Koninklijke Liberty Yacht Club VZW

Particuliere bedrijvenAmusements- en recreatiediensten • Koninklijke Liberty Yacht Club VZW
Private companiesAmusement and Recreation Services • Koninklijke Liberty Yacht Club VZW

Contactgegevens Koninklijke Liberty Yacht Club VZW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Koninklijke Liberty Yacht Club VZW: address, phone, fax, email, website, opening hours

Koninklijke Liberty Yacht Club VZW

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Thonetlaan 131; 2050; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 219 06 82; 03 219 11 47; 03 219 63 01 (+32-03 219 06 82; 03 219 11 47; 03 219 63 01) 03 219 06 82; 03 219 11 47; 03 219 63 01 (+32-03 219 06 82; 03 219 11 47; 03 219 63 01)

Fax (fax): 03 773 37 02; 03 772 66 07 (+32-03 773 37 02; 03 772 66 07) 03 773 37 02; 03 772 66 07 (+32-03 773 37 02; 03 772 66 07)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Koninklijke Liberty Yacht Club VZW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Koninklijke Liberty Yacht Club VZW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Koninklijke Liberty Yacht Club VZW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Koninklijke Liberty Yacht Club VZW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Koninklijke Liberty Yacht Club VZW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Koninklijke Liberty Yacht Club VZW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Koninklijke Liberty Yacht Club VZW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Koninklijke Liberty Yacht Club VZW
Products information Koninklijke Liberty Yacht Club VZW

BTW identificatienummer (tax): BE01669891357
Ondernemingsnummer: 7030944824
Hoofdstad (capital): 691,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 445,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in Koninklijke Liberty Yacht Club VZW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sports clubs and sports centres

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Koninklijke Liberty Yacht Club VZW
(Get full report from official database of BE for Koninklijke Liberty Yacht Club VZW)

Aanvulling soorten activiteiten voor Koninklijke Liberty Yacht Club VZW
Addition kinds of activities for Koninklijke Liberty Yacht Club VZW

321199. Vlak glas | Flat glass, nec
506501. Telefoon- en telegrafische apparatuur | Telephone and telegraphic equipment
631199. Levensverzekering, nv | Life insurance, nec
864199. Civiele en sociale verenigingen, nv | Civic and social associations, nec
20870208. Siroop, drink | Syrups, drink
24419900. Nagelde houten dozen en schudden, nec | Nailed wood boxes and shook, nec
51310101. Breedgeweven stoffen | Broadwoven fabrics

Werken bij Koninklijke Liberty Yacht Club VZW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Koninklijke Liberty Yacht Club VZW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Koninklijke Liberty Yacht Club VZW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Koninklijke Liberty Yacht Club VZW. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Medewerker (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Ukkel zijn we op zoek naar een administratief medewerker met communicatieve skills. Ben je sterk in administratieve taken? Heb je eventueel ervaring in credit control? Ben je graag in contact met mensen? Lees dan snel deze vacature ! Je staat in voor algemene administratieve taken: dispatch van telefoons, mails en brieven, encodage van gegevens in de systemen, scannen en dispatchen van documenten Na een uitgebreide coaching, doe je ook credit control, waarbij je de opvolging van onbetaalde facturen zal uitvoeren

  • Bediener lakstraat (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Ophangen van diverse designradiatoren, LowH2O en toebehoren aan de laklijn (incl. voorbereiding : keuze van ophangijzers, klaarzetten van te lakken producten) - Controleren van gelakte en te lakken producten dmv diverse meetinstrumenten en diverse labels - Afnemen en stapelen van gelakte producten - Intern transport verzorgen - Kwaliteitsformulieren invullen en etikettencontrole uitvoeren

  • KOK HEVERLEE (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant Umami catering, actief in de bedrijfscatering, is AGO JOBS & HR op zoek naar een kok in Leuven om een dynamisch team van keukenmedewerkers te leiden! Onze klant is niet de zoveelste cateraar maar staat voor het leveren van niet gewoon een mond vol, maar een heel buffet aan mogelijkheden. Een ware foodbeleving op maat van elke organisatie. En vooral: op maat van elk individu dat daar een plaats in heeft. Je hebt ervaring als kok in een (groot)keuken? Je bent gedreven, hebt een grote verantwoordelijkheidszin en beschikt over stabiele werkervaringen? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Je staat in voor de menu\\\'s en stemt je voorraad en bestellingen hierop af. Als ervaren chef ben je een voorbeeld en referentie voor je medewerkers. Je stuurt ze bij waar nodig met de nodige tips en tricks maar steekt ook zelf je handen uit de mouwen. Je doet de mise-en-place voor alle warme en koude bereidingen. Je werkt de gerechten af en respecteert hierbij bepaalde tijdsplanning, receptuur, werkmethode …

  • CNC operator (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant met vestiging in Arendonk, regio Turnhout, zijn wij op zoek naar een CNC operator hout. Ze zijn een gevestigde waarde in de Kempen en zijn uitgegroeid tot een grote naam in de bouwsector. Takenpakket: Bedienen van CNC machines Bewerken van deur - kassementen en binnendeuren aan CNC machine Frezen van slotgaten uit deuren en dagstukken CNC-programma's opstarten - lezen van werkopdrachten Gereedschappen instellen

  • CNC LASEROPERATOR 2 PLOEGEN (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar 1 CNC Lasersnijmachine operator. Heb je reeds een eerste ervaring opgedaan of ben je net afgestudeerd? Dan kom je zeker in aanmerking!

  • Maritiem Dossierbeheerder (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Start People Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Administratieve verwerking van transportdocumenten - Verzamelen van offertes van onderaannemers - Overleg en rapportering met de klanten

  • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp regio Lokeren/Eksaarde/Moerbeke (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Oosterzele solliciteer via sms (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp in Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Gemotiveerde arbeider voor kwaliteitscontrole en inpak / vaste nacht (RUMBEKE)

    Regio: RUMBEKE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Vaste Job

    Voor een glasbedrijf in de regio van Roeselare zijn wij op zoek naar een arbeider die instaat voor de kwaliteitscontrole en de inpak voor de vaste nacht.. Je staat in voor de controle van ruiten op krassen, barsten e.d. Wij zoeken mensen met productie-ervaring en een stabiel werkverleden. Er is onmiddellijke opstart voorzien.

  • Logistiek medewerker / magazijnier (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ADDAX MOTORS

    Type: Vaste Job

    Addax Motors Addax Motors is de eerste Belgische constructeur die elektrische utilitaire voertuigen ontwikkelt en produceert. De onderneming is in Deerlijk gevestigd en werkt met lokale partners voor de uitvoering van bepaalde hoofdtaken. Een deel van de R&D van Addax wordt uitgevoerd in samenwerking met de KULeuven en Flanders Make. De wagens worden vanaf januari 2019 in Deerlijk geassembleerd. Door onze groei en evolutie zijn we op zoek naar een purchasing assistant. Jobomschrijving Als logistiek medewerker staat u in voor: Ontvangen, uitpakken, controleren en inscannen van geleverde goederen en toekennen aan de juiste magazijnlocatie Controleren en aanvullen van de voorraden op de productielijn en klaarzetten van voorraadbakken voor de verschillende werkposten Verpakken van de onderdelen voor klantenorders Het uitboeken van de huidige stock Op eigen initiatief de werkplek opruimen en deze proper houden Flexibel inzetbaar zijn op de verschillende werkposten en zones Inventarisatie

  • Medior Java Developer (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: ABC Groep

    Type: Vaste Job

    Weet je wat een ThreadLocal klasse is en waarvoor het wordt gebruikt? Of wat een Java Classloader is en waarvoor het dient? Als Medior Java developer zou je die begrippen moeten kennen. Naast deze begrippen verwachten we van een medior Java developer ook dat hij zicht verdiept in de meest gangbare frameworks (EJB, Maven, Hibernate..etc. ) Daarnaast verwachten we van een medior ook de volgende zaken: Meedenken met de senior consultants over nieuwe technologieën Actief meedenken met de klant om nieuwe opportuniteiten te spotten Meehelpen met het organiseren van technische sessies en workshops Juniors meehelpen en eventueel coachen Je krijgt bij ons al vrij vroeg redelijk wat verantwoordelijkheid en zal snel doorgroeien als je dat zelf ook wil.  Bij ABC-groep is bovendien het groepsgevoel heel belangrijk. Als consultant kan je soms het gevoel hebben dat je wat ver zit van de andere collega's. We proberen door een goeie wekelijkse coachmeeting of gesprek het groepsgevoel toch wat aan te wakkeren. bovendien hebben we regelmatig technische sessie en leuke activiteiten. Als consultant ben je niet alleen, maar met een heel team. 

Zoek naar antwoorden van Koninklijke Liberty Yacht Club VZW in sociale netwerken
Look for responds of Koninklijke Liberty Yacht Club VZW in social networks

Lees alle opmerkingen voor Koninklijke Liberty Yacht Club VZW. Laat een reactie achter voor Koninklijke Liberty Yacht Club VZW. Koninklijke Liberty Yacht Club VZW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Koninklijke Liberty Yacht Club VZW. Leave a respond for Koninklijke Liberty Yacht Club VZW. Koninklijke Liberty Yacht Club VZW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Koninklijke Liberty Yacht Club VZW op de google maps. Adres en contacten Koninklijke Liberty Yacht Club VZW
Location of Koninklijke Liberty Yacht Club VZW on the google maps. Address and contacts of Koninklijke Liberty Yacht Club VZW

Andere gerelateerde bedrijven als come Koninklijke Liberty Yacht Club VZW Koninklijke Liberty Yacht Club VZW: Kleine Dockx (De) | FORTIS | CR?CHE GEDEON | AU PETIT BRUXELLOIS | EVRARD, PHILLIPE

Other related companies as Koninklijke Liberty Yacht Club VZW: Kleine Dockx (De) | FORTIS | CR?CHE GEDEON | AU PETIT BRUXELLOIS | EVRARD, PHILLIPE

Koninklijke Liberty Yacht Club VZW is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Koninklijke Liberty Yacht Club VZW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01669891357. Het bedrijf Koninklijke Liberty Yacht Club VZW bevindt zich op het adres: Thonetlaan 131; 2050; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 691,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 445,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Sports clubs and sports centres. Producten gemaakt in Koninklijke Liberty Yacht Club VZW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Koninklijke Liberty Yacht Club VZW is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Koninklijke Liberty Yacht Club VZW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Koninklijke Liberty Yacht Club VZW, openstaande posities, locatie van Koninklijke Liberty Yacht Club VZW op de kaart.

Koninklijke Liberty Yacht Club VZW is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is Koninklijke Liberty Yacht Club VZW, company assigned to the tax number BE01669891357. The company Koninklijke Liberty Yacht Club VZW is located at the address: Thonetlaan 131; 2050; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 691,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 445,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Sports clubs and sports centres. Products created in Koninklijke Liberty Yacht Club VZW were not found.
The main activity of Koninklijke Liberty Yacht Club VZW is Amusement and Recreation Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Koninklijke Liberty Yacht Club VZW is not available. You also can look at reviews of Koninklijke Liberty Yacht Club VZW, open positions, location of Koninklijke Liberty Yacht Club VZW on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Koninklijke Liberty Yacht Club VZW, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Koninklijke Liberty Yacht Club VZW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Koninklijke Liberty Yacht Club VZW, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Koninklijke Liberty Yacht Club VZW, employees, financial statistics.