DEGRE 7-VAN CALCK SPORTS

Particuliere bedrijvenVerenigde Staten Postal Service • DEGRE 7-VAN CALCK SPORTS
Private companiesUnited States Postal Service • DEGRE 7-VAN CALCK SPORTS

Contactgegevens DEGRE 7-VAN CALCK SPORTS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DEGRE 7-VAN CALCK SPORTS: address, phone, fax, email, website, opening hours

DEGRE 7-VAN CALCK SPORTS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Midi 46; 1000; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 511 89 64; 02 512 60 81 (+32-02 511 89 64; 02 512 60 81) 02 511 89 64; 02 512 60 81 (+32-02 511 89 64; 02 512 60 81)

Fax (fax): 02 512 60 81 (+32-02 512 60 81) 02 512 60 81 (+32-02 512 60 81)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DEGRE 7-VAN CALCK SPORTS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DEGRE 7-VAN CALCK SPORTS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DEGRE 7-VAN CALCK SPORTS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DEGRE 7-VAN CALCK SPORTS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DEGRE 7-VAN CALCK SPORTS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DEGRE 7-VAN CALCK SPORTS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DEGRE 7-VAN CALCK SPORTS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DEGRE 7-VAN CALCK SPORTS
Products information DEGRE 7-VAN CALCK SPORTS

BTW identificatienummer (tax): BE07421508789
Ondernemingsnummer: 6248992919
Hoofdstad (capital): 957,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 655,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in DEGRE 7-VAN CALCK SPORTS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sports goods - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DEGRE 7-VAN CALCK SPORTS
(Get full report from official database of BE for DEGRE 7-VAN CALCK SPORTS)

Aanvulling soorten activiteiten voor DEGRE 7-VAN CALCK SPORTS
Addition kinds of activities for DEGRE 7-VAN CALCK SPORTS

2098. Macaroni en Spaghetti | Macaroni and spaghetti
07230208. Rijstdroogdiensten | Rice drying services
12229901. Ondergrondse mijnbouw, semiantraciet | Underground mining, semianthracite
14759900. Fosfaatsteen, nec | Phosphate rock, nec
26210604. Envelop papier | Envelope paper
26729905. Geglazuurd papier, behalve fotografisch, koolstof of schuurmiddel | Glazed paper, except photographic, carbon, or abrasive
27890205. Gouden stempelen op boeken | Gold stamping on books
31310504. Tassen, leer of metaal | Toe caps, leather or metal
39449902. Manden, speelgoed | Baskets, toy

Werken bij DEGRE 7-VAN CALCK SPORTS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DEGRE 7-VAN CALCK SPORTS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DEGRE 7-VAN CALCK SPORTS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DEGRE 7-VAN CALCK SPORTS. Looking for open vacancies in other companies

  • Dispatcher 2-ploegen (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ASAP XL MAINFREIGHT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je taken: Je bent het eerste aanspreekpunt voor chauffeurs en bezoekers; Je registreert trailers en geeft opdrachten door aan onze tucky-chauffeurs; Ladingen en lossingen verwerk je in het Warehouse Management Systeem; Je maakt vervoersdocumenten, laad- en losdocumenten op; Je volgt de planning op en geeft afwijkingen door aan de operaties; Je behoudt het overzicht over de kaaiplanning; Je verwerkt de palletadministratie; Je werkt in een ploegensysteem: 05u-13u of 13u-21u.

  • Orderpicker Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Vanuit het distributiecentrum in Olen voorziet CASA al haar winkels van voorraad in heel Europa. CASA beschikt over een gloednieuw magazijn met de nieuwste technologie om het picken te vergemakkelijken. Het distributiecentrum bevindt zich in Olen. Wij zoeken orderpickers die in een toffe omgeving aan de slag willen. Ben je iemand die nauwkeurig kan werken? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Je maakt de bestellingen klaar voor onze winkels. Je werkt zelfstandig maar ziet je collega's regelmatig passeren. Je bent constant in beweging, je staat niet heel de dag op dezelfde plaats te werken. Er is een goed uitgewerkte opleiding voorzien. Je werkt met een manuele of electrische transpallet.

  • Productiemedewerker Opglabbeek MIRKA (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Start People Genk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, Mirka in Opglabbeek, zijn wij op zoek naar productiemedewerkers. Je staat in voor algemene productie- en inpaktaken bij het versnijden van schuurpapier.

  • Ervaren Glazenwasser (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Konvert Interim Merksem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een KMO gelegen te Deurne zijn wij opzoek naar een Glazenwasser die reeds een eerste ervaring heeft in deze functie. Lever jij graag kwalitatief werk af? Maak jij graag je handen vuil en heb je geen angst om op hoogte's te werken? Schrikt buitenwerk jou niet af? Was op dit alles jou antwoord JA en ben jij dan nog eens in het bezit van een B rijbewijs, solliciteer dan snel, want naar jou zijn we opzoek!

  • Huishoudhulp / Poetshulp (met dienstencheques) De Pinte (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: PUUUR AALTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren. Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Huishoudhulp regio Heist-op-den-Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Student bakkerij ERPE MERE (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Studentenjob

    * Je staat in voor het verkopen van onze ambachtelijke producten * Stock beheer * Bestellingen inpakken en klaarmaken

  • Bijverdienste student - chauffeur rijbewijs B (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor Hello Fresh Kluisbergen zijn we op zoek naar chauffeurs met rijbewijs B die maaltijdboxen met recepten/ingrediënten leveren aan huis. Ritten zijn van zaterdag tem woensdag. We zoeken zowel mensen die dit fulltime willen doen, als mensen die dit één of enkele dagen per week willen doen.

  • STUDENT VERKOOP BAKKERIJ-TEAROOM - PAUL OOSTENDE (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: BOULANGERIE PAUL

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je helpt de klant in het maken van hun keuzes. Je neemt bestellingen op. Je werkt de quiches en salades af. Je bereidt de warme dranken. Je pakt de producten in voor de meeneemverkoop. Je presenteert de producten op een dienbord. Je bedient de kassa. Je doet de follow-up van de tafels in de zaal. Je staat in voor de permanente bevoorrading van etalages en toonbank. Je doet het onderhoud van de toonbankzone, verbruikszaal, toiletten en apparatuur. Je doet de afwas. Je voert de opening- en sluitingsprocedures van de winkel.

  • Bijlesgever wiskunde (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Bouwkundig tekenaar met doorgroeimogelijkheden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: BAM Contractors

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het uittekenen van bekistingsplannen van zowel vloerondersteuning als wandbekistingen. Daarnaast maak je ook productietekeningen van negatieven, traditionele en speciale bekistingen, loopvolders alsook de combinaties van systemen indien noodzakkelijk. Je maakt offertes op voor de klanten en doet besprekingen op de werven zelf. Je bent verantwoordelijk / wil in de toekomst de verantwoordelijkheid dragen om de huidge tekenaars te begeleiden en aan te sturen.

  • Argenta - AI Directeur (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wat verwachten wij Aantrekken, motiveren, coachen, waarderen en ontwikkelen van (voornamelijk) leidinggevenden, gebruikmakend van de O&T-middelen en binnen het bedrijfskader (missie, visie, strategie, waarden, leiderschapsmodel) met een aangepaste leiderschapsstijl en vanuit een voorbeeldfunctie teneinde a) een omgeving te creëren waarin alle medewerkers de nodige middelen en informatie ter beschikking hebben, geëngageerd zijn en resultaat- en klant gedreven samenwerken in team Kennis en vaardigheden maximaal te ontwikkelen in de organisatie Optimale prestaties en doelen te realiseren in de support organisatie Een efficiënt, effectief, professioneel en motiverend werkklimaat te realiseren Creëren van een optimale gestructureerde operationele structuur, verder professionaliseren van de werking, en stimuleren van klant gedreven ondernemerschap teneinde de gewenste veranderingen te initiëren en te realiseren, breed draagvlak te creëren en samenwerking te optimaliseren, en een duurzame implementatie te garanderen. Aanmoedigen, stimuleren, prioriteren en faciliteren van continue verbetering met aandacht voor de end-to-end processen en bepalen van de krijtlijnen en toezien op realisatie van projecten (scope, budget en timing) teneinde Bestaande (werk)methodes, systemen en procedures continu en creatief te verbeteren vanuit een out-of-the-box denken, Zen efficiënte, effectieve en klant gedreven werking van de organisatie te garanderen, Nieuwe methodes en procedures te initiëren En de toegevoegde waarde van de directie als deel van de organisatie te optimaliseren. Uitwerken en implementeren van een performante en wendbare organisatie voor de eigen directie en in samenwerking met andere directies, definiëren van doelstellingen voor de eraan gekoppelde afdelingen, meten, evalueren en nemen van acties ter bijsturing teneinde Activiteiten binnen de eigen directie op een (wettelijk) conforme, tijdige, kostefficiënte, consistente en klant gedreven manier uit te voeren. MUST Bancaire ervaring Integratie platforms en competence centers Kennis van Corporate data warehouses en analytics Kennis van Analytics Kennis met integratie van competence centers Kennis van inplementatie van Ivl Wat verwachten wij Minstens 10 jaar ervaring binnen de IT (het liefst een service organisatie). Minstens 5 jaar en hoger in specifieke domein (infra, operations etc.). Kennis en ervaring in de financiële sector het liefst bancaire. Sterk communicatief en dit ook op management niveau. Inspireren van team en organisatie. Specifieke luistervaardigheden en negotiatie vaardigheden naar business toe. Zeer sterk in strategisch, conceptueel, functioneel en operationele organisatie. Zelfstandig een draagvlak kunnen creëren binnen de organisatie. Grondige (zij het niet punctuele) kennis van IT, business (noden en processen) en de systemen/ services onder haar/zijn verantwoordelijkheid. Degelijke kennis van het Engels en Nederlands Frans is een pre. *Een uitgebreid profiel is op aanvraag aanwezig.

Zoek naar antwoorden van DEGRE 7-VAN CALCK SPORTS in sociale netwerken
Look for responds of DEGRE 7-VAN CALCK SPORTS in social networks

Lees alle opmerkingen voor DEGRE 7-VAN CALCK SPORTS. Laat een reactie achter voor DEGRE 7-VAN CALCK SPORTS. DEGRE 7-VAN CALCK SPORTS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DEGRE 7-VAN CALCK SPORTS. Leave a respond for DEGRE 7-VAN CALCK SPORTS. DEGRE 7-VAN CALCK SPORTS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DEGRE 7-VAN CALCK SPORTS op de google maps. Adres en contacten DEGRE 7-VAN CALCK SPORTS
Location of DEGRE 7-VAN CALCK SPORTS on the google maps. Address and contacts of DEGRE 7-VAN CALCK SPORTS

Andere gerelateerde bedrijven als come DEGRE 7-VAN CALCK SPORTS DEGRE 7-VAN CALCK SPORTS: FLDEMENAGEURS REUNIS SPRL | Accountantskantoor Bosmans | Mareels J | MAFRIDEV | INGRID ABRAHAM

Other related companies as DEGRE 7-VAN CALCK SPORTS: FLDEMENAGEURS REUNIS SPRL | Accountantskantoor Bosmans | Mareels J | MAFRIDEV | INGRID ABRAHAM

DEGRE 7-VAN CALCK SPORTS is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DEGRE 7-VAN CALCK SPORTS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07421508789. Het bedrijf DEGRE 7-VAN CALCK SPORTS bevindt zich op het adres: Rue du Midi 46; 1000; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 957,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 655,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Sports goods - Retail. Producten gemaakt in DEGRE 7-VAN CALCK SPORTS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DEGRE 7-VAN CALCK SPORTS is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DEGRE 7-VAN CALCK SPORTS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DEGRE 7-VAN CALCK SPORTS, openstaande posities, locatie van DEGRE 7-VAN CALCK SPORTS op de kaart.

DEGRE 7-VAN CALCK SPORTS is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is DEGRE 7-VAN CALCK SPORTS, company assigned to the tax number BE07421508789. The company DEGRE 7-VAN CALCK SPORTS is located at the address: Rue du Midi 46; 1000; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 957,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 655,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Sports goods - Retail. Products created in DEGRE 7-VAN CALCK SPORTS were not found.
The main activity of DEGRE 7-VAN CALCK SPORTS is United States Postal Service, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of DEGRE 7-VAN CALCK SPORTS is not available. You also can look at reviews of DEGRE 7-VAN CALCK SPORTS, open positions, location of DEGRE 7-VAN CALCK SPORTS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DEGRE 7-VAN CALCK SPORTS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DEGRE 7-VAN CALCK SPORTS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DEGRE 7-VAN CALCK SPORTS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DEGRE 7-VAN CALCK SPORTS, employees, financial statistics.