FLFIRMA AERTSSEN NV

Contactgegevens FLFIRMA AERTSSEN NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLFIRMA AERTSSEN NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLFIRMA AERTSSEN NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Tunnelweg 5 2845 Niel - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-38-44-77-00 32-38-44-77-00

Fax (fax): 32-38-44-79-69 32-38-44-79-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLFIRMA AERTSSEN NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLFIRMA AERTSSEN NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLFIRMA AERTSSEN NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLFIRMA AERTSSEN NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLFIRMA AERTSSEN NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLFIRMA AERTSSEN NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLFIRMA AERTSSEN NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLFIRMA AERTSSEN NV
Products information FLFIRMA AERTSSEN NV

BTW identificatienummer (tax): BE01266418457
Ondernemingsnummer: 2350494384
Hoofdstad (capital): 649,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 216,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in FLFIRMA AERTSSEN NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Agriculture & Livestock

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLFIRMA AERTSSEN NV
(Get full report from official database of BE for FLFIRMA AERTSSEN NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLFIRMA AERTSSEN NV
Addition kinds of activities for FLFIRMA AERTSSEN NV

4924. Verdeling van aardgas | Natural gas distribution
25140301. Kribben: metaal | Cribs: metal
28210206. Polycarbonaatharsen | Polycarbonate resins
28699920. Glycerine | Glycerin
35520308. Drukmachines, textiel | Printing machinery, textile
36630203. Phototransmission apparatuur | Phototransmission equipment
51360600. Heren en jongens sportkleding en werkkleding | Men's and boys' sportswear and work clothing
73749902. Data processing service | Data processing service
86410504. Huurdervereniging | Tenant association

Werken bij FLFIRMA AERTSSEN NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLFIRMA AERTSSEN NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLFIRMA AERTSSEN NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLFIRMA AERTSSEN NV. Looking for open vacancies in other companies

 • Elektricien industrieel onderhoud dag (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent in het bezit van een A2 - of bachelordiploma en hebt reeds enkele jaren ervaring als onderhoudstechnieker in een productie-omgeving. Je hebt een goeie kennis PLC.. Daarnaast spreek je vloeiend Nederlands. Tot slot ben je bereid om te werken in een dagsysteem maar met de nodige flexibele instelling zodat je ook kan ingezet worden tijdens de wachtdienst. Ben je ook een flexibele teamspeler, dan ben jij de kandidaat die we zoeken. PLC

 • Monteur centrale verwarming en sanitair (SINT-ELOOIS-VIJVE)

  Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

  Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Waregem zijn we op zoek naar 2 monteurs! Heb je al de nodige ervaring opgedaan in sanitair en centrale verwarming? Ben je een gepassioneerde, harde werker? Dan ben jij degene die we zoeken!

 • Winkelmedewerker tankstation Knokke (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als winkelmedewerker voor dit nieuwe tankstation te Knokke zijn wij op zoek naar een sociaal en opgewekt persoon die tijdelijk beschikbaar is voor een vervangingsopdracht van een 2-tal weken. Je wordt polyvalent ingezet op de verschillende plaatsen bij deze moderne zaak. Tot je taken kunnen behoren: de broodjeszaak Panos: klanten bedienen, broodjes maken,... de supermarkt: bediening, kassawerk, aanvullen,... tankstation: afrekenen Daarnaast ben je ook bereid om hier en daar het onderhoud, het proper houden van de zaak, voor je rekening te nemen.

 • Operator 2 ploegen (ADEGEM)

  Regio: ADEGEM

  Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Je bent verantwoordelijk voor het instellen, bedienen en bijsturen van een complete extrusielijn voor plaatextrusie - Na een interne opleiding sta je in voor het starten/stopen, controleren van de kwaliteit en bijsturen waar nodig - Je zorgt voor een gewaarborgde continuïteit in de productie - Je hebt zin voor kwaliteit, neemt initiatief, werkt structureel en je probeert problemen te analyseren en in kaart te brengen - Je bent een teamspeler en staat open voor een vlotte samenwerking met je collega’s - Je rapporteert dagelijks aan de ploegverantwoordelijke en bent bereid om de ploegchef te vervangen bij afwezigheid - Je werkt afwisselend in de vroege en late ploeg

 • Projectvoorbereider afwerking (DRONGEN)

  Regio: DRONGEN

  Bedrijf: ACCENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de vacature projectvoorbereider afwerking ben je bereid om volgende taken op te nemen: Opmaken van uitvoeringsplan en algemeen tekenwerk; Controle van budget en meetstaten; Advies geven aan voorcalculatieteam; Analyse van verloop van ieder traject.

 • Monteur / mecanicien (m/v) (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM Sint-Niklaas

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Temse, gespecialiseerd in verschillende montage werken, zijn wij op zoek naar iemand om het team te versterken. Wat behoort tot jouw takenpakket? - mechanische montage van nieuwe machines - montage van tuinhuizen en chalets - montage van overkappingen - plaatsen van diverse tuinomheiningen - diverse andere montage opdrachten - plaatsen en aansluiten van elektrische leidingen aan woningen - plaatsen van poorten en de automatisatie ervan Kortom, je hebt veel afwisseling in de job door de verscheidenheid aan projecten.

 • Bediende orderinput (ZULTE)

  Regio: ZULTE

  Bedrijf: Konvert Interim Deinze

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf in Zulte zijn wij op zoek naar een administratief bediende orderinput. Jouw voornaamste taak bestaat er uit om de bestellingen (die via mail binnen komen) in te geven in het interne systeem.

 • Jobstudent callcentermedewerker (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: PASSION4BIZZ

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar enthousiaste jobstudenten, die aan de slag willen als interne consultant. Functieomschrijving: Afspraken inplannen voor de vertegenwoordigers. Rapporteren aan je Sales Coordinator. Administratieve taken uitvoeren Offertes opmaken en opvolgen. Telefonische prospectie Competenties Jobgerelateerd: Afspraken inplannen voor de vertegenwoordigers De klantenwerving administratief opvolgen en het team informeren Klanten: Kleine en middelgrote ondernemingen (kmo's) Klanten: Kleinhandelaars Persoonsgebonden: Contactvaardig zijn Commercieel zijn Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit) Regels en afspraken nakomen Klantgerichtheid Samenwerken als hecht team Zelfstandig werken Dienstverband: Deeltijds, Tijdelijk, Bepaalde Duur

 • JAVA developer (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: onepoint Belgium North

  Type: Vaste Job

  Onepoint Belgium North maakt deel uit van de internationale groep Onepoint. Ondertussen zijn we al meer dan 30 jaar actief op de Belgische ICT markt. Vandaag de dag zijn we terug te vinden in België, Nederland, Luxemburg, Frankrijk, USA, Canada, Tunesië en China. Onze groep telt 2000 medewerkers. Je kunt wel stellen dat we een stabiele ICT groep zijn. In België zijn we zowel in North als in South terug te vinden en hebben we 150 ICT consultants aan het werk zowel bij klanten als interne projecten. Onze specialisatie is outsourcing en totaaloplossingen rond Microsoft (.NET), JAVA, Testing, Infrastructuur en Oracle. We implementeren ook software en hardware oplossingen bij klanten en/of interne projecten. Verder leveren we een breed gamma aan diensten: van consultancy tot haalbaarheidsstudies, analyses en programmatie, Security tests, detachering en support tot opleiding via ons training center. Wij zijn steeds op zoek naar gedreven, gepassioneerde mensen om onze teams te versterken. Momenteel zouden we graag nog extra JAVA developers en/of Architecten aanwerven om ons team te versterken en ons nog beter te positioneren binnen de JAVA community. Je bent iemand die door zijn kennis, ervaring en positieve instelling het verschil kan en wil maken. Je bent actief bezig met het bijhouden en verbeteren van je JAVA kennis en vaardigheden. Het ontwikkelen van applicaties door middel van een projectmatige aanpak is voor jou geen onbekende. Werken volgens Agile of Scrum methodologie heb je onder de knie.

 • TEAMLEADER CALLCENTER (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Select HR Gent

  Type: Vaste Job

  Inplannen van de medewerkers: Je bent verantwoordelijk voor de maximale en optimale inplanning van jouw medewerkers volgens talenten, prioriteit en capaciteit (Resourceplanning). Eveneens zorg jij ervoor dat de medewerkers hun planning 3 weken op voorhand kunnen raadplegen. Aansturen van de medewerkers: day-to-day monitoren van de activiteiten van de medewerkers teneinde hen te helpen in het behalen van hun targets/SLA’s. Hen op goede weg zetten in hun dossiers, mee sturen richting het nemen van beslissingen en ervoor te zorgen dat hun agenda goed beheerd wordt. Het opvolgen van de medewerkers: checks uitvoeren naar kwaliteit, klantgerichtheid, performantie, service levels en productiviteit Het coachen van de medewerkers: inplannen en uitvoeren van individuele coachinggesprekken zodat je nauw betrokken bent bij hoe de medewerker zich voelt, mee bent met zijn bezorgdheden/vragen, feedback te geven over zijn/haar prestatie en samen te streven naar een groei van zichzelf en de afdeling Innoverend werken: pro-actief deelnemen aan verbeteringen op de werkvloer zowel naar kwaliteit als performantie Begeleiden en adviseren van de medewerker: beschikbaar zijn voor vragen allerhande zodat de medewerker zijn job met vertrouwen en kennis kan uitvoeren Afnemen van sollicitatiegesprekken: in samenspraak met HR de nieuwe medewerkers screenen Bedrijfsprofiel: Voor een Belgische onderneming gelegen te Gent centrum zijn we op zoek naar een teamleader voor de afdeling van de callagents.

 • SQL/BI Developer (HOBOKEN)

  Regio: HOBOKEN

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant, een geronommeerde internationale retail keten, zijn wij op zoek naar een SQL/BI Developer. Binnen deze rol ontwikkel en onderhoudt je de procedures om data uit de verschillende brondatabanken te halen (ETL) enerzijds en communicatie tussen verschillende databases anderzijds. Je stabiliseert en onderhoudt de huidige operationele (OLTP) en rapporterings (DWH) databases. Je werkt mee aan een goede SQL Server infrastructuur (bijvoorbeeld opvolging van performantie en availability van de servers en waar mogelijk verbeteren). Je ontwikkelt en optimaliseert de management rapportering voor de verschillende afdelingen. Tenslotte maak je kwalitatieve ad-hoc data en rapporten die de gebruikers ondersteunen bij het uitvoeren van business analyses.

 • Coach Leren programmeren met Scratch voor kinderen - Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: SKILLZ

  Type: Flexijob

  Je begeleidt kinderen bij het leren programmeren aan de hand van het programma Scratch. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. Je geeft in een vaste school begeleiding in de naschoolse opvang aan een groep van maximum 12 kinderen gedurende ongeveer 20 weken (niet tijdens de schoolvakanties). Er staat een klaslokaal en computers ter beschikking. Deze lessen gaan door na schooltijd rond 16:00 uur op verschillende scholen in Antwerpen, Deurne, Borgerhout...

Zoek naar antwoorden van FLFIRMA AERTSSEN NV in sociale netwerken
Look for responds of FLFIRMA AERTSSEN NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLFIRMA AERTSSEN NV. Laat een reactie achter voor FLFIRMA AERTSSEN NV. FLFIRMA AERTSSEN NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLFIRMA AERTSSEN NV. Leave a respond for FLFIRMA AERTSSEN NV. FLFIRMA AERTSSEN NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLFIRMA AERTSSEN NV op de google maps. Adres en contacten FLFIRMA AERTSSEN NV
Location of FLFIRMA AERTSSEN NV on the google maps. Address and contacts of FLFIRMA AERTSSEN NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLFIRMA AERTSSEN NV FLFIRMA AERTSSEN NV: DE KATOENBOOM | GOLFCLUB BEVEREN | ORDA-B | GARAGE VANGELDER | Nelis Wegenbouw NV

Other related companies as FLFIRMA AERTSSEN NV: DE KATOENBOOM | GOLFCLUB BEVEREN | ORDA-B | GARAGE VANGELDER | Nelis Wegenbouw NV

FLFIRMA AERTSSEN NV is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLFIRMA AERTSSEN NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01266418457. Het bedrijf FLFIRMA AERTSSEN NV bevindt zich op het adres: Tunnelweg 5 2845 Niel - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 649,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 216,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Agriculture & Livestock. Producten gemaakt in FLFIRMA AERTSSEN NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLFIRMA AERTSSEN NV is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLFIRMA AERTSSEN NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLFIRMA AERTSSEN NV, openstaande posities, locatie van FLFIRMA AERTSSEN NV op de kaart.

FLFIRMA AERTSSEN NV is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLFIRMA AERTSSEN NV, company assigned to the tax number BE01266418457. The company FLFIRMA AERTSSEN NV is located at the address: Tunnelweg 5 2845 Niel - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 649,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 216,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Agriculture & Livestock. Products created in FLFIRMA AERTSSEN NV were not found.
The main activity of FLFIRMA AERTSSEN NV is Printing, Publishing and Allied Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FLFIRMA AERTSSEN NV is not available. You also can look at reviews of FLFIRMA AERTSSEN NV, open positions, location of FLFIRMA AERTSSEN NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLFIRMA AERTSSEN NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLFIRMA AERTSSEN NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLFIRMA AERTSSEN NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLFIRMA AERTSSEN NV, employees, financial statistics.