Fitnesscenter Fitland

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • Fitnesscenter Fitland
Private companiesTransportation by Air • Fitnesscenter Fitland

Contactgegevens Fitnesscenter Fitland: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Fitnesscenter Fitland: address, phone, fax, email, website, opening hours

Fitnesscenter Fitland

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bordeauxstraat 7A; 2000; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 227 15 37 (+32-03 227 15 37) 03 227 15 37 (+32-03 227 15 37)

Fax (fax): +32 (12) 629-27-25 +32 (12) 629-27-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Fitnesscenter Fitland: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Fitnesscenter Fitland"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Fitnesscenter Fitland"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Fitnesscenter Fitland, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Fitnesscenter Fitland. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Fitnesscenter Fitland, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Fitnesscenter Fitland. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Fitnesscenter Fitland
Products information Fitnesscenter Fitland

BTW identificatienummer (tax): BE05410186767
Ondernemingsnummer: 4972656250
Hoofdstad (capital): 219,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 184,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in Fitnesscenter Fitland zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sports clubs and sports centres

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Fitnesscenter Fitland
(Get full report from official database of BE for Fitnesscenter Fitland)

Aanvulling soorten activiteiten voor Fitnesscenter Fitland
Addition kinds of activities for Fitnesscenter Fitland

275202. Promotie printen, lithografisch | Promotional printing, lithographic
28330208. Codeïne en derivaten | Codeine and derivatives
32610208. Urinoirs, glanzend china | Urinals, vitreous china
35450315. Boormachine bijlagen en accessoires | Drilling machine attachments and accessories
37140203. Assen, motorvoertuig | Axles, motor vehicle
38230418. Thermische geleidbaarheidsinstrumenten, industrieel proces type | Thermal conductivity instruments, industrial process type
39991000. Coin-operated amusement machines | Coin-operated amusement machines
51420202. Vleespastei, bevroren | Meat pies, frozen
72990606. Telegram service, persoonlijk | Telegram service, personal
86419901. Booster club | Booster club

Werken bij Fitnesscenter Fitland: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Fitnesscenter Fitland: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Fitnesscenter Fitland. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Fitnesscenter Fitland. Looking for open vacancies in other companies

  • Kinderbegeleider (m/v/x) - Dienst Kinderopvang (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: STAD GENT

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    - je verzorgt, begeleidt, ondersteunt en verwondert graag kinderen. En ook de vele andere taken die horen bij de zorg voor kinderen, vervul je met plezier. - je werkt goed samen met anderen. Voor je collega’s ben je een echte teamspeler. Je zet spontaan de stap naar ouders. Ook de buurt is voor jou een evidente partner. - je voelt je helemaal op je gemak tussen kindjes van 0 tot 3 jaar en/of kinderen van 3 tot 12 jaar. Je weet dat elke leeftijdsgroep z’n charmes en aangepaste noden heeft, en je weet die perfect in te vullen. - je geeft elke dag het beste van jezelf. Zodat ook de kleinste engeltjes én de wat grotere bengeltjes zich goed kunnen voelen bij jou en in de groep. - je voelt je thuis in het kinderdagverblijf of op de buitenschoolse opvang. Je ontvangt ofwel baby’s en peuters ofwel een overenthousiaste bende op schooldagen, woensdagnamiddagen, snipperdagen en schoolvakanties. Je kiest zelf welke leeftijdsgroep jou het beste ligt. - je bekijkt de zaken niet vanaf een afstand, maar stimuleert elk kind om nieuwe dingen te ontdekken en samen te spelen met de andere kinderen. - In de buitenschoolse opvang, trek je met plezier de gekste kostuums aan om de groep te entertainen. Voor jou hoeft het er niet altijd ‘ernstig’ aan toe te gaan… spelen, zingen, springen, dansen, ravotten,… doe je enthousiast mee! In het kinderdagverblijf zorg je voor een warm nest voor de ouders en de kinderen - je ziet waar er werk is, ook als niemand je een taak geeft en er geen kinderen aanwezig zijn. In de buitenschoolse opvang kan je dan helpen met klasondersteuning, de voorbereiding van de vakantiewerking of administratieve opdrachten. Telkens met een glimlach. Voor de buitenschoolse opvang kunnen we elke week (gespreid over 5 dagen) 30 uur en 24 minuten op je rekenen. En omdat sommige voorzieningen open zijn tot 18.45 uur, 19 uur of 20 uur, zit er geregeld wat avondwerk bij. Maar dat is geen probleem voor jou: je voelt je goed bij vroegdienst én bij avonddienst. In het kinderdagverblijf kunnen we 38u op je rekenen. 7u36 op een dag.

  • Verkoper charcuterie en traiteur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt te Berendrecht zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en klantvriendelijke werknemer voor de charcuterie en traiteur afdeling. Is dit iets voor jou? Lees dan snel verder. Jouw taken: Onderhouden & opkuisen van de werkplaats en toog Inpakken en etiketteren van voeding Kippenspit aanvullen Vlees snijden & bereiden Helpen bij bereiden van kleine gerechten (traiteur)

  • Mecanicien M/V (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal instaan voor de goede werking van het mechanisch gedeelte van de productiemachines Je voert opdrachten uit volgens de aanwijzingen van de onderhoudsverantwoordelijke

  • Stagiair Administratie Antwerpen bij Qiwie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HEEFT-NIEUWE-JOBS

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als Stagiair Administratie bij Qiwie krijg je de kans jouw oog voor detail aan te scherpen. Jij wilt graag verder ontdekken welke mogelijkheden er zijn om administratief werk echt leuk en aangenaam te kunnen maken. Jij weet dat dit helemaal niet saai hoeft te zijn. Je streeft er naar om alles perfect te laten kloppen tot een geheel en dit geeft je een voldaan gevoel. Je bent graag nauwkeurig als Stagiair Administratie zowel in je communicatie als in je opgelegde takenpakket.

  • OPERATOR CHEMISCHE SECTOR - VASTE LATE PLOEG (M/V) (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, actief in de chemiesector, zijn we op zoek naar een operator staalname. Samen met een team van 3 à 4 collega's sta je in voor de staalname en analyse. Je staat in voor: Afnemen van stalen  Uitvoeren van basisanalyses op deze stalen Registratie en communicatie van het resultaat aan de shiftleader Je werkt in de vaste late ploeg (14 -22u) Indien nodig werk je soms in de vroege of dag ploeg. Opstart september tot begin december. Duur: 4 maand met kans op verlenging

  • chauffeur CE (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur zal je volgende taken hebben: 30% rijden naar de verschillende bouwwerven met alle bouwmaterialen. 70% meehelpen in het atelier om voorbereidende werken uit te voeren of helpen op montage. Het is de bedoeling naarmate van tijd dat dit terug 100% vervoer wordt.

  • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Kluisbergen (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Sales Promotor Klein Elektro (België)

    Regio: België

    Bedrijf: Think and Go

    Type: Studentenjob

    Heb je verkoopervaring? Denk je een goede verkoper te zijn? Dan is het volgende misschien interessant voor u: We zoeken Sales Promotors voor het merk Philips. PROFIEL Je bent student, zelfstandige of bediende Je hebt een goed voorkomen, communicatief vaardig, commercieel, enthousiast en proactief. Ervaring in de retail of huishoudelijkhuishoudelijke apparatene apparaten is een plus. Je bent flexibel beschikbaar op woensdag en/of vrijdag en/of zaterdag AANBIEDINGEN Een marktconform loon Kilometervergoeding Uitgebreide Product training door Philips zelf. Een verantwoordelijke en zelfstandige klus in één van de bekendste elektronicawinkels zoals Mediamarkt, Fnac,… Werk in eigen regio met een vaste planning

  • Jobstudent (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Jobstudent toonzaalverkoop (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Onze klant in Heusden-Zolder is momenteel op zoek naar een gedreven en gemotiveerde jobstudent die op zaterdagen van 10u - 15u ondersteuning kan bieden in de toonzaal. Je zal voornamelijk klanten verder helpen en tewoord staan over de producten.  Ben jij de geschikte kandidaat hiervoor? Reageer dan snel op deze vacature.

  • Technisch Tekenaar (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: AVANCE Werving & Selectie

    Type: Vaste Job

    Afhankelijk van je voorkennis, stel je technische ontwerptekeningen (3D & 2D) op van de producten (Inventor) of van de bijbehorende staalstructuren (Tekla). Deze tekeningen zijn gebaseerd op uitgewerkte datasheets van klanten en specificaties, internationale normen en het voorontwerp van onze rekenafdeling. Met behulp van Inventor en/of Tekla maak je stuklijsten en detailtekeningen die bruikbaar zijn voor onze klant en in onze werkplaatsen. Je controleert de materiaalbestellingen en bestelt de ontbrekende materialen bij.

  • Flexijob keukenmedewerker/afwasser (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: BELGE

    Type: Flexijob

    Een job voor één of meerdere avonden per week als bijverdienste. Daguren zijn ook mogelijk .Zowel studenten als flexijobbers komen in aanmerking. Hulp bieden aan het keukenteam tijdens de service

Zoek naar antwoorden van Fitnesscenter Fitland in sociale netwerken
Look for responds of Fitnesscenter Fitland in social networks

Lees alle opmerkingen voor Fitnesscenter Fitland. Laat een reactie achter voor Fitnesscenter Fitland. Fitnesscenter Fitland bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Fitnesscenter Fitland. Leave a respond for Fitnesscenter Fitland. Fitnesscenter Fitland on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Fitnesscenter Fitland op de google maps. Adres en contacten Fitnesscenter Fitland
Location of Fitnesscenter Fitland on the google maps. Address and contacts of Fitnesscenter Fitland

Andere gerelateerde bedrijven als come Fitnesscenter Fitland Fitnesscenter Fitland: Drukkerij Verheyen NV | De Buf Hydrauliek NV | Cacciotti Melissa | Delta Limousine | DEWENTER, HORST

Other related companies as Fitnesscenter Fitland: Drukkerij Verheyen NV | De Buf Hydrauliek NV | Cacciotti Melissa | Delta Limousine | DEWENTER, HORST

Fitnesscenter Fitland is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Fitnesscenter Fitland, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05410186767. Het bedrijf Fitnesscenter Fitland bevindt zich op het adres: Bordeauxstraat 7A; 2000; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 219,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 184,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Sports clubs and sports centres. Producten gemaakt in Fitnesscenter Fitland zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Fitnesscenter Fitland is Vervoer per lucht, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Fitnesscenter Fitland is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Fitnesscenter Fitland, openstaande posities, locatie van Fitnesscenter Fitland op de kaart.

Fitnesscenter Fitland is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is Fitnesscenter Fitland, company assigned to the tax number BE05410186767. The company Fitnesscenter Fitland is located at the address: Bordeauxstraat 7A; 2000; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 219,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 184,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Sports clubs and sports centres. Products created in Fitnesscenter Fitland were not found.
The main activity of Fitnesscenter Fitland is Transportation by Air, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Fitnesscenter Fitland is not available. You also can look at reviews of Fitnesscenter Fitland, open positions, location of Fitnesscenter Fitland on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Fitnesscenter Fitland, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Fitnesscenter Fitland, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Fitnesscenter Fitland, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Fitnesscenter Fitland, employees, financial statistics.