Karateclub Chikara Handzame

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • Karateclub Chikara Handzame
Private companiesFood Stores • Karateclub Chikara Handzame

Contactgegevens Karateclub Chikara Handzame: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Karateclub Chikara Handzame: address, phone, fax, email, website, opening hours

Karateclub Chikara Handzame

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kastanjelaan 18; 8610; Kortemark (Handzame), België

Telefoon (phone): 051 56 88 55 (+32-051 56 88 55) 051 56 88 55 (+32-051 56 88 55)

Fax (fax): +32 (64) 167-92-27 +32 (64) 167-92-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Karateclub Chikara Handzame: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Karateclub Chikara Handzame"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Karateclub Chikara Handzame"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Karateclub Chikara Handzame, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Karateclub Chikara Handzame. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Karateclub Chikara Handzame, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Karateclub Chikara Handzame. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Karateclub Chikara Handzame
Products information Karateclub Chikara Handzame

BTW identificatienummer (tax): BE02393341064
Ondernemingsnummer: 6833740234
Hoofdstad (capital): 267,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 275,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in Karateclub Chikara Handzame zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sports clubs and sports centres

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Karateclub Chikara Handzame
(Get full report from official database of BE for Karateclub Chikara Handzame)

Aanvulling soorten activiteiten voor Karateclub Chikara Handzame
Addition kinds of activities for Karateclub Chikara Handzame

24260100. Meubel voorraad en onderdelen, hardhout | Furniture stock and parts, hardwood
27520601. Decals, gelithografeerd | Decals, lithographed
35310602. Bulldozers (bouwmachines) | Bulldozers (construction machinery)
54619906. gebakjes | Pastries
93110103. Staatsbelastingcommissie | State tax commission

Werken bij Karateclub Chikara Handzame: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Karateclub Chikara Handzame: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Karateclub Chikara Handzame. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Karateclub Chikara Handzame. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker metaalhandel (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: ASAP BOOM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je helpt de klanten bij het wegen en sorteren van materiaal. Je stelt vast welke materialen de klanten binnenbrengen, neemt ze aan, sorteert ze, weegt ze en geeft klanten een bonnetje mee. Je stockeert de materialen daarna op de juiste plaats. Ondertussen heb je oog voor de orde in het magazijn en doe je diverse andere kleine taken binnen de firma.

  • Isolatiespuiter (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij dringend op zoek naar een ervaren isolatiespuiter! U staat in voor het spuiten van isolatie in spouwmuren, kelders, ed.

  • Automation engineer (PASSENDALE)

    Regio: PASSENDALE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Functionele analyse opstellen van project. Werkings- en bedieningsprincipe van machinelijn bepalen op basis van de wensen en noden van de eindklant. Bepalen benodigde componenten (sensoren motorsturingen PLC?) ondersteuning bieden aan elektrisch tekenaars installateurs bordenbouwers? Ontwerp en programmatie van software en bedieningsschermen. Opstart van machinelijn binnen het bedrijf. Functionele testen van volledige machinelijn uitvoeren. Opstart en afstelling van de machinelijn bij de eindklant. Opleiding eindgebruiker en opvolging installatie tot oplevering. Service op bestaande installaties.

  • allround metaalbewerker (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: - allround metaalbewerkerking - knippen, plooien, ponsen,... - puntlassen

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO SINT-JAN-IN-EREMO (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • HUISHOUDHULP OUDENAARDE (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • Sales Promotor | Bose (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

    Type: Studentenjob

    Bose is een wereldleider op vlak van audio-apparatuur. Al jaar en dag staan ze bekend voor hun sterke kwaliteit en innovativiteit.   Momenteel hebben ze een nieuw product op de markt: ‘Noise-Masking Sleepbuds’. Met deze kleine oordopjes kan je gemakkelijker inslapen en de nachtrust beter laten verlopen. Om dit product te promoten zijn we op zoek naar Sales Promotoren die in verschillende Media Markt winkels het product demonstreren en verkopen.   Je zal (potentiële) klanten uitleg geven over het nieuw, gelanceerd product en deze demonstreren bij grote retailers. Je bent hierbij hét vaste aanspreekpunt op de winkelvloer. Je wordt tijdens het weekend ingeschakeld en in je eigen regio.

  • Receptionist (bijverdienste) (SINT-AGATHA-BERCHEM)

    Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Tempo-Team Gent Office zoekt een receptionist (m/v) voor een bedrijf in Evergem. Je werkt elke woensdag een volledige dag (7u) als onthaalbediende. Je helpt de klanten aan het onthaal vlot verder en zorgt voor de nodige administratieve verwerking. Voor deze functie komen zowel reguliere uitzendkrachten als jobstudenten in aanmerking. Het is een functie op lange termijn, ideaal als bijverdienste!

  • *** Plaatser Zonnepanelen bij Go-solar/WaasSolar in Waasmunster *** (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: WAASSOLAR

    Type: Vaste Job

    Wij zijn een toonaangevend bedrijf dat zich dagelijks inzet voor het verkopen en plaatsen van zonne-installaties bij onze klanten. Dit zowel voor particulieren, bedrijven als land-en tuinbouw. Wij werken hier in Waasmunster momenteel met een 45 tal personen, maar wensen uit te breiden wegens overweldigend succes. Zin in een nieuwe uitdaging? Kan je zelfstandig werken, maar ook in teamverband? Heb je ervaring op het dak en zeker geen hoogtevrees? Wil je werken in één van de meestbelovende sectoren van de toekomst? Ja? contacteer ons dan ! Als plaatser zonnepanelen ben je de sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks werk je bij particuliere klanten of KMO 's en zorg jij voor de realisatie van hun dromen: het besparen op hun energie factuur ! Dit door het plaatsen van zonnepanelen waar ze al weken naar uitkijken!

  • Projectleider (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: NEWPOINT PROFESSIONALS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een bedrijf actief in de chemische industrie, zoeken we momenteel een Projectleider. Het betreft hier kleine projecten bestaande uit onder andere: vaten, pompen, pijpwerk, staalwerk en fundatie. Dit vertrekkende van P&ID, pijpklasse, specificaties, standaarden in een bestaande installatie. Als Projectleider ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van het volledige project: basic, detail engineering, aankoop en constructie. Je werkt nauw samen met een bestaand project team, onderhoudsdiensten en productie. Je krijgt een pakket van meerdere kleine projecten. Takenpakket als project coördinator: Scope analyse en budget raming. Project planning, rapportering en opvolging. Budget raming, rapportering en opvolging. Coördinatie tussen interne klant, interne of externe engineering bureel, andere diensten. Overdracht van het project en asbuilt ( laten ) maken van de on site documentatie. - Actief toepassen van het veiligheid beleid: in het design van de nieuwe installaties. bij het samenstellen van de lastenboeken. bij opdracht besprekingen met de aannemers. tijdens constructie werkzaamheden. Takenpakket als project ingenieur elektromechanica piping en civiele werken: - Opstellen van lastenboeken en specificaties voor: aankoop van roterende en statische equipment. extern uitbestede engineering zoals onder andere civiele engineering zowel staal als beton, pipe stress-berekeningen, Notified Body. - Constructie werkzaamheden zoals onder andere: civiel staal en beton. piping. plaatsen en monteren roterende en statische equipment. - Analyse van de offertes en opmaken van technisch vergelijk voor equipment en uitvoerings contracten. - Verschaffen van assistentie en advies op de bouwplaats. - Opvolgen van de werf. - Indien nodig de rol van constructie supervisor voor korte perioden mee opnemen.

  • DOCENT NEDERLANDS (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: BERLITZ LANGUAGE CENTERS

    Type: Zelfstandige activiteit

    dynamische docent die bereid is in avondonderwijs en op zaterdagochtend Nederlands te doceren aan gemotiveerde anderstaligen. Interne opleiding overdag. Deeltijds : overdag, 's avonds en zaterdags van 9u tot 12u.

  • Polyvalente horecamedewerker (flexijob) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: SAVOYARD

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het werk aan de bar, uitschenken en aanvullen. Je verzorgt de mis en place en het afruimen. Je serveert de bestelde dranken en gerechten. Je helpt bij het schoonmaken van de zaal.

Zoek naar antwoorden van Karateclub Chikara Handzame in sociale netwerken
Look for responds of Karateclub Chikara Handzame in social networks

Lees alle opmerkingen voor Karateclub Chikara Handzame. Laat een reactie achter voor Karateclub Chikara Handzame. Karateclub Chikara Handzame bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Karateclub Chikara Handzame. Leave a respond for Karateclub Chikara Handzame. Karateclub Chikara Handzame on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Karateclub Chikara Handzame op de google maps. Adres en contacten Karateclub Chikara Handzame
Location of Karateclub Chikara Handzame on the google maps. Address and contacts of Karateclub Chikara Handzame

Andere gerelateerde bedrijven als come Karateclub Chikara Handzame Karateclub Chikara Handzame: Ma?tre Cordonier | Geerts | Coiffure Martine | HOTEL CENTRUM | DAF T.C.

Other related companies as Karateclub Chikara Handzame: Ma?tre Cordonier | Geerts | Coiffure Martine | HOTEL CENTRUM | DAF T.C.

Karateclub Chikara Handzame is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Karateclub Chikara Handzame, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02393341064. Het bedrijf Karateclub Chikara Handzame bevindt zich op het adres: Kastanjelaan 18; 8610; Kortemark (Handzame). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 267,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 275,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Sports clubs and sports centres. Producten gemaakt in Karateclub Chikara Handzame zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Karateclub Chikara Handzame is Voedingswinkels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Karateclub Chikara Handzame is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Karateclub Chikara Handzame, openstaande posities, locatie van Karateclub Chikara Handzame op de kaart.

Karateclub Chikara Handzame is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is Karateclub Chikara Handzame, company assigned to the tax number BE02393341064. The company Karateclub Chikara Handzame is located at the address: Kastanjelaan 18; 8610; Kortemark (Handzame). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 267,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 275,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Sports clubs and sports centres. Products created in Karateclub Chikara Handzame were not found.
The main activity of Karateclub Chikara Handzame is Food Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Karateclub Chikara Handzame is not available. You also can look at reviews of Karateclub Chikara Handzame, open positions, location of Karateclub Chikara Handzame on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Karateclub Chikara Handzame, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Karateclub Chikara Handzame, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Karateclub Chikara Handzame, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Karateclub Chikara Handzame, employees, financial statistics.