt een vaste regio toegewezen. - Je staat in voor het vervoer van goederen. - Je levert zelfstandig de filialen en zorgt voor de correcte stockage van goederen. - Je werkt van maandag tot vrijdag of van dinsdag tot zaterdag.

  • Lasoperator (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor een metaalverwerkend bedrijf regio Roeselare zoeken wij LASOPERATOR (M/V) Functie : Je takenpakket bestaat vooral uit: het programma inladen in de machine de correcte grondstof klaarleggen correcte parameters, gereedschappen gebruiken het invullen van de kwaliteitsdocumenten stukken correct verpakken en etiketteren preventief onderhoud

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hoegaarden – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOEGAARDEN)

    Regio: HOEGAARDEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Sint-Truiden (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent M/V bij Malysse in Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Start People Geel

    Type: Studentenjob

    Start People is op zoek naar jobstudenten voor een industriële wasserij te Aarschot * Je zal worden ingezet tijdens de schoolvakanties Je werkt in een industriële wasserij en je sorteert gewassen kledij per klant en soort. Naast sorteren, sta je ook aan de strijkmachine/mangel of inpakmachine. Je staat in voor het opplooien en afhandelen van het gewassen goed.

  • Bediende payroll (KOMEN)

    Regio: KOMEN

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Je beheert zelfstandig de loonadministratie (zonder ondersteuning van sociaal secretariaat) voor één van de Belgische bedrijven van de groep alsook van de Franse vestiging. Je bent het aanspreekpunt voor de medewerkers voor allerhande vragen betreffende sociale wetgeving, documenten, administratie. Je beheert de tijdsregistratie en ondersteunt de planningsdienst in de input van afwezigheden (interpretatie). Je doet de aangifte en opvolging van Arbeidsongevallen en dossiers hospitalisatieverzekering. Je beheert de digitale personeelsdossiers van start tot einde. Je biedt ondersteuning bij het opmaken van loonvoorstellen en simulaties. Je doet de opvolging van de administratieve verplichtingen betreffende detachering, internationale tewerkstelling,… Je biedt ondersteuning aan Franse medewerkers bij de diverse fiscale aangiftes als ook de grensarbeiderdossiers. Proactief meedenken en meewerken aan de uitbouw van de HR-dienst doorheen de groep.

  • Talent Acquisition Partner (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: CEGEKA

    Type: Vaste Job

    Om onze grote groei te helpen realiseren zijn we op zoek naar een Senior Talent Acquisition Partner: Ben je een netwerker die energie krijgt van het connecteren met mensen? Heb je ervaring met het beheren van vacatures van A tot Z? Wil je één van onze echte Cegeka ambassadors worden? Dan hebben wij een uitdaging op maat voor jou! Cegeka is een toonaangevend ICT bedrijf dat kwalitatieve oplossingen biedt aan zijn klanten. We streven steeds naar een oplossing op maat, zeg maar de ideale match voor de klant om zijn doelstellingen te bereiken. Ook bij uitbreidingen van ons team zoeken we naar deze match. Competenties en karakter zijn voor ons essentieel, naast ervaring en ambities. Cegeka investeert voortdurend in talent management opdat elke medewerker zijn potentieel kan realiseren. Wat houdt de job in? Je staat in voor de opstart van nieuwe vacatures op basis van een grondig intakegesprek dat je voert met de hiring managers. Aan de hand van je intake ga je als een echte headhunter actief op zoek naar de geschikte (IT) profielen via sociale media en andere rekruteringskanalen. Je doet de eerste selectie op basis van CV en voert competentiegerichte interviews met je kandidaten. Je slaagt erin sterke adviezen te formuleren naar je interne klant en bouwt zo een sterke band op. Je bent ook verantwoordelijk voor het uitwerken en aanbieden van loonvoorstellen. Je neemt ownership over meerdere vacatures tegelijkertijd en staat dagelijks in contact met je interne klant. Je zorgt voor een correctie registratie van het proces en kan steeds de nodige rapportering aanleveren. Jobbeurzen en andere recruitment events geven je extra energie. Als Talent Acquisition Partner maak je deel uit van het HR-team van Cegeka en je staat samen met hun aan de basis van de groei van Cegeka.

  • Schrijnwerker Beringen Tessenderlo Limburg (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Verpleegkundige opdracht November WZC Wingene (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt van 12 november t.e.m. 30 november van maandag t.e.m. vrijdag en niet in het weekend. Je werkt vooral de shift van 8u30 - 16u42 en af en toe een late shift van 12u54 - 21u. Als verpleegkundige in het WZC sta je in voor: - Allerlei verpleegtechnische taken zoals wondzorg, insuline, bloedafnames...  - Sanitaire- en hygiënische verzorging - Een warme thuis bieden aan de bewoners, luisteren naar hun noden - Een goede overdracht garanderen - ... 

  • Zaalmedewerker (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: LA VIGNETTE

    Type: Flexijob

    Je neemt de bestellingen op, bedient de klanten en ruimt de tafels af.

Zoek naar antwoorden van VR Maasmechelen Tourist Outlets in sociale netwerken
Look for responds of VR Maasmechelen Tourist Outlets in social networks

Lees alle opmerkingen voor VR Maasmechelen Tourist Outlets. Laat een reactie achter voor VR Maasmechelen Tourist Outlets. VR Maasmechelen Tourist Outlets bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VR Maasmechelen Tourist Outlets. Leave a respond for VR Maasmechelen Tourist Outlets. VR Maasmechelen Tourist Outlets on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VR Maasmechelen Tourist Outlets op de google maps. Adres en contacten VR Maasmechelen Tourist Outlets
Location of VR Maasmechelen Tourist Outlets on the google maps. Address and contacts of VR Maasmechelen Tourist Outlets

Andere gerelateerde bedrijven als come VR Maasmechelen Tourist Outlets VR Maasmechelen Tourist Outlets: ESSO | Coiffure Sandrine | De Roeck C | KEMPENKLOK BVBA | Starlab NV

Other related companies as VR Maasmechelen Tourist Outlets: ESSO | Coiffure Sandrine | De Roeck C | KEMPENKLOK BVBA | Starlab NV

VR Maasmechelen Tourist Outlets is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VR Maasmechelen Tourist Outlets, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06907897949. Het bedrijf VR Maasmechelen Tourist Outlets bevindt zich op het adres: Zetellaan 100; 3630; Maasmechelen (Eisden). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 637,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 366,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Sports goods - Retail. Producten gemaakt in VR Maasmechelen Tourist Outlets zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VR Maasmechelen Tourist Outlets is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VR Maasmechelen Tourist Outlets is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VR Maasmechelen Tourist Outlets, openstaande posities, locatie van VR Maasmechelen Tourist Outlets op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VR Maasmechelen Tourist Outlets is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is VR Maasmechelen Tourist Outlets, company assigned to the tax number BE06907897949. The company VR Maasmechelen Tourist Outlets is located at the address: Zetellaan 100; 3630; Maasmechelen (Eisden). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 637,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 366,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Sports goods - Retail. Products created in VR Maasmechelen Tourist Outlets were not found.
The main activity of VR Maasmechelen Tourist Outlets is Electric, Gas and Sanitary Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of VR Maasmechelen Tourist Outlets is not available. You also can look at reviews of VR Maasmechelen Tourist Outlets, open positions, location of VR Maasmechelen Tourist Outlets on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VR Maasmechelen Tourist Outlets, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VR Maasmechelen Tourist Outlets, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VR Maasmechelen Tourist Outlets, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VR Maasmechelen Tourist Outlets, employees, financial statistics.