Vlaamse Tennis Vereniging Prov Antwerpen

Particuliere bedrijvenFood and Kindred Products • Vlaamse Tennis Vereniging Prov Antwerpen
Private companiesFood and Kindred Products • Vlaamse Tennis Vereniging Prov Antwerpen

Contactgegevens Vlaamse Tennis Vereniging Prov Antwerpen: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vlaamse Tennis Vereniging Prov Antwerpen: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vlaamse Tennis Vereniging Prov Antwerpen

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Boomgaardstraat 22-8; 2600; Antwerpen (Berchem), België

Telefoon (phone): 03 286 07 27 (+32-03 286 07 27) 03 286 07 27 (+32-03 286 07 27)

Fax (fax): 03 286 07 28 (+32-03 286 07 28) 03 286 07 28 (+32-03 286 07 28)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vlaamse Tennis Vereniging Prov Antwerpen: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vlaamse Tennis Vereniging Prov Antwerpen"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vlaamse Tennis Vereniging Prov Antwerpen"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vlaamse Tennis Vereniging Prov Antwerpen, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vlaamse Tennis Vereniging Prov Antwerpen. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vlaamse Tennis Vereniging Prov Antwerpen, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vlaamse Tennis Vereniging Prov Antwerpen. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vlaamse Tennis Vereniging Prov Antwerpen
Products information Vlaamse Tennis Vereniging Prov Antwerpen

BTW identificatienummer (tax): BE09385314941
Ondernemingsnummer: 6171539306
Hoofdstad (capital): 224,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 535,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in Vlaamse Tennis Vereniging Prov Antwerpen zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sports federations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vlaamse Tennis Vereniging Prov Antwerpen
(Get full report from official database of BE for Vlaamse Tennis Vereniging Prov Antwerpen)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vlaamse Tennis Vereniging Prov Antwerpen
Addition kinds of activities for Vlaamse Tennis Vereniging Prov Antwerpen

27540301. Kalenders: gravure printing | Calendars: gravure printing
38260101. Vlam fotometers | Flame photometers
39449911. Marmeren (speelgoed) | Marbles (toys)
50649900. Elektrische apparaten, televisie en radio, niet inbegrepen | Electrical appliances, television and radio, nec
50830302. Teeltmachines en -apparatuur | Cultivating machinery and equipment
92119903. Staatsrechtbanken | State courts

Werken bij Vlaamse Tennis Vereniging Prov Antwerpen: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vlaamse Tennis Vereniging Prov Antwerpen: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vlaamse Tennis Vereniging Prov Antwerpen. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vlaamse Tennis Vereniging Prov Antwerpen. Looking for open vacancies in other companies

  • Meerdere Monteurs Bouw gezocht (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als monteur staat u zeer dicht in direct contact met de klant. Jouw takenpakket als monteur: - Technisch ondersteuning aan de klanten (particulier en industrie) - Vakkundige montage van schoorsteenmaterialen , schoorsteensystemen en verluchtingskanalen. De functie van monteur is een belangrijke functie binnen de onderneming. De functie vindt zijn directe weerslag op de klantentevredenheid. Door stipte aanvang van de werken, het uitvoeren van de werken binnen de opgegeven timing , het nauwkeurig en correct afwerken van de opdrachten zijn voor de klant één groot meetpunt als het gaat om service en kwaliteit. Door de correcte en directe communicatie met ons magazijn en de afdelingsverantwoordelijke, is een correcte en degelijke werfopvolging zeer noodzakelijk om verloren werkuren tot een minimum te beperken. Je vertrekt 's ochtends vanuit het bedrijf naar de verschillende klanten. Ben je flexibel wat uren betreft, leer je snel bij en werk je graag buiten en op hoogte, dan nemen we jouw kandidatuur graag in overweging!

  • verantwoordelijke afdeling m/v (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Start People Menen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bewaakt de efficiëntie en de kwaliteit waarmee de productie wordt gerealiseerd en neemt indien nodig correctieve maatregelen. Je bent verantwoordelijk voor het detecteren van investeringsbehoeften. Je stelt de personeelsplanning op in functie van de gevraagde productievolumes. Je ziet toe op de naleving van het beleid, de veiligheidsnormen en de interne regels en procedures van de divisie in de productie-afdeling. Je blijft op de hoogte van het productieproces en machinepark en dit op zowel mechanisch en elektrotechnisch vlak. Je neemt initiatief naar continuous improvement, door middel van organisatie, methodiek, omsteltijden, machineaanpassingen en verbeteringen. Je bent verantwoordelijk voor orde en netheid in productie. Je geeft input en ondersteuning in technische productontwikkeling, zodat nieuwe producten efficiënt kunnen geproduceerd worden in consistente kwaliteit. Je coördineert de afdeling, je coacht en stuurt de productiemedewerkers aan. Je rapporteert aan de productiemanager Jouw gesprekpartners zijn: management, HR, productieplanner, operatoren, R&D, maintenance & proces. Je geeft rechtsreeks leiding aan 2 teamleiders en aan een 20-tal productieoperatoren, verspreid over 2 ploegen.

  • HEFTRUCKER / REACHTRUCKER (BAS-WARNETON)

    Regio: BAS-WARNETON

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf regio Komen-Waasten zijn we op zoek naar een heftrucker / reachtrucker. Je bent verantwoordelijk voor het bevoorraden van de verpkkingsmachines voor de grondstoffen ( karton, lijm, folie,... )

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Koekelare (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Student verkoop - WEEKEND M/V (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben jij student en op zoek naar een bijverdienste in het weekend? Ben je geboeid door het commerciële en werk je graag met klanten? Lees dan snel verder! Voor een meubelzaak regio Deinze zijn wij op zoek naar een student om in het weekend hun team te versterken. Je zal hier instaan voor het verder helpen van de klanten en het beantwoorden van hun vragen, ook zorg je ervoor dat de winkel op orde ligt en op termijn kan je ook helpen bij het opmaken van een offerte. Je werkt hier afwisselend op zaterdag en zondag tussen 09.00 - 18.00 uur.

  • Jobstudent hulp slagersatelier (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een nieuwe studentenjob? Kun je werken op zaterdagen in regio Kortemark? Werk je graag met vlees? Dan ben jij de jobstudent slagershulp die wij zoeken! Als jobstudent slagershulp sta je in voor volgende zaken: Verpakken van vlees Maken van hamburgers, brochetten, blinde vinken... Je hebt hierbij oog voor hygiëne.

  • Business Developer Keuringen (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: HASCO

    Type: Vaste Job

    Als Business Developer Energy & Services neem je de rol op van specialist voor onze business unit All-In Tank Service met een sterke focus op tankkeuringen. Dat wil zeggen dat je: De customer journey analyseert, van dataverzameling tot uitvoering van het project De behoeftes van onze klanten leert kennen en achterhaalt wat hen triggert Samen met je Business Unit Manager de klantensegmentatie bepaalt Het verdere potentieel aan tankkeuringen in België in kaart brengt en gerichte acties uitwerkt per potentiële doelgroep De owner bent voor jouw product. Je bijt je vast in je projecten en weet anderen te enthousiasmeren om tot nog betere resultaten te komen Je verplaatst in heel België om je acties op te volgen in de filialen om je project te doen slagen Een klantenportefeuille uitbouwt door actieve prospectie van nieuwe opportuniteiten en het opvolgen van marktontwikkelingen Daarnaast mee de deal binnen haalt bij grote (nationale) accounts (Post-)analyses uitvoert op lopende en afgeronde acties om zo kritische succesfactoren te bepalen, verbetervoorstellen te doen en de ROI van iedere actie te maximaliseren Samenwerkt met onze digital marketeer om je actieplan te laten slagen Inzichtelijke rapporteringen opstelt zodat je stakeholder je acties op maandelijkse basis kunnen opvolgen Rapporteert aan de Business Unit Manager

  • Diagnosetechnieker / Mecanicien bestel- en vrachtwagens (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ANACONDA

    Type: Vaste Job

    Werkzaamheden aan bestel- en vrachtwagens uitvoeren en ervoor zorgen dat de werkprocessen en resultaten beantwoorden aan de kwaliteits- veiligheids- en milieunormen

  • Mobiele verkoopmedewerker Buurtslagers regio Aarsele (AARSELE)

    Regio: AARSELE

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Ondersteun je graag in verschillende filialen? Een mobiele verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal (VVP) is verantwoordelijk voor volgende taken: Je ondersteunt verschillende VV¨P filialen in jouw regio Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden en broodjes, indien nodig help je mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdata. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

  • erkend familiaal bemiddelaar (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: ORATO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent erkend familiaal bemiddelaar met een degelijke juridische kennis (o.a. familierecht en familiaal vermogensrecht). Je bent jurist of hebt een hoger diploma in een menswetenschappelijke richting behaald. Tevens opgeleid zijn in systeemtherapie of contextbegeleiding is een pluspunt. Je schrijft foutloos in het Nederlands. Kennis van het Frans en/of het Engels is een meerwaarde. Je hebt bij voorkeur reeds een stevige dosis ervaring opgedaan als familiaal bemiddelaar. Echter, ook kandidaten met beperkte ervaring maar met de juiste opleiding en gedegen vakkennis komen in aanmerking. Je bent bereid alle dossiers binnen de familiale bemiddeling op te nemen (echtscheiding, ouderschapsplan,..). Indien je daarnaast ook opgeleid bent in systeemtherapie of contextbegeleiding, kunnen we je ook vragen gezinsbegeleidingen en relatiebegeleidingen op te nemen. Je hebt de mindset van een zelfstandige, maar de wens om te behoren tot een team Je hebt ambitie en zin voor initiatief Je bent een teamplayer, verantwoordelijk, leergierig en collegiaal

  • Contraste Europe - Technical Support Engineer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    For our internal projects, we are looking for a Technical Support Engineer.  Our team is located in Woluwe-Saint-Lambert, Brussels.       Your role As Technical Support Engineer you are the first contact to internal users in need of technical support for incidents or requests. You will help users all across the group.    Your tasks include Handling the intakes of incidents and requests reported to the service desk by phone, e-mail or the ticketing tool Troubleshooting incidents or analyzing requests in order to provide solutions in the shortest delay. Logging and documenting tickets for dispatching to further level of support. Performing an end-to-end monitoring of user's tickets. Participate to Continuous Improvement initiatives to reach operational excellence for yourself and your team.   Your Profile Besides the usual requirements for a Support Engineer, here are some important criteria. Knowledge/experience in: Active Directory (level = Domain Services) Os365 and/or Exchange MS Office applications Windows 10 Windows Server (any version, preferably the latest) A previous strong Support experience Nice to have (extra): Some experience with backup applications (Veam, ...), asset management (Lansweeper) SQL Server A/V Ticketing tool(s) Cloud / Azure / AWS You are fluent in Dutch and English. French is an asset.    We offer  A challenging position in a fast growing company with an international presence. A stimulating working environment with a really good team spirit maintained by lots of internal events (teambuilding, ...). A dynamic culture focused on personal development. A wide range of training and career development opportunities.

  • RESERVE Industrieel reinigers Gent / Destelbergen 2018 (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio's Gent & Destelbergen zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

Zoek naar antwoorden van Vlaamse Tennis Vereniging Prov Antwerpen in sociale netwerken
Look for responds of Vlaamse Tennis Vereniging Prov Antwerpen in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vlaamse Tennis Vereniging Prov Antwerpen. Laat een reactie achter voor Vlaamse Tennis Vereniging Prov Antwerpen. Vlaamse Tennis Vereniging Prov Antwerpen bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vlaamse Tennis Vereniging Prov Antwerpen. Leave a respond for Vlaamse Tennis Vereniging Prov Antwerpen. Vlaamse Tennis Vereniging Prov Antwerpen on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vlaamse Tennis Vereniging Prov Antwerpen op de google maps. Adres en contacten Vlaamse Tennis Vereniging Prov Antwerpen
Location of Vlaamse Tennis Vereniging Prov Antwerpen on the google maps. Address and contacts of Vlaamse Tennis Vereniging Prov Antwerpen

Andere gerelateerde bedrijven als come Vlaamse Tennis Vereniging Prov Antwerpen Vlaamse Tennis Vereniging Prov Antwerpen: PANDROL-AVAUX SA | De Wolf A | Galerie Ephémère | BP Linalux SA | MARC DELACROIX

Other related companies as Vlaamse Tennis Vereniging Prov Antwerpen: PANDROL-AVAUX SA | De Wolf A | Galerie Ephémère | BP Linalux SA | MARC DELACROIX

Vlaamse Tennis Vereniging Prov Antwerpen is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vlaamse Tennis Vereniging Prov Antwerpen, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09385314941. Het bedrijf Vlaamse Tennis Vereniging Prov Antwerpen bevindt zich op het adres: Boomgaardstraat 22-8; 2600; Antwerpen (Berchem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 224,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 535,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Sports federations. Producten gemaakt in Vlaamse Tennis Vereniging Prov Antwerpen zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vlaamse Tennis Vereniging Prov Antwerpen is Food and Kindred Products, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vlaamse Tennis Vereniging Prov Antwerpen is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vlaamse Tennis Vereniging Prov Antwerpen, openstaande posities, locatie van Vlaamse Tennis Vereniging Prov Antwerpen op de kaart.

Vlaamse Tennis Vereniging Prov Antwerpen is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vlaamse Tennis Vereniging Prov Antwerpen, company assigned to the tax number BE09385314941. The company Vlaamse Tennis Vereniging Prov Antwerpen is located at the address: Boomgaardstraat 22-8; 2600; Antwerpen (Berchem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 224,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 535,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Sports federations. Products created in Vlaamse Tennis Vereniging Prov Antwerpen were not found.
The main activity of Vlaamse Tennis Vereniging Prov Antwerpen is Food and Kindred Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Vlaamse Tennis Vereniging Prov Antwerpen is not available. You also can look at reviews of Vlaamse Tennis Vereniging Prov Antwerpen, open positions, location of Vlaamse Tennis Vereniging Prov Antwerpen on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vlaamse Tennis Vereniging Prov Antwerpen, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vlaamse Tennis Vereniging Prov Antwerpen, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vlaamse Tennis Vereniging Prov Antwerpen, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vlaamse Tennis Vereniging Prov Antwerpen, employees, financial statistics.