Golf Club La Bruyère

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • Golf Club La Bruyère
Private companiesTransportation Services • Golf Club La Bruyère

Contactgegevens Golf Club La Bruyère: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Golf Club La Bruyère: address, phone, fax, email, website, opening hours

Golf Club La Bruyère

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Jumerée 1; 1495; Villers-la-Ville (Sart-Dames-Avelines), België

Telefoon (phone): 071 87 72 67 (+32-071 87 72 67) 071 87 72 67 (+32-071 87 72 67)

Fax (fax): 071 87 72 67; 071 87 43 38 (+32-071 87 72 67; 071 87 43 38) 071 87 72 67; 071 87 43 38 (+32-071 87 72 67; 071 87 43 38)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Golf Club La Bruyère: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Golf Club La Bruyère"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Golf Club La Bruyère"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Golf Club La Bruyère, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Golf Club La Bruyère. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Golf Club La Bruyère, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Golf Club La Bruyère. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Golf Club La Bruyère
Products information Golf Club La Bruyère

BTW identificatienummer (tax): BE08086456298
Ondernemingsnummer: 8650878906
Hoofdstad (capital): 345,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 128,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Sports goods - Retail

Product categorie (product category): Sports clubs and sports centres

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Golf Club La Bruyère
(Get full report from official database of BE for Golf Club La Bruyère)

Aanvulling soorten activiteiten voor Golf Club La Bruyère
Addition kinds of activities for Golf Club La Bruyère

394201. Poppen en popkleding | Dolls and doll clothing
20230305. Gedroogde schuimende melk | Dried skim milk
39310402. Bugles en onderdelen (muziekinstrumenten) | Bugles and parts (musical instruments)
39990505. Sigarettenaanstekers, behalve edelmetaal | Cigarette lighters, except precious metal
50910201. Golfuitrusting | Golf equipment

Werken bij Golf Club La Bruyère: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Golf Club La Bruyère: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Golf Club La Bruyère. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Golf Club La Bruyère. Looking for open vacancies in other companies

  • Horecamedewerker 30h (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je hoofdtaak is het beheren van de bar, opnemen, bedienen afrekenen en afruimen van de bestellingen. Ook de mise-en-place onder handen nemen zal tot jouw takenpakket behoren. Verder ben je verantwoordelijk voor een verzorgde en propere omgeving die bezoekers uitnodigt een lekker drankje en hapje te nuttigen.Drankbestellingen handel je volledig zelf af, terwijl je eetbestellingen tijdig en correct doorgeeft aan de keuken. Ook bediening achter de bar zal tot jouw takenpakket behoren. Als proactieve medewerker ben je attent voor de noden van de bezoeker en handel je klachten op een respectvolle en effectieve manier af. Je zal als allround horecamedewerker worden ingezet met een variërend takenpakket. De horecamanager ondersteunt je in al je taken.

  • Planner productie (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: STEGMANN Temse

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen in Temse zijn wij op zoek naar een ervaren planner. Als productieplanner word je verantwoordelijk voor de correcte inplanning van de productieorders voor een bepaald productgamma. Hierbij hou je steeds rekening met zowel de levertermijn, de capaciteit, de mensen etc. Wanneer je de productieplanning onder de knie hebt, wordt de transportplanning jou ook aangeleerd.

  • Metselaar (nieuw) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Let's Work Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een topklant van Let\\\'s Work regio Torhout zijn we op zoek naar een ervaren en enthousiaste metselaar die dat extra vleugje pit in zich heeft! Je komt terecht in een ambitieuze firma met oog voor kwaliteit. Het bedrijf spitst zich toe op verschillende activiteiten zoals algemene bouwwerken, nieuwbouw, renovatie, siermetselwerken, betonnen trappen, terrassen en opritten, kleine afbraakwerken enzovoort. Samen met een sterk team van ervaren werknemers kan het bedrijf mooie resultaten leveren die voldoen aan de wensen en verlangens van de klanten. Wil jij deel uitmaken van dit topteam en ben je gedreven én heb je handen aan het lijf? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

  • Huishoudhulp regio Zutendaal (ZUTENDAAL)

    Regio: ZUTENDAAL

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    In 2006 werd het zusterbedrijf van Itzu Cleaning, Itzu Home (het vroegere service@home), opgericht om gezinnen en huishoudens verder te helpen met allerlei huishoudelijke taken, zoals schoonmaken, strijken, boodschappen doen enz. Het dienstenchequebedrijf Itzu Home staat garant voor een excellente service in Limburg, Brussel en West-Vlaanderen. Omwille van verdere uitbreiding zijn wij steeds op zoek naar huishoudhulpen om ons team te versterken. Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Eigenbilzen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EIGENBILZEN)

    Regio: EIGENBILZEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp Aarschot V/M (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: KLIEN dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    KLiEN dienstencheques zoekt een gemotiveerde poetshulp. Je poetst bij klanten thuis en zorgt ervoor dat hun woonst goed schoongemaakt is. Belangrijk is dat je op tijd komt en alle afspraken stipt naleeft! Je poetst bij mensen thuis dit houdt o.a. in: spinnenwebben afdoen; stofzuigen; dweilen; ramen lappen; ....

  • Student mét ervaring horeca gezocht (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Studentenjob

    Voor een welness en sportcentrum zijn we op zoek naar een enthousiaste zaalmedewerker.

  • Shift Manager (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: McDONALD'S

    Type: Vaste Job

    Het leiden van een team met als doel het bereiken van een kwalitatieve en snelle service van de klanten. Je staat hoofdzakelijk op de werkvloer met beperkte administratieve taken. In team werken en een team leiden. Het leveren van een goede service naar de klanten toe. Voorraadbeheer. Instaan voor opleiding en begeleiding. Hygiënische normen rond voedselveiligheid naleven.

  • GRAFISCH TECHNISCHE CREATIEVELING (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: HOORENS PRINTING

    Type: Vaste Job

    Beheer website/shop, komen tot creatief fotobehang/paneel, verzorgen van online pubs. Bestanden aanpassen om deze drukklaar te maken voor digitale printing. Creatieve grafische ontwerpen maken in functie van de verkoop.

  • Zelfstandig Kinderpsycholoog / Kindertherapeut (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: FEINBREIN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Psychologenpraktijk Feinbrein in Menen zoekt een zelfstandig psycholoog/psychotherapeut voor de ondersteuning van kinderen, jongeren en hun gezin. U werkt actief samen met verwijzers of andere relevante partners.

  • People Manager (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: QUANTUM ONE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een jong en snelgroeiend bedrijf we op zoek naar een gedreven commerciële kandidaat die samen met de zaakvoerders het bedrijf verder om de kaart zet. We zijn actief in de dienstensector, gespecialiseerd in de telefonische rekrutering. We zijn actief in de regio Kortrijk - Antwerpen. Managen van verwachtingen en resultaten Behalen van personeelsresultaten door het managen van verwachtingen van zowel de organisatie als de medewerkers zelf; plannen, bijhouden en beoordelen van resultaten; coachen, adviseren en terechtwijzen van personeel indien nodig; ontwikkelen, coördineren en handhaven van systemen, beleid en procedures. Strategische doelstellingen bepalen Formuleren van strategische doelstellingen door het verzamelen van relevante bedrijfsgegevens, financiële informatie en informatie over bedrijfstargets, diensten en operationele activiteiten; identificeren en evalueren van trends en kansen; maken van strategische keuzes; definiëren van gewenste resultaten en dit doorvertalen naar acties en targets voor het team. Werving en selectie Betrokken zijn bij het proces van werving en selectie van nieuwe medewerkers, oriëntatie en training van personeel, behouden van een veilige werkomgeving, en persoonlijke ontwikkeling van personeel.

  • Flexi-job winkelbediende slagerij (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Flexijob

    Voor een supermarkt in de regio van Tielt zoekt Konvert een flexi-job winkelbediende voor de slagerij. U staat in voor het bestellen van de klanten, snijden van charcuterie, inpakken van vlees en bereide gerechten, maken van belegde broodjes,...

Zoek naar antwoorden van Golf Club La Bruyère in sociale netwerken
Look for responds of Golf Club La Bruyère in social networks

Lees alle opmerkingen voor Golf Club La Bruyère. Laat een reactie achter voor Golf Club La Bruyère. Golf Club La Bruyère bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Golf Club La Bruyère. Leave a respond for Golf Club La Bruyère. Golf Club La Bruyère on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Golf Club La Bruyère op de google maps. Adres en contacten Golf Club La Bruyère
Location of Golf Club La Bruyère on the google maps. Address and contacts of Golf Club La Bruyère

Andere gerelateerde bedrijven als come Golf Club La Bruyère Golf Club La Bruyère: Vieux Bon Dieu ASBL | FREE SON PRODUCTION | FUSSEN | GEERT DUJARDIN | OFFICE DE RENSEIGNEMENTS ET ADJUDICATION ORENA SA

Other related companies as Golf Club La Bruyère: Vieux Bon Dieu ASBL | FREE SON PRODUCTION | FUSSEN | GEERT DUJARDIN | OFFICE DE RENSEIGNEMENTS ET ADJUDICATION ORENA SA

Golf Club La Bruyère is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Golf Club La Bruyère, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08086456298. Het bedrijf Golf Club La Bruyère bevindt zich op het adres: Rue Jumerée 1; 1495; Villers-la-Ville (Sart-Dames-Avelines). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 345,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 128,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Sports clubs and sports centres. Lijst met producten zijn Sports goods - Retail.
De hoofdactiviteit van Golf Club La Bruyère is Transportdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Golf Club La Bruyère is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Golf Club La Bruyère, openstaande posities, locatie van Golf Club La Bruyère op de kaart.

Golf Club La Bruyère is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is Golf Club La Bruyère, company assigned to the tax number BE08086456298. The company Golf Club La Bruyère is located at the address: Rue Jumerée 1; 1495; Villers-la-Ville (Sart-Dames-Avelines). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 345,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 128,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Sports clubs and sports centres. List of products are Sports goods - Retail.
The main activity of Golf Club La Bruyère is Transportation Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Golf Club La Bruyère is not available. You also can look at reviews of Golf Club La Bruyère, open positions, location of Golf Club La Bruyère on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Golf Club La Bruyère, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Golf Club La Bruyère, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Golf Club La Bruyère, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Golf Club La Bruyère, employees, financial statistics.