Sporthal Schijnpoort

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • Sporthal Schijnpoort
Private companiesFood Stores • Sporthal Schijnpoort

Contactgegevens Sporthal Schijnpoort: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Sporthal Schijnpoort: address, phone, fax, email, website, opening hours

Sporthal Schijnpoort

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Schijnpoortweg 57; 2060; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 236 96 75 (+32-03 236 96 75) 03 236 96 75 (+32-03 236 96 75)

Fax (fax): 03 235 71 32 (+32-03 235 71 32) 03 235 71 32 (+32-03 235 71 32)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Sporthal Schijnpoort: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Sporthal Schijnpoort"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Sporthal Schijnpoort"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Sporthal Schijnpoort, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Sporthal Schijnpoort. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Sporthal Schijnpoort, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Sporthal Schijnpoort. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Sporthal Schijnpoort
Products information Sporthal Schijnpoort

BTW identificatienummer (tax): BE04516174316
Ondernemingsnummer: 4888336181
Hoofdstad (capital): 222,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 777,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in Sporthal Schijnpoort zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sports clubs and sports centres

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Sporthal Schijnpoort
(Get full report from official database of BE for Sporthal Schijnpoort)

Aanvulling soorten activiteiten voor Sporthal Schijnpoort
Addition kinds of activities for Sporthal Schijnpoort

7631. Horloge, klok en juwelen reparatie | Watch, clock, and jewelry repair
228102. Kunstmatige en synthetische vezelgarens, gesponnen | Manmade and synthetic fiber yarns, spun
238499. Robes en jurkjes, nec | Robes and dressing gowns, nec
33990105. Poeder, metaal | Powder, metal
50329904. Cement | Cement
73359904. Nog steeds en dia bestanden productie | Still and slide file production

Werken bij Sporthal Schijnpoort: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Sporthal Schijnpoort: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Sporthal Schijnpoort. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Sporthal Schijnpoort. Looking for open vacancies in other companies

  • Boekhouder voor marktleider te Antwerpen-Zuid (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is op zoek naar een Boekhouder voor een bedrijf in het trendy Antwerpen-Zuid. Onze klant is marktleider binnen zijn sector en is gelegen in het trendy Antwerpen-Zuid. Je komt terecht in een hecht en dynamisch team dat popelt om jou te ontmoeten. De werkplek is vlot bereikbaar en er voldoende parkeergelegenheid. Als Boekhouder zijn dit jouw verantwoordelijkheden: Je boekt de aankoop-, verkoopfacturen en banken in Je beheert de Amex-afrekeningen Je neemt het debiteurenbeheer op jou Je verzorgt de btw-aangiften Je staat in voor de maandafsluiting Je verricht de betalingen Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Loodgieter (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Kapellen zijn we op zoek naar een ERVAREN LOODGIETER.  Het bedrijf is voornamelijk gespecialiseerd in badkamerrenovaties.  Je zal douches en sanitaire elementen installeren, verwarming aansluiten, ... 

  • Meewerkend ploegbaas (m/v) (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als meewerkend ploegbaas verantwoordelijk voor de uitvoering van de werken en het plaatsen van waterzuiveringsinstallaties en rioleringswerken. Daarnaast zorg je voor de administratieve opvolging van je werven (registratie uren, registratie verbruikte materialen, as builtschetsen,…). Dit doe je naast je 'gewone' werk als grondwerker. Je werkt dus met je teamgenoten mee in de uitvoering van de werken. Je voert hiertoe allerhande werken uit, zoals graafwerken (zowel met de hand als met minigraver), aanleggen rioleringsbuizen, heraanleggen klinkers en diverse herstellingswerken, enz. Op de werf ben jij de aanspreekpersoon voor de klant. Je hebt enkele jaren ervaring met het aansturen van een klein team, liefst binnen de wegenbouw / rioleringssector.

  • Enthousiaste huishoudhulp te Nevele-Landegem (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student vastgoedbediende elke zaterdag (HEIST-AAN-ZEE)

    Regio: HEIST-AAN-ZEE

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

    Type: Studentenjob

    Ben jij een gedreven student die op zoek is naar een administratief commerciële functie? Voor een immobiliënkantoor in Knokke-Heist is Adecco Experts op zoek naar een student die graag wilt bijstaan in de administratie, in de verhuur (meegaan met klanten naar appartementen, meetstaten opmeten), assisteren in de verkoop en klassement.

  • Stadstour begeleider (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar uitdagende studentenjob? Lees dan zeker verder! Je zal werken als begeleider in de stad Oudenaarde. Het is een soort stadswandeling waarin de deelnemers golven door de stad en tegelijkertijd allerlei weetjes over de stad uitgelegd krijgen. Je begeleidt een groep op een enthousiaste manier door een binnenstad en je geeft telkens leuke weetjes mee Je voorziet de groep van materiaal en je ziet toe op een veilig spelverloop onder het motto "safety first" Na de wandeling maak je de winnaar bekend adhv de bijgehouden scores Duurtijd begeleiding maximaal 3 uur per groep, meerdere groepen per dag mogelijk

  • JUICE BAR ZOEKT ENTHOUSIASTE SUPERVISOR IN BRUGGE (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BVBA

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een enthousiaste en dynamische persoon voor het organiseren, onderhouden en managen van een juice bar. - Bereiden en bedienen van verse sappen, smoothies en gezonde snacks - De klant hartelijk verwelkomen & bedienen - Zorgen voor het goede beheer van de winkel - Samenstellen, supervisie en training van een team - Voorraad-, bestellingen en administratie beheren Dit alles in een dagelijkse dialoog met het kader.

  • Vertegenwoordiger / Handelsagent (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: V-FOLD

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zoeken een vertegenwoordiger/handelsagent voor de verkoop van een nieuw gepatenteerd systeem op zelfstandige basis. V-FOLD staat bekend voor een nieuw gepatenteerd systeem van de binnenafwerking voor de schrijnwerker. Je gaat zelfstandig op zoek naar potentiële klanten binnen je beschermde regio om de afkastingen te verkopen.

  • FREELANCE INTERIM HR MANAGER (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: Motmans & Partners HR Resources

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bedrijfsvoorstelling Motmans & Partners, met kantoren in Hasselt, Herentals en Antwerpen, is een sterke dienstverlener op het vlak van Human Resources. Onze ervaren consultants bieden maatwerk op vlak van Werving & Selectie, Talent Management, HR-beleid en loopbaanbegeleiding. Wij blijven groeien en breiden ons aanbod momenteel uit met HR Outsourcing en HR Interim Management oplossingen. Functie of opdracht • Vanuit jouw opgebouwde HR-ervaring vul je, op basis van je zelfstandig statuut, tijdelijke opdrachten in bij onze klanten. • Geen 2 opdrachten zijn dezelfde: de duurtijd kan variëren van 2 maanden tot 2 jaar, zowel voltijds als deeltijds zijn mogelijk, omstandigheden verschillen erg (vervanging, crisis-management, opvangen van piekmomenten, enz..), opdrachten situeren zich in de meest uiteenlopende sectoren en organisaties. • Inhoudelijk kunnen opdrachten een HR-generalistisch karakter hebben of zich situeren binnen één specifiek HR-subdomein (talent attraction, comp & ben, payroll, training & development, etc..).

  • Full Stack Developer Java / Angular (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Blake and Partners is looking for a Freelance Senior Java Back-End Developer for a partner operating in the logistic sector. Company Our partner is an International company operating in the logistic industry. The company is doing the reshape of their Web application. Job Description Reshape of the Web Application Full Cycle Development You will work on the latest technologies such as Spring, Docker etc The project is vital to the core business of our partner English Environment because the other Development team in in UK The work organisation will be in Agile, Scrum Profile Java, Angular, Hibernate, TypeScript, Spring, Boot, Core, Agile, Jenkins, Maven, Scrum... You speak Fluently English and French / Dutch You have an analytical mind You are a perfectionist you are flexible Offer Full time On Site 6 months contract renewable longue visibility Possibility to work in an innovative atmosphere Possibility to learn the latest technologies

  • Mystery Shopper (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Aan de hand van een specifiek scenario, evalueer je voor ons de klantenbeleving bij onze klanten. Na jouw bezoek, vul je online een volledige checklist in. Deze opdrachten vinden plaats in heel België en zijn heel afwisselend van aard. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda.

  • kelner (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: DE KALLEBASSE

    Type: Flexijob

    opnemen, opdienen, afruimen

Zoek naar antwoorden van Sporthal Schijnpoort in sociale netwerken
Look for responds of Sporthal Schijnpoort in social networks

Lees alle opmerkingen voor Sporthal Schijnpoort. Laat een reactie achter voor Sporthal Schijnpoort. Sporthal Schijnpoort bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Sporthal Schijnpoort. Leave a respond for Sporthal Schijnpoort. Sporthal Schijnpoort on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Sporthal Schijnpoort op de google maps. Adres en contacten Sporthal Schijnpoort
Location of Sporthal Schijnpoort on the google maps. Address and contacts of Sporthal Schijnpoort

Andere gerelateerde bedrijven als come Sporthal Schijnpoort Sporthal Schijnpoort: JEAN RENARD | Nitya | Daems P | FRAN?OIS BASTELEUS | JOHAN BOSSAERTS

Other related companies as Sporthal Schijnpoort: JEAN RENARD | Nitya | Daems P | FRAN?OIS BASTELEUS | JOHAN BOSSAERTS

Sporthal Schijnpoort is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Sporthal Schijnpoort, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04516174316. Het bedrijf Sporthal Schijnpoort bevindt zich op het adres: Schijnpoortweg 57; 2060; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 222,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 777,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Sports clubs and sports centres. Producten gemaakt in Sporthal Schijnpoort zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Sporthal Schijnpoort is Voedingswinkels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Sporthal Schijnpoort is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Sporthal Schijnpoort, openstaande posities, locatie van Sporthal Schijnpoort op de kaart.

Sporthal Schijnpoort is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Sporthal Schijnpoort, company assigned to the tax number BE04516174316. The company Sporthal Schijnpoort is located at the address: Schijnpoortweg 57; 2060; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 222,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 777,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Sports clubs and sports centres. Products created in Sporthal Schijnpoort were not found.
The main activity of Sporthal Schijnpoort is Food Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Sporthal Schijnpoort is not available. You also can look at reviews of Sporthal Schijnpoort, open positions, location of Sporthal Schijnpoort on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Sporthal Schijnpoort, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Sporthal Schijnpoort, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Sporthal Schijnpoort, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Sporthal Schijnpoort, employees, financial statistics.