TENNIS/SQUASHCLUB SPORTIVA

Contactgegevens TENNIS/SQUASHCLUB SPORTIVA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TENNIS/SQUASHCLUB SPORTIVA: address, phone, fax, email, website, opening hours

TENNIS/SQUASHCLUB SPORTIVA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Industriepark 5; 2235; Hulshout, België

Telefoon (phone): 015 22 35 50 (+32-015 22 35 50) 015 22 35 50 (+32-015 22 35 50)

Fax (fax): +32 (60) 256-91-38 +32 (60) 256-91-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TENNIS/SQUASHCLUB SPORTIVA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TENNIS/SQUASHCLUB SPORTIVA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TENNIS/SQUASHCLUB SPORTIVA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TENNIS/SQUASHCLUB SPORTIVA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TENNIS/SQUASHCLUB SPORTIVA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TENNIS/SQUASHCLUB SPORTIVA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TENNIS/SQUASHCLUB SPORTIVA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TENNIS/SQUASHCLUB SPORTIVA
Products information TENNIS/SQUASHCLUB SPORTIVA

BTW identificatienummer (tax): BE08476196289
Ondernemingsnummer: 4772430419
Hoofdstad (capital): 191,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 649,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in TENNIS/SQUASHCLUB SPORTIVA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sports clubs and sports centres

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TENNIS/SQUASHCLUB SPORTIVA
(Get full report from official database of BE for TENNIS/SQUASHCLUB SPORTIVA)

Aanvulling soorten activiteiten voor TENNIS/SQUASHCLUB SPORTIVA
Addition kinds of activities for TENNIS/SQUASHCLUB SPORTIVA

8733. Niet-commerciële onderzoeksorganisaties | Noncommercial research organizations
231103. Uniformen van mannen en jongens | Men's and boys' uniforms
243599. Hardhout fineer en multiplex, nec | Hardwood veneer and plywood, nec
35450319. Honingkoppen | Honing heads
79990101. Tennisclub, niet-lidmaatschap | Tennis club, non-membership
86119900. Bedrijfsverenigingen, nv | Business associations, nec

Werken bij TENNIS/SQUASHCLUB SPORTIVA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TENNIS/SQUASHCLUB SPORTIVA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TENNIS/SQUASHCLUB SPORTIVA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TENNIS/SQUASHCLUB SPORTIVA. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelmedewerker tuincentrum - deeltijds met optie vast - regio Scherpenheuvel (SCHERPENHEUVEL)

    Regio: SCHERPENHEUVEL

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal instaan voor taken zoals plantverzorging, adviesverlening, laden en lossen van de goederen, aanvullen van de winkelrekken, kassa en zoveel meer. Het is een job met veel afwisseling.

  • Enthousiaste Poetsvrouw / Poetsman Regio Noorderwijk (NOORDERWIJK)

    Regio: NOORDERWIJK

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Herenthout, Noorderwijk, Olen, Itegem, Morkhoven, Wiekevorst, Herentals, Grobbendonk Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Oosterzele solliciteer via sms (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Electricien (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: Sharp Packaging Solutions

    Type: Vaste Job

    UDG is een internationale leider in Healthcare Services. De Packaging & Specialty division Sharp levert verpakkingsoplossingen voor productiebedrijven in de farmaceutische industrie en dit via vestigingen in Amerika, Engeland, Nederland en België. Sharp Packaging Solutions is onderdeel van de Packaging Group en staat als onafhankelijke partner in voor het verpakken van geneesmiddelen in blisters, het afvullen van zakjes met poeders of vloeistoffen en het verpakken en labelen van spuiten en pennen. Voor onze vestiging in Hamont-Achel zijn we op zoek naar een electricien: Je staat in voor het correct en tijdig opbouwen, instellen en onderhouden van de toegewezen machines en dit door een adequate storingsanalyse en –oplossing. Je werkt mee aan de uitwerking van concepten, het ontwerpen van elektrische en pneumatische schema’s en het bouwen van elektrische borden. Oplossen van storingen bij nutsvoorzieningen, koelinstallaties, luchtbehandelingsinstallaties en alarmcentrales Uitwerken van diverse projecten Uitvoeren van kalibratieschema's Ondernemen van gepaste acties bij afwijkende kwaliteit of niet correct functioneren van de veiligheidsvoorzieningen Onderhoud en herstellingen van machines, installaties en materiaal

  • WERKBEGELEIDER KRINGWINKEL (m/v) (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: ARALEA vzw

    Type: Vaste Job

    Aralea en De Kringwinkel Antwerpen werven aan WERKBEGELEIDER KRINGWINKEL (voltijds – 38u) Blink jij uit in communicatie en organisatietalent en zoek je een gevarieerde job in een aangename en sociale werkomgeving? Ben je een teamspeler en kan je coachend leidinggeven aan een groep doelgroepmedewerkers? Dan ben jij de geknipte persoon om ons team te versterken! Je werkopdrachten bestaan uit: In deze job focus je op twee gebieden: het begeleiden van je team en de commerciële uitbating van de winkel. Je leidt met je collega en een team van medewerkers een Kringwinkel. Samen met het commerciële aspect is het tewerkstellingsaspect meest belangrijk. Met je team van 10 à 15 medewerkers zorg je voor een goede gang van zaken op vlak van bestellingen, verkoop, stockage, presentatie van de goederen, administratie Je ondersteunt en begeleidt je medewerkers. Je hebt een voorbeeldfunctie en coacht je team zodat hun talenten zichtbaar worden en ondersteunt hen op vlak van technische en sociale vaardigheden. Je organiseert de winkel zodat die is afgestemd op de wensen van de klant en volgens De Kringwinkel huisstijl. Kwaliteitsvol werken vertaal je zoveel mogelijk op en naar de werkvloer. Je staat in voor het openen en sluiten van de winkel en je maakt de kassa op. Je vormt een team met je collega-winkelverantwoordelijke, de bedrijfsleider en de andere winkelverantwoordelijken. Je bent bereid in één van onze andere winkels in het Antwerpse in te springen indien de werking dit vereist.

  • Monteur bovenleidingen (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Synergie Aalst Construct

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant actief binnen de montage van bovenleidingen zoeken wij monteurs. Als monteur sta je in voor het monteren en demonteren van bovenleidingen van spoorlijnen. Je voert werken uit aan draagconstructies, draagkabels en rijdraden. We werkt in de buitenlucht, op werven over heel België.

  • Machinist Bandenkraan (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als bandenkraanmachinist voer je graafwerken uit voor wegenwerken en rioleringswerken in een ploeg van 2 tot 3 mensen. Je beschikt over moderne graafkranen met de nieuwste technologieën. (GPS-sturing , rotolift). Daarnaast ben je zelf verantwoordelijk voor de kleine herstellingen, onderhoudsbeurten en inspecties op je kraan. Je staat in voor de volledige afwerking van de bovenbouw. Het gaat hier over een veiligheidsfuctie, waar je een grote verantwoordelijkheid draagt.

  • Vrachtwagenchauffeur CE vervoer bouwmaterialen (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: KARWEIWERKEN BART DECKERS

    Type: Vaste Job

    Voor het vervoer van bouwmaterialen zijn we op zoek naar een chauffeur CE vrachtwagen met aanhangwagen. Ervaring met kraanwerk is een pluspunt maar kan ook aangeleerd worden.

  • Administratief medewerker (M/V) - wervingsreserve (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ORDE VAN ARCHITECTEN

    Type: Werfreserve

    Als administratief medewerker van de Orde van Architecten sta je o.a. in voor de organisatie en verslaggeving van vergaderingen, de opvolging van beslissingen en zorg je voor goede informatiedoorstroming. Volgende taken worden toegeschreven aan de administratief medewerker: Dossierbeheer: opvolgen en afhandelen, voorbereiden dossiers voor bespreking op vergaderingen; Administratieve verwerking van beslissingen (brieven opstellen, beheer database, afspraken maken,...); Klassement en documentenbeheer; Algemene administratieve taken (zoals bijv. bijhouden en ingeven prestaties mandatarissen, bijhouden uitgaven in het kader van de werking); Op vlotte en correcte wijze bezoekers (stagiairs, architecten, mandatarissen) ontvangen en te woord staan; Op vlotte en correcte wijze informatie verstrekken, zowel aan de balie, telefonisch als via e-mail; Occassioneel assisteren bij de organisatie van evenementen (zoals bijv. beursdeelnames); ... Voor de job van administratief medewerker, werk je nauw samen met zowel collega's als mandatarissen. De taken worden voornamelijk uitgevoerd op de zetel van de provinciale raad. In het kader van de gecentraliseerde administratieve werking, worden taken uitgevoerd in teamverband op de zetel van de Vlaamse Raad (Tour & Taxis, te 1000 Brussel). Deze teammeetings vinden gemiddeld wekelijks plaats.

  • Busbegeleider (ALSEMBERG)

    Regio: ALSEMBERG

    Bedrijf: SCHOLENGEMEENSCHAP ZONIENRAND

    Type: Werfreserve

    Kinderen begeleiden tijdens de busrit 's morgens en 's avonds. Telkens ongeveer 2 uur.

  • Medewerker Frituur (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: VAN LONDERSELE NATHALIE

    Type: Flexijob

    Ben jij de gemotiveerde medewerker waar we naar zoeken om mee te helpen in de frituur? Takenpakket: Je staat in voor het bakken van frietjes, bijhorende snacks en burgers. Je hebt geen schrik om de handen uit de mouwen te steken! Ook kassawerk schrikt je niet af.

  • Florist-Floriste (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: GARDESIGN

    Type: Flexijob

    Jouw taken in onze winkel: bloemen kuisen vazen kuisen winkel schikken winkel ordelijk houden

Zoek naar antwoorden van TENNIS/SQUASHCLUB SPORTIVA in sociale netwerken
Look for responds of TENNIS/SQUASHCLUB SPORTIVA in social networks

Lees alle opmerkingen voor TENNIS/SQUASHCLUB SPORTIVA. Laat een reactie achter voor TENNIS/SQUASHCLUB SPORTIVA. TENNIS/SQUASHCLUB SPORTIVA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TENNIS/SQUASHCLUB SPORTIVA. Leave a respond for TENNIS/SQUASHCLUB SPORTIVA. TENNIS/SQUASHCLUB SPORTIVA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TENNIS/SQUASHCLUB SPORTIVA op de google maps. Adres en contacten TENNIS/SQUASHCLUB SPORTIVA
Location of TENNIS/SQUASHCLUB SPORTIVA on the google maps. Address and contacts of TENNIS/SQUASHCLUB SPORTIVA

Andere gerelateerde bedrijven als come TENNIS/SQUASHCLUB SPORTIVA TENNIS/SQUASHCLUB SPORTIVA: FORTIS | L'INTERMEDE | COIFFURE MARINA | DOMINIQUE DRION | PIERRE-PAUL OVAERT

Other related companies as TENNIS/SQUASHCLUB SPORTIVA: FORTIS | L'INTERMEDE | COIFFURE MARINA | DOMINIQUE DRION | PIERRE-PAUL OVAERT

TENNIS/SQUASHCLUB SPORTIVA is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TENNIS/SQUASHCLUB SPORTIVA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08476196289. Het bedrijf TENNIS/SQUASHCLUB SPORTIVA bevindt zich op het adres: Industriepark 5; 2235; Hulshout. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 191,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 649,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Sports clubs and sports centres. Producten gemaakt in TENNIS/SQUASHCLUB SPORTIVA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TENNIS/SQUASHCLUB SPORTIVA is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TENNIS/SQUASHCLUB SPORTIVA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TENNIS/SQUASHCLUB SPORTIVA, openstaande posities, locatie van TENNIS/SQUASHCLUB SPORTIVA op de kaart.

TENNIS/SQUASHCLUB SPORTIVA is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is TENNIS/SQUASHCLUB SPORTIVA, company assigned to the tax number BE08476196289. The company TENNIS/SQUASHCLUB SPORTIVA is located at the address: Industriepark 5; 2235; Hulshout. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 191,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 649,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Sports clubs and sports centres. Products created in TENNIS/SQUASHCLUB SPORTIVA were not found.
The main activity of TENNIS/SQUASHCLUB SPORTIVA is Automotive Repair, Services and Parking, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of TENNIS/SQUASHCLUB SPORTIVA is not available. You also can look at reviews of TENNIS/SQUASHCLUB SPORTIVA, open positions, location of TENNIS/SQUASHCLUB SPORTIVA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TENNIS/SQUASHCLUB SPORTIVA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TENNIS/SQUASHCLUB SPORTIVA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TENNIS/SQUASHCLUB SPORTIVA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TENNIS/SQUASHCLUB SPORTIVA, employees, financial statistics.