Sporthal Stadspark Turnhout

Contactgegevens Sporthal Stadspark Turnhout: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Sporthal Stadspark Turnhout: address, phone, fax, email, website, opening hours

Sporthal Stadspark Turnhout

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Steenweg op Zevendonk 18; 2300; Turnhout, België

Telefoon (phone): 014 41 20 66 (+32-014 41 20 66) 014 41 20 66 (+32-014 41 20 66)

Fax (fax): +32 (11) 285-23-29 +32 (11) 285-23-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Sporthal Stadspark Turnhout: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Sporthal Stadspark Turnhout"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Sporthal Stadspark Turnhout"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Sporthal Stadspark Turnhout, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Sporthal Stadspark Turnhout. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Sporthal Stadspark Turnhout, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Sporthal Stadspark Turnhout. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Sporthal Stadspark Turnhout
Products information Sporthal Stadspark Turnhout

BTW identificatienummer (tax): BE02612518310
Ondernemingsnummer: 2673767089
Hoofdstad (capital): 591,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 419,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in Sporthal Stadspark Turnhout zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sports clubs and sports centres

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Sporthal Stadspark Turnhout
(Get full report from official database of BE for Sporthal Stadspark Turnhout)

Aanvulling soorten activiteiten voor Sporthal Stadspark Turnhout
Addition kinds of activities for Sporthal Stadspark Turnhout

01750000. Bladwisselende boomvruchten | Deciduous tree fruits
15210103. Terras- en dekconstructie en reparatie | Patio and deck construction and repair
20320207. Macaroni: verpakt in blikjes, potten, enz. | Macaroni: packaged in cans, jars, etc.
23370102. Rokken, apart: vrouwen, misses 'en junioren' | Skirts, separate: women's, misses', and juniors'
32999900. Nonmetallic minerale producten, nec, nec | Nonmetallic mineral products, nec, nec
39930102. Scoreborden, elektrisch | Scoreboards, electric

Werken bij Sporthal Stadspark Turnhout: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Sporthal Stadspark Turnhout: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Sporthal Stadspark Turnhout. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Sporthal Stadspark Turnhout. Looking for open vacancies in other companies

  • Metser (M/V) (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: Xtra Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bekende speler in nieuwbouw en renovatieprojecten zijn wij op zoek naar metsers. Je taken bestaan uit: •Uitvoeren van metselwerken •Zowel nieuwbouw als renovatie •Zowel verlijmen als metsen met mortel •Je werkt vooral met kalk- en zandsteen blokken •Bekisten, ijzer vlechten en beton gieten Mogelijkheid tot onmiddelijk vast werk

  • Administratief Bediende (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent de brug tussen de verkopers en kopers van vastgoed. Je gaat actief op zoek naar verkoopopdrachten Je bezoekt eigenaars die hun vastgoed willen verkopen. Op basis van je marktkennis voer je een schatting uit en licht je de werking van ons kantoor toe. Je begeleidt kopers bij het zoeken naar een nieuwe woonst. Na een doorgedreven interview van de potentiële kopers, stel je hen de panden uit onze portefeuille voor die hun verwachtingen beantwoorden.  

  • PRODUCTIEMEDEWERKER TEXTIEL (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een textielfirma gelegen in Tielt. Zij zijn op zoek naar medewerkers om in de productie aan de slag te gaan. Er zijn opties voor 2 of 3 ploegen. Je houdt de kwaliteit van de producten in de gaten en springt bij waar nodig om de productie draaiende te houden. Je komt tussen bij storingen en zorgt voor het klein onderhoud van het machinepark. Je zorgt er ook voor dat je werkplaats er netjes bij ligt.

  • Enthousiaste Thuishulp regio Assebroek/Sint-Kruis (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: PLUS HOME services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • HUISHOUDHULP Olen - direct VAST contract én Maaltijdcheques (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken: daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Werken als huishoudhulp Wezemaal (WEZEMAAL)

    Regio: WEZEMAAL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Diksmuide (Regio Diksmuide)

    Regio: Regio Diksmuide

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • HUISHOUDHULP (M/V) OOSTKAMP (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Begeleiders voor sport-&speelweken tijdens schoolvakanties (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: FUN VOOR KIDS

    Type: Studentenjob

    Tijdens elke schoolvakantie organiseert Fun voor Kids vzw sport en speelweken op verschillende locaties in de provincie Antwerpen voor kinderen van 3 tot 12 jaar. Wij bieden onze kinderen een gevarieerd programma aan met elke dag toffe uitstappen en leuke activiteiten. Om de kinderen te begeleiden op deze uitstappen en kleine spelactiviteiten tussendoor te organiseren, zoeken wij nog leerkrachten lager/kleuteronderwijs, regenten/licentiaten L.O. en studenten orthopedagogie/onderwijs (vanaf het TWEEDE jaar).

  • Senior Automation Engineer (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: MONITOR

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever, met hoofdkantoor in België ( Bornem en Genk) en kantoren in Nederland (Breda), Verenigd Koninkrijk en Brazilië, is een internationaal georiënteerde systeemintegrator die automatiseringsoplossingen biedt voor de productie- en procesomgeving in verschillende sectoren, zoals bijvoorbeeld Life Sciences, voedingsindustrie, (petro)chemie industrie, Cleantech, material handling en diverse andere sectoren. Ze zijn een markonafhankelijke partner en hun activiteiten dekken de volledige automatiseringspiramide gaande van elektrotechnische engineering, PLC programmatie, HMI/SCADA, MES, factory IT tot en met de koppeling met ERP-systemen. Bedrijven kunnen van de diensten gebruik maken op consultancy basis of in de vorm van een turnkey project. In België beschikt men over een zestigtal werknemers en heeft men een sterke reputatie opgebouwd in advies, studie, detachering, realisatie en ondersteuning van industriële automatiseringsprojecten in binnen- en buitenland. Ter uitbreiding van hun activiteiten, kijkt men uit naar een gedreven (m/v): Senior Automation Engineer De veelzijdige uitdaging: Als ervaren ingenieur schrijf en ontwikkel je PLC/ SCADA besturingsprogramma’s (en DCS systemen). Daarnaast maakt ook de integratie met IT applicaties en industriële netwerken deel uit van jouw takenpakket. Samen met het project team sta je in voor de realisatie van automatiseringsprojecten; van analyse, programmatie en inbedrijfname tot dienst na verkoop. Daarnaast kan je niet enkel met je technische bagage aan de slag, maar krijg je de mogelijkheid om minder ervaren engineers te begeleiden.

  • Accountant/boekhouder met carrièreperspectieven - nieuw kantoor (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Voor een modern boekhoudkantoor in Oost-Vlaanderen zijn wij op zoek naar een dossierbeheerder met ervaring. Het kantoor dat in 1999 is opgericht, is intussen toe aan een tweede vestiging in Zwijnaarde. Om deze uitbreiding in goede banen te leiden zoeken zij iemand die op korte termijn de kantoorverantwoordelijkheid op zich kan nemen. Dossierbeheerder- functie Je bent verantwoordelijk voor je eigen klantenbestand en kan deze zelfstandig beheren en afsluiten. Je staat in nauw contact met klanten en kan deze niet alleen boekhoudkundig, maar ook fiscaal advies verlenen. Op korte termijn neem je de leiding over je eigen team van dossierbeheerders.

  • Regionale Sales representant(e) Knokke-Heist (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: BESTVISIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bestvisit.eu is een jong creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben jij onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) Bestvisit.eu is een creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) ben jij verantwoordelijk voor het promoten bij de lokale Kmo's van advertenties en marktplaatsaccounts in je eigen exclusieve regio. Kortom, jij maakt jou Bestvisit regio tot een succes in je gemeente! Ben je bereid samen met ons het netwerk uit te bouwen ? Aan jou de taak om klanten te overtuigen en te begeleiden bij de keuze van het type jaar abonnement samen met de afwikkeling en het opstarten van hun account .. Daarnaast zal je ook een frequent contact opnemen met de klant. Verdienste & bespreekbaar

Zoek naar antwoorden van Sporthal Stadspark Turnhout in sociale netwerken
Look for responds of Sporthal Stadspark Turnhout in social networks

Lees alle opmerkingen voor Sporthal Stadspark Turnhout. Laat een reactie achter voor Sporthal Stadspark Turnhout. Sporthal Stadspark Turnhout bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Sporthal Stadspark Turnhout. Leave a respond for Sporthal Stadspark Turnhout. Sporthal Stadspark Turnhout on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Sporthal Stadspark Turnhout op de google maps. Adres en contacten Sporthal Stadspark Turnhout
Location of Sporthal Stadspark Turnhout on the google maps. Address and contacts of Sporthal Stadspark Turnhout

Andere gerelateerde bedrijven als come Sporthal Stadspark Turnhout Sporthal Stadspark Turnhout: LES PETITS DIABLES | PETER GOFFINET | Verspecht | OLIVIER BOLLEN | T2 Multimedia Design

Other related companies as Sporthal Stadspark Turnhout: LES PETITS DIABLES | PETER GOFFINET | Verspecht | OLIVIER BOLLEN | T2 Multimedia Design

Sporthal Stadspark Turnhout is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Sporthal Stadspark Turnhout, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02612518310. Het bedrijf Sporthal Stadspark Turnhout bevindt zich op het adres: Steenweg op Zevendonk 18; 2300; Turnhout. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 591,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 419,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Sports clubs and sports centres. Producten gemaakt in Sporthal Stadspark Turnhout zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Sporthal Stadspark Turnhout is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Sporthal Stadspark Turnhout is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Sporthal Stadspark Turnhout, openstaande posities, locatie van Sporthal Stadspark Turnhout op de kaart.

Sporthal Stadspark Turnhout is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is Sporthal Stadspark Turnhout, company assigned to the tax number BE02612518310. The company Sporthal Stadspark Turnhout is located at the address: Steenweg op Zevendonk 18; 2300; Turnhout. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 591,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 419,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Sports clubs and sports centres. Products created in Sporthal Stadspark Turnhout were not found.
The main activity of Sporthal Stadspark Turnhout is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Sporthal Stadspark Turnhout is not available. You also can look at reviews of Sporthal Stadspark Turnhout, open positions, location of Sporthal Stadspark Turnhout on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Sporthal Stadspark Turnhout, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Sporthal Stadspark Turnhout, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Sporthal Stadspark Turnhout, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Sporthal Stadspark Turnhout, employees, financial statistics.