Zeemeeuw Zeebrugge VZW

Contactgegevens Zeemeeuw Zeebrugge VZW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Zeemeeuw Zeebrugge VZW: address, phone, fax, email, website, opening hours

Zeemeeuw Zeebrugge VZW

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Westhinderstraat 23A; 8380; Brugge (Zeebrugge - Lissewege), België

Telefoon (phone): 050 54 55 00 (+32-050 54 55 00) 050 54 55 00 (+32-050 54 55 00)

Fax (fax): +32 (65) 985-53-49 +32 (65) 985-53-49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Zeemeeuw Zeebrugge VZW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Zeemeeuw Zeebrugge VZW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Zeemeeuw Zeebrugge VZW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Zeemeeuw Zeebrugge VZW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Zeemeeuw Zeebrugge VZW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Zeemeeuw Zeebrugge VZW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Zeemeeuw Zeebrugge VZW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Zeemeeuw Zeebrugge VZW
Products information Zeemeeuw Zeebrugge VZW

BTW identificatienummer (tax): BE01531463623
Ondernemingsnummer: 8237243652
Hoofdstad (capital): 297,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 185,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in Zeemeeuw Zeebrugge VZW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sports clubs and sports centres

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Zeemeeuw Zeebrugge VZW
(Get full report from official database of BE for Zeemeeuw Zeebrugge VZW)

Aanvulling soorten activiteiten voor Zeemeeuw Zeebrugge VZW
Addition kinds of activities for Zeemeeuw Zeebrugge VZW

3231. Producten van gekocht glas | Products of purchased glass
02799901. Apiary (bijen- en honingboerderij) | Apiary (bee and honey farm)
29520200. Siding materialen | Siding materials
32950206. Filteren klei, behandeld | Filtering clays, treated
34420403. Hangar deuren, metaal | Hangar doors, metal
35249904. Heggenscharen, elektrisch | Hedge trimmers, electric
37699905. Neuskegels, geleide raketten | Nose cones, guided missiles

Werken bij Zeemeeuw Zeebrugge VZW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Zeemeeuw Zeebrugge VZW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Zeemeeuw Zeebrugge VZW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Zeemeeuw Zeebrugge VZW. Looking for open vacancies in other companies

  • Werkvoorbereider interieurprojecten m/v (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In deze functie sta jij in voor de opmeting, werkvoorbereiding en bestellingen van interieurprojecten. Je zorgt er ten allen tijde voor dat je uitgewerkte projecten vlot geproduceerd kunnen worden. De projecten bestaan uit volledige interieurinrichtingen, kantoorinrichtingen, maatkasten en binnendeuren. Je werkt goed samen met de project-verantwoordelijken. Je hebt ervaring met CAD/CAM om vlot alles te kunnen uitwerken. (Trefwoorden: houtbewerking, tekenaar, calculator, ...)

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Tongeren, 10 uur per week (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 10 uren per week, te presteren in 1 à 2 dagen, voor een gastgezin wonende te Tongeren. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, strijken en eventueel koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student kassier / aanvuller herfstvakantie (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: ADECCO VEURNE

    Type: Studentenjob

    Ben je student en zoek je een job als aanvuller of kassier? Ben je vrij in de herfstvakantie? Je werkt in een supermarkt regio Oostduinkerke. Je taken in deze functie: De toonbank aanvullen De winkel op orde houden Klanten met vragen wegwijs maken in de winkel Uitpakken en etiketteren van goederen Klanten verwelkomen in de winkel Kassawerk: producten inscannen en afrekenen

  • TECHNISCH TALENT (studenten) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Studentenjob

    Wij beschikken over een uitgebreid en solide bedrijvennetwerk en bieden tal van technische jobs op verschillende levels aan. Bedrijfsprofiel: Select HR bestaat 12 jaar in Hasselt en is uitgegroeid tot een van dé HR partners voor technisch talent.

  • Chauffeur - Besteller Rijbewijs C (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: OPSTAELE FRANKY & ZOON

    Type: Vaste Job

    laden en lossen vracht bestelling afleveren klant afrekening leeggoed

  • Graafkraanmachinist (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Synergie Oostende Construct

    Type: Vaste Job

    Als graafkraanmachinist in industriebouw zorg je voor het klaar zetten van funderingen, plaatsen van rioleringen, niveleren van terreinen... Je werkt voornamelijk regio Vlaanderen. Elke ochtend start je op aan depot in Wingene, tenzij de werf dicht bij uw woonplaats is gelegen.

  • INTERNE BEVOORRADER - MAGAZIJNIER (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Met een elektrische stapelaar zorg je voor het transport van de goederen uit de stockfrigo\\\'s naar de verschillende verpakkingslijnen. Je bent medeverantwoordelijk voor het correct stockbeheer in de frigo\\\'s via scanning (locatie, artikelcode, lotnummer,...). Je respecteert het FIFO-systeem. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor de stocktelling in de frigo\\\'s en help je bij het laden en lossen van de vrachtwagens.

  • PLAATSER ZONNEPANELEN/DAKWERKER (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: BELGIAN ENERGY SYSTEMS

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het plaatsen van zonnepanelen, voornamelijk bij particulieren. Je doet enkel het dakwerk, niet de elektrische installatie.

  • COMMERCIEEL ADVISEUR VERZEKERINGEN MORTSEL (HOVE)

    Regio: HOVE

    Bedrijf: Select HR

    Type: Vaste Job

    Je functioneert binnen een team en rapporteert aan de kantoorverantwoordelijke.  Jouw verantwoordelijkheden: Beheer en uitbouw van de verzekeringsportefeuille van het kantoor Adviseren van retailklanten op vlak van verzekeringen, met focus op BOAR-verzekeringen Portefeuille van klanten op kantoor analyseren en -als verzekeringsspecialist- klanten servicen op maat ter optimalisatie van hun verzekeringsportefeuille Collega's-specialisten bijstaan en servicen van hun klanten op vlak van verzekeren, waarbij je zelf ook de nodige leads genereert in functie van de specialisaties van jouw collega's   Bedrijfsprofiel: Onze klant is een sterk groeiende speler in de banksector.  Ter uitbreiding van hun commercieel team, zoeken wij voor hun kantorennet te Antwerpen Zuid (regio Hove-Mortsel-Kontich) een ervaren ADVISEUR VERZEKERINGEN:

  • INSTALLATEUR SANITAIR EN CENTRALE VERWARMING (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Vaste Job

    Samen met jouw collega sta je in voor het monteren en installeren van sanitair en centrale verwarming. Je vertrekt steeds van bij de firma. Je werkt voornamelijk voor particulieren en winkels.

  • Zelfstandig kantoorhouder arrondissement Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Heb je zin om te ondernemen en mee de schouders te zetten onder een succesformule van eigen bodem? Wacht niet langer en laat van je horen als:?Zelfstandig kantoorhouder voor?een kantoor in arrondissement Tielt? Functie Als kantoorhouder ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een langetermijnrelatie op met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien.? Door jouw ondernemerszin en jouw commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken.? Je staat in voor de organisatie van de werking in jouw kantoor.? Als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers.? Profiel Je behaalde minimum een bachelordiploma of hebt gelijkwaardige ervaring. Elke bijkomende, relevante ervaring in een commerci?le omgeving is een pluspunt. Je woont in de regio en bent bereid je te integreren in jouw werkgebied.? Je stelt de klant steeds centraal en streeft op die manier een langetermijnrelatie na.? Je bent sterk in dagelijks management, zowel van jouw kantoor als van jouw mensen.? Je hebt een sterke zin voor ondernemen en bent bereid financieel te investeren in een eigen zaak. Aanbod Je maakt deel uit van een bank in volle groei met een uitgesproken klantvriendelijke manier van bankieren. Je werkt met een volledig en correct productengamma dat helemaal is afgestemd op jouw doelgroep.? Alvorens je als kantoorhouder aan de slag gaat, krijg je een praktijkgerichte, intensieve opleiding van minimaal 6 maanden tot 1 jaar, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.? Je geniet van een blijvende ondersteuning en kan terugvallen op het uitgebreide netwerk van Argenta. Interesse? Je kan je online kandidaat stellen door te klikken op de rode sollicitatiebutton?en rechtstreeks te solliciteren op deze vacature. Voor verdere vragen of meer informatie kan je bellen naar Search & Selection, tel. 03 248 29 40. Een ernstige en discrete behandeling van iedere kandidatuur is gewaarborgd.

  • INDUSTRIEEL INGENIEUR ELEKTROMECHANICA GEZOCHT (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: TecQuality Sint-Niklaas

    Type: Werfreserve

    - Je maakt deel uit van het sales support export team ter ondersteuning van internationale sales managers - Je vertaalt de vraag van de klanten naar een passende procesoplossing, op basis van product en proces gegevens. - Dit doe je met eigen technische en commerciële inbreng in samenspraak met interne sales en engineering - Op basis van proces berekeningen stel je proces flow diagram, prijscalculatie en offerte op - Je contacteert leveranciers voor selectie van apparatuur

Zoek naar antwoorden van Zeemeeuw Zeebrugge VZW in sociale netwerken
Look for responds of Zeemeeuw Zeebrugge VZW in social networks

Lees alle opmerkingen voor Zeemeeuw Zeebrugge VZW. Laat een reactie achter voor Zeemeeuw Zeebrugge VZW. Zeemeeuw Zeebrugge VZW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Zeemeeuw Zeebrugge VZW. Leave a respond for Zeemeeuw Zeebrugge VZW. Zeemeeuw Zeebrugge VZW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Zeemeeuw Zeebrugge VZW op de google maps. Adres en contacten Zeemeeuw Zeebrugge VZW
Location of Zeemeeuw Zeebrugge VZW on the google maps. Address and contacts of Zeemeeuw Zeebrugge VZW

Andere gerelateerde bedrijven als come Zeemeeuw Zeebrugge VZW Zeemeeuw Zeebrugge VZW: Boisselier (Le) | JEAN-POL LEROY | C. VILLERS | G DE MOL | Defrancq NV

Other related companies as Zeemeeuw Zeebrugge VZW: Boisselier (Le) | JEAN-POL LEROY | C. VILLERS | G DE MOL | Defrancq NV

Zeemeeuw Zeebrugge VZW is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Zeemeeuw Zeebrugge VZW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01531463623. Het bedrijf Zeemeeuw Zeebrugge VZW bevindt zich op het adres: Westhinderstraat 23A; 8380; Brugge (Zeebrugge - Lissewege). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 297,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 185,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Sports clubs and sports centres. Producten gemaakt in Zeemeeuw Zeebrugge VZW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Zeemeeuw Zeebrugge VZW is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Zeemeeuw Zeebrugge VZW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Zeemeeuw Zeebrugge VZW, openstaande posities, locatie van Zeemeeuw Zeebrugge VZW op de kaart.

Zeemeeuw Zeebrugge VZW is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is Zeemeeuw Zeebrugge VZW, company assigned to the tax number BE01531463623. The company Zeemeeuw Zeebrugge VZW is located at the address: Westhinderstraat 23A; 8380; Brugge (Zeebrugge - Lissewege). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 297,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 185,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Sports clubs and sports centres. Products created in Zeemeeuw Zeebrugge VZW were not found.
The main activity of Zeemeeuw Zeebrugge VZW is Construction - Special Trade Contractors, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Zeemeeuw Zeebrugge VZW is not available. You also can look at reviews of Zeemeeuw Zeebrugge VZW, open positions, location of Zeemeeuw Zeebrugge VZW on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Zeemeeuw Zeebrugge VZW, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Zeemeeuw Zeebrugge VZW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Zeemeeuw Zeebrugge VZW, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Zeemeeuw Zeebrugge VZW, employees, financial statistics.