Samuel Gym

Contactgegevens Samuel Gym: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Samuel Gym: address, phone, fax, email, website, opening hours

Samuel Gym

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue de l'Europe 19; 6000; Charleroi, België

Telefoon (phone): 071 31 05 13 (+32-071 31 05 13) 071 31 05 13 (+32-071 31 05 13)

Fax (fax): +32 (53) 568-27-29 +32 (53) 568-27-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Samuel Gym: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Samuel Gym"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Samuel Gym"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Samuel Gym, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Samuel Gym. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Samuel Gym, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Samuel Gym. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Samuel Gym
Products information Samuel Gym

BTW identificatienummer (tax): BE01682250976
Ondernemingsnummer: 4833953857
Hoofdstad (capital): 148,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 182,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Fitness centres; Solariums

Product categorie (product category): Sports clubs and sports centres

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Samuel Gym
(Get full report from official database of BE for Samuel Gym)

Aanvulling soorten activiteiten voor Samuel Gym
Addition kinds of activities for Samuel Gym

20410201. Biscuitdeeg | Biscuit dough
26110100. Pulpmolens, chemische en semichemische verwerking | Pulp mills, chemical and semichemical processing
27820000. Blankboeken en Looseleafbinders | Blankbooks and looseleaf binders
28430102. Gesulfineerde oliën, vetten of vetten | Sulfonated oils, fats, or greases
39140307. Toiletartikelen, tin | Toilet ware, pewter
80119900. Kantoren en klinieken van medische artsen, nec | Offices and clinics of medical doctors, nec

Werken bij Samuel Gym: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Samuel Gym: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Samuel Gym. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Samuel Gym. Looking for open vacancies in other companies

  • TIJDELIJKE BEDIENDE OPLEIDINGEN TOT APRIL 2019 (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in regio Waregem zijn we op zoek naar een bediende voor het intern opleidingscentrum van het bedrijf. Je staat in voor het administratieve en organisatorische luik van opleidingen voor heftrucks, reachtrucks, hoogwerker,.. Concreet bestaat je takenpakket uit: – Opmaken van opleidingsdossiers – Bijhouden van gegevens over opleidingen voor de facturatie nadien – Opmaken van attesten en deze versturen naar de klanten – Ontvangen van cursisten en organiseren van de lunch

  • Productiemedewerker reiniging en onderhoud (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is op zoek naar een productiemedewerker die mee zal instaan voor onderhoud en reiniging van de producten. Dat wil zeggen dat je je specifiek bezig zal houden met het ontvangen en uitladen van de produkten, de sortering ervan, het reinigen en ontsmetten  en daarna ook het terugsturen. Indien nodig zullen er na controle ook herstellingen dienen uitgevoerd te worden. Dagelijks sta je dus in voor het reinigingsproces van verhuurd materiaal. Je geeft gegevens in in een specifiek software programma. Je volgt een welbepaalde procedure en volgt prioriteiten op. Je zorgt er mee voor dat de chauffeurs dagelijks het nodige materiaal ter beschikking hebben om de klanten te beleveren. Je krijgt hiervoor een volledige opleiding door de productieverantwoordelijke.

  • Industrieel Electricien (m/v) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant regio Brussel zijn wij op zoek naar een gedreven Industrieel Electricien. Je taken : - Algemene elektriciteitswerken - Plaatsen en aansluiten van verdeelborden en industiële componenten, verlichting, enz. - Opsporen en herstellen van defecten of fouten in elektr. installaties - Beheer van laag –en hoogspanningsnetten - Kunnen werken met hoogspanningscomponenten

  • Key account beheerder CS m/v (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als key account beheerder sta je in nauw contact met de aan jou toevertrouwde key accounts en de eigen operationele diensten. In deze job sta je daarnaast in voor: - Je zorgt voor de registratie van de transportorders, bewerkt en verwerkt deze en waakt over een stipte uitvoering ervan; - De verwachtingen van jouw klanten breng je op een correcte en professionele manier over naar de operationele diensten; - Het onderhandelen met klanten en operations om tot aanvaardbare oplossingen te komen is voor jou een uitdaging; - Klachtenbehandeling pak je professioneel aan; - Je meet en evalueert met regelmaat de kwaliteit van onze performantie en rapporteert deze aan jouw klanten via ons eigen softwarepakket; - Je functioneert in een team en waakt ook over andere klanten als back-up aanspreekpunt.

  • Account Manager Brussel (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zoek jij een job die bestaat uit Sales People- en Office Management? Als Account Manager te Brussel (Elsene) bestaat je job uit 3 luiken: SALES MANAGEMENT Je start je dag met een briefing waarin je in samenspraak met je team de prioriteiten en de te behalen doelen vastlegt. Je hebt een neus voor het spotten van opportuniteiten via netwerking jobboards kranten social media... Door middel van telefonische prospectie plan je je agenda in. Smeer alvast je kuiten in: we verwachten een 7tal bezoeken per dag bij klanten of prospecten.(80% hunting en 20% farming) Jouw professionele uitstraling sales-technische skills en negotiatievermogen zorgen ervoor dat jij de vacatures binnenhaalt. Je begeleidt de kandidaten wanneer zij op gesprek gaan bij de klant met als doel een nieuwe job voor onze kandidaat en een starter voor je kantoor. Het verlenen van HR advies als toegevoegde waarde aan je klant. PEOPLE MANAGEMENT Het managen van een uitzend-selectie kantoor alsof het je eigen zaak is. Prioriteiten leggen en je team in de juiste richting sturen. Op het juiste tijdstip coach manager of leider van je team zijn Je hands-on mentaliteit zorgt ervoor dat je functioneert als een echte 'manager by example'. Je beseft dat het woord TEAM staat voor Together Everyone Achieves More. OFFICE MANAGEMENT Het maandelijks realiseren van de vooropgestelde kantooromzet door middel van analyses budgettering en forecasting. Strategisch meedenken welke de noden voor je kantoor op korte en middellange termijn zijn en vervolgens je actieplan indien nodig bijstellen. Wekelijks rapporteren aan jouw Area Sales Director

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Landen (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Zuid-Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in je eigen regio en omgeving

  • Huishoudhulpen Meeuwen - Gruitrode (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: GREENHOUSE LEOPOLDSBURG

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Meeuwen-Gruitrode zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen.

  • Jobstudent bediening (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: DE POTTEKIJKER

    Type: Studentenjob

    Voor de bediening zowel tijdens het academiejaar als tijdens de vakanties zijn wij op zoek naar toffe studenten om ons team te versterken. Je ontvangt de gasten en wijst hen een tafel toe. Je geeft hen de menukaart en neemt even later hun bestellingen op. Je serveert de gerechten en de dranken. Daarna reken je af en ruim je de tafels op.

  • LESGEVER SENIORENGYM (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een les seniorengym op 19 november 2018 (15:00-16:00) in Knokke zijn we op zoek naar een losse lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Productie Manager (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Vaste Job

    Voor een groeiende KMO, gespecialiseerd in mechanische herstellingen op maat, zijn we op zoek naar een technisch sterke productie manager. Je wordt verantwoordelijk voor het hele operationele proces van A tot Z: vanaf het binnen komen van de order tot en met de dienst na verkoop. Je stuurt een 10-tal mensen aan die instaan voor het werk in de atelier en op de baan (service). Verder beheer je ook alle administratieve opvolging: werkbonnen, uurroosters, planning, contact met leveranciers en klanten, ... Je werkt nauw samen met de CEO, de zaakvoerder, de werkvoorbereider en de back office. Als operationeel verantwoordelijke steek je ook graag zelf de handen uit de mouwen. Je werkt mee met als doel het behalen van de deadlines en vlekkeloze kwaliteit van het afgeleverde product.

  • MONITOR - BEGELEIDER (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het begeleiden, opleiden en motiveren van een groep medewerkers. Je legt hen de taken op een duidelijke en eenvoudige manier uit. Je houdt hierbij altijd rekening met de mogelijkheden van de medewerkers. Je houdt toezicht op de kwaliteit én het rendement van het werk. Ook bewaak je de orde, netheid, veiligheid en welzijn op de werkvloer. Regelmatig overleg je met de hoofdmonitor. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een maatwerkbedrijf in het waasland: voor klanten verpakken, versnijden, stansen, etiketteren,....zij diverse goederen met hun team van 170 medewerkers met en zonder beperkingen. Voor het begeleiden van deze doelgroepmedewerkers zijn wij op zoek naar een gedreven, sociaal ingestelde Monitor -  Begeleider (m/v).

  • Argenta - Operationeel Beheerder (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Technische Expert (M/V) STRUCTUREEL EN EFFICIENT PROBLEMEN IDENTIFICEREN, OPLOSSEN EN ONDERHOUDEN Wie zijn wij & wat zal je doen In de rol van expert ben je verantwoordelijk voor het waarborgen van de continuïteit van business en IT applicaties, het operationeel beheer en het oplossen van incidenten en problemen. Bij dit alles houd je rekening met de visie, kwaliteitsnormen en richtlijnen van ICT RUN. Je komt terecht in een team van applicatie beheerders en experts. Daarnaast werk je ook samen met de service managers om service te kunnen garanderen. Je leidt ook de toegewezen applicaties en neemt het applicatie LifeCycle-management op zodat de continuïteit verzekerd blijft. Het uitvoeren van kwaliteitscontroles op de in te voeren nieuwe procedures en procesactiviteiten is een vast onderdeel van jouw functie. Je coördineert de opleveringen van nieuwe projecten op de geïntegreerde (test)omgevingen alsook de werkuitvoering om fouten op incidenten en complexe operationele activiteiten vlot te laten verlopen. Je zorgt er steeds voor dat fouten opgelost worden. Wat verwachten wij Een bachelordiploma in een IT-gerelateerde richting of gelijkwaardig door ervaring. Je hebt een sterke affiniteit met het IT-werkveld. Uitstekende planning en organisatie skills. Zeer strikt als het gaat om voorbereiding. Stressbestendig kunnen zijn in een uitdagende omgeving. Zeer overzichtelijk te werk gaan om de nodige impact bepalen. Hands-on-mentaliteit voor technisch- operationele aspecten. Kennis van hedendaagse ontwikkelingstools, Unix/Linux kennis, inzicht in netwerken Uitstekend kunnen coördineren en organiseren van de capaciteiten binnen een complexe IT-infrastructuur. Kunnen traceren en identificeren van problemen om operationele verbeteringen door te voeren. Communicatief sterke eigenschap Uitvoeren van impact- en resultaatanalyses op incidenten en problemen. Bijdrage in alle overlegstructuren. Eventueel kennis of notie van Scriptura/easyform/docact, IAM en SharePoint, BI tools Interesse in een brede waaier van applicaties (HR applicaties, support applicaties, Finance en ERP applicaties...) is een must Wat bieden wij een functie met veel verantwoordelijkheid, autonomie en ontplooiingskansen binnen een breed werkdomein; een tewerkstelling bij een groeiend en dynamisch bedrijf in Antwerpen; een vast contract van onbepaalde duur; een marktconform salaris aangevuld met aantrekkelijke extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, de mogelijkheid om in te schrijven op ons cafetariaplan, 30 verlofdagen...

Zoek naar antwoorden van Samuel Gym in sociale netwerken
Look for responds of Samuel Gym in social networks

Lees alle opmerkingen voor Samuel Gym. Laat een reactie achter voor Samuel Gym. Samuel Gym bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Samuel Gym. Leave a respond for Samuel Gym. Samuel Gym on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Samuel Gym op de google maps. Adres en contacten Samuel Gym
Location of Samuel Gym on the google maps. Address and contacts of Samuel Gym

Andere gerelateerde bedrijven als come Samuel Gym Samuel Gym: GILBERTE HERMANS | Michel F | Tif à Neuf | V. COLSON | Mc Technic SPRL

Other related companies as Samuel Gym: GILBERTE HERMANS | Michel F | Tif à Neuf | V. COLSON | Mc Technic SPRL

Samuel Gym is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Samuel Gym, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01682250976. Het bedrijf Samuel Gym bevindt zich op het adres: Avenue de l'Europe 19; 6000; Charleroi. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 148,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 182,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Sports clubs and sports centres. Lijst met producten zijn Fitness centres; Solariums.
De hoofdactiviteit van Samuel Gym is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Samuel Gym is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Samuel Gym, openstaande posities, locatie van Samuel Gym op de kaart.

Samuel Gym is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is Samuel Gym, company assigned to the tax number BE01682250976. The company Samuel Gym is located at the address: Avenue de l'Europe 19; 6000; Charleroi. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 148,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 182,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Sports clubs and sports centres. List of products are Fitness centres; Solariums.
The main activity of Samuel Gym is Printing, Publishing and Allied Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Samuel Gym is not available. You also can look at reviews of Samuel Gym, open positions, location of Samuel Gym on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Samuel Gym, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Samuel Gym, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Samuel Gym, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Samuel Gym, employees, financial statistics.