International Exchange Corporation

Particuliere bedrijvenVerenigde Staten Postal Service • International Exchange Corporation
Private companiesUnited States Postal Service • International Exchange Corporation

Contactgegevens International Exchange Corporation: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data International Exchange Corporation: address, phone, fax, email, website, opening hours

International Exchange Corporation

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Jardin-Botanique 18; 4000; Liège 1, België

Telefoon (phone): 04 223 68 34 (+32-04 223 68 34) 04 223 68 34 (+32-04 223 68 34)

Fax (fax): 04 223 68 34 (+32-04 223 68 34) 04 223 68 34 (+32-04 223 68 34)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) International Exchange Corporation: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "International Exchange Corporation"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "International Exchange Corporation"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van International Exchange Corporation, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen International Exchange Corporation. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of International Exchange Corporation, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees International Exchange Corporation. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti International Exchange Corporation
Products information International Exchange Corporation

BTW identificatienummer (tax): BE02271392822
Ondernemingsnummer: 2110717773
Hoofdstad (capital): 648,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 466,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Ski equipment

Product categorie (product category): Sports goods - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor International Exchange Corporation
(Get full report from official database of BE for International Exchange Corporation)

Aanvulling soorten activiteiten voor International Exchange Corporation
Addition kinds of activities for International Exchange Corporation

172104. Wallcovering contractors | Wallcovering contractors
245200. Geprefabriceerde houten gebouwen | Prefabricated wood buildings
569900. Diverse kleding- en accessoire winkels | Miscellaneous apparel and accessory stores
23690101. Culottes: meisjes en kinderen | Culottes: girls' and children's
30691501. Bussen, rubber | Bushings, rubber
35320305. Rock crushing machines, stationair | Rock crushing machinery, stationary

Werken bij International Exchange Corporation: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in International Exchange Corporation: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor International Exchange Corporation. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for International Exchange Corporation. Looking for open vacancies in other companies

  • Klusjesman (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gekend metaalbedrijf regio Diksmuide zijn wij dringend op zoek naar een klusjesman. Dit betreft een voltijdse betrekking om het team te versterken. Als klusjesman ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van het sanitair blok en de heftruck. Ook kleine elektrische/ mechanische ingrepen behoren tot jouw takenpakket.

  • Senior Business Contact Center Agent (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Call Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Houd je van afwisseling en sta je graag in contact met klanten en heb je altijd al voor een grote speler in de logistieke sector willen werken? Als business customer care agent ga je onze klant vertegenwoordigen voor de B2B-klanten. Je beantwoordt allerhande vragen, geeft informatie en advies en detecteert verkoopsopportuniteiten. Daarnaast analyseer je problemen en stel je een oplossing op maat voor. Naast het vele telefonisch contact, heb je ook contact met je klanten via mail en doe je de administratieve opvolging. Onze klant biedt enorm veel producten en diensten voor bedrijven, dus de vragen die je krijgt zijn heel gevarieerd en je zal je niet snel vervelen.

  • Financieel medewerker Sociale Zaken - OCMW Liedekerke - B Niveau (LIEDEKERKE)

    Regio: LIEDEKERKE

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het team van maatschappelijk assistenten van de dienst sociale zaken biedt steun aan hulpbehoevende inwoners van Liedekerke op het vlak van leefloon, budgetbegeleiding en schuldhulpverlening, individuele toekenningen, financiële steun, energiearmoede, trajectbegeleiding e.a. Als back office medewerker ben je verantwoordelijk voor de administratieve ondersteuning van de maatschappelijke assistenten bij OCMW Liedekerke. Tot het takkenpakket behoren o.a. budgetbeheer, opvolging van subsidies en andere financiële stromen, opstellen van procedures, en notulen.

  • VOLVO TRUCKS zoekt arbeiders twee ploegen (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volvo-Trucks zoekt gedreven productiemedewerkers. Je werkt in Oostakker in de productie en staat samen met je collega's in voor de assemblage van onderdelen van de vrachtwagen. Daarbij maak je gebruik van duidelijk omschreven montage-instructies. Bij de uitvoering van je werk let je op een hoge kwaliteit van de uitvoering.

  • Chauffeur CE + handlanger opzetten en afbreken chalets en tenten (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Brugge zijn we op zoek naar een handlanger chauffeur CE. Je helpt ook mee met de arbeider om de tenten en chalets op te zetten en af te breken. Je werkt in een variabel uurrooster van maandag tot vrijdag. Je werkt 12u per dag in de drukste periode. Het kan eens gebeuren dat je op zaterdag werkt, maar echt niet vaak.

  • Chauffeur CE (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, dagelijks actief in het vervoer van ADR goederen, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde chauffeur CE. Naast het vervoeren van ADR goederen vervoeren ze ook diverse goederen in opdracht van vaste klanten. Het gaat betreffende compleetvrachten, alsook deelvrachten. ADR transport colli en tank, met als voornaamste bestemmingen : België, Nederland, Duitsland en Frankrijk. Overnachtingen mogen geen uitdaging zijn voor u, zelfs af en toe een weekend van huis moet kunnen. Zelf laden en lossen van de goederen, dit met heftruck of meeneemheftruck.

  • POLYVALENTE MAGAZIJNIER - METAALSECTOR 7270626 / 6 C (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: MANPOWER Kantoor Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een stabiele KMO te Evergem en actief als toeleverancier in metaalsector Samen met hen zijn wij op zoek naar een HANDIGE EN POLYVALENTE MAGAZIJNIER Samen met een andere collega magazijnier, krijg je een zeer gevarieerd takenpakket toebedeeld : Je staat in voor het controleren van de goederenontvangst waarbij je de bestelbon vergelijkt met de leveringsbon Je helpt om vrachtwagens te laden en te lossen Je staat in voor het picken van technisch materiaal op afroep voor bestaande klanten Je staat in voor het verpakken van afgewerkt materiaal, het bestickeren en de verzending ervan Daarnaast help je bij het afzagen van bruut materiaal op maat per order, het graveren van stukken en eventueel wat laswerk

  • HUISHOUDHULP Morkhoven - Direct VAST contract én maaltijdcheques (MORKHOVEN)

    Regio: MORKHOVEN

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Je uurrooster is op maat. Je stelt deze samen met je coach op. De coach houdt rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar. Ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je persoonlijke coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Hostess: kinderanimatie Suske en Wiske (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Studentenjob

    Xtra is op zoek naar 2 studenten die in de huid van Suske en Wiske willen kruipen. - Op 27/10/18 (10:30u-18:00u) en 28/10/18 (10:00u-17:30u) organiseert de standaard uitgeverij signeersessies. - Je zult per dag op drie verschillende locaties aanwezig moeten zijn. Het is belangrijk dat een van de studenten een auto heeft. - Een Suske of Wiske pak dragen (dit pak krijg je ter plaatsen ter beschikking) - Animatie met kinderen

  • Logopedist (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Logopediepraktijk Babbelut

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde logopedist. Je werkt op zelfstandige basis voornamelijk met kinderen met articulatie- taal- en leerproblemen.

  • Installateur sanitair Antwerpen regio Herentals - Westerlo (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Zelfstandige uitbater (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: Ladbrokes

    Type: Zelfstandige activiteit

    WELKOM IN HET TEAM WORD ZELFSTANDIGE UITBATER VAN EEN LADBROKESKANTOOR (M/V) Beheert een Ladbrokes kantoor in uw regio. Geniet meteen van een bestaand, trouw en gepassioneerd cliënteel.

Zoek naar antwoorden van International Exchange Corporation in sociale netwerken
Look for responds of International Exchange Corporation in social networks

Lees alle opmerkingen voor International Exchange Corporation. Laat een reactie achter voor International Exchange Corporation. International Exchange Corporation bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for International Exchange Corporation. Leave a respond for International Exchange Corporation. International Exchange Corporation on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie International Exchange Corporation op de google maps. Adres en contacten International Exchange Corporation
Location of International Exchange Corporation on the google maps. Address and contacts of International Exchange Corporation

Andere gerelateerde bedrijven als come International Exchange Corporation International Exchange Corporation: PIZZAIOLO E MOZZARELLA | Servais M | EVELINE MENGELS | VOEDING HAPPAERTS | GAR ZECCA SPRL

Other related companies as International Exchange Corporation: PIZZAIOLO E MOZZARELLA | Servais M | EVELINE MENGELS | VOEDING HAPPAERTS | GAR ZECCA SPRL

International Exchange Corporation is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is International Exchange Corporation, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02271392822. Het bedrijf International Exchange Corporation bevindt zich op het adres: Rue du Jardin-Botanique 18; 4000; Liège 1. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 648,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 466,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Sports goods - Retail. Lijst met producten zijn Ski equipment.
De hoofdactiviteit van International Exchange Corporation is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van International Exchange Corporation is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van International Exchange Corporation, openstaande posities, locatie van International Exchange Corporation op de kaart.

International Exchange Corporation is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is International Exchange Corporation, company assigned to the tax number BE02271392822. The company International Exchange Corporation is located at the address: Rue du Jardin-Botanique 18; 4000; Liège 1. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 648,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 466,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Sports goods - Retail. List of products are Ski equipment.
The main activity of International Exchange Corporation is United States Postal Service, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of International Exchange Corporation is not available. You also can look at reviews of International Exchange Corporation, open positions, location of International Exchange Corporation on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over International Exchange Corporation, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf International Exchange Corporation, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about International Exchange Corporation, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company International Exchange Corporation, employees, financial statistics.