VLAAMSE OMNISPORTFEDERATIE

Particuliere bedrijvenAmusements- en recreatiediensten • VLAAMSE OMNISPORTFEDERATIE
Private companiesAmusement and Recreation Services • VLAAMSE OMNISPORTFEDERATIE

Contactgegevens VLAAMSE OMNISPORTFEDERATIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VLAAMSE OMNISPORTFEDERATIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

VLAAMSE OMNISPORTFEDERATIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Van Havreplein 13; 2100; Antwerpen (Deurne), België

Telefoon (phone): 03 321 05 52; 03 321 78 37; 03 321 94 44; 03 322 87 04 (+32-03 321 05 52; 03 321 78 37; 03 321 94 44; 03 322 87 04) 03 321 05 52; 03 321 78 37; 03 321 94 44; 03 322 87 04 (+32-03 321 05 52; 03 321 78 37; 03 321 94 44; 03 322 87 04)

Fax (fax): 03 321 78 37; 03 366 09 44 (+32-03 321 78 37; 03 366 09 44) 03 321 78 37; 03 366 09 44 (+32-03 321 78 37; 03 366 09 44)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VLAAMSE OMNISPORTFEDERATIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VLAAMSE OMNISPORTFEDERATIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VLAAMSE OMNISPORTFEDERATIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VLAAMSE OMNISPORTFEDERATIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VLAAMSE OMNISPORTFEDERATIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VLAAMSE OMNISPORTFEDERATIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VLAAMSE OMNISPORTFEDERATIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VLAAMSE OMNISPORTFEDERATIE
Products information VLAAMSE OMNISPORTFEDERATIE

BTW identificatienummer (tax): BE04476074218
Ondernemingsnummer: 9416351318
Hoofdstad (capital): 765,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 829,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in VLAAMSE OMNISPORTFEDERATIE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sports federations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VLAAMSE OMNISPORTFEDERATIE
(Get full report from official database of BE for VLAAMSE OMNISPORTFEDERATIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor VLAAMSE OMNISPORTFEDERATIE
Addition kinds of activities for VLAAMSE OMNISPORTFEDERATIE

243499. Houten keukenkasten, NIET | Wood kitchen cabinets, nec
284401. Haarpreparaten, inclusief shampoos | Hair preparations, including shampoos
30699911. Matrasbeschermers, rubber | Mattress protectors, rubber
33170201. Ketelbuizen (geweven) | Boiler tubes (wrought)
38250218. Magnetische testapparatuur | Microwave test equipment
48220207. Teletypewriter diensten | Teletypewriter services
59620000. Merchandising machine operators | Merchandising machine operators

Werken bij VLAAMSE OMNISPORTFEDERATIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VLAAMSE OMNISPORTFEDERATIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VLAAMSE OMNISPORTFEDERATIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VLAAMSE OMNISPORTFEDERATIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Kassamedewerker Supermarkt (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil je graag in een supermarkt werken? Lijkt kassamedewerker jou de ideale job? Wil je graag veel klantencontact? Dan ben jij de geschikte kandidaat voor deze job!

  • Verkoper Non Food (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een dieren- en tuinwinkel regio Mol zijn we op zoek naar een winkelmedewerker. Het gaat om een voltijdse betrekking met een optie vast. Als winkelmedewerker ben je actief betrokken bij de dagelijkse werkzaamheden in de winkel. Je bezorgt al de bezoekers een oprecht welkomgevoel en adviseert hen professioneel. Jouw takenpakket: je rekent af aan de kassa je verwerkt leveringen en bestellingen je maakt bestellingen voor verschillende leveranciers op je vult de rekken aan en maakt de winkelruimte schoon je zorgt voor een nette presentatie van de producten je helpt de klant doelgericht verder

  • Veldmedewerker rijbewijs G (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Deinze zijn we op zoek naar een veldmedewerker die in het bezit is van een rijbewijs G (tractor) en een fytolicentie.

  • Accounts Payable Accountant (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een bedrijf actief in engineering sector en gelegen in de regio van Zaventem is op zoek naar een tijdelijke Accounts Payable Accountant voor een periode van 6 maanden tot 1 jaar. Heb je zin om ervaring op te doen in de boekhouding, lees dan snel verder. Jouw takenpakket als AP Accountant: Boeken van facturen Boeken van banken Reconciliaties Assisteren bij de BTW aangifte Contacten met leveranciers Ad-hoc taken

  • Mekanieker rollend materieel (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een logistieke firma in de Waaslandhaven ben ik op zoek naar een mekanieker voor het rollend materieel.  Je zal instaan voor: Het oplossen van technische defecten bij de operaties Het uitvoeren van onderhoudsbeurten aan personenwagens en vorkliften Kleine mechanische herstellingen Dit is een functie in twee ploegen met sporadisch weekendwerk.

  • huishoudhulp (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: SUSANA GOMES

    Type: Dienstenchequebaan

    Als poetsvrouw of poetsman word je in ons dienstenchequebedrijf ingeschakeld in huishoudelijke taken bij particuliere mensen thuis. Je hebt volgende taken: schoonmaken ruiten wassen wassen en strijken afwassen kleine naaiwerken bereiden van maaltijden boodschappen doen

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Portefeuille Manager "fixed income" (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: ETHIAS VERZEKERINGEN HASSELT

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de analyse en opvolging van de financiële markten en de macro-economische evoluties, evenals hun potentiële impact op de portefeuilles. Je bepaalt de KPI's voor de verschillende markten en volgt de evolutie ervan op. Je analyseert de investerings- of indekkingsvoorstellen voor de portefeuille en dit zowel op kwalitatief als kwantitatief vlak. Je beoordeelt de geschiktheid van deze voorstellen voor de verschillende portefeuilles, rekening houdend met alle aspecten (boekhoudkundig, guidelines ALM, investeringspolitiek, interne en externe beperkingen, Solvency II, etc.). Je ontwikkelt een duidelijke methodologie voor het selecteren van externe beheerders. Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen en adviseren van de externe asset managers. Je neemt actief deel aan verschillende projecten gelinkt aan het beheer van de activa. Je doet de voorbereidingen van en neemt actief deel aan de interne en externe investeringscomités. Je werkt samen met andere interne diensten (Risk Management, ALM, etc.)

  • VOORGANGER TIJDENS AFSCHEIDSVIERING (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: PUES

    Type: Vaste Job

    U staat in als voorganger om samen met de nabestaanden een plechtigheid voor te bereiden. U heeft een luisterend oor en komt door dialoog met de nabestaanden tot een toespraak. U begeleidt de familie in hun keuze van teksten en muziek voor de viering. Ook foto’s die de familie verzameld heeft, kan je in een powerpointpresentatie verwerken. We vernemen regelmatig van de nabestaanden dat zowel deze voorbereiding als eigenlijke plechtigheid een groot deel uitmaakt van de rouwverwerking. U neemt bijgevolg uw opdracht ernstig.

  • Zelfstandige Kantoorhouders (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: DERBY LADBROKES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Sportliefhebber ? Wordt uw eigen baas bij Ladbrokes ! U staat in voor het beheer en de registratie van de sportweddenschappen voor uw kantoor. ( opleiding voorzien ) In één van onze verkooppunten in meer dan 50 gemeenten van Vlaanderen (Middelkerke, Limburg, Oostende, Knokke, Sint-Truiden, Deinze, Geraarsbergen, Ronse, Oudenaarde, Zottegem...), en in een sympathieke omgeving. U geniet meteen van een bestaand cliënteel, en de volledige ondersteuning van de commerciële en administratieve krachten van Ladbrokes, de nr. 1 in België op gebied van sportweddenschappen. GEEN INVESTERING VEREIST. ATTRACTIEVE COMMISSIES. Welkom in het team !

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Taxichauffeurs (werfreserve) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: RUPEL-TAXI

    Type: Werfreserve

    Wij zijn op zoek naar chauffeurs (m/v) met een verzorgd voorkomen. Het uurrooster omvat 5 werkdagen weekends inbegrepen - beurtol. U vervoert onze klanten op een behulpzame en veilige manier naar hun bestemming. U bent flexibel ingesteld en beschikt over voldoende rij ervaring in de taxisector U beheerst de Nederlandse taal. Kennis van Engels en Frans zien wij als een pluspunt. U gaat steeds vlot en vriendelijk om met onze klanten. Ter info: 50+ komen voor deze functie zeker in aanmerking

Zoek naar antwoorden van VLAAMSE OMNISPORTFEDERATIE in sociale netwerken
Look for responds of VLAAMSE OMNISPORTFEDERATIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor VLAAMSE OMNISPORTFEDERATIE. Laat een reactie achter voor VLAAMSE OMNISPORTFEDERATIE. VLAAMSE OMNISPORTFEDERATIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VLAAMSE OMNISPORTFEDERATIE. Leave a respond for VLAAMSE OMNISPORTFEDERATIE. VLAAMSE OMNISPORTFEDERATIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VLAAMSE OMNISPORTFEDERATIE op de google maps. Adres en contacten VLAAMSE OMNISPORTFEDERATIE
Location of VLAAMSE OMNISPORTFEDERATIE on the google maps. Address and contacts of VLAAMSE OMNISPORTFEDERATIE

Andere gerelateerde bedrijven als come VLAAMSE OMNISPORTFEDERATIE VLAAMSE OMNISPORTFEDERATIE: DE BELSER P. | Van der Veken | COPYTOU | ARGO | Pirson P

Other related companies as VLAAMSE OMNISPORTFEDERATIE: DE BELSER P. | Van der Veken | COPYTOU | ARGO | Pirson P

VLAAMSE OMNISPORTFEDERATIE is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VLAAMSE OMNISPORTFEDERATIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04476074218. Het bedrijf VLAAMSE OMNISPORTFEDERATIE bevindt zich op het adres: Van Havreplein 13; 2100; Antwerpen (Deurne). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 765,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 829,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Sports federations. Producten gemaakt in VLAAMSE OMNISPORTFEDERATIE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VLAAMSE OMNISPORTFEDERATIE is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VLAAMSE OMNISPORTFEDERATIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VLAAMSE OMNISPORTFEDERATIE, openstaande posities, locatie van VLAAMSE OMNISPORTFEDERATIE op de kaart.

VLAAMSE OMNISPORTFEDERATIE is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is VLAAMSE OMNISPORTFEDERATIE, company assigned to the tax number BE04476074218. The company VLAAMSE OMNISPORTFEDERATIE is located at the address: Van Havreplein 13; 2100; Antwerpen (Deurne). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 765,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 829,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Sports federations. Products created in VLAAMSE OMNISPORTFEDERATIE were not found.
The main activity of VLAAMSE OMNISPORTFEDERATIE is Amusement and Recreation Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of VLAAMSE OMNISPORTFEDERATIE is not available. You also can look at reviews of VLAAMSE OMNISPORTFEDERATIE, open positions, location of VLAAMSE OMNISPORTFEDERATIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VLAAMSE OMNISPORTFEDERATIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VLAAMSE OMNISPORTFEDERATIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VLAAMSE OMNISPORTFEDERATIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VLAAMSE OMNISPORTFEDERATIE, employees, financial statistics.