MAKRO CASH & CARRY BELGIUM NV

Particuliere bedrijvenFood and Kindred Products • MAKRO CASH & CARRY BELGIUM NV
Private companiesFood and Kindred Products • MAKRO CASH & CARRY BELGIUM NV

Contactgegevens MAKRO CASH & CARRY BELGIUM NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAKRO CASH & CARRY BELGIUM NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

MAKRO CASH & CARRY BELGIUM NV

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Bisschoppenhofln. 643-645 2100 Antwerpen - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-33-28-90-00 32-33-28-90-00

Fax (fax): 32-33-25-43-82 32-33-25-43-82

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAKRO CASH & CARRY BELGIUM NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAKRO CASH & CARRY BELGIUM NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAKRO CASH & CARRY BELGIUM NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAKRO CASH & CARRY BELGIUM NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAKRO CASH & CARRY BELGIUM NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAKRO CASH & CARRY BELGIUM NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAKRO CASH & CARRY BELGIUM NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAKRO CASH & CARRY BELGIUM NV
Products information MAKRO CASH & CARRY BELGIUM NV

BTW identificatienummer (tax): BE05708465576
Ondernemingsnummer: 6551940917
Hoofdstad (capital): 126,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 247,000 EUR
Werknemers (employees): 500
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in MAKRO CASH & CARRY BELGIUM NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Supermarkets

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAKRO CASH & CARRY BELGIUM NV
(Get full report from official database of BE for MAKRO CASH & CARRY BELGIUM NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor MAKRO CASH & CARRY BELGIUM NV
Addition kinds of activities for MAKRO CASH & CARRY BELGIUM NV

085199. Bosbouwdiensten, nec | Forestry services, nec
23390310. Sportkleding, dames | Sportswear, women's
34690301. Apparaatdelen, porselein geëmailleerd | Appliance parts, porcelain enameled
44929903. Verschuiving van drijvende apparatuur in havens | Shifting of floating equipment within harbors
50470101. Bedden, ziekenhuis | Beds, hospital
75339902. Muffler winkel, verkoop of reparatie en installatie | Muffler shop, sale or repair and installation

Werken bij MAKRO CASH & CARRY BELGIUM NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAKRO CASH & CARRY BELGIUM NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAKRO CASH & CARRY BELGIUM NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAKRO CASH & CARRY BELGIUM NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren metselaar (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn zeer dringend op zoek naar een enthousiaste metselaar voor onze klant gelegen in Ingelmunster. Je vertrekt samen met je collega's vanuit Ingelmunster naar de werven waar je mee werkt aan de bouw van villa's. De werven zijn regionaal gelegen.

  • Bordenbouwer (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature van bordenbouwer zijn we op zoek naar iemand die al een ruime ervaring kan voorleggen en zeer goed thuis is in de industrie. Jouw takenpakket bestaat uit: het volgen van een industrieel schema mechanische montage van de kast montage van kabels montage van beveiligingen thermische schakelaars PLC's transfo's frequentiesturingen ... aansluiten van elektromotoren en branders waar nodig ben je bereid mee te gaan op verplaatsing het ordelijk en net houden van de werkplaats

  • Poetshulp Halle (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: PUUUR HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

  • Poets- en huishoudhulp regio Rotselaar, Haacht (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s tewerkstelling in Rotselaar, Haacht en omgeving

  • Jobstudent schoonmaak 8 september - 13 euro/uur ( m/v) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People

    Type: Studentenjob

    Voor een schoonmaakbedrijf te Brugge zijn wij op zoek naar een jobstudent die beschikbaar is te werken op zaterdag 8 september in de Decathlon Bpark Brugge van 7u30-10u. Samen met een vaste medewerker sta je in voor de schoonmaak van bepaalde delen van de winkel.

  • BIJLESLEERKRACHTEN (regio BRUSSEL) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Studentenjob

    Heb jij als student tijd en ‘goesting’ om vakinhoudelijke bijlessen of studiebegeleiding te geven? Dan ben jij de persoon die Bijleskantoor StudieCo zoekt! Zoals je kan zien op onze websites ( http://www.studieco.been http://www.bijles-studiebegeleiding.be) zijn wij gespecialiseerd in het geven van begeleiding aan de schoolgaande jeugd. Dit gaat van het lager onderwijs tot en met hogeschool/universiteit. Wil jij graag deze jongeren helpen om een specifiek vak onder de knie te kregen of in het algemeen beter te leren studeren? Solliciteer dan meteen voor deze vacature. Naast bijles voor de hoofdvakken (wiskunde, wetenschappen, Frans,… etc.) is er ook een grote vraag naar algemene studie- en huiswerkbegeleiding. Ook indien jij hier momenteel nog niet de nodige ervaring mee hebt, kunnen wij met jou een traject opzetten om uiteindelijke op regelmatige basis opdrachten te doen. Je bepaalt zelf met de ouders van de leerlingen wanneer de bijlessen door kunnen gaan. Zo kan je makkelijk de bijlessen plannen in functie van jouw eigen uurrooster en andere bezigheden. De begeleidingsopdracht vindt normaal bij de leerling/student aan huis plaats en zijn altijd in de directe regio van jouw woonplaats of jouw kotadres. Zo kan je de klanten vlot met de fiets of het openbaar vervoer bereiken. Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd! Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: SB2018.

  • Dossierbeheerder Carrosserie (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: TAC

    Type: Vaste Job

    Je maakt afspraken met de klanten en ontvangt hen. Je zorgt voor een zorgvuldig opgebouwd dossier, waar je de communicatie verzorgt tussen de verzekeringsmaatschappij, verzekeringsmakelaar, klant en carrosserie. Je volgt elk dossier op, maakt afspraken voor de herstellingen, zorgt voor foto's en schadeopname, volgt betalingen op en behoud het overzicht over de lopende herstellingen.

  • Bouwkundig Ontwerper (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: NOVA Engineering

    Type: Vaste Job

    Je bent het verantwoordelijk voor het ontwerpen en uittekenen van waterzuiveringsinstallaties Je werkt nauw samen met de project ingenieurs  Je maakt prijsaanvragen op d.m.v. onderbouwde technische beschrijvingen Het voorbereiden van de aanneming door het beantwoorden van vragen van aannemers en nakijken van plannen, de projectafspraken in acht nemend en door het bijwonen van vergaderingen met betrekking tot de betreffende projecten; Het opvolgen bij en na opstart van installaties en waar nodig verbeteren; Vastleggen van en rapporteren over de verschillende relevante gegevens binnen het eigen deelgebied; Je werkt actief mee aan verbetervoorstellen intern maar ook naar klanten toe Verstrekken van technische adviezen en geven van ondersteuning aan collega’s en andere afdelingen Bedrijfsprofiel: NOVA Engineering is een partner gespecialiseerd in project sourcing en werving en selectie van technische profielen en ingenieurs. Onze klant is gespecialiseerd in waterzuiveringsinstallaties. Ter versterking van hun bedrijf zijn wij op zoek naar een technisch tekenaar/ontwerper

  • R&D INGENIEUR (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    In opdracht van een KMO regio Waregem, zoekt TecQuality een R&D ingenieur met een eerste werkervaring. Jouw takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe producten en de verdere optimalisatie van het bestaand gamma. Je onderhoudt goede contacten met de strategische leveranciers van onze klant. Opvolging van toepassingsmogelijkheden en kwaliteit van de producten. Rapporteren aan de R&D manager.

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

  • RESERVE Industrieel reinigers Lokeren / Sint-Niklaas 2018 (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio's Lokeren & Sint-Niklaas zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

  • KELNER RESTAURANT (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: RESTAURANT TER EYCKEN

    Type: Flexijob

    We zijn op zoek naar een zaalverantwoordelijke voor ons restaurant. Je onthaalt de klanten op een vriendelijke manier en wijst hen een tafel toe. Je serveert de gerechten en dranken aan tafel en ruimt de tafels ook af. Daarnaast beantwoord je ook telefoons en mails.

Zoek naar antwoorden van MAKRO CASH & CARRY BELGIUM NV in sociale netwerken
Look for responds of MAKRO CASH & CARRY BELGIUM NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAKRO CASH & CARRY BELGIUM NV. Laat een reactie achter voor MAKRO CASH & CARRY BELGIUM NV. MAKRO CASH & CARRY BELGIUM NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAKRO CASH & CARRY BELGIUM NV. Leave a respond for MAKRO CASH & CARRY BELGIUM NV. MAKRO CASH & CARRY BELGIUM NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAKRO CASH & CARRY BELGIUM NV op de google maps. Adres en contacten MAKRO CASH & CARRY BELGIUM NV
Location of MAKRO CASH & CARRY BELGIUM NV on the google maps. Address and contacts of MAKRO CASH & CARRY BELGIUM NV

Andere gerelateerde bedrijven als come MAKRO CASH & CARRY BELGIUM NV MAKRO CASH & CARRY BELGIUM NV: VALERE DECLERCQ | J.S. THIER | Dahout Ph | Olievier D | MK SYSTEMS

Other related companies as MAKRO CASH & CARRY BELGIUM NV: VALERE DECLERCQ | J.S. THIER | Dahout Ph | Olievier D | MK SYSTEMS

MAKRO CASH & CARRY BELGIUM NV is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is MAKRO CASH & CARRY BELGIUM NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05708465576. Het bedrijf MAKRO CASH & CARRY BELGIUM NV bevindt zich op het adres: Bisschoppenhofln. 643-645 2100 Antwerpen - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 500 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 126,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 247,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Supermarkets. Producten gemaakt in MAKRO CASH & CARRY BELGIUM NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MAKRO CASH & CARRY BELGIUM NV is Food and Kindred Products, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAKRO CASH & CARRY BELGIUM NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAKRO CASH & CARRY BELGIUM NV, openstaande posities, locatie van MAKRO CASH & CARRY BELGIUM NV op de kaart.

MAKRO CASH & CARRY BELGIUM NV is a company, that was registered 1985 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is MAKRO CASH & CARRY BELGIUM NV, company assigned to the tax number BE05708465576. The company MAKRO CASH & CARRY BELGIUM NV is located at the address: Bisschoppenhofln. 643-645 2100 Antwerpen - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 500 employees work in this company. Capital - 126,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 247,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Supermarkets. Products created in MAKRO CASH & CARRY BELGIUM NV were not found.
The main activity of MAKRO CASH & CARRY BELGIUM NV is Food and Kindred Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of MAKRO CASH & CARRY BELGIUM NV is not available. You also can look at reviews of MAKRO CASH & CARRY BELGIUM NV, open positions, location of MAKRO CASH & CARRY BELGIUM NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAKRO CASH & CARRY BELGIUM NV, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAKRO CASH & CARRY BELGIUM NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAKRO CASH & CARRY BELGIUM NV, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAKRO CASH & CARRY BELGIUM NV, employees, financial statistics.