Koninklijke Belgische Liefhebbers- voetbalbond W-Vl

Particuliere bedrijvenAutomotive Reparatie, Diensten en Parkeren • Koninklijke Belgische Liefhebbers- voetbalbond W-Vl
Private companiesAutomotive Repair, Services and Parking • Koninklijke Belgische Liefhebbers- voetbalbond W-Vl

Contactgegevens Koninklijke Belgische Liefhebbers- voetbalbond W-Vl: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Koninklijke Belgische Liefhebbers- voetbalbond W-Vl: address, phone, fax, email, website, opening hours

Koninklijke Belgische Liefhebbers- voetbalbond W-Vl

Regio (region): N\A, België

Adres (address): President Rooseveltplein 15; 8500; Kortrijk, België

Telefoon (phone): 056 21 62 32; 056 21 81 80 (+32-056 21 62 32; 056 21 81 80) 056 21 62 32; 056 21 81 80 (+32-056 21 62 32; 056 21 81 80)

Fax (fax): 056 25 78 62 (+32-056 25 78 62) 056 25 78 62 (+32-056 25 78 62)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Koninklijke Belgische Liefhebbers- voetbalbond W-Vl: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Koninklijke Belgische Liefhebbers- voetbalbond W-Vl"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Koninklijke Belgische Liefhebbers- voetbalbond W-Vl"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Koninklijke Belgische Liefhebbers- voetbalbond W-Vl, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Koninklijke Belgische Liefhebbers- voetbalbond W-Vl. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Koninklijke Belgische Liefhebbers- voetbalbond W-Vl, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Koninklijke Belgische Liefhebbers- voetbalbond W-Vl. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Koninklijke Belgische Liefhebbers- voetbalbond W-Vl
Products information Koninklijke Belgische Liefhebbers- voetbalbond W-Vl

BTW identificatienummer (tax): BE07384979248
Ondernemingsnummer: 9942321777
Hoofdstad (capital): 903,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 631,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in Koninklijke Belgische Liefhebbers- voetbalbond W-Vl zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sports federations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Koninklijke Belgische Liefhebbers- voetbalbond W-Vl
(Get full report from official database of BE for Koninklijke Belgische Liefhebbers- voetbalbond W-Vl)

Aanvulling soorten activiteiten voor Koninklijke Belgische Liefhebbers- voetbalbond W-Vl
Addition kinds of activities for Koninklijke Belgische Liefhebbers- voetbalbond W-Vl

2253. Brei de buitenkledingfabrieken uit | Knit outerwear mills
07240000. Katoen ginning | Cotton ginning
12410102. Exploratie, bitumineuze of bruinkoolwinning | Exploration, bituminous or lignite mining
36340108. Grindels of grillen, elektrisch: huishouden | Griddles or grills, electric: household
73729908. Woordverwerkende computer software | Word processing computer software

Werken bij Koninklijke Belgische Liefhebbers- voetbalbond W-Vl: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Koninklijke Belgische Liefhebbers- voetbalbond W-Vl: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Koninklijke Belgische Liefhebbers- voetbalbond W-Vl. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Koninklijke Belgische Liefhebbers- voetbalbond W-Vl. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk Administratief bediende met technische interesse (Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten, een internationale én financieel gezonde speler, gesitueerd in de regio Gent, zijn we op zoek naar een Tijdelijk Administratief Medewerker met technische affiniteit. Jouw verantwoordelijkheden als Administratief Medewerker: – Je staat in voor de technische dienstverlening aan klanten; je beantwoordt hun vragen via mail en telefonisch – Je volgt de technische dossiers op om op die manier een optimale service te garanderen – Je houdt de technische informatie up-to-date in de database – Je maakt offertes en orders op, lanceert deze in het ERP-systeem en volgt deze verder op tot en met verzending en facturatie – Je verwerkt de technische rapporten van de techniekers en eventuele klantenklachten

  • dakwerker : (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je voert dakdichtingswerken uit. Je helpt bij het maken van dakconstructies van appartementsgebouwen & industriële gebouwen (vnl. platte daken) Je helpt bij het plaatsen van zink epdm en roofing Je werkt aan afvoeren (regenpijpen) Je werkt onder leiding van een ploegbaas in een klein team. ?Je werkt in de buitenlucht onder uiteenlopende weersomstandigheden zowel winter als zomer. ?Je werkt op stellingen en geringe hoogtes onder veilige omstandigheden. ?In bezit van een rijbewijs B ?Je kan een attest van goed gedrag en zeden voorleggen. ?Buiten willen werken. ?Geen hoogtevrees hebben maar geen Jan-zonder-vrees! ?Goed met collega?s kunnen omspringen. Dakpannen leistenen staalplaten ? op maat brengen en plaatsen Dakgoten en afvoerpijpen vervaardigen en plaatsen Het dak volledig of gedeeltelijk verwijderen en de spanten vervangen Een plat dak afdichten Isolatiematerialen verwijderen en plaatsen (glaswol rotswol afdichtingslagen contralatten ?) Schrijnwerkelementen in het dak plaatsen en afdichten De locatie van dragers bepalen en ze plaatsen (panlatten roeflatten daklatten)

  • HUISHOUDHULP DUINBERGEN (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Dienstenchequebaan

    - Je poetst particuliere woningen, met inbegrip van ramen wassen; - Je strijkt en wast kleding. - Je verricht naaiwerk en bereidt maaltijden.

  • Gemotiveerde poetshulp m/v (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: PWA OOSTERZELE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die graag poetst en houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen,...) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Je staat er niet alleen voor! Jouw meter of peter zorgt voor een persoonlijke begeleiding. Voordelen: Je kiest zelf hoeveel uur je wil werken en op welke dagen. Wij maken voor jouw een planning op maat! Wij garanderen een stipte en correcte verloning.

  • jobstudenten (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: LA STALLA

    Type: Studentenjob

    werken in de zaal en achter de bar in het restaurant

  • Laborant Productie (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Als Laborant (m/v)ben je verantwoordelijk voor de correcte uitvoering van de productie in het labo: - Klaarzetten van de materialen die je tijdens de productie en bij het afvullen van producten in flessen nodig zult hebben - Afwegen en mengen van grondstoffen - Correct afstellen (pH, osmolaliteit, densiteit, viscositeit?) van producten zodat deze voldoen aan de product specificaties - Aseptisch afvullen van flessen in een steriele omgeving of in een isolator - Als laborant sta je mee in voor het nauwgezet onderhouden van de labo's, de gebruikte meettoestellen en apparatuur die nodig zijn voor de productie; Je kalibreert de apparaten op de juiste tijdstippen en meldt tijdig eventuele problemen - Je bent verantwoordelijk voor de interne kwaliteitscontrole op de half afgewerkte producten; Je zorgt tevens voor een regelmatige controle van de opgeslagen grondstoffen en meldt eventuele afwijkingen (kwaliteit, vervaldata?) - Als nauwgezet persoon vul je de nodige documenten tijdens en na productie, kwaliteitscontrole, kalibreren en andere activiteiten steeds correct in - In de toekomst neem je verantwoordelijkheid op bij de opleiding van nieuwe medewerkers.

  • Monteerder Elektricien (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: COFELY FABRICOM

    Type: Vaste Job

    de nadruk ligt op mechanische montage monteren van kabelbanen: bevestigen van steunen, bochten, consoles lassen van supports/profielen/buizen je werkt in teamverband op locatie bij onze klanten. Is het project bij de ene klant afgelopen, dan word je meteen ingeschakeld in een nieuw project bij een andere klant

  • Account Manager (Farmaceutische industrie) (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: VISTALINK

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen van de farmaceutische markt en rapporteert wekelijks aan de Sales Manager. Je werkt mee aan de versterking van de marktpositie en bent verantwoordelijk voor de volledige verkoop, lokaal in België. Je bent sterk resultaatgedreven en werkt samen met je technische collega’s aan het behalen van de vooropgestelde groeidoelstellingen binnen de specifieke doelmarkt. Je wil mee je schouders zetten onder het volgende groeiplan! Je bent vertrouwd met de automatiseringswereld en de specifieke eigenheden van een KMO in een industriële B2B omgeving. Je kent de automatiseringswereld met zijn specifieke concurrenten, marktevoluties naar robotisatie, Industrie 4.0 etc. Vanuit je technische kennis kan je meedenken met je klant maar ook samenwerken met je eigen R&D team. Je bent vertrouwd met het verkopen en verdedigen van inhoudelijke complexe en zeer technische aanbiedingen met een ROI karakter en een terugverdientijd. Prospectie maakt deel uit van je wekelijkse bezigheden en je beheert en managet je offerteportefeuille tot in alle details. Als gedreven technische (verkoops)consultant weet je de vragen van je klanten te behandelen in samenwerking met onze R&D afdeling en de ondersteunende Inside Sales afdeling, naar winnende offertes en later gerealiseerde projecten met een duidelijke meerwaarde voor onze klanten. Trefwoorden: Resultaten behalen en groei realiseren, uitstekende commerciële feeling, automatisatie & technologie binnen industriële productieomgevingen (farma, automobiel, voeding, …)

  • CUSTOMER SERVICE FRANSE MARKT (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Hays Response Antwerpen

    Type: Vaste Job

    * Regio Wommelgem * A-Z orderopvolging van eigen klanten en nauwe samenwerking met Accountmanager * Leuk team binnen internationaal bedrijf Deze organisatie actief in de voedingsindustrie heeft enkele bekende producten in zijn assortiment. In de vestiging in Wommelgem zijn zowel een productiesite als de administratieve kantoren aanwezig. Voor deze klant is Hays Response op zoek naar een Order Desk medewerker voor de Franstalige klanten. Als Order Desk medewerker ben jij verantwoordelijk voor de orderopvolging van a tot z. Enerzijds ga jij het aanspreekpunt zijn voor je Franstalige klantenportfolio. Dit wilt zeggen dat jij vragen gaat beantwoorden, oplossingen gaat zoeken voor eventuele problemen en daarbij de klanten ook op de hoogte gaat houden. Anderzijds ga jij de orders in het systeem zetten en opvolgen. Bovendien voer je prijswijzigingen of commerciële correcties door in het systeem en verstuur je ze naar de klanten. Je contacten verlopen zowel via mail als telefonisch. Daarbij werk je nauw samen met de Accountmanager van jouw markt.

  • (Stagiair) Vastgoedmakelaar (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: SPHERE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als positief alternatief voor de traditionele vastgoedmakelaar willen we met IMMOLIGHT timmeren aan ons vernieuwend verhaal. Hiertoe zijn we op zoek naar een dynamische persoonlijkheid die zich voluit wilt laten gaan in de boeiende vastgoedmarkt. Ervaring in vastgoed is geen vereiste. Flexibiliteit, doorzettingsvermogen, empathie en een goede dosis positivisme des te meer! Je bent in het bezit van een bachelor-diploma. Ben jij de communicatieve, betrouwbare persoonlijkheid waar anderen zich onmiddellijk goed bij voelen? Stuur ons dan snel een mailtje met je CV en motivatie. Wij kijken er alvast naar uit jou te ontmoeten! Immolight Tiensesteenweg 350, 3000 Leuven [email protected] 0473/644450

  • Beautyconsulent(e) hoofd-/bijverdienste Provincie Oost Vlaanderen - Brakel (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: STARteam

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als beautyadviseur heb je een passie voor verzorgingsproducten en makeup en weet je dat uiterlijke schoonheid komt door een gezond lichaam. Je deelt je kennis met potentiele klanten en geeft hen professioneel advies, je beveelt hen onze producten aan. Dit kan op workshops, 1 op 1 verkoop, beurzen, ladies nights, ... Je maakt promotie via probeerpakketjes etc... Kortom, je maakt van je passie je beroep. Je kiest zelf de regio van je activiteit. Interesse in een andere regio? neem contact met ons op.

  • SERVICE TECHNIEKER WATERZUIVERING (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TecQuality Sint-Niklaas

    Type: Werfreserve

    - Je staat in voor het elektromechanisch onderhoud aan installaties, systemen en apparatuur bij onze industriële klanten - Je bent in staat elektrische schema's te tekenen - Je verzorgt de eerstelijnsinterventie bij storingen - Je plaatst nieuwe installaties - In deze baan werk je vaak heel autonoom, op verschillende locaties en maak je deel uit van de wachtdienst

Zoek naar antwoorden van Koninklijke Belgische Liefhebbers- voetbalbond W-Vl in sociale netwerken
Look for responds of Koninklijke Belgische Liefhebbers- voetbalbond W-Vl in social networks

Lees alle opmerkingen voor Koninklijke Belgische Liefhebbers- voetbalbond W-Vl. Laat een reactie achter voor Koninklijke Belgische Liefhebbers- voetbalbond W-Vl. Koninklijke Belgische Liefhebbers- voetbalbond W-Vl bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Koninklijke Belgische Liefhebbers- voetbalbond W-Vl. Leave a respond for Koninklijke Belgische Liefhebbers- voetbalbond W-Vl. Koninklijke Belgische Liefhebbers- voetbalbond W-Vl on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Koninklijke Belgische Liefhebbers- voetbalbond W-Vl op de google maps. Adres en contacten Koninklijke Belgische Liefhebbers- voetbalbond W-Vl
Location of Koninklijke Belgische Liefhebbers- voetbalbond W-Vl on the google maps. Address and contacts of Koninklijke Belgische Liefhebbers- voetbalbond W-Vl

Andere gerelateerde bedrijven als come Koninklijke Belgische Liefhebbers- voetbalbond W-Vl Koninklijke Belgische Liefhebbers- voetbalbond W-Vl: PALAIS DES COLONIES | SLOTENMARKERIJ M.P.S. | LES ASSURANCES F?D?RALES | MAISON MADELEINE | Richir M-J

Other related companies as Koninklijke Belgische Liefhebbers- voetbalbond W-Vl: PALAIS DES COLONIES | SLOTENMARKERIJ M.P.S. | LES ASSURANCES F?D?RALES | MAISON MADELEINE | Richir M-J

Koninklijke Belgische Liefhebbers- voetbalbond W-Vl is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Koninklijke Belgische Liefhebbers- voetbalbond W-Vl, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07384979248. Het bedrijf Koninklijke Belgische Liefhebbers- voetbalbond W-Vl bevindt zich op het adres: President Rooseveltplein 15; 8500; Kortrijk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 903,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 631,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Sports federations. Producten gemaakt in Koninklijke Belgische Liefhebbers- voetbalbond W-Vl zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Koninklijke Belgische Liefhebbers- voetbalbond W-Vl is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Koninklijke Belgische Liefhebbers- voetbalbond W-Vl is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Koninklijke Belgische Liefhebbers- voetbalbond W-Vl, openstaande posities, locatie van Koninklijke Belgische Liefhebbers- voetbalbond W-Vl op de kaart.

Koninklijke Belgische Liefhebbers- voetbalbond W-Vl is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is Koninklijke Belgische Liefhebbers- voetbalbond W-Vl, company assigned to the tax number BE07384979248. The company Koninklijke Belgische Liefhebbers- voetbalbond W-Vl is located at the address: President Rooseveltplein 15; 8500; Kortrijk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 903,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 631,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Sports federations. Products created in Koninklijke Belgische Liefhebbers- voetbalbond W-Vl were not found.
The main activity of Koninklijke Belgische Liefhebbers- voetbalbond W-Vl is Automotive Repair, Services and Parking, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Koninklijke Belgische Liefhebbers- voetbalbond W-Vl is not available. You also can look at reviews of Koninklijke Belgische Liefhebbers- voetbalbond W-Vl, open positions, location of Koninklijke Belgische Liefhebbers- voetbalbond W-Vl on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Koninklijke Belgische Liefhebbers- voetbalbond W-Vl, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Koninklijke Belgische Liefhebbers- voetbalbond W-Vl, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Koninklijke Belgische Liefhebbers- voetbalbond W-Vl, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Koninklijke Belgische Liefhebbers- voetbalbond W-Vl, employees, financial statistics.